2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
şimdi bende varya aynısını burada kızlara sormak için yazacaktım
benimde sol kasıgımda agrı var bebekte çok hareke etmez zaten gece uyuyamadım kalktım kontrol ettim ,elimi koydum konuştum ses yok bitane pıt diye attı ondan sonra ses yok ...
korkuyorum kızlar varmı böle olanlarınız cuma günü dr randevum var .

canim sen randevunu bekleme cok agriyorsa gir bence en azindan rahat eder icin kendine bebise iyi bak cani benimmm..insallahh birsey degildir insallah amin..

ben olmadin tamam agrim oluyor ama senin dedigin gibi degil sen bence bir görün canim benim ne olur ne olmaz kendine iyi bak iyi haberlerle insallahh amin..

saol canım aman diyorum eskıden kadınlar tarlada calısırmıs 9 ay .nerde o eski rahimler:)malum okul acıldı okulum 1 saat uzaklıkta gıderken esım bırakıyor ama dönerken kendım dönüyorum ayakta uzun süre kalmak hıc yaramıyor.her namazda hepimize dua edıyorum allah kaldıramıycagımız yükle ımtıhan etmesın ...

kızlar bikaç eczaneyi dolaştım bugün bebeğin şampuanı ne olsun diye karar veriyim dedim..sebamed ve bübchen arasında kalmıştım.tanıdık iki eczanede arkadaslarım sebamedde bile alerjiyle karşılaştıklarını,bübchen markasının daha iyi olduğunu söylediler..sonra bi kozmetik mağazasına girdim büyük parfümeri ve bakım ürünleri satan biyer ordada bübchen iyi dediler..dalin yada johnson baby'de 1 yaştan itibaren kullanmamı önerdiler.bübchen kullanmaya karar verdim oğlumun cilt sağlığı için,alerji olmaması açısından..bübchen'in setini alıcam krem şampuan bebek yağı falan filan..siizinde bilginiz olsun dedim..çamaşırları için dalinin bebekler için sıvı deterjanı var sadece onu biliyorum.başka marka bilen önericek olan varmı...

sebamedin hiçbir ürününde paraben yok.
bübchen nin yagı ve şampuanındada yok fakat pişik kreminde var.sende alırken içeriklerine bakarak parabensiz olanlarını tercih edersen bebegin için iyi olur.

geldiimmmm canim benim hersey yolunda 700 gr olmusss melegim nabzini dinledi sesini duydum ayyy esimle agzimmm kulaklarimizdaydi iyice bakti baya uzun uzun anlatti büüyk ultrasall gibi cünki ben bacak agrim icin gittim kendi doktorum sali günleri olmazmis baska bir doktor vardi süperdi buda munuhte calismis baya sohbet iyiydi sanki büüyk ultrasal gibi herseyi en ince ayrintisina kadar anlatti dinletti 700 gr hersey yolunda ben evde kendi tartimda 57 cikiyom orda 58 hic kilo almamisim ama herseyyyyyyyy yolunda cokkkkkkkk sükürrr kurban oldugum allahimmm hepimiz iyi oluruz insallahhh sonuna kadar.bence ben sebze meyve cok yiyorum su cok iciyorum yagli veya asiri yemiyorum az az ama sik yiyorum doktor kilom hakkinda zorun yok dedi icim rahatladi bebiste iyi kilo olarak esimle cokkk sairdik kiolsuna birbirmize baktik sanki ilk bebegimiz olucak gibi heyecanliydikk esimle ben pürdikkat dinledik sorduk sankii ilk bebis gibi:1::1::1::1::1:sira geldi cinsiyete doktor bacaklari kabali dedi ama %90 kiz dedi hayret birsey yaaa bir orasini tam göremedik hemen öbür doktorum ne dedi diye sordu esimde%80 kiz demisti bunda kesin söylerim demisti ama bu sefer siz varsiniz kramf icin geldigimiz icin deyince bende arasini görmüyom kapali ama%90 kiz dedi yani nasil kapali görmüyor %90 kiz diyor anlamadim artik öbür ay kendi doktorum nediycek bakalim..hayirlisi allahim saglikli sihatli versin hepimizin evlatlarini amin.....isvicre demissin evleniptemi gittin tr ye ailen nerde almanyadami merak ettim bak bende canim benimm...

