Arkadaşlar bir fikrim var...
Dualar sebebiyle sohbetler arada kaynıyor.Ricam şu: Dua mesajlarınızı lütfen bana özelden iletin bende düzenleme yapıp yayınlayayım olmaz mı ?
Arkadaşlar bir fikrim var...
Dualar sebebiyle sohbetler arada kaynıyor.Ricam şu: Dua mesajlarınızı lütfen bana özelden iletin bende düzenleme yapıp yayınlayayım olmaz mı ?
bencede daha iyi olur biz sana atarız sende bize listemizi yaparsın ohh ne kadar hazırcıyız :)) sen olmasan napçaz biz
Canım son 3-4gündür var bu ağrılar batmalar şeklinde oluyor ama bugün sattan sonraki 19.gün ya olmazsa diye endişe ediyorum eşimde bu ay bu kadar takviye yapmışken boşa gitmesini hiç istemiorum acaiğ gerildimm o yüzden
inşşş hakkında hayırlısı olsun cnm ama bence merak edilecek birşey yok kaç gunde bir adet oluyorsun cnm birde çok takmamaya çalış cnm hormonlarımız çok hassas oluruna bırakmaya çalış
Arkadaşlar ben geldim :)
Bugün çok ayakta kaldım ve çok yoruldum hala bitmedi işlerim.Bahsetmişmiydim bilmiyorum Rahim sarkması var bendeBu yüzden çok iş yapınca yada çok ayakta kalınca baskı oluyor hafif ağrım oluyor...Gebeliğe engel değil ama sıkıntı yaratan bir duurm ne yazıkki.İnşAllah hamile kalırsam doğumdan sonra muayneyle belli olacak durum.
Lütfen dualarınızda benide unutmayın ilerlemesin ve ameliyat edilmek durumunda kalmayayım
çok geçmiş olsun canım,Allah bi daha yasatmasın inşallahselam kızlar.banada okunmuş dua allah razı olsun kızlar.kızlar kaynbabam emalyat olunur 2 ci kez kalpten çok risklıymış çok korkuyoruz hep dua ediyorum babamı bize ailesine bağışla.emalyata girmiş yarın cıkacak...inşeallah sağ salım atlatırda iyi olur.ne duası okuuyorsa bende okuyacam kızlar.
Bugün çok ayakta kaldım ve çok yoruldum hala bitmedi işlerim.Bahsetmişmiydim bilmiyorum Rahim sarkması var bendeBu yüzden çok iş yapınca yada çok ayakta kalınca baskı oluyor hafif ağrım oluyor...Gebeliğe engel değil ama sıkıntı yaratan bir duurm ne yazıkki.İnşAllah hamile kalırsam doğumdan sonra muayneyle belli olacak durum.
Lütfen dualarınızda benide unutmayın ilerlemesin ve ameliyat edilmek durumunda kalmayayım
olurmu cnm elimizden geldiğince birbirimize moral ve destek olmak için biz burdayız kafana ne takılırsa sorabilirsin cnmEvet canım çok doğru söylüyorsun elimden geldiğince yapmamaya çalışıyorum ancak bu ay sanki hep olacakmış tutacakmış gibi bi his vardı içimde neden bilmiyorum o yüzden sanırım biraz takıntı yaptım düşünmemeye çalışıyorum ama bi şarkı bile aklıma gelmesine sebep oluo bazen neyse yaaaa sizinde başını ağrıtıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?