2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
evet canim iyiydi herseyi cok sükür.ahhh benimkide kizsa edepsiz ciksada acsa bacaklarida tammm gösterse ikilemde kalmasak oglansa oglan kizsa kiz ona göre alirdim birseyler böyle tam belli olmazsa birsey alamiycam anlasilann..yerimmm seninn kizlarini bitanede bizim eve gelir insallahhhhhhhh kurban oldugum allahim onunda tatina baktirmayi nasip etsin allahim herkezin gönlüne göre versin insallah aminnn..seni isvicreli seni allahim yuvanda öbür boyu saglik mutluluk versin agiz tatliligi versin hepimize kurban oldugum allahim..kendine cokk iyi bakkk bebisede...buseferde%90 dedi ama bacak kapali nasil oluyor ya cinsiyeti hakkindada yorum yapti acaba bildigi birseymi varda ondan dedi yoksa birsey demezdi degilmi biraz kafama takildi sence erkekse bacagi kapali olsa bile testisleri düsmüsmüdür asagi kapaliysa onlar görürmüydü..

benimde aklima geldi bu yani gorunmuyor diye kizmi olmasi lazim . bir onceki randevuda tam goremedim kiz dedi bir sonrakinde
oglan dedi. 3-1 oglan onde. bence sen herseye hazirlikli ol pembis alma elinde patlamasin.
iyice gorsun dr oyle alirsin cnaim valla bende onun etkisindenmidir nedir bir agirdan alma modundayim.
suan bebisin bir seyi yok evde trden gelicek koli var birde burda diger ivir zivirlarini alicam ama
daha besikten baska dogru durust bir seye bakmadim.

aman Allahım 700 gram :) ne güzel..maşallah..
insan kendi bebeği gibi seviniyor valla ,gözlerim parladı okurken..inşallah bende güzel haberlerle gelirim,bende kilo almadığım için besleyemiyomuşum hissi oluşuyor hep..

biraz seviyeli konuşabilirsen iyi olur...ya da hiç yazma benim yorumlarımı es geç ok..sana hitap etmeyeceğim yazarken alınmana gerek kalmaz..

ne bileyim son zamanlarda göremedim anneye benzeyen bebek o bakımdan,sağlıklı olsunlar da inşallah..annesi ya da babasına benzeyecekler tabi....kova da dediğim dedik oluyormuş sanırım, hep ben yapıcam havasında oluyormuş.. yemek yedirmem zorlaşacak diye düşünüyorum,ben yicem diye diretebilir :D kaşığı tutmayı beceremeyen halleri ile yarısı üstünde yarısı ağzında olur artık napalım :))

polar almış annemde kış için ,dışarı çıkarken malum soğuk olacak..belki de ufak diye yeni doğan demişlerdir..

bende ufak olduğundan yetersizlikleri okumuştum,set almam heralde o bakımdan..
canim benim yaaa msj cokk sevindim evet teyzesi masallahh ya kuzuma degilmi allahim hepimizin herseyi yolunda gider sende güzel haberlerle gel kuzum insallahhh aminnn..o gözlerini yerim zuzummmm benimm:54::54:cok sagoll.insallah canim i:54: haberler insalalhhh.canim öyle hissetme hic sen salikli beslendi:54:ini düsünüyosan cok kilom yok diye üzülme ben gereken seylerden yiyiyorum ama cok cok degil mesela findik veya ceviz 4 5 atiyorum arada agzima kuru kayisi 1 veya 2 tane süt icine 1 seker kasigi bal %saft meyve suyu yaptigim yemekten cok asiri porsiyon degil normal yiyorum cok cok salata corba yagsiz biraz tuz ve corba tozu koyuyom corbalara tarhana ama baska corba yersem onda yag oluyor ama cok az zeytin yagi salataya yemege meyveli yogurt yiyorum meyve cok yiyorum sik sik ama az her besinden aliyorum bilmiyorum ivir zivir pekcanim istemyior hic belkide ondan böyle az kilom vardir canim sen eger yediklerinden icin rahatsa evet ben bügün iyi seyler saglikli seyler yedim diyorsan sorun yok bol bol su ic canim.canim ya bende sizlerden iyi haber aldigim zaman kendimmis gibi seviniyorum gercekten..