cnm gözün aydın cok sevindim.maşallah kilosuda cok iyi.

melon canım hayırlı olsun eh artık kızdır dicem ama sende haklısın oğlunda okadar %99 denilip te olunca ama bizim daha ikili testen sonra oğlan senin artık kaç hafta oldu a bu doktorlarda cins bi tamam şu diyemiyorlarmı :34:
kızlar unutkanlıkla aranız nasıl biz süt et tüketemiyoruz bugünde komşulara balık tembihledim gelsinde bakalım yiyebilicezmi ama unutkanlık had safhada namazda 4rekat sa acaba kaçtayım :) komşular şuraya gitcez diyor ben son dakika a diyorum tembihlemeyin bişey unutuyorum diyorum ve uykusuzluk had safhada 15 dk da olsa uyusam ama ikindi ve akşam arası uykuda iyi değil unutkanlık yapar deniliyor ay tuğba negüzel saate koymuşsun hapları ben zaten içmeyi sevmem bi kan hapım düzenli elevitin kokusu yüzünden unutuyorum da gerçi o bilinçli :34:

endeles çok şekermişsin :)
şimdiki bebeklerin hepsi babaya çok benziyor,ben kendimi alıştırdım babaya benziyecek diye,erkek bizimkisi ama babayı örnek alıcak diye düşünmekteyim bakalım yaşayarak öğrenicez..
çoğumuzun kova bebeği olacak zor ve eğlenceli bir gelecek bizi beklemekte :)

babama göre şeker anneciğime göre acıbademmişim diyelim :) babaya düşkün kız anneye biraz eziyet oluo kuması gibi :):)

oğluşun tabiki babayı örnek alır ama sana daha düşkün olur emin ol canım :) bi de her erkek babaya benzemio benim eşim annesinin kopyası mesela :) iyiki de anneye benzemiş daha yakışıklı olmuş orası ayrı tabi :16::16::16::16::16:

senin tahmini doğum tarihi ne canım? benimki sekiz ocak yani kova olmuo oğlak oluo :) nasılmış kovalar merak ettim :) bizimki bilmiş olcakmış daha bebekken cin cin bakar şaşar kalırsınız yazıodu oğlak bebişlerde :) aynı eğlenceli gelecek hepimizi beklio yani canım :)

saol canım aman diyorum eskıden kadınlar tarlada calısırmıs 9 ay .nerde o eski rahimler:)malum okul acıldı okulum 1 saat uzaklıkta gıderken esım bırakıyor ama dönerken kendım dönüyorum ayakta uzun süre kalmak hıc yaramıyor.her namazda hepimize dua edıyorum allah kaldıramıycagımız yükle ımtıhan etmesın ...

evet orasi öyle yillar gectikce hersey degisiyor insanlar hassas oluyor allah yardimcin olsun ayakta kalmakta zordur tabi biz bile evde yoruluyoruz allahim hepimizin yardimcisi olsun insallahhh aminn..

evet cnm şimdiden zemini ayarlim kocişi yağlim ballimde haftasonu iyi çalışsın :)))
hımm anladım cnm ama doğru dediğin gibi büyük başlardan başlayabilirsin biz kredi kartı kullanmıyoruz herşeyi nakit alıcaz oyuzdenbenim maaşımı aldıkça biz alışverişe :)) bu ay bebek odasını halledicez eger ıkaedan alırsam 600 falan tutucak arabası ve anakucağınıda alıcam ama o begendiğim oda takımını alırsak onlar biay sonra :))
bende 1 takım hastane çıkışı alıcam bebek için bide normal takım alıcam kendimede 2 takım :))

senin tabikide cnmm :)))
ananmmmmmm sen fecimişsin beaaa babasının kopyası durumu gerçekten :))

ohhhhh iyi yağlaman lazım canım :):):)
aynen işte bizde çok kart kullanma taraftarı deiliz öle on on iki aylık taksitler yapmak istemioruz, bebiş doğunca da masraf olcak neticede:)
ben zıbınlı takım olayını abartmak üzereydim ama uyarıları görünce kızların durdurdum kendimi 3 takım 0-3 ay aldım 3 takım 0-6 ay daha da almadım ama elbiseler aldım kızıma dayanamayıp :D onlar da 0-3 0-6 0-9 arası deişiolar :D bi kaç tane de pijama takımı aldım iç zıbınlar falan filan.. artık durdum ama :) yaa bu kendimize alcağımız pijama takımlarını kışlık mı almamız lazım hastane için ben onlara takıldım :)

