2013 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebişlerimizin Cinsiyetleriii :)

• Kızımız Olucak

OY: 169 47,9%
  • Oğlumuz Olucak

OY: 186 52,7%

• Ankete Katılan
    353
kizima hamileyken bitmez bu gebelik diyordum sanki hep oyle kalicak gibi geliyordu
simdi okul bakiyoruz hanima:) yasi buyudugu icin digerinden cikicak buna gidicek.
ins son dakka sorun cikarmazlarda burasi olur.

inşallah istediğiniz gibi olur canım bir sorun çıkmaz inşallah :) bende bir atraftan doğsun artık diyorum bir taraftanda daha dün bebek kesesi kalp atışı falan uğraşıyorduk diyorum zaman ne kadar hızlı geçiyor geçenlerde hastanedeki sekreter usg resmine bakıyım dedi aaa bu o kadarlık oldumu ya daha dün kanda bthcg baktırdığınızı hatırlıyorum dedi nasıl mutlulukmuş bu ya bambaşka birşey :)

"Sarmalar koyarız içine" yazısını okuyunca, pusetin içine sarma dolma mı koyacaklar allah allah dedim. ne salağım :)
ayyyy kuzum yaaaaa yerim seni ben canın sarmamı istedi yoksa :))) yaa o baya korumalı geliyo bana bide battaniyeye sarıp koyarız kara kış bile olsa zaten babamız arabayı ısıtıncağı için sıcak sıcak gideriz evimize :))
kizima hamileyken bitmez bu gebelik diyordum sanki hep oyle kalicak gibi geliyordu
simdi okul bakiyoruz hanima:) yasi buyudugu icin digerinden cikicak buna gidicek.
ins son dakka sorun cikarmazlarda burasi olur.

ayy inan şimdi bana öle geliyo bitmicek bu hamilelik gibi aslında çom uzun yaaa 40 haftaaa keşke 20 hafta falan olsaydı :))) cnm yaa inşallah yeni okulunda mutlu olur :))

dün bir yazı okudum ve sonunda gerçekten içim cız etti ve ağladım sizlerle de paylaşmak istedim
5 Ekim: Bugün var edildim. Buradayım. Varım. Müthiş bir duygu bu. Var olduğumu henüz annem ve babam bilmiyor. Bir elma çekirdeğinden bile küçüğüm. Ama ne de olsa, ben benim. Varım ya; Bu bana yetiyor. Henüz bedenim belli belirsiz, yüzüm yok ama, varlığımı ve benliğimi hissedebiliyorum. Bir kız olacağım ve baharda çiçekleri seveceğim.

19 Ekim: Biraz büyüdüm. Kımıldamam mümkün değil. Annem henüz farkında değil ama onun kanıyla besleniyorum. Kalbini dolaşıp gelen sımsıcak kan bana geliyor. Beni sevecek bir kalbin kıpırtılarını şimdiden hissediyorum. Annem beni çok sevecek. Annem için güzel bir sürpriz olacağım.

23 Ekim: Hiç göremediğim bir el ağzımı biçimlendirmeye başladı. Dudaklarımda onun dokunuşunu hissediyorum. Bu "el"in dokunduğu yerler dudağım damağım oluyor. Düşünün bir yıl sonra bu elin dokunduğu yerde tebessümler açacak, güleceğim. Dudağımdan ve dilimden sözler dökülecek. Herhalde önce "Anne;" diyeceğim. Anne duyuyor musun beni? Seninle konuşacağım. Sana güleceğim. Kimilerine göre hâlâ daha var değilmişim… Nasıl olur? Varım ve gülücükler sunacak dudaklarım da olmak üzere ya… Hem sonra bir ekmek kırıntısı ne kadar küçük olursa olsun yine ekmektir. Öyle değil mi anneciğim? Ah bir konuşabilsem;

27 Ekim: Bugün pek mutluyum. İçimde tatlı bir kıpırtı başladı. Artık bir kalbim var. Kalbim atmaya başladı. Hayatım boyunca böyle atıp duracak. Sevgilerle dolduracağım kalbimi. Tıpkı anneminki gibi... Annem bedeninde iki kalbin birden atmaya başladığını bilseydi ne kadar sevinirdi; Duyuyor musun anne?

