2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

bende denerim bir sonraki seferde ozaman ben böyle kokulu çaylara bayılıyorum

bi de kızlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu sene adam akıllı dizi yoktu nerdeyse, yine geçen yıllardan kalanlar devam ediyo, patır patır kaldırılıyor diziler
geçen yıllarda her kanal kalite dizilerle girerdi hangisini izleyeceğimi şaşırırdım ama bu sene tam bi fiyasko, hele şu ustura kemal dizisi ne zaman kalkacak diye bekliyorum, çok gıcık yaaa

ustura kemal ya reklamlarına bile dayanamıyorum herkeste bir tokat atma sevdası bi o bide pis yedili :)

Canım sen hamilesin işte bal gibi.bir test yapsan idrar testide bizide şenlendiresen ne olur sanki:))

senin 3.bebeğinmi olacak bu cnm.

İnşAllah abilerine ceker dediğimmm feryalnur'un eşinin abileriii (((
bnm ılk bebegım olcakk ama bu dedıgını dua olarak alıyorum wee ınsAllah 3uz olur dıorummm (
ben korkuyorum sadecee bı kere böle yasadım ya pozitif cıktı sonrası uzuntu
bana dua edın lütfennnn

Canım Rabbm herşeyin hayırlısını nasib etsin inşAllah

canım Allah hayırlısını nasip etsin.İnşallah kucağına aldığın ve ilk kokusunu içine çektiğin duyguları anlatırsın artık.

yalan dünya süper yaa; zerrin ve nurhayat manyağıyım yaa bi de gülistanın kendine söylediği şarkı mı ağıt mı neyse onada bayılıyorum valla; yüzü gül pembe gülistaaann gülistaaann, antakyanın güzel kızı gülistaaan gülistaaaann

hürremim beniiiiiiiimmm yarı var evet heyacanla bekliyorum

kuzey güneyi de valla şu salak cemre yüzünden izlemiyorum, kılım o kıza

evet o şarkı ya bu hafta baya güldüm iyi bölüm yapmışlar bu arada çayım da gözün kaldı dimi laptopun fişi çarptı koltuklar çay Allahtan tam dolu değildi

evet o şarkı ya bu hafta baya güldüm iyi bölüm yapmışlar bu arada çayım da gözün kaldı dimi laptopun fişi çarptı koltuklar çay Allahtan tam dolu değildi

heee çoook pis gözüm kaldı ben burda sizle konuşurken neler deviriyom bilseniz, kucağımda laptop,üstümde pike, kumandalar, cep telefonu, toka enaaammmm birini bulcam diye hepsi birbirine giriyo

bnde arkadaslara 15 tane okudum listeye eklersınn..Walla nasıl takıp edıyorsun Allah razı olsun senden...bn yazılanları zor takıp ediyorumm

Rabbım bebeğimizin kokusunu içimize cekmeyı hepimize nasıp etsın İnşAllah...

Rabbım bebeğimizin kokusunu içimize cekmeyı hepimize nasıp etsın İnşAllah...

amiiiiiiiiiiinnnnn inşallaaaaaaaahhh

hepimiz aynıyız desene ah kızlar ahhh seneler sonra inş çocuklarımızın dağınıklığından konuşuruz o uyuduğunda siteye koşarız ne mamalar yapıyoruz diye birbirimize sorarız

ayyy amin amin, uykusuz kalalım yaa bebiş yüzünde, yakınalım burda birbirimize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…