2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
aşk olsun kuzum sen ilk tepikini duy yeter bana eee naptın merak ettim ???

cnm bebekler kaç kilo doğucak bilmiyoruz prematürede baya küçük istersen değiştir :))

yazdım kenara hepsini sorucam yoksa unutuyorum :)) ayy evet yaa o yuzden devlet hastanesine mecbur kalmadıkça gitmiyorum :(( sizde insanlar değerli cnm malesef burda diil devlet hastaneleri insana insan gibi davranmıyo önünde çlsen umurları diil Allahım bizi onlara muhtaç etmesin... cnm benim sende bebişe ve kendine çok dikkat et :)

maşşallahhhh oğluşuna seninnnn :nazar::nazar::nazar:

maşşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:

hehehe yok cnm yaa bi seferden bişi olmaz :))

aldıklarını güle güle giy cnmm :))
ayyy koy valla yaaaaa aslında olur sana havale tyarız sende bize kargolarsın :)) bol bol ihtiyacımız var o piyamalara :))

maşşallahhhh kuzuna :nazar::nazar::nazar:

maşşallahh nerdeyse 1 kilo olmuş tombiş kuzun Allah sağlıklı sıhatli kucağınada almayı nasip etsin inşallahh :)) şekerininde iyi çıkmasına çok sevindim cnm ...
sagol canim benim sende kendine cok iyibakk tabiki bebisede dikkat et kendine öpt:54::54:

ben bu gün yaptırdım 2. düzey usg'yi herşey yolundaymış çok şükür darısı size inş ben aspirin kullanıyorum o yüzden hep tedirgindim çok şükür iyiymiş oğluşummmm...

canim oglusunun iiy olmasina sevindim gözün aydin sonuna kadar iyi olur saglikla alirsin insallahh kucagina..

bugün kontrolümüz vardı ,doktor detaylı inceledi organlarını falan,bebeğimiz sağıklı çok şükür..renkli isterseniz yaptırabilirsiniz hem başka bir gözde görmüş olur dedi ,siz bilirsiniz dedi..sanırım yaptırmayacağız..
Fakat plesenta rahim ağzına yakın dedi :( kontrol edicez bunu dedi,diğer haftalarda yukarı çıkabiliyormuş.. eğer çıkmazsa gebeliğin son haftalarında kanama olabilirmiş ve doğumda fazla kanama olurmuş :( sezeryan olmak durumundaymış :((

ve ben birkaç yerde bunu yaşayanları okudum bebekleri erken doğuyor :( umarım plesenta yukarı çıkar :(

Son düzenleme:
Kızlar bu da benım oğluşum... 4 boyutluya girdik ayrıntı sonrası, o zaman verdi doktor. Görünce inanamadım, bu kadar net olduğuna... Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın...:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 514467

Oyyyy Maşallah canım oğluşuna:nazar::nazar::nazar: Çok net çıkmış yüzü elleri..Sanki eline çerez almış çitliyo:9:

Eki Görüntüle 514524 bu emziklerden istiyorum bendeee :)

Ayy ilk defa gördüm böle bi emzik harika yaaaa ,çok farklı,değişik :9:böle farklı şeyleri bende severim....

bugün kontrolümüz vardı ,doktor detaylı inceledi organlarını falan,bebeğimiz sağıklı çok şükür..renkli isterseniz yaptırabilirsiniz hem başka bir gözde görmüş olur dedi ,siz bilirsiniz dedi..sanırım yaptırmayacağız..
Fakat plesenta rahim ağzına yakın dedi :( kontrol edicez bunu dedi,diğer haftalarda yukarı çıkabiliyormuş.. eğer çıkmazsa gebeliğin son haftalarında kanama olabilirmiş ve doğumda fazla kanama olurmuş :( sezeryan olmak durumundaymış :((

ve ben birkaç yerde bunu yaşayanları okudum bebekleri erken doğuyor :( umarım plesenta yukarı çıkar :(

