canım başın sağolsun![]()
anladım canım 4 boyutlu usg rutin yapıaln bi kontrol değil isteğe bağlı şu anda da yaptırbilriisn üstelik.
başın sağolsun canımAminn
uzak dur canım !
nedenki ayşe neler yaşadın bana tavsiye edende çok oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım başın sağolsun![]()
anladım canım 4 boyutlu usg rutin yapıaln bi kontrol değil isteğe bağlı şu anda da yaptırbilriisn üstelik.
başın sağolsun canımAminn
uzak dur canım !
şaka maka doğuma 3 buçuk ay falan kaldı takriben
ne kadar da az bir süre ya yaklaştıkça aklıma akılan sorular da çoğalıyor
normal doğum istiyorum ama başarabilir miyim bilmiyorum, kontrollerde çok kasıyorum kendimi
sancılar başlayınca açılma ne kadar diye bakıyolar ya hani onu bir aletle mi yoksa elle mi yapıyolar kızlar ya
bir de epidural alırsam dikiş sırasında ağrı sızı çekmem değil mi
cahilim çok hiç bilmiyorum bunları
nedenki ayşe neler yaşadın bana tavsiye edende çok oldu
teşekkürler cnm aminn.cnm babam kanserden öldü benim 55 yaşındaydı,akciğer kanseri aldı onu bizden.Çok uğraştık tedavisi için ama 15 ay yaşatabildik.böyle kanserden ,çaresi bulunmayan hastalıktan ölenler şehit mertebesiyle ölürlermiş.ben biliyorum ki o cennette![]()
Bu babalar gününde benim babacımda aynı hastalıktan 2. yılı oldu Allah hepsinin mekanını cennet eylesin
gecen doğum ücretlerını sordum
normal:480
normal epıdural:830( benım ıstedıgımm kısmetse)
zorunlu sezeryan:900
keyiften sezeryan:1250
sgklıya olan fıyatları buymus oda doktor ücretı vs dahıl.
slm canim bende ddaha cok az hissediyorum öyle herzaman degil ama hemen oynayinca agzim kulaklarima variyor.benimde esim oynuyor deyince hemen elini koyuyor ama o bana hissettim dedi böyle pit yappti dediyeni bilgileri bekliyoruz canım :)) valla cok faydalı oldu ben bunları kopy-past yapıcam pc ye :))) teşekkür ederimm
ya cok güzel bir duygu melonee, cok heyecanlandım hissedince ama cok sık hissetmiyorum günde bir iki defa oluyo bazen üc.. daha sık olacağı günler de gelecektir heralde :)) ben iş yerindeydim hissettim, aradım hemen eşimi cok heyecanlandı ve cok sevindi .. akşam yatarken de olunca hemen fırladı yanıma geldi elini koydu karnıma sanki hissedebilecekdedim ben bile zor hissediyorum taa derinden geliyor dedim... yine de elini koydu kulağını dayadı ben koptum tabii
cok sevindim tontirik, hadi gözün aydın :)))
hediyeleşiyoruz meralsah :)) herkes birine hediye alacak, cekilişi ben yapıcam ve herkese bildiricem.. adresleri falan da.. katılmak istersen seni de ekleyeyim listeye .. bana özelden de ulaşabilirsin adresini vermek icin
maşallah canım cok sevindim.. senin bebiş baya tomikleşmiş maşallah diyelim
ya süpersiniz ikinci ya da ücüncü kez anne olacak arkadaşlar, tecrübelerinizi bizimle paylaşmanız harika.. bizim icin büyük şans doğrusu.. aklınıza geldikce yazın valla aydınlatın bizi de .. teşekkürler sana da
hoşgeldin deren.. :) oğluşun hayırlı olsun.. valla biz kaynaştık hepten,, göbişleri büyüttük, cinsiyetleri öğrendik aynen.. allah kucağımıza da almayı nasip eder inşallah.. aminn
benim eşimi anlatmışsın sanki bu kadar mı benzer.. :))