Aysecim,Yaprakcim,aherdocum,Endless87:) güzel dilekleriniz icin tedekkurderim kizlar darisi ve daha guzelleri sizin bebislerinize olsun ins yatsinlar saglikli sihhatli :32:

benimde aklima geldi bu yani gorunmuyor diye kizmi olmasi lazim . bir onceki randevuda tam goremedim kiz dedi bir sonrakinde
oglan dedi. 3-1 oglan onde. bence sen herseye hazirlikli ol pembis alma elinde patlamasin.
iyice gorsun dr oyle alirsin cnaim valla bende onun etkisindenmidir nedir bir agirdan alma modundayim.
suan bebisin bir seyi yok evde trden gelicek koli var birde burda diger ivir zivirlarini alicam ama
daha besikten baska dogru durust bir seye bakmadim.
valla artik benimkinin sonu ne olacak merakla bekliyoz artik simdilik iki doktorda öyle dedi ama dogru yaa allahim neverirse artik saglikla insallah
hh.bencede herseye hazirlikli olmak lazim canim dogru kendine iiy bak bebisede canim benimm..

Melonee sekerim senin diğer cocukların cinsiyeti neydi biri erkek onu biliyorum ya digeri?

canim benim 2 tane oglum var kaan ve berkay adinda en büyk kaan 8 yasinda digeri 6 yasina girecek ocak 5 te aööahim nasip ederse insallahh amin..öpt seni kendine bebise iyi bak..

kizlar selam
kizimin oksurugu yuzunden uyuyamadim. ilacta kullaniyor gunduz bir sey yok gece oksuruk anlamadim
recetesiz satiliyorsa ezcaneden yarin ventolin alicam satilmiyorsada bize klinigin yollari goruluyor yine:(
su yolu yaptik su damla asilara baslasaydik hayirlisiyla . belki ise yarar son umudum artik.
gelecek ay basi baslicaz
cnm çok geçmiş olsun ..
İyi Geceler Kızlar.....

Benim kız beni uyutmucak yine galiba:) Hareket etmese niye hareket etmiyor diyoruz.Çok hareketli olsa yine pimpirikniyoruz ne hale geliniyormuş bu hamilelikte ya:).Maşallah hiç durmuyorki anacım...Sabah öğle akşam...Yemek yaparken dahi ayaktayım sürekli o zaman bile tekmeliyo kuzum....Şuan bile....Nette şimdi onu araştırıyordum.Çok hareketli bebekler hiperaktif oluolarmış doğduktan sonra, ne kadar doğru bilemiyorum ama birde annenin gazı varsa oda hareketlendirirmiş.Belkide ondandır bilmiyorum ama çok yaramaz bişiy olcak cimcimem:)Allah yinede aksini göstermesin......

Arya cım bu arada gözünaydın.Çok sevindim güzel sonuç almana ve önceki sorunun kaybolmasına cnm...Umarım sonuna kadarda hep böle olur......
ah canıımm en yakın kankamın oğluşu karnında bir tembeldiki sorma.kadıncağız 6.ayın sonunda anca anca hissedebilmişti bebeğini,aynı şekilde değer verdiğim bi ablamın kızıda 7.ayında gerindiğinde karnımın oynamasıyla yaşadığını anlıyorum derdi:1: ama bir doğdularkiii öffff sorma evin içinde terör estiriyolar,korkma belki yavaş olur kuzucuğun.bizide korkutma ayoll :1: uslu olsunlar:9:ay ben uykuyu çoks everim inşallah benim oğluşumda sever anası gibide uykusu çabuk düzene girer.ay böle bebeğin 7. ayından sonra falan hani bazıları diyoya akşam saat 9da bir yatırıyorum sabaha karşı emmeye ben kaldırıyorum diye hayranım hastayım o bebişlere..inşallah benimkide uslu olur aminnnnnnnn:16:

