Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cok sirinler :) gule gule giydir bebise:)Bunlar da benim unnado'dan oğluşuma aldığım ciciler :) 6-9 ay yazlık :)
Eki Görüntüle 508739 Eki Görüntüle 508738
bayildim bunlarada ya zor tutuyorum kendimi yeminimi bozup alicam bende birseyler:))
ben begendim yigir emir guzel benceKızlar bana yardımcı olun nolur 6. ayımıza gircez hala isim konusunda fikrimiz yok eşim yiğit istedi bende emir düşündüm yani yiğit emir nasıl olur sizce yada değişik bir isim aklına gelen varmı yoksa oğluşum isimsiz kalıcak :18:
Benim için keyifsiz başladı gün ama şimdi boşverdim, kafama takmayım bebeğim etkilenmesin die.Sebebine gelince bu bankalar tam bir illettt...6-7 ay önce bile boş yere ödediğim paralardan sonra sinirden kapattırdıgım kartımı aslında kapanmadıgını öğrendim.. Biraz önce haberlerde bankaların kartı iptal etmediğini müşterilere hesap işl.ücr.adı altında yine borç yazdıklarını duydum ve aklıma geldi yinede bi arayım dedim.Ve şok oldum..Hesabı kapatmış ama kartı kapatmamışlar.Ne alaka dedim kızdım.Peki işleyemen kapalı hesaba ne die Hesap İşl.Ücr.kesersiniz diyorum ama müşteriyi kaale alıolarmıkiKriz geçirteceklerdi bana sabah sabah.Neyse ne hesap kart varsa kapatın iptal edin dedim ettirdim ama yansıtılan hesap işl.ücretini ödecekmişim mebcur.Yinede bankanın sayfasında da şikayetimi bildirdim gerekeni yapcağımı.Bu bankalar insanları enayi yerine koyuolar ve ben buna deli oluyorumm.Sizede yazdım ki bilin enazından böyle bişey yaşamayın die......
aa öyle mi ıı bundan sonra cıkış yazılarımı ingilizce yazyaım yanlış bişi yazarsam sölersın![]()
olmadı arapça yazarım arapça öğretmeni de yoktur heralde var mı yoksa
![]()
oo cok ciciler sağlıkla giydirirsin ınsallah canım çok güzeller yaa :)
görüntu ile belgeledın heeıyı fıkır du bende yapaım
![]()
evet canim enerji sinifida cok önemli
yaa bende gece vc kalkıyorum artık bı de sabah yer yedıgım afedersın sıvı olrk
çıkıo sankı :) aynı duurm oluo bende de uyanınca hareketlenıo malum sornada onla oynamaktan
uyyamıyorumamin canımmm
güle güle giydiririsn ınsallah canım :)çok ciciler
aa evet o da var dımı enerjı sınıfına gore değişio :) doğru söyluosn canım sağol :)
sen de kendıen ve bebıs eıı bak : slm canim evet enerji sinifida cok önemli....önemli degil canim benimm..sende canim...
canım eldiven takmak zorunda kalıyosun cunku yırtıyolar yüzlerını
o zamanalr gectıkten sonra zaten çıkarılıyo eldiven....
işitme meselsine gelirsek duyma olayı baya uzun bi mesele örneğin bebegın ılk
haftaalrıdnan ıtıbaren kulakalrı olsumaya baslar ama duyma işi sadce dış
kulakla olan bişey değil orta kulak iç kulak ve beyındekı duyma sinirlerının gelişmesi
uzun bi süreç işitme duyusu tam olarak 34. hafftada tamamlanmış kabul ediliyo
ama annein söylediği şarkıalrı bebeğin do0ğucna hatırladıgı gözlemlenmiş canım :)
yine de dıştan gelen sesleri iyi duyamadıgı ve algılayamadıgı söylenıo bu da bebeği
dış gürültüden korumak amaçlı sanıyorum :)
canım 21. hafta erken fln değil
ben de 20 haftalıkken gıtmsıtım sanırım tam zamanı demsıelrdi
ama ben vurunmadım baska bi olay var benım dr dan onay alcam o sebeple yoksa
bi sıkıntı yok yani :)
Raimond Lap die hollandalı bir müzisyen war.. onun lovely baby, lovely sleepy baby, baby classics gibi cdleri war bebekler için.. klasik müzikleri bebişler için yeniden uyarlamış ve bir çok ödül almış.. 50 den fazla ülkede bilinen bir adam.. uyku saatinden önce de bu müzikleri dinletince rahatlıomuş bebiş... ben netten indirmiştim bi kaç cdsini öle gezerken rastlamıştım, bebişe dinleticem doğunca da beğenirse cdlerini de alıcam bi göz at istersen onlara...
