- 15 Aralık 2008
- 4.118
- 18
- 318
evet canim iyiydi herseyi cok sükür.ahhh benimkide kizsa edepsiz ciksada acsa bacaklarida tammm gösterse ikilemde kalmasak oglansa oglan kizsa kiz ona göre alirdim birseyler böyle tam belli olmazsa birsey alamiycam anlasilann..yerimmm seninn kizlarini bitanede bizim eve gelir insallahhhhhhhh kurban oldugum allahim onunda tatina baktirmayi nasip etsin allahim herkezin gönlüne göre versin insallah aminnn..seni isvicreli seni allahim yuvanda öbür boyu saglik mutluluk versin agiz tatliligi versin hepimize kurban oldugum allahim..kendine cokk iyi bakkk bebisede...buseferde%90 dedi ama bacak kapali nasil oluyor ya cinsiyeti hakkindada yorum yapti acaba bildigi birseymi varda ondan dedi yoksa birsey demezdi degilmi biraz kafama takildi sence erkekse bacagi kapali olsa bile testisleri düsmüsmüdür asagi kapaliysa onlar görürmüydü..
benimde aklima geldi bu yani gorunmuyor diye kizmi olmasi lazim . bir onceki randevuda tam goremedim kiz dedi bir sonrakinde
oglan dedi. 3-1 oglan onde. bence sen herseye hazirlikli ol pembis alma elinde patlamasin.
iyice gorsun dr oyle alirsin cnaim valla bende onun etkisindenmidir nedir bir agirdan alma modundayim.
suan bebisin bir seyi yok evde trden gelicek koli var birde burda diger ivir zivirlarini alicam ama
daha besikten baska dogru durust bir seye bakmadim.