yun yatakla ilgili konusulmus sanirsam
bende kullanmicam yun yatagi cunku kizimin mite alerjisi var tetikliyormus belki bebeginde
vardir diye dusunuyorum. evde hali bile yok ya. yinede hasta oluyor :ssz: yikanabilir kilim kullaniyoruz. pofff
ben yün yatağı kendm için bile kullanmayı hiç düşünmedim evim kömürlü kaloriferli ve hamam gibi oluyor kışın,yün yatak sıcak evi sevmez,anında kurt yapar..eşim özellikle uyurken çok terliyor yün yatak kullanamazdık ,kullansaydık bana dert olurdu devamlı havalandırmam lazımdı.uzun iş uğraşamam valla..pamuk yorgan pamuk yastık kullanıyorum mutluyum..pamuklu en sağlıklısı zaten..bebeğimede pamuklu kullanıcam

hiziniza yetismek cok zor:)

benimde cekmeceleri duzenlemem lazim ama sira gelmiyor . birde evde cocuk olunca hic duzenli kalmiyor ya.

evet bende bu sebepten tirsiyorum zaten kizim hastaliklardan gozunu acamiyor bir turlu

neden olmus ki kanama keske bir sey deseydi. gecmis olsun

canim kizsa bebesin ben biraz pembis taraftariyim lila filanda olabilir. yesil sari renkler oglan gibi gosteriyor bebisi
kiza biraz daha kokos seyler olabilir ama tk guzelmis canim.

canim cok uzuldum ya Allah sabir versin.
ben ikili yaptridim temiz cikti 3.lude mom degerleri yazmadigi icin burdaki dr yorumlayamadi 4le gerek varmi dedim
yok ayrintili baktim gerek yok dedi. ne biliyim zaten buyuk karar ya Allah kimseyi sinamasin evladiyla.
suan bunlari yazarken biel karnim kipir kipir masallah cok hareketli bu durumda insan kiyamaz gibi geliyor
yani Allah korusun bebisleri ama ben 3. bebek kaybini kaldiramam dagilirim hemde bu kadr yaklasmisken.
ins hic kimse boyle sorunlarla karsilasmaz.

bende likit kullanma taraftariyim ve cift durulama yapiyorum hatta beyazlara yumusatici yerine elma sirkesi koyuyorum
alerjiden dolayi. sanirim bebisinkileride bu seklde yikicam.

gobusun cok guzel canim siyah oldugu icin onceki resimde cok belli olmamis ama bunda olmus:)

ya bayildim alt acmana ozellikle bende boyle birsey istiyorum
aslinda simdiden nete baksam iyi olucak cok agirdan aldim. zaten ben secene kadar haftalar geciyor:)
birde burda genelde netten aliniyor amile kiyafetlerimi hep netten aldim olculeri iyi tutturmusum:)
aah teyzesi teşekkür ederiz :16: markası bebitof tatlım çok beğendiysen sende al cnm.farklı renkleride vardır sanırım.internette bulursun inşallah cnm

Son düzenleme:
en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki :(( poff

canim en erken 8 hafta once yani 32 haftalikken aliyosun ama sana tavsiyem biraz dayan :1: dogum sonrasi daha cok lazim oluyo. ben de su 6 ay ucretli izin olayini bekliyorum. umarim meclisten gecer:18:

cnm ben cennetteki doğan hastanesine gittim 220 tl verdim doktor erkekti çok şekerdi yani hem anlattı hem baktı :)) 1 saate yakın sürdü yaklaşık 30tane ultrason resmim ve videom var :)) ama keşesine baktıhımda perinatoloğ yazmıyodu oyuzden emin diilim ...

