serdik yere gazate aldık narlarımızııı(eşim nar yerken onu kontrol etmm lazımmm (
sizide takip ediyrum laptop sırası bendee (
serdik yere gazate aldık narlarımızııı(eşim nar yerken onu kontrol etmm lazımmm (
canımm hiç sofrabezi serer mıyım ya (ahaaaaaa az sonra bizim de başlar nar sefamız, resmen sofra bezini adamın boğazına kadar seriyorum
hemiiiideeee bahçemizin narı........ yaa bu arada gazete mi dedin sen yaa, ben sofra bezini seriyodum, lekeli lekeli kaldı yıkadım,leke çıkarıcı felan ama geçmedi ne kadar kafasızım yaa
gel gel beklerim anammm yollamış memlekettennn ben sana ayıklarımmm hiç sorun değil.. sen yeter ki aşerrrr (ay ne deseniz burda canım çekiyo yahu çay şimdi nar iyiki var evde yani :) aşeriyomuyum neayıklaması zor geliyo banada narı missyaman bi koşu size gelip yiyim mi
benimde eşim bazen gece yer ben uyurken ve sabah kalktığımda mutfağın fayanslarına kadar nar lekesi bu narı evde yemesini hiiiç istemiyorum yaaaserdik yere gazate aldık narlarımızııı(eşim nar yerken onu kontrol etmm lazımmm (
nasılsınız kızlar... canım nar istedi sizin yüzünüzdenbu arada hangi şehirlerdesiniz bakalım ?
eşim alır getirir hadi yiyelim der ben oturur soyarım birlikte yeriz yanlız beceremez :))
kestaneee waar aywa marmelatı warrr çilek reçeliii warrrr ((bakalım kımlerın canı cekecekkk(
bu nar bencede yasaklanmalı kocalar karısız nar yıyemez yasası cıkmalı
hmmmmmmm kayınvalidem sağolsun yazın yapmış banada çilek marmelatı ayva marmelatı cevizama şaka maka bir 3 yıl oldu herhalde kestane yemiyeli baba evinde yapan oluyodu tabi çok severim kestane bak canım şimdide kestane şekeri istedi varmı bursadan arkadaşımız : :
tşk ler tatlım iyiyim ben mersinde oturuyorum cnm aslen buralıyım zaten peki sennasılsınız kızlar... canım nar istedi sizin yüzünüzdenbu arada hangi şehirlerdesiniz bakalım ?
geçenlerde bende öyle yaptım ayıkladım duruyordu o gelene kadar az az yerken bitirmişim tabağın dibinde kalmış dayanamadım sonra bidaha ayıkladım :))az önce ayıkladım bi koca nar kocişe özel
Ankarada oturuyorum bende :)tşk ler tatlım iyiyim ben mersinde oturuyorum cnm aslen buralıyım zaten peki sen
Kızlar yumurtalama olduktan sonra yumurta kaç günde döllenir?
Benim BAT 10gün sonra, şimdi test yapsam çıkar mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?