2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

serdik yere gazate aldık narlarımızııı( eşim nar yerken onu kontrol etmm lazımmm (
sizide takip ediyrum laptop sırası bendee (

kızlar herkese iyi akşamlar önceki sayfalarda sormuş rainbow arkadaşım kız mı erkek çoukmu diye inşş benim kızım olsun istiyorum hatta ikiz olursada super olur cnm benim için aybike ve biiir arkadaşlarıma 30 yazabilirmisin tatlım bende şuan araara mrb hayata bakıyorum kızlar

serdik yere gazate aldık narlarımızııı( eşim nar yerken onu kontrol etmm lazımmm (

ay ne deseniz burda canım çekiyo yahu çay şimdi nar iyiki var evde yani :) aşeriyomuyum ne ayıklaması zor geliyo banada narı missyaman bi koşu size gelip yiyim mi

ahaaaaaa az sonra bizim de başlar nar sefamız, resmen sofra bezini adamın boğazına kadar seriyorum

hemiiiideeee bahçemizin narı........ yaa bu arada gazete mi dedin sen yaa, ben sofra bezini seriyodum, lekeli lekeli kaldı yıkadım,leke çıkarıcı felan ama geçmedi ne kadar kafasızım yaa

canımm hiç sofrabezi serer mıyım ya ( eşim onu napar eder mahwerderrr ay Allahtan bunları okumuolar war ya zaten dıo bnde uye olcam ne war bu sıtede bu kadar dıo

ay ne deseniz burda canım çekiyo yahu çay şimdi nar iyiki var evde yani :) aşeriyomuyum ne ayıklaması zor geliyo banada narı missyaman bi koşu size gelip yiyim mi
gel gel beklerim anammm yollamış memlekettennn ben sana ayıklarımmm hiç sorun değil.. sen yeter ki aşerrrr (

benimde eşim bazen gece yer ben uyurken ve sabah kalktığımda mutfağın fayanslarına kadar nar lekesi bu narı evde yemesini hiiiç istemiyorum yaaa

nasılsınız kızlar... canım nar istedi sizin yüzünüzden bu arada hangi şehirlerdesiniz bakalım ?

kestaneee waar aywa marmelatı warrr çilek reçeliii warrrr (( bakalım kımlerın canı cekecekkk(
bu nar bencede yasaklanmalı kocalar karısız nar yıyemez yasası cıkmalı

kestaneee waar aywa marmelatı warrr çilek reçeliii warrrr (( bakalım kımlerın canı cekecekkk(
bu nar bencede yasaklanmalı kocalar karısız nar yıyemez yasası cıkmalı

hmmmmmmm kayınvalidem sağolsun yazın yapmış banada çilek marmelatı ayva marmelatı ceviz ama şaka maka bir 3 yıl oldu herhalde kestane yemiyeli baba evinde yapan oluyodu tabi çok severim kestane bak canım şimdide kestane şekeri istedi varmı bursadan arkadaşımız ::

walla bnm canım hıc tatlı ıstemıooo bnm canımmmm tuzluda ıstemıo bu gunlerde karnım doysun yeterr
bu arada bnde Samsunnn

Kızlar yumurtalama olduktan sonra yumurta kaç günde döllenir?
Benim BAT 10gün sonra, şimdi test yapsam çıkar mı acaba?

Son düzenleme:
Kızlar yumurtalama olduktan sonra yumurta kaç günde döllenir?
Benim BAT 10gün sonra, şimdi test yapsam çıkar mı acaba?

döllendıkten sonra 12.ci gunde ılk kanda cıkıoo daha erken yapma ymurta hemen o saatte de döllenır tabı ıcerde sperm warsa (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…