sağolasın tatlım çokkkk mersiii ;)

sabah çok yağmur yagıyodu sel olmus akıyodu yokustan bende birden üstunden atladım

hiç farketmedım neyse bişi olmadı ama demınde karnımı masaya çarptım

ya ben niye yavaş oturaklı bı ınsan olamıyorum :( nıye bu kadar evecenim anlamıyorum

hamıel kaldıgımdan berı dıkkat edıyorum yavas hareket etmeye ama refleks olrk yaptıgım hareketlerde

dıkkat edemıyorum dusunemıorm o an...bebıs tekmelıo su an yanı bısı olmamıs cok sukur o kadardan bısı olmaz da

kendıme çok kızıyorum ayakalrıma ağırlık mı bağlasam ne yapsam :27:

ah ayşecim bende de var o atlama zıplama veee acaip hızlı yürüme sanki peşimde kovalayan,,
var ....yürürken hamile olduğum aklıma geliyo yavaşlıyorum sonra yine unutup bi bakmışın hızlanmışım ...
annemde hep diyo ne hoppidik gubbidik yürüyon dio :26:
bugünde kayınvalidemle hastahaneye gittik onun ayağı için salak gibi asansöre sıkışıyodum te allahım ya
iyi bişey olmamaış kız birazda pipiriklenme bizimkisi işte ama napak demii:9:
olucağı varsa her türlü oluyo işte canım benim
allaha emanetizz:nazar:
anladım tatlım, teşekkürler

24 ile 28 haftalar arası renklı yapılıyorus ben 23.hafta gıdıcektım olmaz dedıler

allah allah nedenki acaba..benim arkadaşımda doğum yaptı renklinin bi günü yok aslında dedi ama bence var okdarda değil:45::45:

ya bende kova olsun istiyorum seninle aynı dogum zamanları fakat benim bebek erken döllenme oldugu için hep önde cıkıyor 8 haftalıktan buyana
o yüzden biraz erken dogarsa oglak olcak ve ben hiç istemiyorum oglak olmasını :)
tabi bunlar işin eglencesi, Allah zamnında saglıklı gelmelerini nasip etsin

canım neden kova istyosun merak ettim oğlaklarımı sevmiyonki acep:1:
tabiki eylence ya aminn sağlıkla gelsinler inş

izmirli senin cinsiyet oğlandı di mi :D haftasonu yaptın pikniğini geldin ohhh denize de girdin mi bizim yerimize :D

ayyy yerim ya dayıya da boyu posu çeksin dio ben napim oğluşum olsa çekicek bi dayısı bile yok :) ama allahtan babasının boyu posu yerinde :) zaten kaç aydır topuklu giyemiorum cüce gibi hissediom yanında :D şimdi içimizde kıpırdarken ne heyecanlanıoz bi de sağlıkla kucağımıza alabilsek kim bilir neler hissedicez :16::16::16: walla kovalar zor karakterdir die biliorum canım ama bebekleri nasıl oluo araştırmak lazım :) benimki oğlak olucak allah izin verirse onlar da cin bişi oluolarmış bakalım :)

ne güzel ya ben diodum eşime cinsiyet belli olmadan oğlan olursa sana çeksin o da diodu kız olursa sana benzesin :) bakalım minik kızımız kime benzicek :) ama huyu babasına benzer inşallah uslu olur :D ben çok yaramaz bişeydim tüm sülalem dio ki sana benzerse yandın hala küçüklük huysuzluklarım unutulmamıştır :D kuzenlerim bile az çekmemiştir benden :) abilerim (kuzenler) eşime anlatıo diolar ki bahçede oynardık koşardık, küçük prenses merdivenin başında dikilirdi önünden geçerken selam verirdik ona :) hele bir ağlatalım onu amcam canımıza okurdu :9::9::9::9::9:

canımcım benimde bebişimin dayısı olmıcak yaaa:43:
:36: valla ben arda süslenince giyiyrum topuklu.arabayla çıkıyrz..zaten haftasonu giyiyrum genelde yavaş yavaş yürüyrum arada unutyrum tabi hamileliği sonra yavaşlyrum .
bizim babamızda boylu olunca e birazda seviyruz touklu :27:
ahahaha :1: bende çok yaramazdım ya aynı sen ben, bende senmişiz hee benim kuzenlerde benden az çekmemiş ama ben çok fırlamaymışım ya bazen anlatyolar da utanyrum ay ben neymişim falan oluyrum ..bi zamanlar ayşecik vardı hani heh aynı onun gibiydin diyolar bana:52:
kaç kardeşsiniz canım siz 2 mi ?