Canım geçmiş olsun inş.erken doğumu gerektirecek bişiy olmaz da ilerki haftalarda plesanta yukarı çıkar bian önce...Aksini düşünerek canını sıkma hemen...Enazından Dr.un takip edecek olması gereken en iyi şeyi sölücektir sana....

cok sükür saglikli olmasina canim benim insallahh yukari cikarda erken falan olmaz insallahhh amin..canim benimde 28 haftada dogumum basladi durdurdular akupunturla ilaclarla kortizonla faln bebegin cigerlerini falan gelistirdiler ama benim rahim acildi iste sonra hic kalkmadan hastanede yattim iste yinede 1 ay erken dogdu benimde kanamayla basladi dogumum canim acaba benimdemi kordonla falan ilgiliydi simdi kanama erken dogum deyince o aklima geldi ama bana dediler senin alt tarafin acilmis yatcan ki daha cok acilma olmasin dediler insalahh sende bunlari yasamazsin canim benim insallahhh cikar hersey yoluna girer..

cok sükür saglikli olmasina canim benim insallahh yukari cikarda erken falan olmaz insallahhh amin..canim benimde 28 haftada dogumum basladi durdurdular akupunturla ilaclarla kortizonla faln bebegin cigerlerini falan gelistirdiler ama benim rahim acildi iste sonra hic kalkmadan hastanede yattim iste yinede 1 ay erken dogdu benimde kanamayla basladi dogumum canim acaba benimdemi kordonla falan ilgiliydi simdi kanama erken dogum deyince o aklima geldi ama bana dediler senin alt tarafin acilmis yatcan ki daha cok acilma olmasin dediler insalahh sende bunlari yasamazsin canim benim insallahhh cikar hersey yoluna girer..

açılma farklı şey sanırım melone tam olarak bilemiyorum ama..henüz yukarı çıkma şansı olduğu için doktor sadece bu kadarını söyledi bana...erken doğumdanda bahsetmedi ama ben okuduklarımdan yola çıktım,yukarı çıkmayanların sonucu...o da en erken 32. hafta okudum...genelde 37. haftada alıyorlar bebeği sezaryanla yine..

Son düzenleme:
kızlarr merhabalar hepinize 2 gündür felaket hastaydım sizleride uyarmak istiyorum çok dikkat edin kendinize
salgın varmış bir anda salı akşamı kötü oldum ama yorgunluk vs.dirdedim çrş. uyandığımda heryerim ağrıyordu
ve aşırı mide bulantım vardı, Ve aşırı halsizlik:( çok şükür bugün daha iyiyim ama ishal salgınıymış bu ve herkes
hasta yatıyor aman dikkat edin berbat bir hastalık grip falan masum kalır yani yanında, kendinize dikkat edin
ve mümkünse devlet hastanesine gitmeyinbir müddet çünkü ben bir idrar tahlili için gittim ve 10 dk kaldım
akşam salgını kapmıştm bile hastaneden!

Kendinize iyi bakkın anneler emi:)
cnm geçmiş olsun dikkat et kendine,yat dinlen,bol bol sıvı al
selam kızlar kızlar.nasılsınız.ben yine iki gündür giremedm sayfalar çok ilerlemiş birer ikişer atlayarak okudum sizi.şimdi okuldayım.5.saatteyiz.görsel sanatlar dersi.serbest bıraktım 64 tane kuzuyu :))) daha önce anlatmıştım okuldanda soğudum için tenefüsede inmedm okudum burayı.allahtan okulda girebiliyoruz.genelde her siteyi yasaklamışlar ama burası serbest.kızlr benim çok akıntım sarımsı birde.geçen sordum doktora.fitil verdi yine bana.dün akasam kullandım ama çok yandı.hatta ağladım.eşimde bi daha kullanma dedi ama napsam bilmiyorum.
cnm bendede aynı sorun vardı bende kullandım ama benimki yanmadı yaa,kaşıntın varmı..varsa yanma yapmıştır mantar falan olduysan.ama kullanmanda bi sakınca yok doktorun vermiş sonuçta..bebeklere iltihap gitmesi daha kötü der doktorlar genelde çünkü,geçmiş olsun tatlım