2 Kasım: Her gün biraz daha büyüyorum. Kollarım ve bacaklarım da biçimlenmeye başladı. Hele bir büyüsün kollarım bak nasıl kucaklayacağım seni anneciğim. Şu ayaklarım da tamamlansın da, beraber çiçekli bahçemizde yürürüz. Belki birlikte okula gideriz.

12 Kasım: Ah evet… Bunlar, bunlar ne kadar sevimli ve küçük şeyler. Aman Allah;ım parmaklarım da çıkmaya başladı. Bunlarla çiçek toplayacağım, annemin elini tutacağım, kalem tutacağım. Belki de güzel bir şiir yazacağım. Anneciğim, orada mısın? Ellerimi ellerinin arasına koymak için sabırsızlanıyorum.

20 Kasım: Oh, nihayet.. Annem doktora gitti. Burada olduğumu öğrendi.. Yaşasın; Doktor teyze özel bir cihazla gördü beni. Ultrason diyorlarmış. Resmimi bile çekti. Sevinmiyor musun anneciğim? Seneye kalmaz kollarının arasında olacağım…

25 Kasım: Artık babam da burada olduğumu biliyor. Fakat henüz kız olduğumun farkında değiller. Onlara sürpriz yapacağım..

10 Aralık: Bugün yüzüm tamamlandı. Artık iki güzel gözüm, bir küçük burnum, dudaklarım ve yanağım var… Anneme benziyorum galiba…

13 Aralık: Artık çevreme bakabiliyorum. Etrafım çok karanlık ama olsun. Yine de mutluyum. Yaşıyorum ve varım. Kısa bir süre sonra gün ışığını görebileceğim, renkleri ve çiçekleri tanıyacağım. Rüyamda gördüm. Dünyada gökkuşağı diye bir şey varmış.. Onu çok merak ediyorum.. Anneciğim, babacığım sizin yüzünüzü de göreceğim. Tanışacağız…. Mutlu olacağız. Gülüşeceğiz..

24 Aralık: Kulaklarım daha iyi duyuyor artık. Anneciğim, senin kalbinin seslerini duyuyorum. Benim kalbimin atışlarını da sen duyabiliyor musun? Hatta sesini bile tanıyabiliyorum. Sesin ne kadar tatlı… Hiç duymadığım bir şey bu… Güzel ve sağlıklı bir kız olacağım. Kollarında uyuyacağım, yüzüne bakacağım, o tatlı sesini dinleyeceğim. Benim için ninni de söyleyecek misin anneciğim? Sen de beni özlüyorsundur mutlaka… Beni koklayacaksın.. Çok seveceksin, değil mi?

28 Aralık: Anne burada bir şeyler oluyor. Doktor abla neden mutsuz bakıyor böyle... Sen acı çekiyor gibisin. Kalp seslerin değişti... Sustun. Benimle niye konuşmuyorsun anne? Anne… Anne… Anneciğim… Yüzümde soğuk bir şey hissediyorum. Anne, yüzümü parçalıyorlar... Anne bir şeyler yap… Anne… Kolumu çekiyorlar anne… Canım yanıyor anne... Anne… Ayaklarımı parçalıyor bu şey anne... Beni sana bağlayan damarı kopardılar anne… Anne kalbimi parçalıyorlar… Anneciğim… Anne… Anne… An…

Kürtajınız tamamlandı hanımefendi geçmiş olsun.

çok etkilendim yaaa.kıyamam ben o yavrulara.içim parçalandı..

ayyyy kuzum yaaaaa yerim seni ben canın sarmamı istedi yoksa :))) yaa o baya korumalı geliyo bana bide battaniyeye sarıp koyarız kara kış bile olsa zaten babamız arabayı ısıtıncağı için sıcak sıcak gideriz evimize :))

ayy inan şimdi bana öle geliyo bitmicek bu hamilelik gibi aslında çom uzun yaaa 40 haftaaa keşke 20 hafta falan olsaydı :))) cnm yaa inşallah yeni okulunda mutlu olur :))

Sarma mı :14::14::14:
Ay çok canım çekti ya ufff kızlar :31:

Biri de balık demiş ondan da istiyorum :14:

Balık haftada en az 1-2 kez yemeye çalışıyorum ben de. hayatımda yemediğim kadar valla. koca kışta toplam 2-3 ke yerdim,şimdi haftada 2 kez.
Burda salaş bir balıkçımız var, iş çıkışı orda yiyoruz eşimle. evde uğraşmaya kokutmaya değmez. zaten ben ayıklayamıyorum balığı içim kalkıyo dokunamıyorum :)

