2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
canım benim az cilve az naz halledersin bu işi sadece lafla yağlama yemez o kadar temizliğe :9::9::9::9::9:
ayyy ben abartıom abartıom babam da abartıo tuğbacım her kızlarla dışarı alışverişe çıkışında kardeşlerime bişe almadan ellerinde Mina ya alınmış poşetlerle eve dönüolar :D akşam da bana cam den gösteriolar, kızlar bile dio bizim papucumuz dama atıldı die :9::9::9::9:

walla öle benim papucumu dama atmak kolay deil oturur ağlarım beni de sevin diye :9::9::9::9::9::9::9::9: şaka bir yana eşimi paylaşırım da babamı kıskanırım yaaaa :9::9::9::9::9:
yaaaa öle olcak galiba ama benim kociş çakal öle yaparsam ters bile tepebilir :))
ananmm siz ailecenek o zaman daha şimdiden 3 çocukluk kıyafet biriktirceniz arka arkaya doğur bari çıksın hepsi aradan kıyafetler hazır nede olsa :))
heheheh kocayı paylaşıyon babayı paylaşmıyon heeee bi Mina doğsunda görcez sen istediğin kadar ağla babana bebi sev diye torun cnm o torun ayrı onlar için :))

Bu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:) :nazar:

Eki Görüntüle 513392 Eki Görüntüle 513394 Eki Görüntüle 513393 :nazar::nazar:

yaprakkk maşşallahh yaaaaa bayıldımm süpermiş ultrason aleti :)) yanlız seninkinin bacağı baya uzun görünüyo uzun boylu olcak galiba :))

Bende allah nasip ederse son haftaya kadar çalışmak istiyorum çünkü yeni ev aldık kredi ödüyoruz o ay alamadığım maaşlarımı toptan verecekler ama banka beklemez ki en fazla 3 ay kullanıcam sanırsam doğumdan sonra o bile zor olacak 3 ay banka bizi beklemez :14:

canım ben de daha oncekı hamılelıkleırmde hep son haftaya kadar calısmayı dusunuyordum ama

maalesef bu sefer öle bişey dıyemıyorum durum bıraz kritik benım...bizimde ev kredımız var para bırıktırmey calısıyoruz

ki ev kredısını odedıkten sonra gecınebılmek ıcın bı mıktar kalsın :26: çok zor yaa

merhaba kızlar dun nasılsınızz fazla gıremıyorum ama takıp etmeye calısıyorum dun ayrıntılı ultrasonsına gırdım ondan oncede dr muane ettı bana bebeğin eşi aşağıya düşmüş dedi tansiyonumda çok yuksek çıktı 14 10 sonra 1 saat sonra tekrar olcturdu dr normala ınmıstı ama dr ıstıharat verdı calısıyormusun dedı ev hanımıyı dedım nası u kadar yoruyorsun kendını dedı sımdı yatıyorum tabı 3 yasına bır ay sonra bascak oğlum çok hareketli onun peşine koşmaktan sanırım şimdi ev işi yapmıycam 26. haftayı beklıycez yon deıstırcekmıs o zaman duzelırse bır sorun yok kanaman olmaması ıyı dedı bu gıbı durumlarda kanama olur dedı ama bakalım bırde ayrıntılı ultrasonda kan pompalanması bebeğe yavas cıktı ama gelişimi guzel oldugu ıcın korkulcak bırsey yok dedi dr 540 gr şuanda

canım cok gecmıs olsun dıkkat et yorma kendını ah ya oğluşun peşinde koşturmak

yorulmak ıcın yeter de artar vallahı :)

ya bana cok gereksız gelıyor ağzı genıs bı kapta su koy yada nemlı bı bez as:)çok mu pintiyim:)aman alınacak coook sey var bunu alamam valla.

yaa buhar şeysı bana da gereksiz gelıo ama sımdı yatak odaısnı ufak odaya tasıdık bız orası kısın çok sıcak oluo

bebek de gece usumez die ama benım bıle yatarken burnum kulagım tıkanıo napsam bilemeıdm olmadı bende su fln koyarım