kızlar kuzenım bugun dogum yaptı bebışin fotoyu gördüm çok esmer.ilk doğunca böylemı oluyorlar.öyleyse hastane cıkısını ekru alayım:)çocuga kahve gıydırmışler bıde .çok özendımm bızede nasıp olur inşallah zamanında gelsin bebişler..
cnm ay güldürdün beni,anne yada baba esmermi ilk soru bu.çocuk birinden birine benzemiştir diye düşünüyorum:9: valla 2 arkadasımda yeni doğum yaptı pamuk gibi çocukları oldu.. sarımsı esmer tenli gibiyse acaba bebek sarılıkmı yaşıyor diye düşünmedende edemedim:1: genelde yenidoğanlar çok sarılık olur ya ondan

Kızlar bu da benım oğluşum... 4 boyutluya girdik ayrıntı sonrası, o zaman verdi doktor. Görünce inanamadım, bu kadar net olduğuna... Allah hepimizin evlatlarını bize bağışlasın...:nazar::nazar::nazar:

Eki Görüntüle 514467
ah kıyamam benim oğlan gibi buda yiyecek parmakları,benimkide hep emiyor :) maşallah cnm oğluşuna:nazar:

cnm geçmiş olsun öncelikle korkma,pozitif düşün iyi olsun herşey inşallah

açılma farklı şey sanırım melone tam olarak bilemiyorum ama..henüz yukarı çıkma şansı olduğu için doktor sadece bu kadarını söyledi bana...erken doğumdanda bahsetmedi ama ben okuduklarımdan yola çıktım,yukarı çıkmayanların sonucu...o da en erken 32. hafta okudum...genelde 37. haftada alıyorlar bebeği sezaryanla yine..

anladim canim insallah yukari cikar en kisa zamanda kendine bebise iyi bak..

cnm prematüre dediğine göre yenidoğana olmaz tatlım gidip değiştir sen onu kıyamam:9:

ay canııım benim eşimde terazi,ruh ikizim o benim,bazende ruh öküzüm olabiliyo tabi:9:ama çook sabırlıdır benim canım kocam,hemen hemen herşeye ağlayabilir,duygusaldır..çoook sinirlenmesi lazım konuşması için,sen bağrın o susar,tabi bazen duvara konuşuyo gibi oluyo ama olsun:9:özür dilemeye hastadır,ama mesela ben şunu yaptım sana de, oda bende sana bunu yapmıştım diyip üste çıkar,o özelliğini sevmem bi eşimin ,hep ben'cidir yani.kıyamam onun tek bi damla gözyaşına ama ,o ağlarsa bende açarım hemen çeşmeleri:43: teraziler romantik olur,ayrıca kıyafet konusunda çok zevklidir eşim..bana çok güzel hediyeler alır şaşırtır hep. giyinmeyide pek sever haspam:) çıkarken özgürlüğüne çok düşkündü gezmeyi dışarda yemek yemeyi çok sever bu burçlar.bende yengeçim ,tam tersi evime bağlıyım.burnu çok büyüktü bunun ilk zamanlar ama bi aşık ettim kendime,kul köle oldu :52: teraziler böyledir yani üstüne gitmicen zaten aşık olunca her dediğini yaparlar.maşallah bana sormadan bişey yapmayı sevmez.2003 yılından beri tanırım eşimi,4 yıldırda evliyim.çok mutluyum terazi burcunu herkese tavsiye ederim .. senin eşin nasıl bi insan ,uyuşuyorlarmı Huyları eşimle merak ettim

