- 25 Temmuz 2011
- 5.616
- 103
- 363
yaaaa öle olcak galiba ama benim kociş çakal öle yaparsam ters bile tepebilir :))canım benim az cilve az naz halledersin bu işi sadece lafla yağlama yemez o kadar temizliğe
ayyy ben abartıom abartıom babam da abartıo tuğbacım her kızlarla dışarı alışverişe çıkışında kardeşlerime bişe almadan ellerinde Mina ya alınmış poşetlerle eve dönüolarakşam da bana cam den gösteriolar, kızlar bile dio bizim papucumuz dama atıldı die
walla öle benim papucumu dama atmak kolay deil oturur ağlarım beni de sevin diyeşaka bir yana eşimi paylaşırım da babamı kıskanırım yaaaa
![]()
ananmm siz ailecenek o zaman daha şimdiden 3 çocukluk kıyafet biriktirceniz arka arkaya doğur bari çıksın hepsi aradan kıyafetler hazır nede olsa :))
heheheh kocayı paylaşıyon babayı paylaşmıyon heeee bi Mina doğsunda görcez sen istediğin kadar ağla babana bebi sev diye torun cnm o torun ayrı onlar için :))
Bu resimleri videosunu izlerken çektim.
Elleri başının altında,ayakları yukarıda bi ara ta ayak ayak üstüne atıyo...Tam keyif yapıo yani:)
Eki Görüntüle 513392 Eki Görüntüle 513394 Eki Görüntüle 513393![]()
Tabi burda başımız gövdemizden daha büyüktü:)
Eki Görüntüle 513405 Eki Görüntüle 513406 Eki Görüntüle 513407
yaprakkk maşşallahh yaaaaa bayıldımm süpermiş ultrason aleti :)) yanlız seninkinin bacağı baya uzun görünüyo uzun boylu olcak galiba :))