işe yarıomu bılmıom daha once hıc deneemdım :S

eş yer degıştırırmıymış ılk defa duydum.ilişkıyı yasaklamıştır es aşşagıda olunca öle oluyor.boşver ev işini bebegın ve sen önemlısınız.ben wc ve mutfagı pis bırakamıyorum gerısını saldım gıttı:)saolsun kayınvalıdemde ütümü yapıyo ona ragmen yorgunum dostlarım yorgunum:)
eş yer deiştirmesi deil aslında eş aağıya sarmış ama bebeğin durumundanda olabilir dedi 26 hafta bebek şekil deiştircekmiş duruş pozisyonu olarak o zaman duzelır uyuk ıhtımal dedi yorma dedi benim kayınvalide çalışıyor yakında işten çıkıcak eltimin 50 gunluk bebeği var ona bakıcak yani bana kalana kadar kocam akşam gelınce evı supurup sılıcek artık ole dedı ben bıraz takıntılıyım bende şimdilik mutfak ve banyo hijyeni ve yemeklerle ilgilenicem beni aklıma takılan bunca zaman birşey yokken herşey iyiyken şimdi neden eşin düşük dedi ve ayrıntılı ultrasondaki dr sorduğumda eşin yerleşiminde bir sorun yok gayet güzel dedi ona dr bey böle dedi dediğimded düme var var dedi anlamadım gitti cnm sıkıldı çok yani bebeğim hiç durmadan 14 haftalıkken oynamaya başladı herşey çok iyiydi şimdide 5 dk hareketsiz durmayan bir bebek hep hareket iyidir keyfi yerinde demekki derdi şimdi böle oldu sezeryana yanaştırıyor desem zaten ilk çocuğum sezeryan takmamaya çalışıyorum ben bebeğimin sağlıklı olduğunu hissediyorum hatta ilk oğludan dahada yerinde durmayan bir bebek bakıcaz artıkk dün yüzünü filan çok net gördümm iyice duygusallaştım..

buhar aleti Allah korusun ama astım bronşit gibi geniz eti gibi bir sorun olmadan gereksiz birşey kızlar benim ilk oğlum ekim bebeği ve çok hırıltı olurdu dr bna buhar aletı almana gerek yok gece ısıyı düşür petek ustlerıne ıslak havlu koy buhar aletıne hiç gerek yok dedi ve 1 çay kaşğ ıhlaur çir hırıltısı olduğunda dedi vee öle atlattık almayın boşuna doğduğunda gereklilik olursa alırsınız

doğum ıznını konusmussunuz kasım falan denmış erken dıılmı ben 37.haftaya kadar calısmayı dusunuyorum bı aksılık olmazsa ınsallah.napayım yoksa bebegımm dogdugunda calısmak zorunda kalıcam.ya su 6 ay ızın cıkar ınşalaaaaaaaaaahhhhhhhhhh.amın dıyınız hamıle hatunlar:)
cnm devlet en fazla 36 ya kadar çalışmaya izin veriyo bildiğim kadarıyla ... valla ben biran önce kasım 30 olsun isitorum sonnnn 72 gün iş günü olarak son 50 gün :)))
22. haftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ve hala hareket yoookkkkkkkkkkkkkkkkkkk. of yaaa !! :19:

kuzum yaa hiç biyerde toplanma gibi bişeydemi hissetmiyosun yani biyerde ağırlık falan yada minik tepikliyo sen hissetmiyosun :))

buhar aleti Allah korusun ama astım bronşit gibi geniz eti gibi bir sorun olmadan gereksiz birşey kızlar benim ilk oğlum ekim bebeği ve çok hırıltı olurdu dr bna buhar aletı almana gerek yok gece ısıyı düşür petek ustlerıne ıslak havlu koy buhar aletıne hiç gerek yok dedi ve 1 çay kaşğ ıhlaur çir hırıltısı olduğunda dedi vee öle atlattık almayın boşuna doğduğunda gereklilik olursa alırsınız

canım ben kronık astımlıyım daha doğrusu ailecek yanı ırsi bi rahatsızlık

o sebeple cok yaısyorum tıkanma fln kışın özellıkle ama yazın camlar acık ıcerısı havalandırılmıs oldugu ıcın rahatım

olmadı bu sene ben de öyle yapayım havlu koyyım petek üstlerine tesekkurler daha once nıye denemedıysem

ıste hıc aklıma gelmedı :)

