2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
cnm okudum bile.annene kayınvaldene söyle sana salaten tünca duasını okusunlar.sende kendine yasin oku duanı et cnm,yasin kur'anın kalbidir ve Allah o duayla dileneni yerine getirir kabuşl eder ben öyle inanıyorum.bizde 4.yılımıza giricez 30 eylülde.haliyle uzun süredir korunduğumuz için tam 5 ay sonra hamile kaldım korunmayı bırakınca,ilk 3 aydan sonra snaırım olmayacak diyodum.ama Rabbim büyük.dualrında etkisi var buna inanıyorum şükürler olsun 5 aylık hamileyim.rabbim sana ve tüm isteyenlere versin inşallah cnm.ama düşünmemek gerekiyo bu çocuk olayını.kafaya taktıkça inadına olmuyo sanki.nur içinde yatsın babacım babam vefat etti geçtiğimiz mart sonu ,onun acısından çocuk olayını tamamen unutmuştum.nisanda hamile kaldım cnm.herşey Allahtan olur tatlım üzülme

aslıcım cok yakın zamanda kaybetmişsin babacığını, başın saolsun.. allah mekanını cennet etsin inşallah..

ben de anlamadım canım
ayrıntılıda bana da normal usg den baktı, renklide görülmüyormuş
sonrasında renkli ultrasonla gösterdi bebeğimizin yüzünü

off muhabbeti bile geriyor beni aslı :)))
ne güzel kayınvalidene herşeyi souyorsundur :D
yaaa sorma başıma gelcek var tatlım,herşeye salça kendileri,akıl vere vere bi hal oluyo bilmiş azcık benim kaynana:9: zaten sormama gerek kalmıyo o hep konuşur:52:

aa kızlar aklıma gelmişken söyleyım eskişehirde bi teyze söylemsıtı kızım cuma geceri (perşembe akşamı yanı)

fetih suresin i oku inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine kayıpların varmış dedi bu akşam

okuyabiliriz yani sizin de aklınızda olsun :)

sağol canım bilgilendirdiğin için..

kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım

bana

1 tane hamıle bayanlarr ayetel kursu okuya bılrımı bende bbek ıstyorum

41 hamıleden 1 tane aytel kursı topluyorumm

okuyan olursa yazza bılrımı sayısı onemlı
:16::16::16:

okudum cnm Allahım sağlıklı sıhatli bebiş nasip etsin sana :))

canım obsesterik usg ile doppler usg ayrıtnılı hepsi aynı şey nedne sen ıkı kez mı yaptırdın ki

raporunu doktoruna vermedın mı baktıysa neden sölüoki tekrar unutuyo demekki

doppler usg ekranı zaten normal usg gibi oluyor canım sadece daha net bi şekilde gösterıyor

ve daha önce de dediğim gibi damarları renkli gösteriyor bu yanı normal usg de bunalra bakamazsın

anormal gelişmiş organları göremezsin...

ya doktorum o kadar yogunkı unutması normal dosyama bakmadan konustu ben hatırlattım.ben ekstra para vermeyınce rahatsız oldum:)ben 4 boyutluyu sabırszlıkla beklıyorum 25.haftadan sonra olcakmıs.

Son düzenleme:
aslıcım cok yakın zamanda kaybetmişsin babacığını, başın saolsun.. allah mekanını cennet etsin inşallah..
teşekkürler cnm aminn.cnm babam kanserden öldü benim 55 yaşındaydı,akciğer kanseri aldı onu bizden.Çok uğraştık tedavisi için ama 15 ay yaşatabildik.böyle kanserden ,çaresi bulunmayan hastalıktan ölenler şehit mertebesiyle ölürlermiş.ben biliyorum ki o cennette:43:

anam baya detaylı çalışmışsın ama benim hastaneye bakmamışsın :))
evet cnm önce gönül hnm detaylı muayene ediyo herşeyine bakıyo ona göre yönlendiriyo eger bi problem görezse yönlendirmez belki sen önce doktora git cnm :))

yaa cnm ben sormayı unuttum ama 3 ay önce doğum yapan biri vardı orda bana gönül hnmı öneren normal 600 sezeryan 1000 demişti ama emin diilim cumartesi gidicem sonuçları göstermeye sorarım :))
doğru söylüyorsun cnm,gerçi bana yollıcıcak gibi geliyor yönlendiricem dedi..ama ben yinede bi ilk ona gideyim..
canım sen dedinya nisa hastanesi ona bakarken bu listeyi buldum sağlık sitesinde kendim bu kadar nerede araştırıcam :)
sonra nissanın yeni bosnada olduğunu öğrendim bu hastane bana yakın ondan buna fikir kıldım brde buralar sakin olur..arıcam birazdan ne kadar süre önce randevu almam gerek diye..

bana

okudum allah kabul etsin,tez zamanda kavuşursun inşallah..

bana

okudum canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin :49::emir_bebek::nazar:

bana

okudum canım Allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin :49::emir_bebek::nazar:

gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.

