olsun canım hiç kafana takma, 3 gün kaldı nasılsa güzel olacak inşallah her şey, paylaşımlarını bekliyorum :))
sen ne zzaman başlayacaktın?? (nuriz)
Nuriz hoşbuldum..
Bende su içemezdim, midem bulanırdı.
Yanımda taşımaya başladım artık çok içiyorum. Sende şişeyi yanında taşııııı..
arkadaşlar başka bi topiğe daha yazıyorum ama ben buraya da yazmak istiyorum 2-3 gündür fena gribim yediklerime dikkat edemedim vermek gereken 25 kilo var yarısını versem şubata kadar iyi olcak. spor yaparsam ve düzenli beslenirsem 1 hafta 3-4 kilo verebiliyorum ama şu evdeki koşu bandına çıkmak bile bazen gözümde o kadar çok büyüyor ki anlatamam şu psikolojisi aşıp sporu alışkanlık haline getirsem ççoooook iyi olcak :)
kızlar yaz bitti hala kilo veremediyseniz bide benim yöntemleri deneyin küçük sırlar büyük sonuçlar
Selam filiz naber epeydir giremedim Fatih projesi bilgisayar kursu koymuşlar üstüne de ders aksam yediye kadar evde iki cocuk koşturma gidiyordu 60 i gördüm şükür salı randevum var bakalım ne diyecek ben artık alıştım zaten yeme düzenime beslenme tarzı oldu doyuyorum acikma da yok ara Ogün olunca kastan da gitmiyor az kaldı devam ediyorum sen ne yaptin
arkadaşlar başka bi topiğe daha yazıyorum ama ben buraya da yazmak istiyorum 2-3 gündür fena gribim yediklerime dikkat edemedim vermek gereken 25 kilo var yarısını versem şubata kadar iyi olcak. spor yaparsam ve düzenli beslenirsem 1 hafta 3-4 kilo verebiliyorum ama şu evdeki koşu bandına çıkmak bile bazen gözümde o kadar çok büyüyor ki anlatamam şu psikolojisi aşıp sporu alışkanlık haline getirsem ççoooook iyi olcak :)
Canım ben iş yerinde masama şişe koyuyorum ama 1 hafta duruyor olduğu yerdeaslında bi alışkanlık edinilse bırakılmaz, bundan sonra dediğin gibi bende yanımdan ayırmayıp alışayım :)
Selam filiz naber epeydir giremedim Fatih projesi bilgisayar kursu koymuşlar üstüne de ders aksam yediye kadar evde iki cocuk koşturma gidiyordu 60 i gördüm şükür salı randevum var bakalım ne diyecek ben artık alıştım zaten yeme düzenime beslenme tarzı oldu doyuyorum acikma da yok ara Ogün olunca kastan da gitmiyor az kaldı devam ediyorum sen ne yaptin
Yeme düzenine onbes günde Alıştım arada hafif sapmalar oluyor ama miktar olarak kısıtlı sapmalar asla yasaklı bı şeyi tıka basa yemiyorum çeyrek porsiyon seklinde artık daha sık uğrarım yalnız konuya nasıl abone oldugumu unutmusum biri yazabilirmi listeden bulması zor oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?