:) ay duygusal doğru eski türk filmlerinden sevdikleri ve ağladığı var dolarsa onu izler ben bıktım ofilimden obıkmaz o daha romantiktir ben kazma :27: şu küçük mumlarla (tilayt mı ne)odayı doldurmuş yakmış beni çağırdı benim tepkim anam şifonyeri yakıcaksın altlarına bişey koymamış kim temizlicek ben :26: hemen söndürdüm o :53: ay o çiçek alır ben niye para verdin soluyo ama kavga evet deli gibi kızarsın opeşinde ya azcık git zaten sakinleşcem yok ama bazen dengesiz kızmaz dersin somurtmuş kızarmıki dersin güler geçer zevklidir eh yakışıklı sayılır bence benim çevremde (not cem yılmaz hangi gösterisiydi hatırlamasam da) aferim kız ama sevdimi tam sever bakımlı ister ben bıraktım bakımları kızar :( dışarda yemek yemeyi gezmeyi akşamları çaybahçelerini sever saygılı ve sessiz komşularda sever şanslısın der ama bazen de şöyle höyt desin enazından millete karşı istersin hep cadı olmak zorunda sen kalırsın başta babam istememiş aramızda 1şeyler olmuştu şimdi bişey olsa onlar bile beni suçlar :31: bende terazi erkeği tavsiye ederim ama gerçekten severse yoksa flörtü severler sohbeti hoş bakımlı kızları eh bi cadı lazım onlara bizi bulmuşlar ya :42:

gamze ve ziyaretçi :3:

uyuyan annelere tatlı uykular uyanacaklara günaydın günümüz güzel geçsin cumamız hayırlı olsun
biz bugün fetal ekoya gittik Allaha şükür kalbimizde kapanmış ama doktor yinede bebiş olunca gelin bi görelim diyor ay kuzum sağlıklı sıhhatli gelsin de ...
ama kocişle sevk için devlete ordan bu hastaneye gitik kocalarla özele gitceksin ama tıpa devlete gitmiceksin ay sakin dediğim adam oğluşla beni gerdi yabekliyosun işte ama sağım solum hep hamile zevkliydi ki tepecik araştırma hastanesine geldik sevkimizi alıp çocuk hastanesine gittik anam 1sürü miniş ağalayan ağlayana çok tatlılar ama rabbim herkezinkini korusun nezor minicik hastane köşelerinde bide kalp önemli :31: ama rabbim kimseyi şu devlet hastanelerine düşürümesin kocişlede küstüm eve geldim komşular mamalar yapmış çağırdılar akşama kadar oturduk babiş geldi barışmıcam dedim ama küste durulmuyor bu eşşeklere ama ne yoruldum dan ne hamileyimden ne sıra beklemekten yok anlamıyolar eskisi gibi fıldır fıldır koştursun herşeyi halletsin istiyolar bide ay ota b... nasıl sinirlenir bi insan yok sakin demicem artık işleri düşmüyor ondan sen de bekleyemezsin diyorum

uyuyan annelere tatlı uykular uyanacaklara günaydın günümüz güzel geçsin cumamız hayırlı olsun
biz bugün fetal ekoya gittik Allaha şükür kalbimizde kapanmış ama doktor yinede bebiş olunca gelin bi görelim diyor ay kuzum sağlıklı sıhhatli gelsin de ...
ama kocişle sevk için devlete ordan bu hastaneye gitik kocalarla özele gitceksin ama tıpa devlete gitmiceksin ay sakin dediğim adam oğluşla beni gerdi yabekliyosun işte ama sağım solum hep hamile zevkliydi ki tepecik araştırma hastanesine geldik sevkimizi alıp çocuk hastanesine gittik anam 1sürü miniş ağalayan ağlayana çok tatlılar ama rabbim herkezinkini korusun nezor minicik hastane köşelerinde bide kalp önemli :31: ama rabbim kimseyi şu devlet hastanelerine düşürümesin kocişlede küstüm eve geldim komşular mamalar yapmış çağırdılar akşama kadar oturduk babiş geldi barışmıcam dedim ama küste durulmuyor bu eşşeklere ama ne yoruldum dan ne hamileyimden ne sıra beklemekten yok anlamıyolar eskisi gibi fıldır fıldır koştursun herşeyi halletsin istiyolar bide ay ota b... nasıl sinirlenir bi insan yok sakin demicem artık işleri düşmüyor ondan sen de bekleyemezsin diyorum

ya cnm benim bebişimdede bir problem olmadığını söylediler ayrıntılıda ama kalbinde kalsiyum birikmesi var zamanla doğuma kadar kaybolucak o,genelde çoğu bebekde oluyor bu ,bebeğiniz sorunsuz tekrar gelmenize gerek yok dediler.ama ben gün geçtikçe tedirgin oldum.ilk gün doktor problem yok deyince önemsemememiştim.öyle bişeymiydi seninkide tatlım.yada böyle bi durumla karşılaşan var mı kızlar aranızda..