teşekkürler cnm aminn.cnm babam kanserden öldü benim 55 yaşındaydı,akciğer kanseri aldı onu bizden.Çok uğraştık tedavisi için ama 15 ay yaşatabildik.böyle kanserden ,çaresi bulunmayan hastalıktan ölenler şehit mertebesiyle ölürlermiş.ben biliyorum ki o cennette:43:

Bu babalar gününde benim babacımda aynı hastalıktan 2. yılı oldu Allah hepsinin mekanını cennet eylesin

cnm okudum bile.annene kayınvaldene söyle sana salaten tünca duasını okusunlar.sende kendine yasin oku duanı et cnm,yasin kur'anın kalbidir ve Allah o duayla dileneni yerine getirir kabuşl eder ben öyle inanıyorum.bizde 4.yılımıza giricez 30 eylülde.haliyle uzun süredir korunduğumuz için tam 5 ay sonra hamile kaldım korunmayı bırakınca,ilk 3 aydan sonra snaırım olmayacak diyodum.ama Rabbim büyük.dualrında etkisi var buna inanıyorum şükürler olsun 5 aylık hamileyim.rabbim sana ve tüm isteyenlere versin inşallah cnm.ama düşünmemek gerekiyo bu çocuk olayını.kafaya taktıkça inadına olmuyo sanki.nur içinde yatsın babacım babam vefat etti geçtiğimiz mart sonu ,onun acısından çocuk olayını tamamen unutmuştum.nisanda hamile kaldım cnm.herşey Allahtan olur tatlım üzülme

canım başın sağolsun :(

ya doktorum o kadar yogunkı unutması normal dosyama bakmadan konustu ben hatırlattım.ben ekstra para vermeyınce rahatsız oldum:)ben 4 boyutluyu sabırszlıkla beklıyorum 25.haftadan sonra olcakmıs.

anladım canım 4 boyutlu usg rutin yapıaln bi kontrol değil isteğe bağlı şu anda da yaptırbilriisn üstelik.

Bu babalar gününde benim babacımda aynı hastalıktan 2. yılı oldu Allah hepsinin mekanını cennet eylesin

başın sağolsun canım :( Aminn

bireysel emeklilik için düşünceleriniz nedir kızlar

uzak dur canım !

gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.

hangi hastahane bu?
nisa mı?
ben oraya sordum fiyatlar böyleydi

doğru söylüyorsun cnm,gerçi bana yollıcıcak gibi geliyor yönlendiricem dedi..ama ben yinede bi ilk ona gideyim..
canım sen dedinya nisa hastanesi ona bakarken bu listeyi buldum sağlık sitesinde kendim bu kadar nerede araştırıcam :)
sonra nissanın yeni bosnada olduğunu öğrendim bu hastane bana yakın ondan buna fikir kıldım brde buralar sakin olur..arıcam birazdan ne kadar süre önce randevu almam gerek diye..

okudum allah kabul etsin,tez zamanda kavuşursun inşallah..

evet cnm ilk ona git o zaten yönlendiricem demiş ohh görürsün boyutladı çok şekerler :))) evet cnm ara sor sonra randevuları olmuyo :))

bana

canım bende okumuştum 42 oldu artık
cuma geceleri namaz kılınca hep dua ediyorum allahım bu duyguyu isteyen herkese ver die....
inşallah bebişin hemen gelir

aa kızlar aklıma gelmişken söyleyım eskişehirde bi teyze söylemsıtı kızım cuma geceri (perşembe akşamı yanı)

fetih suresin i oku inşallah hayırlısıyla kavuşursun bebeğine kayıpların varmış dedi bu akşam

allah kolaylık bversin ben evde hımbıllaşıyorum canım ya çalışmak hele sabah erken saatte kalkmak zor olsa gerek allah çalışna annelerin yardımcısı oldunn

çok ii oldu sölemen bu gece okuyıciyim

allah rahmet eylesin ,mekanı cennet olsun

allah razı olsun kuzum ya bı tene yeterlıydı rabbım szılerede hayırlı dogum nasıp etsın :16::16:
içimden geldi canım okuyuverdim sen istersen bir kabul et :)) iyi dileklerin icin de teşekkür ederim saolasın..

saol canım okuyalım tabi ki allah bir avazda kurtarsın hepimizi, yardımcımız olsun inşallaaaahhhhhhh :)))

canım benim kıyamam sana.. :(( caresiz oluşu işte insanı mahvediyo, o gözünün önünde eriyor ama senin elinden hiç bişey gelmiyor.. o duygu cok beter biliyorum.

bir yılı yeni gecti babannemi kaybettik biz de mide kanseriydi.. iki sene kemoterapi gördü. bilmedi hiç hastalığını, söylemedik. dedem bile bilmedi. hep midende yara varmış dedik. öyle inandı. ama en son gecen mayısta kötüledi. temmuzda da kaybettik.. resmen eridi gözümüzün önünde. bana cok düşkündü. hep beni soruyomuş, geldi mi diye.. her hafta sonu gittim yanına, elimle besledim, yıkadım, sildim.. ağlaya ağlaya.. ama ölüme care yok canım malesef..

şimdi de annemin babası aynı durumda.. her an bekliyorum haberini.. allah herkese sağlık versin, hayırlı ölüm versin inşallah..

Back
X