salı günü bende pek seyredicek bişey bulamıyorum sevmeye sevmeye öyle bir geçer zaman ki ye bakıyorum.atvde benim için üzülme başlıyordu bugun
yaa deneyelim bakalım severim bergamotu...biz aylık alışverişin çoğunu bim'den yapardık, orda da berk çay var, eşimin tüm ısrarlarına rağmen yıllarca reddettim onu almayı, çay kaliteli olsun vs. diye, geçen ay çok misafirim vardı aldım artık, ama bayaaaa güzel çıktı valla alırım artık
hımmmm şu diziiiiiiii, ayy o başroldeki kızı hiç sevmiyorum yaa
bi de kızlar dikkat ettiniz mi bilmiyorum ama bu sene adam akıllı dizi yoktu nerdeyse, yine geçen yıllardan kalanlar devam ediyo, patır patır kaldırılıyor diziler
geçen yıllarda her kanal kalite dizilerle girerdi hangisini izleyeceğimi şaşırırdım ama bu sene tam bi fiyasko, hele şu ustura kemal dizisi ne zaman kalkacak diye bekliyorum, çok gıcık yaaa
ustura kemal ya reklamlarına bile dayanamıyorum herkeste bir tokat atma sevdası bi o bide pis yedili :)
hahahha aynen reklamı bile uyuz, pis yediliye de eşim bakıyo bazen
benim favorim ki bayıla bayıla izlerim MUHTEŞEM HÜRREM
benim iki dizim var Kuzy güney ve yalan dünya.İkisinide severek izliyorum
Canım sen hamilesin işte bal gibi.bir test yapsan idrar testide bizide şenlendiresen ne olur sanki:))
senin 3.bebeğinmi olacak bu cnm.
İnşAllah abilerine ceker dediğimmm feryalnur'un eşinin abileriii (((
bnm ılk bebegım olcakk ama bu dedıgını dua olarak alıyorum wee ınsAllah 3uz olur dıorummm (
ben korkuyorum sadecee bı kere böle yasadım ya pozitif cıktı sonrası uzuntu
bana dua edın lütfennnn
İnşAllah abilerine ceker dediğimmm feryalnur'un eşinin abileriii (((
bnm ılk bebegım olcakk ama bu dedıgını dua olarak alıyorum wee ınsAllah 3uz olur dıorummm (
ben korkuyorum sadecee bı kere böle yasadım ya pozitif cıktı sonrası uzuntu
bana dua edın lütfennnn
yalan dünya süper yaa; zerrin ve nurhayat manyağıyımyaa bi de gülistanın kendine söylediği şarkı mı ağıt mı neyse onada bayılıyorum valla; yüzü gül pembe gülistaaann gülistaaann, antakyanın güzel kızı gülistaaan gülistaaaann
hürremim beniiiiiiiimmm yarı var evet heyacanla bekliyorum
kuzey güneyi de valla şu salak cemre yüzünden izlemiyorum, kılım o kıza
evet o şarkı yabu hafta baya güldüm iyi bölüm yapmışlar bu arada çayım da gözün kaldı dimi laptopun fişi çarptı koltuklar çay Allahtan tam dolu değildi
heee çoook pis gözüm kaldıben burda sizle konuşurken neler deviriyom bilseniz, kucağımda laptop,üstümde pike, kumandalar, cep telefonu, toka enaaammmm birini bulcam diye hepsi birbirine giriyo [/QUOT
hepimiz aynıyız desene ah kızlar ahhh seneler sonra inş çocuklarımızın dağınıklığından konuşuruz o uyuduğunda siteye koşarız ne mamalar yapıyoruz diye birbirimize sorarız
Rabbım bebeğimizin kokusunu içimize cekmeyı hepimize nasıp etsın İnşAllah...
hepimiz aynıyız desene ah kızlar ahhh seneler sonra inş çocuklarımızın dağınıklığından konuşuruz o uyuduğunda siteye koşarız ne mamalar yapıyoruz diye birbirimize sorarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?