bir araştırmaya göre de anne karnındayken klasik müzik dinletilen bebişlerin matematik zekaları yüksek oluomuş
Benim için keyifsiz başladı gün ama şimdi boşverdim, kafama takmayım bebeğim etkilenmesin die.Sebebine gelince bu bankalar tam bir illettt...6-7 ay önce bile boş yere ödediğim paralardan sonra sinirden kapattırdıgım kartımı aslında kapanmadıgını öğrendim.. Biraz önce haberlerde bankaların kartı iptal etmediğini müşterilere hesap işl.ücr.adı altında yine borç yazdıklarını duydum ve aklıma geldi yinede bi arayım dedim.Ve şok oldum..Hesabı kapatmış ama kartı kapatmamışlar.Ne alaka dedim kızdım.Peki işleyemen kapalı hesaba ne die Hesap İşl.Ücr.kesersiniz diyorum ama müşteriyi kaale alıolarmıkiKriz geçirteceklerdi bana sabah sabah.Neyse ne hesap kart varsa kapatın iptal edin dedim ettirdim ama yansıtılan hesap işl.ücretini ödecekmişim mebcur.Yinede bankanın sayfasında da şikayetimi bildirdim gerekeni yapcağımı.Bu bankalar insanları enayi yerine koyuolar ve ben buna deli oluyorumm.Sizede yazdım ki bilin enazından böyle bişey yaşamayın die......
Bunlar da benim unnado'dan oğluşuma aldığım ciciler :) 6-9 ay yazlık :)
Eki Görüntüle 508739 Eki Görüntüle 508738 [/QUOTE
canım çok beğendim bende bu tarz esprili şeler arıorum paar günü nasipse istanbula gidicem orda bakıcam. bu ürünLERİN internette satışı varmı acaba
unnado.com dan aldım canım. A&R butik markası.
ah canım yaa sorma ben de az çekmıyorum bankalardan bız de 2012 basında ıkı kartımızı kapattırdık
ama ınsallah kapatmsıalrdır....ayrıca hespa işlerım ücretını gerı odemek zorundalar artık
hatta kredi kullanımı sırasında ödenen dosya masrafını dahı gerı oduyorlar ödemeleride
gerekıyor ödemıyrous die bişi yok yanı en yetkılılerıne kadar cık peşini de bırakma
canım ayrıca kullanamdıgın karta ne die kesılsın kı hespa işletim töbe estf... yaa
gecenlerde basımzıa gelenı bi bilsen ev kredisi ödüyoruz biz ev hayat sigortası vs vs yapılıo
ya onları ödememızı sölediler ok dedik gittik parayı yatırdık veznede ödemeyı alan kısı
onalrı sigortalar ıcın değillde gitmiş gelecek ev kredısının ödemesi olarak tahsil etmıs
bunu farketmısler bızı aradıalr böle böle olmuş ev kredısıne saymsılar ee gelin gene ödeın
diyoruz kı ya hu gunu gelmemıs borcu tahsil edıosunzu yanlıslıgı yapiosuzunu nedne aynı ucretı peşpeşe
ödeyeyeım kendı hatanızı düzeltin dedık neymsı öle olmuyomus ödemlıymısz ödemezsek
faiz işlicekmıs falan öle mi dedik tamam müdür şu bu derken bölgeye kadar ulaştık şikayet edıcez
dava acıcaz die o akşam halletiler işlemi sonra da arayıp özür dilediler bu banka da fınansbank
ilk fırsatta değiştiricez zaten bankayı sinir hastası ettıler bizi zerre kadar memnun değiliz...