sen plasenta sağ yerlesımlı vs dıyınce ayrıntılı usg me baktım benımkıde sağ anterolateral yerlesımlıymıs ama kontrolum 1 hafta sonra gıdınce yıne söylerım.canım dınlenmek ne mümkün okulda hep ayaktayım bıde yarın nöbetcıyım uyuz müdür nöbet yazmıs.neyse 24. haftadan sonra raporumu alır nöbetı tutmam.erkek öğretmenler kızıyormus hep bayanlara ayrıcalık yapılıyor dıye bana da nöbet vermıs odunlar. meşe palamut bile daha anlayışlıdır yahu

canım plasenta yerlesımı ve durumu ayrıntılıdada normal usgde de gozukur....

senın buyuk ıhtımal uzun sure ayakta kalmaktan oluyor dediğim gibi düzenlı şekılde dınlen gectıgını farkedersın canım

ılk muayenende sölersın doktoruna böle böle oluo die o d ageen bi göz atar...

ne kadar odun mal insanlar var yaa gıcık oluyorum :47:

en erken doğum iznimi kaçıncı haftada alabiliyoruz ,bilen var mı kızlar?
32. hafta imiş,daha erken alamazmıyım ki :(( poff

canım 32. haftadan once istiharat ıznı alabılrısın doktoruna söyle o uydurur bişiler :)

28. haftanda ıstırahat ıcın ızne cıksan 32. haftada da doğum ıznınını baslatırsın olur biter

yapıyo dr lar öle mumkun bısey

canim en erken 8 hafta once yani 32 haftalikken aliyosun ama sana tavsiyem biraz dayan :1: dogum sonrasi daha cok lazim oluyo. ben de su 6 ay ucretli izin olayini bekliyorum. umarim meclisten gecer:18:

ayy umarım ya bende çok istiyorum 6 ay izin olayını. süper olur.

msjım gayet seviyeli ve acıklayıcı.ben senin msjlarını herzaman es geciyordum zaten :) ama benim msjıma yorum yapınca mecburen cvp yazmak zorunda kaldım.
ayrıca üstteki msjına göre sen alınmışsın benim son cümlemden:)

e sen duydugun bişiyi paylaştın diye seninki dogrumu oluyor yani.yün yatak zararlı dedin kenara cekildin.madem zararlı faydalı olanını yazsaydın.
ben duydugum bişiyi degil araştırarak ögrendigim bişiyi paylaştım burda aradaki fark bu
mesajına yorum yapılmasını istemiyorsan nickimi msjın içinde yazmıcaksın kapiş.

yün dışındakilerin hepsi yüne göre faydalı bana ve uzmanlara göre. Araştırarak öğrendiğin şeylerin ben okulunu okudum. paylaşımda bulunmak farklı şey görüşünü kabul ettirmeye çalışmak senin yaptığın. isteyen istediğini kullanır. ben zararlı yazdım die onu mu alıcak herkes. insanların senin kadar aklı var ve istediğini alma kapasitesi var. kapiş ne ya. hiç sevmediğim şeyler. uzatmadım kenara çekildi oldum. al yine çekiliyorum. bu konuda bi kelime daha yazmam sana. senin istediğin karşılıklı atışmak çünkü .sen bundan anlıyosun. kenara çekildi de ne istresen de. anlayan anlıyor neden cvp yazmadığımı. NOKTA

