cnm prematüre dediğine göre yenidoğana olmaz tatlım gidip değiştir sen onu kıyamam
ay canııım benim eşimde terazi,ruh ikizim o benim,bazende ruh öküzüm olabiliyo tabi

ama çook sabırlıdır benim canım kocam,hemen hemen herşeye ağlayabilir,duygusaldır..çoook sinirlenmesi lazım konuşması için,sen bağrın o susar,tabi bazen duvara konuşuyo gibi oluyo ama olsun

özür dilemeye hastadır,ama mesela ben şunu yaptım sana de, oda bende sana bunu yapmıştım diyip üste çıkar,o özelliğini sevmem bi eşimin ,hep ben'cidir yani.kıyamam onun tek bi damla gözyaşına ama ,o ağlarsa bende açarım hemen çeşmeleri

teraziler romantik olur,ayrıca kıyafet konusunda çok zevklidir eşim..bana çok güzel hediyeler alır şaşırtır hep. giyinmeyide pek sever haspam:) çıkarken özgürlüğüne çok düşkündü gezmeyi dışarda yemek yemeyi çok sever bu burçlar.bende yengeçim ,tam tersi evime bağlıyım.burnu çok büyüktü bunun ilk zamanlar ama bi aşık ettim kendime,kul köle oldu

teraziler böyledir yani üstüne gitmicen zaten aşık olunca her dediğini yaparlar.maşallah bana sormadan bişey yapmayı sevmez.2003 yılından beri tanırım eşimi,4 yıldırda evliyim.çok mutluyum terazi burcunu herkese tavsiye ederim .. senin eşin nasıl bi insan ,uyuşuyorlarmı Huyları eşimle merak ettim
:) ay duygusal doğru eski türk filmlerinden sevdikleri ve ağladığı var dolarsa onu izler ben bıktım ofilimden obıkmaz o daha romantiktir ben kazma

şu küçük mumlarla (tilayt mı ne)odayı doldurmuş yakmış beni çağırdı benim tepkim anam şifonyeri yakıcaksın altlarına bişey koymamış kim temizlicek ben :26: hemen söndürdüm o

ay o çiçek alır ben niye para verdin soluyo ama kavga evet deli gibi kızarsın opeşinde ya azcık git zaten sakinleşcem yok ama bazen dengesiz kızmaz dersin somurtmuş kızarmıki dersin güler geçer zevklidir eh yakışıklı sayılır bence benim çevremde (not cem yılmaz hangi gösterisiydi hatırlamasam da) aferim kız ama sevdimi tam sever bakımlı ister ben bıraktım bakımları kızar

dışarda yemek yemeyi gezmeyi akşamları çaybahçelerini sever saygılı ve sessiz komşularda sever şanslısın der ama bazen de şöyle höyt desin enazından millete karşı istersin hep cadı olmak zorunda sen kalırsın başta babam istememiş aramızda 1şeyler olmuştu şimdi bişey olsa onlar bile beni suçlar

bende terazi erkeği tavsiye ederim ama gerçekten severse yoksa flörtü severler sohbeti hoş bakımlı kızları eh bi cadı lazım onlara bizi bulmuşlar ya