Son düzenleme:
kızlarr bişi dicem yaaaa benim kasıklarım ağrıyo az az yani sölee hani tualetiniz gelir tutarsınız ve o ağrı yaparya ölee bide bu ara çok tualete gidiyorum acaba bizimki benim idrar torbama baskımı yapıyo :((

cnm devlet en fazla 36 ya kadar çalışmaya izin veriyo bildiğim kadarıyla ... valla ben biran önce kasım 30 olsun isitorum sonnnn 72 gün iş günü olarak son 50 gün :)))
kuzum yaa hiç biyerde toplanma gibi bişeydemi hissetmiyosun yani biyerde ağırlık falan yada minik tepikliyo sen hissetmiyosun :))

ben hep şöle hesaplıyorum :)

kurban bayramı geldiğinde doğum ıznıne cıkmama tam 1 ay kalmıs olucak ınsallah :)

senınde 3 hafta eheueh

canım ben kronık astımlıyım daha doğrusu ailecek yanı ırsi bi rahatsızlık

o sebeple cok yaısyorum tıkanma fln kışın özellıkle ama yazın camlar acık ıcerısı havalandırılmıs oldugu ıcın rahatım

olmadı bu sene ben de öyle yapayım havlu koyyım petek üstlerine tesekkurler daha once nıye denemedıysem

ıste hıc aklıma gelmedı :)

inşallah havlu işe yarar bizim evde bayağı bir işe yaramıştı brde peteklere takılan içie su doldurulan damlalıklar var onlarda rahatlatıyor

kızlarr bişi dicem yaaaa benim kasıklarım ağrıyo az az yani sölee hani tualetiniz gelir tutarsınız ve o ağrı yaparya ölee bide bu ara çok tualete gidiyorum acaba bizimki benim idrar torbama baskımı yapıyo :((

duruşlarından sebeb idrar torbasına baskı yapıyorlar surekli wc ihtiyacı hissediyor insan kasık ağrılarıda ben yorulunca hızlı yuruyunce oluyor öle birşey olabilirmi

canım ben de daha oncekı hamılelıkleırmde hep son haftaya kadar calısmayı dusunuyordum ama

maalesef bu sefer öle bişey dıyemıyorum durum bıraz kritik benım...bizimde ev kredımız var para bırıktırmey calısıyoruz

ki ev kredısını odedıkten sonra gecınebılmek ıcın bı mıktar kalsın :26: çok zor yaa

aynen canm aynı durum bendede vr ev kredisi ödüyoz 4 aylık kısmını ayarlayıp toplu para alınca oraya vericez yapacak başka bişey yok bu arada erken doğum olursa hem izin hakkımız hemde ödemede bi değişiklik oluyomu

Bende çok su içmekten hep bi ayağım tuvalette benimde aynen gidip geliyorm tuvalete hiç gitmemişim gibi yine bi ağrı sanki 10 saat olmuş wcye gitmemişim gibi oluyor kasıklarım ağrıyor

canım ıdrar torbasıan baskı yapıyor olma ıhtımalıde var ıdrar yolu ıltıhabı olma ıhtımalıde var

kasık agrısı genedle bu sebeple çok sık olur...bebek kaynaklı bi durum olsa bebek pozisyon değiştirdikçe

rahatlama hıssedersın ama sen devamlı böle bi rahatsılık yasıyosan bı ıdrar tahlılı yaptırıp baktırabılırsın canım

sık tuvalete gıtmekte gebelıkte normal ama yıen de aynı zamanda ıdrar yolu ıltıhabı belirtisi sayılıyo

anlamak ıcın tahlıl yapılmalı...en son en zamn ıdrar tahlılı yaptırmsıtın

ayşeee bizim kızımız olacak ama listede erkek yazıyor hala:) o da yanlışlık olmuştu bir aralar ben daha hiçbirşey bilmiyorken sen kendiliğinden yazmıştın:)

umarım herkesin hamileliği yolundadır ben bayadır giremediğim için bilmiyorum geçmişi de okumadım. Allahe hepimizin evlatlarını hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.

Geçen hafta detaylı ultrasona girdik sorun yok çok şükür. Neyse bizim kız yüzü koyun yatmıştı tam secde pozisyonu:) bi dönüp yüzünü göstermedi cadı. Hadi kızım dön diyoruz yok ense görüntüsü:) bir ara döner gibi yaptı o kadar. Göremedik gül cemalini.

Bir de benim 6 ay önce semear testim yapılmış ve bazı şüpheli hücreler görülmüştü. Detaylı şekilde bakıldığında evet var ama %80 kendiliğinden yok olan türden dedi doktor. 6 ay sonra tekrar edilecek test demişti. Neyse bu gidişimizde doktor semear de aldı ama nasıl acıdı anlatamam:(( resmen bağırdım. Benim zaten genel anlamda hep böyle. muayene olurken de ilişki esnasında da (özellikle en başta) çok acı çekiyorum sonrasında geçiyor. doktor fizyolojik olarak bir sorun olmadığını acı çekmemin psikolojik olabileceğini söledi. Gerçi bu hafta biraz ödem olmuş dedi. sen böyle muayene olurken dayanamıyosan normal doğum biraz zor dedi:((öff yaa nolucak benim bu halim.. sinir oluyorum sinir!!!