dalinle yıkadım canım bugune dek ama 1 ay once falan bitti, ek gıdaya gecince (kızım döke saça yememesine ragmen cok kirlendi önlükler falan) omo babye gectim
çok saol cnm bende dalim düşünüyorum tecrübeli bi anneden duymak süper oldu :))
ohhhhh iyi yağlaman lazım canım :):):)
aynen işte bizde çok kart kullanma taraftarı deiliz öle on on iki aylık taksitler yapmak istemioruz, bebiş doğunca da masraf olcak neticede:)
ben zıbınlı takım olayını abartmak üzereydim ama uyarıları görünce kızların durdurdum kendimi 3 takım 0-3 ay aldım 3 takım 0-6 ay daha da almadım ama elbiseler aldım kızıma dayanamayıp :D onlar da 0-3 0-6 0-9 arası deişiolar :D bi kaç tane de pijama takımı aldım iç zıbınlar falan filan.. artık durdum ama :) yaa bu kendimize alcağımız pijama takımlarını kışlık mı almamız lazım hastane için ben onlara takıldım :)

aynen öleim :D:D baba aşığı, baba kopyasıyım hala :) hala küçük çocuk gibi kucağına yatar sevdiririm kendimi :) artık torun atar mı papucumu dama bilemiom ama :)
aynen öle cnm dün akşam yağlayamadım ama inşallah bu akşam azcık sölicem ucundan bakalım tepki ne olucak :))
ayy cnm yaaa abartma bence sonuçta kaç kilo doğucaklar bilmiyoruz hız büyüceklerde çabucak küçülülüğcek onlar ben 3/6 alıcam bikaç tane zaten annem saolsun getirmiş bana birsürü küçük şeyler zaten kış evde olucaz yaza kadar idare eder bizi :)) ayy yerim ben o elbiseleriii yaaaa :)) cnm kışlık almıcam ama uzun kollu alırım zaten hastaneler sıcak evde bebek için sıcak olucak oyuzden çok kışlık almaya gerek yok diye düşünüyorum :))
o kesin cnm sen şimdiden alıştır hem babanın hem eşinin kıymetlisi olucak minik MİNA :))
geldiimmmm canim benim hersey yolunda 700 gr olmusss melegim nabzini dinledi sesini duydum ayyy esimle agzimmm kulaklarimizdaydi iyice bakti baya uzun uzun anlatti büüyk ultrasall gibi cünki ben bacak agrim icin gittim kendi doktorum sali günleri olmazmis baska bir doktor vardi süperdi buda munuhte calismis baya sohbet iyiydi sanki büüyk ultrasal gibi herseyi en ince ayrintisina kadar anlatti dinletti 700 gr hersey yolunda ben evde kendi tartimda 57 cikiyom orda 58 hic kilo almamisim ama herseyyyyyyyy yolunda cokkkkkkkk sükürrr kurban oldugum allahimmm hepimiz iyi oluruz insallahhh sonuna kadar.bence ben sebze meyve cok yiyorum su cok iciyorum yagli veya asiri yemiyorum az az ama sik yiyorum doktor kilom hakkinda zorun yok dedi icim rahatladi bebiste iyi kilo olarak esimle cokkk sairdik kiolsuna birbirmize baktik sanki ilk bebegimiz olucak gibi heyecanliydikk esimle ben pürdikkat dinledik sorduk sankii ilk