Sarma yaparım sana derdim ama büyük bir yalan olur, kabiliyetsizim o konuda,saramam :) ama sarılmışını bir güzel hüpletirim :)

ya bende çok korkuyorum daha da korktum şimdi babamda var diyabet doktor direkt 100 yapalım dedi yarın gideceğim kocam da yok yanımda yanıma birini bulsam mi bayilirsam ya oralarda grip de devam ediyor sabah hiçbirşey yemeyecek miyiz midem bulanır benim imdaaat

canım tek başına gitme ben de 100lük yaptırdım 50lilik yüksek çıkınca 100 çok fena yaptı bayılcam zannettim 4 defa kan aldılar 1 saat arayla açlıktan fenalaştım yanıma kimseyide almadım salak gibi sen o hataya düşme canım

doğum günümü kutlayan herkese çok teşekkürler.hepbirlikte sağlıklı mutlu huzurlu senelere

siz dedikten sonra normal ve sezeryan videosu izledim.videoda normal kolay gözüküyor :D

Birth of Love Commentary - YouTube

bu da bir normal doğum

Balık haftada en az 1-2 kez yemeye çalışıyorum ben de. hayatımda yemediğim kadar valla. koca kışta toplam 2-3 ke yerdim,şimdi haftada 2 kez.
Burda salaş bir balıkçımız var, iş çıkışı orda yiyoruz eşimle. evde uğraşmaya kokutmaya değmez. zaten ben ayıklayamıyorum balığı içim kalkıyo dokunamıyorum :)

Sarma yaparım sana derdim ama büyük bir yalan olur, kabiliyetsizim o konuda,saramam :) ama sarılmışını bir güzel hüpletirim :)

Ay burada öyle yerler yok. Mecbur alıp uğraşacaksın yani :19:
Sarma satılır mı ya alsak bari :26:

hehehe ben demedim valla çekirdek dediii :))) yaa benimde canım sabah konuşulan mevlütle ilgili olan şeylerden cnm çekti mevlüt olsada gitsek yesek :)) hem orda dolmada verirler :)) ayyy cnm balık çekmedii :(

bizd öle yapıyoz yakında balıkçı var gidip yiyoruz bu hafta palamut aldım kızarttım süper oldu taze balıktı bide temizlenmişti fazla kokmadıda :))
hehehe bende hüpürdetenlerdenim :))

tontirik şu tecrübelerinden çatı muayenesi bölümünü anlatsana
bir arkadaş sormuş ama sadece alttan muayene demişler ayrıntı yok
yanı ultrasonla baktıkları gibi mi hani bi aletle bakılıo yoksa başka biş var mı
çunku acıdan yada kötü olmasından bahsedenlerde olmuş

canım bana da yapılmıstı catı doğuma girmeden önce bendne önce bi kızı aldıalr ben beklıodum ay kız bi çığlık attı

dedim eyvaaahh yandıkk :) neys ebenı aldıalr titriyom tabı baktım dr yapmsıta bitirmiş bile hıc hıssetmedım

sorna sunı sancı verıdkce ara ara kontrol edıoalr açıklıgı o zaman sancım arrttıkça açıklığa bakarkenkı acı da arttı :)

kızlar randevum vardı bugün malum güzel haberlerle geldim can sıkıcı tek şey benim 1 ayda 5 kilo almış olmam:130: amaaaan minnoş oğlumu gördüm ya çokta tınn :130: doktor biraz kilo olayına ooowwww gibi bir ifadeyle cevap verip benim moralim dahada beter olsada,minnoşumu görür görmez unutuvermişiiimmmmm herşeyi benn yaaa:9::16: 25. haftadayız ve bebişim 790 gr olmuş teyzeleri boyumuzda 28 cm olmuş..ağzını açıyo bişeyler yiyiyo gibi yapıyo,önden görmek nasip olmadı hep yandan poz veriyo bize, sonrada bi kapıyo o minik elleriyle yüzünü çekmeyin uyuyoz burda der gibi :1: çok seviyorum ben onu ama yaa içim eriyo annelik çok başka bişeymiş doğmadan özlüyorum kuzumu.kuzumun resimlerini koyayım size teyzeleri .hep yandan ama idare edin:9::nazar::nazar::nazar: maşallah kuzuma benim.buarada yarın 50likşeker yüklemem ve 2.tetanoz aşım var hadi hayırlısı..
Eki Görüntüle 534260 Eki Görüntüle 534261 Eki Görüntüle 534262 Eki Görüntüle 534263