günaydın canım hamdolsun ıyıyım zey zey'de iyi sanıyorum kıpırdanıo ara ara :)
siz nasısınız canımm :)
ya ben öle yazmayı çok sevıyorum kendı kendıme bi baş kaldırış dielim![]()
ama sen de haklısın kimbilir ne facialar görüyosundur o sınav kağıtlarında :)
biliyo musun benim evvelden beri ingilizcem çok iyidir fakat orta 2 de iken
ne olmsutu bılmıyorum yazılılardan hep 1 - 0 alıyodum
hoca sözlüye kaldırıyodu ben de suılar seller gibi ingilzice okuyorum türkçeye cevırıyorum
hiç takılmadan fln hoca cagırdı ya kızım derdin ne senın bu nası bişey yanı madem bılıosn sınavda
gıcıklıgına mı yapmıosn dedi yok hocam sınavda yapamıyorum ama konusurken rahatım
dedım Allah Allah bu durumu düzelt 15 tatilde ben bilmem yoksa müfettiş dicek
bu nası sınavda 0 alıoda sözlüde 100 alıyo benı sorguluycakalr karnede 1 gelicek ing.
şaşırma dedi böle tmm halledeım dedim
15 tatılde bilfiil ingilzice çalıştım oxford ingilzice eğitim kitapları vardı komsumuzda verdı
en bastan basladım ve sene sonunda ing karneme 4 geldine eksık vardı da kapandı bilmiyorum
ama öyle oldu işte öğrenci milletini anlaması zor :)
canım korkma bana da 20. haftada yaptılar... 20 haftadan sonra yapıolar seninki de erken deil yani...
ARKADASLAR BUGUN BENIM DOGUM GÜNÜM AYYY BIR YANDAN HÜZÜN BIR YANDAN SEVINC NE BILEYIM YAA YASLANIYORUZ ARTIKKK::BUGUN ERKENDEN KALKTIK AILECEK BEN KÜCÜK OGLUMU KREJE GÖTÜRDÜM ESIM BÜYÜK OGLUMU OKULA GÖTÜRDÜ BUGUN OKULLAR ACILDI OGLUM §:SINIFTA:ESIM PASTA ALMIS SABAH SABAH BIRDE GÜLLERI DOLDURMUS CEKETININ CEBINE TEK TEKKKKKK CIKARDI CIKARDI ÖPÜCÜKLERIKONDURDU BANA SABAHTAN BERI BENDE NAZ YAPIP DURUYORUM SÜZÜLÜYORUM ISTE
ESIMDE AMANDA AMAN BENIM ASKIMADA HAMILELIK NE YAKISMIS BUGUN §! YASINAMI GIRMIS DEYIP DURUYOR SIMDILIK BUKADAR BAKALIM DAHA NE SÜPRIZLEWR YAPACAK SAGOLSUN ESIM ROMANTIKTIR GÜLLERI SACAR ETRAFA ILK TANISTIGIMIZDA DANS ETTIGIMIZ MÜZIGI ACAR MUMLARI YAKAR NORMAL GÜNDE YAPAR BUNLARI BUGUN DEGISIK BIRSEYLER BEKLIYORUM BAKALIM HAYDIIIIIIIII HAYIRLISI INSALLAH HERSEY COKKK GÜZEL GECER SÜPRIZLER BITMESIN BUGUN G
ÜNESSS ACSIN HERYERDEIYIKI DOGMUSUM IYIKI VARIMMMM ESIM VE COCUKLARIM ICINNN ONLARI COKKK SEVIYORUMMMMM ONLAR BENIM HAYATIMMMMMMM............esimde görmezin yazdiklarimi simarir hemen
HERKEZI ÖPÜYORUM
HERKEZE GÜZEL GÜNLER INSALLAHHHH::KARNIMDAKI BEBISIMLEDE ILK DOGUM GÜNÜM INSALLAHH HISSEDER ANNESININ DOGUM GÜNÜNÜ KUZUMMM
.........