bebis gibi:1::1::1::1::1:sira geldi cinsiyete doktor bacaklari kabali dedi ama %90 kiz dedi hayret birsey yaaa bir orasini tam göremedik hemen öbür doktorum ne dedi diye sordu esimde%80 kiz demisti bunda kesin söylerim demisti ama bu sefer siz varsiniz kramf icin geldigimiz icin deyince bende arasini görmüyom kapali ama%90 kiz dedi yani nasil kapali görmüyor %90 kiz diyor anlamadim artik öbür ay kendi doktorum nediycek bakalim..hayirlisi allahim saglikli sihatli versin hepimizin evlatlarini amin.....isvicre demissin evleniptemi gittin tr ye ailen nerde almanyadami merak ettim bak bende canim benimm...
canim yaaa gördüm teyzesi kuzumu amannn sanki ilk bebek ne heyecan ne heyecan esimle yaaaaaaaaaaaa cokk güzeldi varya süper insan görünce agzi kulaklarina variyor benimde esiminde nasilda mutluy oldukk hersey yolunda msj bitireyim ayrintili yazicam canimmm benimm...
oyy maşşallahh melegine senin kocaman olmuşşş :))) yani senin bu kızda pek terbiyeli çıktı annesi bacaklarını açmıyo :)) çok sevindim cnm herşeyin yolunda olmasına Allahım sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin :))
tabi cnm yaa 3 üncü çocuk olsa bile her bebek yeni bi heyecan :))
melon canım hayırlı olsun eh artık kızdır dicem ama sende haklısın oğlunda okadar %99 denilip te olunca ama bizim daha ikili testen sonra oğlan senin artık kaç hafta oldu a bu doktorlarda cins bi tamam şu diyemiyorlarmı :34:
kızlar unutkanlıkla aranız nasıl biz süt et tüketemiyoruz bugünde komşulara balık tembihledim gelsinde bakalım yiyebilicezmi ama unutkanlık had safhada namazda 4rekat sa acaba kaçtayım :) komşular şuraya gitcez diyor ben son dakika a diyorum tembihlemeyin bişey unutuyorum diyorum ve uykusuzluk had safhada 15 dk da olsa uyusam ama ikindi ve akşam arası uykuda iyi değil unutkanlık yapar deniliyor ay tuğba negüzel saate koymuşsun hapları ben zaten içmeyi sevmem bi kan hapım düzenli elevitin kokusu yüzünden unutuyorum da gerçi o bilinçli :34:
cnm bende süt içmeyi unutuyotum malesef ama hergün kahvaltıda peynir ve gün içindede 1 kase yoğurt kesin tüketiyorum o onu dengeliyodur inşallah :))
ahhh cnm yaa mecbur düzene koydum yoksa unutuyorum eleviti bende sevmiyorum doktor haftada 2 ye düşürdü bi pazaretsi sabah bide cuma sabah içiyorum :))
ayyy çok tatlı yaaaa maşşallah bende bizimkilerin böle resmini çekicem inşallahh :))
selam herkese:) hastaneden geldim Allah ıma bin şükür şeker normal çıktı bebeğimin de böbreği normale dönmüş :49: hepinize teşekkür ediyorum dualarınız için umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız..