hiç unutmuyorum nişan kıyafeti bulamamıştık, son gün ve arıyoruz deli gibi, gitmediğimiz yer kalmadı.. ben sıkıldım ofladım puffladım ama ondan hiç ses cıkmadı.. her yerde kıyafet buldu kabinin başında bekledi yorum yaptı ama bi kere bile of demedi yavrum benim.. hala da öyledir.. cok dayanıklı bu konuda.. istediğim bişeyi allah razı olsun nerde olsa arar bulur gelir ne olursa olsun yiyecek giyecek.. hakkı ödenmez canım benim ooo
o kadar hastane cıkışına gerek yok canım yaa.. abartmasınlar yani.. bi tane alsan yeter.. türevi şeyler önemli. 7 aylık oğlu var ark 2012 ocak annesi.. diyo ki tulum alma kücülüyo bacakları sığımyo sonra :)) alt al dedi ayaklı olanlardan, çıtçıtlı uzun kollulardan bir de.. ben onlara ağırlık vericem.. 0-3 ay az alıcam 3-6 ay daha fazla alıcam.. daha hiç bişey almadım amaa![]()
Bu babalar gününde benim babacımda aynı hastalıktan 2. yılı oldu Allah hepsinin mekanını cennet eylesin
slm canim bende ddaha cok az hissediyorum öyle herzaman degil ama hemen oynayinca agzim kulaklarima variyor.benimde esim oynuyor deyince hemen elini koyuyor ama o bana hissettim dedi böyle pit yappti dediheyecanlandi benimkide..evet canim dahada cok sik olacak insallahhh hatta karnimizda ayagimi artik elimimi böyle deriyi gerdiriyor resmen disardan belli oluyor öyle oldumu ben basarim yine cigligi esim bir tuhaf olur heyecanlanir allahim herkeze yasatsin insallahhhh.
yok canım bursa bahar hastanesı.ortalama böyle sanırım fıyatlar.acıbadem 10 bin lıra:) şaka gıbı
Canım bu bireysel emeklilik tam bir püsküllü yalan ben yaptırmaıdm kzıkardeşim yaptırdı
ve bin pişman olarak iptal ettirdi....iptal ettirdiğinde ise tüm yatırdığı parayı vermediler.
yarısını kestiler...güyaa sigorta yaptırırken istediği zamna yatırdığını çekebilecekti hiç öyle bişey
yok...Türkiyede sigorta konusunda uzmanlaşmış pek çok insan bireysel emekliliği tavsiye etmiyor
biz de maalesef sonradan öğrendik...İlk başta işte şöyle değerlenicek böyle siz ölürsenız mıras kalıcaz
aman efendım çok memnun olcaksıznı vs vs sayıp duruyorlar bir tane makale var hatta bulamadım ki paylaşayım
bulunca paylaşırım canım kaydetmemiştim...onu okuyunca daha da iyi anlıycaksın şu an Türkiye de
Bireysel emeklilik diye bişey maalesef yok bana sorarsan asla yaptırma o parayı biriktir daha iyi...
yok canım bursa bahar hastanesı.ortalama böyle sanırım fıyatlar.acıbadem 10 bin lıra:) şaka gıbı
ya yok benim o kadar olmadı daha gerdirme falan yok seninki maşallah pek güclü kuvvetli heralde :)))) benimki bugün tekmeyi bastı resmen of anam neydi o yaa :)))))) elimi koymuştum karnımın üstüne hissetti sanırsam yavrum benim oğluşum yaaaaaa yerim onun tekmik atan ayacıklarını bennn yerimm :)))))
bu arada canım sana özelden mesaj attım bi bak tamam mıı :))
hımm benim müdürümde bireyselde ve çok memnun 10 yılı bitirip parasını almış ikilemde kaldım haklısın aslında biraz daha araştırsam iyi olacak
Şekerim nasılsııınnn, kuzun nasıl? Tekmişleri hissetmeye başlamışsın bak endişelenecek birşey yokmuş değil mi?
kızlar sızden bısey rıca edebılırmıyım
bana
1 tane hamıle bayanlarr ayetel kursu okuya bılrımı bende bbek ıstyorum
41 hamıleden 1 tane aytel kursı topluyorumm
okuyan olursa yazza bılrımı sayısı onemlı
![]()