gunaydin annisler
kizimin 2 gunluk ilaci bitti yine klinige gidicez, burda tr gibi siseyle degil ilaclar cc ile veriliyor zirp pirt gitmek zorunda
kaliyoruz:((
ins duzelmistir kulagi.
dun cok yorulmusum hala kendime gelemedim
[SUB][/SUB]

canım sakın ihmal etme önemli bi konu bılıyorsundur gerekirse dikiş atılıyor ve bool dinlenmeyle erken doğumu engellemeye calısıyorlar.bu arada rahim ölçümünü alt taraftan mı yaptılar?
bu rahim acilmasi bebek buyudukce oluyor dimi?
ya d benimkini olctumu acaba? icimde suphe kaldi randevuda ayin 6 sinda:(

Eki Görüntüle 514467
masallah canim kuzuna:) :nazar:

ins yukari cikar cok dikkatli ol canim hep yatmaya calis.

mrb canımm ;
sanada iyi uykular :120:
amin canım gelir allahın izniyle sağlıla bebişler
aynen zaten devlete ben götrsem de gelmez benim kociş:)
:111: ay aman aman devlet hastahanesi deme bana deliriyrum allah düşürmesin amiiin ...aman uğraşamıyrum ben ordakilerle ya
ohh komşularda doyrmuşun karnını valla ne güzel:56:

hiiiç sorma hiiiç küs kalınmıy haklı olsanda inat edemiyosun ben sıkılıyrum evde kocişle küs olunca ya hemen barışasım geliyo:101::101:

yatıyım bende epey geç oldu yarın erken kalkıp kuaföre gitmem lazım ağda için zamanım geldi.... 4 gibide renkli için randevumuz var..allah yardımcımız olsunn

sabah hastaneye gidip 3 gunluk ilac alip geldik sonrada krese biraktim kizimi. ev geldim ve heryer savas alani gibi
kacip gitmek geldi icimden :ssz::ssz: sonra temizlemeye karar verdim :) neyse sildim supurdum toz aldim
mutfak cok kotu degildi Allahtan. camasirlari bir posta attim astim. simdi yemek yapicam karasimsek:)
valla yoruldum yine ya. zaten esim disarda yiyecekmis bugun. cok ugrasmaya gerek yok :)
simdide dinleneyim dedim biraz
evi temizleyince psikolojim duzeliyor resmen
gerci ince temizlikler duruyor ama onlarda baska sefere artik.

Hepinize Hayırlı Cumalar...Allah'ım gönlünüzden geçen tüm güzellikleri en yakın zamanda nasip eder inşallah...

Merhaba arkadaslar umarim herkes iyidir...
Dün kontrölüm vardi, bebegim hamdolsun iyiymis ama rahimagzi kanali 4 cm olmaliyken bende 2,5cm e düsmüs. Pazartesiye kadar degisiklik olmazsa hastaneye yatacakmisim. Evde bol dinlenmem gerekiyormus. Ayni sorunu yasayanlar oldu mu? Hamileligimin ilk aylari hastanede gecti ( baska bir nedenden dolayi) yine yatmak istemiyorum=(

geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda düzelir...

Günaydınn güzel annelerrrr

Saat 10'da çıkıcam,doktor kontrolümüz var, babamız da gelecek 1,5 ay sonra görecek oğlunu, işlerden dolayı gelememişti 1,5 aydır.
Ne kadar büyüdüğüne inanamayacak :)

ben de heyecanlıyım, yarın da ayrıntılıya giricez, inş herşey yolundadır.

Back
X