Sağlık ocağında çalışan ve hamilelerle ilgilenen hemşire arkadaşım var. Tetanoz aşısı , 20. haftadan itibaren doğuma kadar istenilen bir zamanda olabiliyormuş.
bilginiz olsun, sıkılmayın,korkmayın,kafaya takmayın :)
ARKADASLAR BUGUN BENIM DOGUM GÜNÜM AYYY BIR YANDAN HÜZÜN BIR YANDAN SEVINC NE BILEYIM YAA YASLANIYORUZ ARTIKKK::BUGUN ERKENDEN KALKTIK AILECEK BEN KÜCÜK OGLUMU KREJE GÖTÜRDÜM ESIM BÜYÜK OGLUMU OKULA GÖTÜRDÜ BUGUN OKULLAR ACILDI OGLUM §:SINIFTA:ESIM PASTA ALMIS SABAH SABAH BIRDE GÜLLERI DOLDURMUS CEKETININ CEBINE TEK TEKKKKKK CIKARDI CIKARDI ÖPÜCÜKLERIKONDURDU BANA SABAHTAN BERI BENDE NAZ YAPIP DURUYORUM SÜZÜLÜYORUM ISTE
ESIMDE AMANDA AMAN BENIM ASKIMADA HAMILELIK NE YAKISMIS BUGUN §! YASINAMI GIRMIS DEYIP DURUYOR SIMDILIK BUKADAR BAKALIM DAHA NE SÜPRIZLEWR YAPACAK SAGOLSUN ESIM ROMANTIKTIR GÜLLERI SACAR ETRAFA ILK TANISTIGIMIZDA DANS ETTIGIMIZ MÜZIGI ACAR MUMLARI YAKAR NORMAL GÜNDE YAPAR BUNLARI BUGUN DEGISIK BIRSEYLER BEKLIYORUM BAKALIM HAYDIIIIIIIII HAYIRLISI INSALLAH HERSEY COKKK GÜZEL GECER SÜPRIZLER BITMESIN BUGUN G
ÜNESSS ACSIN HERYERDEIYIKI DOGMUSUM IYIKI VARIMMMM ESIM VE COCUKLARIM ICINNN ONLARI COKKK SEVIYORUMMMMM ONLAR BENIM HAYATIMMMMMMM............esimde görmezin yazdiklarimi simarir hemen
HERKEZI ÖPÜYORUM
HERKEZE GÜZEL GÜNLER INSALLAHHHH::KARNIMDAKI BEBISIMLEDE ILK DOGUM GÜNÜM INSALLAHH HISSEDER ANNESININ DOGUM GÜNÜNÜ KUZUMMM
.........
HERKEZI ÖPÜYORUM
.........
canım benim iyiki doğdun ne pozitif bir yazı olmuş maşallah Allah mutluluğunu daim etsin
ben de arayıp soracağım ASM ye bakalım o ne diyecek
mutlu yıllar canım benim eşin ve yavrlarınla uzunnn sağlıkla ömürlere emi
Melonee İYİKİ DOĞDUN CANIIIM...
Ne mutlu sana, Allah mutluluğunu daim eylesin...
Yaprakkk sen de süpersin... Güneş farklı parlıyordu haaa...
canim benim cicekler cokkk güzeller cok sagolasin iiy varsiniz...esiminki kadar cokk güzeller esimde görünce ohh masallahh hayranlarin deyip kizkaniverdi hemen bakkk bakkk benim ciceklerimin rengine bakkk canli canli dedi
cok komik yaa tekrardan cok sagolasin canim benim.....ayrica insallahhh hepimiz saglikla uzunömürle insallahhh.
Bende bugün güneş bi başka doğdu acaba bugün kim doğduki diyordum....:)Doğum günün Kutlu olsun canım...Yeni yaşınla beraber daha mutlu ,huzurlu günler seninle ve ailenle beraber olsun....![]()