aynen öleim :D:D baba aşığı, baba kopyasıyım hala :) hala küçük çocuk gibi kucağına yatar sevdiririm kendimi :) artık torun atar mı papucumu dama bilemiom ama :)

melon canım hayırlı olsun eh artık kızdır dicem ama sende haklısın oğlunda okadar %99 denilip te olunca ama bizim daha ikili testen sonra oğlan senin artık kaç hafta oldu a bu doktorlarda cins bi tamam şu diyemiyorlarmı :34:
kızlar unutkanlıkla aranız nasıl biz süt et tüketemiyoruz bugünde komşulara balık tembihledim gelsinde bakalım yiyebilicezmi ama unutkanlık had safhada namazda 4rekat sa acaba kaçtayım :) komşular şuraya gitcez diyor ben son dakika a diyorum tembihlemeyin bişey unutuyorum diyorum ve uykusuzluk had safhada 15 dk da olsa uyusam ama ikindi ve akşam arası uykuda iyi değil unutkanlık yapar deniliyor ay tuğba negüzel saate koymuşsun hapları ben zaten içmeyi sevmem bi kan hapım düzenli elevitin kokusu yüzünden unutuyorum da gerçi o bilinçli :34:

b12 vitaminine baktırdınmı hiç?

ohhhhh iyi yağlaman lazım canım :):):)
aynen işte bizde çok kart kullanma taraftarı deiliz öle on on iki aylık taksitler yapmak istemioruz, bebiş doğunca da masraf olcak neticede:)
ben zıbınlı takım olayını abartmak üzereydim ama uyarıları görünce kızların durdurdum kendimi 3 takım 0-3 ay aldım 3 takım 0-6 ay daha da almadım ama elbiseler aldım kızıma dayanamayıp :D onlar da 0-3 0-6 0-9 arası deişiolar :D bi kaç tane de pijama takımı aldım iç zıbınlar falan filan.. artık durdum ama :) yaa bu kendimize alcağımız pijama takımlarını kışlık mı almamız lazım hastane için ben onlara takıldım :)

aynen öleim :D:D baba aşığı, baba kopyasıyım hala :) hala küçük çocuk gibi kucağına yatar sevdiririm kendimi :) artık torun atar mı papucumu dama bilemiom ama :)

valla ben de hep almıcam dıyorum ama bugun 2 tane alt bı tanede tulum aldım.ama artık almıcam:)hele tuluma hıc dayanamıyorum.0-3 ay arası eksıgım var ama 3-6 ve 6-9 artık almamam lazım bıde hedıyler falan da buyuk beden gelıyor .bebek bakım cantası bende bübüchen almaya karar verdım.cantalı alt degıstırmelı yastıklı 5 malzemelı set 60 tlmıs.sebamed ıyı ben kendıme kullanıyorum ama yenı dogana alerjık oluyormus yıne.en ıyısı arap sabunuyla yıkamak:)

evet canim bu baska doktordu buda %90 dedi hayirlisi bakalim hakkimizda..evet oglumda öyle olunca insan kararsiz kaliyor..evet yaa 24 haftadayim tam net birsey yok ortada öbür aya kendi doktoruma sorucam insallahhh biraz zorluycam bakalim bacaklari acik olur insallahhhhhhh..canim unutkanlik normal hamilelikte süt veya balikla halakasi yokk ama sen bunlarin ikisinide ic ve ye cok saglikli her ikiside bebk icin unutkanlik geciyor hamilelikten sonra bana doktorum normal dedi hormonlardan dolayi..