cnm çok sevindim hadi gözün aydın inşallah bizimde iyi çıkar :)) böbreğin normal olmasınada çok sevindim :))

arzu
valla durumuna inanamiyorum erkekler demek kadinlara ayricalik veriyorsunuz demis mudure . neden acaba bu ayricalik?
bunu dusunebilicek ve soyleyeblecek kadar nasil kalas olabilir bir insan birde ogretmen bu kisiler yuh yani
agzim acik kaldi. annesinede mi saygisi yok bunlarin ya. iki canli kadinlarla bilmem ne yarisina giriyorlar. cok terbiyesizmisler canim
:20::20:
canim benim 2 tane oglum var kaan ve berkay adinda en büyk kaan 8 yasinda digeri 6 yasina girecek ocak 5 te aööahim nasip ederse insallahh amin..öpt seni kendine bebise iyi bak..
benim kizimda 5 ocak dogumlu:) oglusumda gunuu doldururmu acaba cifte dogum gunu yapicaz doldurursa
ya ben cok heyecanlaniyorum dogum gelince aklima aglicam nerdeyse :43::43::43::43::43:
cnm çok geçmiş olsun ..

ben yün yatağı kendm için bile kullanmayı hiç düşünmedim evim kömürlü kaloriferli ve hamam gibi oluyor kışın,yün yatak sıcak evi sevmez,anında kurt yapar..eşim özellikle uyurken çok terliyor yün yatak kullanamazdık ,kullansaydık bana dert olurdu devamlı havalandırmam lazımdı.uzun iş uğraşamam valla..pamuk yorgan pamuk yastık kullanıyorum mutluyum..pamuklu en sağlıklısı zaten..bebeğimede pamuklu kullanıcam

aah teyzesi teşekkür ederiz :16: markası bebitof tatlım çok beğendiysen sende al cnm.farklı renkleride vardır sanırım.internette bulursun inşallah cnm
sagol canim

kurtlanma olayini duymadim ay icim bir garip oldu. kizima lateks yastik aldim dokusu cok guzel yumusak
ama cok kotu bir koku varya kafasinida kokutuyor sanki digara icmis gibi bende kullanmiyorum normal bizim yastikta yatiyor
elyaf aldim yeni yastik dikicem bu seferde olmazsa vazgecicem artik yastik takintim var bir turlu icime
sinen birsey bulamadim. 2 kere lateks aldim birini sert almisim digeride kokuyor kokusu olmasa aslinda cok guzel yumusak
sonra su senede bir gun havalandirilan yastiklar var icinde bir sey tohumu koymuslar neyse artik
hatirlamiyorum 2 kere de ondan aldim farkli sekillerde onuda begenmedim. normal yastik adim kucuk oda topaklandi
ben bu yastik isini beceremedim ya:((

ayy umarım ya bende çok istiyorum 6 ay izin olayını. süper olur.

günaydın güzel anneler.bende 6 aylık izin olayını bekliyorum.32.haftada izinimi aktarmayı düşünüyorum ama bi açıdanda korkuyorum.izini aktarınca kasımın sonu gibi dogum iznine ayrılmış olucam.ayrılıncada direk bursaya gidecem dogum için.son ayımda yolculuk sıkıntı olurmu onu düşünüyorum.burdan bursada 12 saat:(

kizlar sabah o uykusuzlukla dustuk kizimla yollara
ezcaneden recetesiz almak istedim ventolini ama vermediler sonra yakin bir klnik var oraya gittik
ama ssk hastanesini gecmis ya 25 kisi varmis bu kadar kisi beklenmez dedim atladim taksiye kizimin kendi
dr una gittim. kulagi baslamis yine erken yakalamisiz en azindan tabi astimi da artmis hemen orda ventolin verdiler
tekrar dinledi dr cigerini iyi dedi. bu ventolin olayinada dr a ben demistim artik onunla tedavi oluyor
sadece kulak icin antibiyatik verdi. dr o kadar dusunceliki ya bizim burda sigortamis yok yaptirmak icin gunumuzu bekliyorum
ekim basi doluyor . ventolin ezcanede cok pahali diye sadece 2 gunluk verdi ben hastaneden alicam sana vericem devamini dedi
daha ekonomik sanirim. zaten birde tek tedavi bu nebuller olunca evde olmasi iyi olur. ne kadar ince dusunceli bir kadin ya
asiya baslayana kadar ventolinle devam edicez
ins sizin hicbirinizin bebislerinde su alerjik astim sorunu olmaz cok yipratici :ssz::ssz::ssz::ssz::ssz::ssz:
kesfedip bulmak tedavi sureci poff :ssz::ssz:

günaydın güzel anneler.bende 6 aylık izin olayını bekliyorum.32.haftada izinimi aktarmayı düşünüyorum ama bi açıdanda korkuyorum.izini aktarınca kasımın sonu gibi dogum iznine ayrılmış olucam.ayrılıncada direk bursaya gidecem dogum için.son ayımda yolculuk sıkıntı olurmu onu düşünüyorum.burdan bursada 12 saat:(

son ay pek onerilmiyor ucaklar bile almiyor kendi arabanizlami gideceksiniz? kendi annene mi gidiceksin yok kv yaniysa evinde olman
bence daha iyi:)

günaydın hatunlar
ay eşim gitikten sonra bi uyuyamadım üstüme kara basan gelip durdu töbe töbeee kelimeyi şahadet getire getire çözldüm

:72: bugünde yine şehit haberleri varmış canım sıkıldı bela okumayı hiç sevmem düşmanıma bile bela okumadım hiç ama artık okudum yaa yeter valla çok canım sıkılıyo :43:

Back
X