Bir de bu şüpheli hücre olayını daha önce yaşayan var mı?

aynen canm aynı durum bendede vr ev kredisi ödüyoz 4 aylık kısmını ayarlayıp toplu para
alınca oraya vericez yapacak başka bişey yok bu arada erken doğum olursa hem izin hakkımız hemde ödemede bi değişiklik oluyomu

canım daha once doğum yaptıgımda doğumdan 20-30 gun sornaydı snaıyorum almıstım paramı

aslında ılk bas ıslemler yapılırken 10 gunluk 10 gunluk mu almak ıstersın toplu mu dıye sormsutu müşavir

ben de toplu gelsın demsıtım o bebegımı kaybettıgım ıcın sadece doğum sornası ızın parasını aldım

doğum oncesı ızne cıkma zamanım gelmemsıtı daha cunku....doğum erken olursa ne yapılıyo bılmıyorum

belkı doğum sonraıs ıznıne aktarılabilir..

bır ıkı tıkla belkı o da tepkı verır:)valla dun gece bızımkı bı yerını dayamıstı karnıma resmen cıkıntı hıssettım:)ben hala göbegımın altında hıssedıyorum tekmeklerı.göbek üstüne cıktımı sızınkı??

Benim ilk defa dün göğsümün altında böyle seri haraket hissettim. :) Onun dışında hep rahme çok yakındı hareketleri. Hatta ayrıntılı da külot çizgisine kadar indirdi ultrasonu doktor. O kadar aşağıdaydı. Sordum doktora ben de, erken doğum falan olabilir mi diye endişe ettim bu kadar aşığıda diye bebek. İlk çocuğumuz ya, herşeyde bir pimpirik :1: Rahim duvarın kapalı olduğu sürece sorun yok demişti.

Yani normal canım,senin yaşadığın :49:

ben doğum öncesi 8 hafta ,doğum sonrası 8 hafta olarak kullanıcam.doğum sonrasındaki 8 hafta bittikten sonrada 1 yıl ücretsiz izin almayı düşünüyorum inşallah.bebekte 1 yaşını geçmiş olur.tekrar başlarım.

ben bu yılki 20 günlük iznimi kullanmadım.seneyede 20 günlük izinim var 40 gün ordan iki izin arasıda rapor alırım.dogum iznim bittikten sonrada heyet raporu almayı düşünüyorum 1 ay.dogum izniyle birlikte bayagı oluyor işte.

canım daha once doğum yaptıgımda doğumdan 20-30 gun sornaydı snaıyorum almıstım paramı

aslında ılk bas ıslemler yapılırken 10 gunluk 10 gunluk mu almak ıstersın toplu mu dıye sormsutu müşavir

ben de toplu gelsın demsıtım o bebegımı kaybettıgım ıcın sadece doğum sornası ızın parasını aldım

doğum oncesı ızne cıkma zamanım gelmemsıtı daha cunku....doğum erken olursa ne yapılıyo bılmıyorum

belkı doğum sonraıs ıznıne aktarılabilir..[/QUOTE
Nasıl yani benim eltim 50 gun oldu doğum yapalı parasını hala alamadı izin bitince verilcek biliyoruz ole deil mi

kızlar merhaba,
ara ara hep okumaya calıştım sabahtan beri, düne ve sonrasına da bakmaya calıştım.. dün apar topar cıkmak zorunda kaldım.. eşim almaya geldi ne olduğunu anlamadım önce ama sonra düştü jeton.. dedem vefat etmiş. bayadır yatıyordu, annemle teyzem hep başındaydı ikisi baktılar.. haberini bekliyodum zaten ha bugün ha yarın diye.. dün kaybetmişiz meğer :(( ölüm hayatın gerceği, dedem de 87 yaşındaydı yaşlıydı, son dönemde yiyip icemiyordu evet ama yine de cok zordu..
annemle teyzem cok kötüydüler, annem fenalaştı hatta götürürlerken mezara :(( hamileyim diye beni de yaklaştırmıyolar kaldıramazsın edemezsin diye, zor bir gündü.. akşam döndük evimize.. ama aklım orda hala.

tuğbacım o bende de var özellikle dün akşamdan beri, yatar kalkarken cok rahatsız ediyor ya da pantolonumu falan giyerken.. neden olduğunu ben de anlamadım.. ama büyüyor rahim ve sanırım bebişle beraber aşağıya baskı yapıyor. yarın dr randevum var, sorucam dr uma sana da yazarım canım.

Back
X