oy maşallah maşallaahhhh profilden daha yakışıklıyım anne burdan görün öbür nanaktan

dahada yakısklıyım ama o doğudman sorna diyo ze canım eheuehe :D

ayşecim maşallah minişine tontikine benimkide tontik ama azcık şekerden gibi canım bende şu kelebek hikayesi var tamamlanmadan kozasını açmışlar onu okuduğumdan beri hep normal doğum derdim ama şimdi korkuyorum erken doğum riskimiz var ama zamanını tamamlarsak tontiş olduğu için sezeryan yapabiliriz diyor doktorumuz sonrada daha çok var bunları konuşmaya şuan 27ci hafta ve 32yi tamalayalım hele diyor
ayşecim minnoşunu cicileri içinde görmeyide nasip etsin rabbim

çekirdek kız sormaya korkar olduk tepik varmı diye bende bugün hastanedeki kızla(kadın :1: ) konuşuyodum oda az hareket ediyor diyor bende ki onunki kız maşalah bizim topikin kızları oynak cimcimeler bizimkilerde tembel yada anneler tontiş :40:

amiinn ecmaın ıns canım :)

kızıma hamileyken glukozu küçük plastik bardakta verdiler bana .ve hiç zorlanmadan bi dikişte içmiştim

gecen hafta yükleme için gittigimde laboratuvardaki kadın bana yarım pet su alın getiirn dedi.verdim suyu yanında glukozla
ben sanıyomki yine bardaga koycak.
anammmmm bide baktım yarım litrelik suyu elime vermezmi bu içilcek diyee
dedim ben bardakta vereceksiniz sanmıştım ben bunu nasıl içiyim böle dedim.
hem sabah ac karnına geldim hem bulantım var dedim
bizde bu yollardan gectik 1 litrelik pet şişelerde içtim ben dedi mall karııı
banane senin ne kadar içtiginden ,senin cektigin işkenceyi banamı yaşatıyorsun şimdi dedim
bende gectim bu yoldan cahil degilim dedim.hamile kadınlara işkence yapıyorsunuz dedim.
baya bi söledim indim aclık kanımı verdim
eczane gittim tekrar glukoz alıp kendim karıştırcaktım.kadın az önce aldıgına noldu dedi
bende anlattım durumu.sizi yine onların hazırladıgını için dedi.vermedi bana glukozu :))
bende mecburen içtim o igrenc şeyi

yani 4 yıl önce hem 50 lik hem 100 lük yüklemem sadece küçük plastik bardakta yapılırken şuan pet şişede yapılması tuhafıma gitti
sizler nasıl yaptırdınız merak ediyorum???

canım bana kenarında ölçü yazan bi bardak verdıler suyu ölçerek koydular bi pet sısenın yarısıydı galıba
öle içirdiler limonda sıktılar ama gene de tadını begenemdım hhohohyt :D

ayşecim çok ama çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.Maşallah kızının kilosuna da :nazar:senin aldığın kiloyada canım...:nazar: Dr unun dediği gibi sizin için daha da kıymetli bi bebek bencede Drunun tavsiyesi önemli.Tabi son ana kadar yine belli olmuyor bu doğum işi.Normal doğum sancısı çekerken kendisini ameliyat masasında bulan fazlaca örnekler var zaten.söz konusu senin ve bebeğinin sağlığı.İnş hakkına hayırlı olan olur hayırlısıylada kızına kavuşursun canım....:16:

ayy ayşe bittim resmen hepsine yaaa..O tulumlu takım hrika dediğin gibi dantel detayları duruşu,rengi,kelebeği, ağırlığı daha nasıl ifade etsemki ya:nazar:Her eklenti yapanlarda gördükçe ilk defa görüyor gibi bi daha bi daha inceledim valla :) Bunu has.çıkışı olarak kullanıcaktın dimi canım..Aherdo teyzesinin aldıgı hediyede çok şirin tabiki.Aynısını bulmaya bile çalışcam:) Hepsinide güle güle sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin Allah...:16:

çok şükür canım ınsallah hepimiz sağlıkla kavusuruzz :)

yaa evet cicilerımızı bend e cok sevdim alırken kardesım aldı sağolsun begendıgın olsun dedi ama ıkımzı de çok begendık :)

hastane cıksıı olrk bunu gıydırmek sıtıyorum cunku bu tam istediğim gibi ama annem ben hastane cıkısı takımı alıcam sana

alma dedi alırım dedim ama dinlemedı ben alcam dedi bakalım onu naısl alcaz karar vercem artık ama tam da böle bişi

giydirmek istiyodum :) minidamla canım markası istersen öle sorarsın bebek mağazalarına civilden aldım ben

o totiği böceklı olan tulumu ise gecen bıyerde görmustum ama kaldırmsılar görürüsem sölerım :)

bu gün benim doğum günün o yüzden pozitif başladım güne inşallah herkes için güzel bir gün olur:) Eki Görüntüle 534521

ay kendime bir hamile doğum günü pastası da ekledim:)
baby shower partilerinde kullanılanlardan :)

günaydın canım iyi ki doğdun nice seneelre :)

yani heralde hastaneden çıkarken ancak benim kucağımda olabilir. ben onu yeni kavuşmuşken oto koltuğuna felan kaptıramam yani :27:

eheueheu dımı ama :D

günaydın arkadaşlar hepinize güzel güzel kıyafetler alınmış sağlıkla giyinsinler inşallah melekleriniz WEN mutlu yıllar canım doktordan güzel haberlerle dönen tüm arkadaşlar adına çok sevindim :) şimdilik yakalayabildiklerim bunlar inşallah sıkıntıda olan arkadaşımda yoktur :)
ESSİRA canım o duygusallık bendede günden güne artarak devam ediyor geçenlerde tadımın reklamı var fındık reklamı sanırım hani yurt dışından tatile dönen bir ailenin yolda arabası bozuluyor falan oturdum ona ağlıyorum şimdide pınarın süt reklamına ağlıyuorum büyüdüm büyüdüm bende anne oldum :) ben gözler dolu dolu reklam izledikçe arkadaşlar gülmekten ölüyor :)
bu arada dün kızımızın odasını sipariş vermeye gittik ben beyaz fuşya birşey istiyordum adam o renk yok dedi simli açık lila varmış oda güzel aslında ama aksesuarlar falan lilayla nasıl olurki ya lila bana soğuk geliyor bakalım düşünelim dedik ancak başka seçeneğimizde yok gibi :(

günaydın canım oof oof reklamalr benı de çok ağlatıyo :)

Ay burada öyle yerler yok. Mecbur alıp uğraşacaksın yani :19:
Sarma satılır mı ya alsak bari :26:

canım konserve sarma satılıo ya marketlerde veya bimde de satılıo :)

En iyisi dışarıda yemek... İki gün önce eşim sevdiği bir balık türü almış, ben de sevmiyorum onu... Yerken biraz yedim ama sonra iki gün mide bulantısı... Koku gitsin diye mutfağın duvarlarını sildim, perdelerini yıkadım, Ankaranın soğuğunda kapılar açık bekle bekle.... Bir daha o balığı kapının önünden geçirmem....

Kızlar size bişey sorucam..
Elektrikli ısıtıcı almayı düşünüyorum... İnfrared mi, fanlılardan mı alsam... Kullanan var mı??????
Tavsiyelerinize ihtiyacım var....

Bi de bikini bölgesinde acıma yaşayan var mı? Sanki yanık-kesik acısı gibi... Haftalardır böyle... Doktora gitmeye gerek var mı? Daha önce yaşamamıştım...

herkeze günaydin arkadaslar mutlu huzurlu günler insallahhh..WEN cim dogum gününü en icten dileklerimle kutlar nice mutlu seneler gecirmeni dilerim ailenle sevdiklerinle canim benim iyiki dogdun iyiki bizimlesin hersey gönlünce olsun... pastan cokkk tatli bayildim bayb shower part icin süper bir pasta....bu ciceklerin senin icin canim:71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:nice mutlu senelere insallahhh..

Günaydın güzel anneler ve minnoşları nasılsınız bakalım umarım herkes îidir bîzim dün kontrolümüz vardı bebişim çok iimiş çok şükür 36cm 1400 gr olmuş kızım :nazar::nazar:bende 2 kilo almışım doktorum biraz yavaşlayalım dedi :27: geleck ay 34 haftalık olcam inş ve ilk nts bağlancakmışım :49: wencim doğumgünün kutlu olsun canım

Back
X