babama göre şeker anneciğime göre acıbademmişim diyelim :) babaya düşkün kız anneye biraz eziyet oluo kuması gibi :):)

oğluşun tabiki babayı örnek alır ama sana daha düşkün olur emin ol canım :) bi de her erkek babaya benzemio benim eşim annesinin kopyası mesela :) iyiki de anneye benzemiş daha yakışıklı olmuş orası ayrı tabi :16::16::16::16::16:

senin tahmini doğum tarihi ne canım? benimki sekiz ocak yani kova olmuo oğlak oluo :) nasılmış kovalar merak ettim :) bizimki bilmiş olcakmış daha bebekken cin cin bakar şaşar kalırsınız yazıodu oğlak bebişlerde :) aynı eğlenceli gelecek hepimizi beklio yani canım :)

ay benim eşimde oyüzden hep kız istiyodu ki şu soyadı sürdürme mevzusunda da bizden başka yok ama oğlan anneye düşkün olur hem benim ciddi durmam lazım der istemezdi ama şimdi gözler ışıldıyo bende ona benzesin sarı kafa o çok uslu durur yaramazlığı çaktırmadan yapar :26: yada öyle sanar ben anında ne düşünüyo anlarım oğluşumda öyle olsun yapsın kapı arkasından çaktırmadan baksın ama ben anlıyayım istiyorum kısmet ama dayıyada boyu posu çekse iyi olur :16:
bide dayımız oğlak babam oğlak kayınvalide oğlak bisürü arkadaşım oğlak ama kova hiç tanıdık yok neye benzerler bilmiyorum bizde 1haftayla kova olucaz kısmet erken gelirse oğlak

$baby.webp çooook datluuu:)

cnm gözün aydın cok sevindim.maşallah kilosuda cok iyi.

ben daha bir kilo aldim evde 57 orda 58 geldim bebegin kilosunu sorduk hemen cok iyi dedi herseyi iyiymis kuzumunn..insallahhhhhhhhh kizdir%90 dedi canim orasi kapali diyor hemde kiz dedi bend ebunu esime dedim askim vardir onun bir bildigi yoksa kapali der gecerdi diyor bilmiyorum artik kendi doktorum ne der ömür aya bakalimm..msj icin tesekkür ederim canim benimmm..

kızlar dün bebişime bunları aldım :34:
oğluşumun havlusu,penye battaniyesi,fermuarlı polar battaniyesi;
Eki Görüntüle 512904
oğluşumun çıngıraklı diş kaşıyıcısı,alt açma bezi,yan yatış yastığı;
Eki Görüntüle 512905
oğluşumun altüst pijama takımı,ağız silme mendilleri,yenidoğan kundağı,inekli kadife tulumu:9:
Eki Görüntüle 512907

:nazar::nazar::nazar:Vee Buda ayrıntılıda zıpır oğlumun hareketliliğinden bukadar çekilebilen soldan ve önden profili :1::nazar::nazar::nazar:
Eki Görüntüle 512909 Eki Görüntüle 512910

canım hepsi çok tatlı güle güle kullansın oğluşun :16::16::16::16::16:
maşallah kuzuna o da poz vermeyen yaramazlardan çıktı desene :nazar::nazar::nazar::nazar: sağlıklı olsunlar da poz vermesinler canım napcan :16::16::16::16:

bide dayımız oğlak babam oğlak kayınvalide oğlak bisürü arkadaşım oğlak ama kova hiç tanıdık yok neye benzerler bilmiyorum bizde 1haftayla kova olucaz kısmet erken gelirse oğlak

ya bende kova olsun istiyorum seninle aynı dogum zamanları fakat benim bebek erken döllenme oldugu için hep önde cıkıyor 8 haftalıktan buyana
o yüzden biraz erken dogarsa oglak olcak ve ben hiç istemiyorum oglak olmasını :)
tabi bunlar işin eglencesi, Allah zamnında saglıklı gelmelerini nasip etsin

aslı ,güzel günlerde giysin bebeğin inşallah..yeni doğan kundağı nasıl birşey ki ?

yeni doğduklarında çok sıkı kundaklamamak ama kundaklamakta gerektiğini okudum yine uzmandan :) çok bilen arkadaşları es geçerek yazıyorum :D

anne karnında bebek sıkışık yere alıştığı için doğduğunda aniden boşluk içinde olmasından ürkebiliyormuş ,bu yüzden çok sıkmadan kundaklamak gerektiği yazıyordu..yeni hayatına alışana kadar ..

yeni doğan kundağın ne özelliği var ?

cnm kundak battaniye die aratınca çıkıodu sanırım onlar.. penye ve polar olanını görmüştüm, penye içi elyaf olanını da.. bebek mağazalarında rastlarsın zaten...

Son düzenleme:
Back
X