ohhhh bahçelerden memleketlerden neler neler var başka bakıyımbiliyimde bigün ihtiyacım olabilir
nasılsınız kızlar... canım nar istedi sizin yüzünüzdenbu arada hangi şehirlerdesiniz bakalım ?
kuzum nar, portakal, limon, greyfurt, mandalina var, bi de soğanla nane ektik, daha ekcez valla tomatezz, biber ne bulursakiyice çiftçiye döndüm haa apartman bebesiydim ben yawww asker karısı olunca aha böyle heryere uyuyosun valla, daha başımıza ne gelecek bakalım
ben de antalyadayııımm
antalyanın nereseinden severim oraları :))
kemere geldim biliyorum oraları :)kemer'e yakın bi sahil kasabası datlum
Ohh yemeğimizi yedik, hemen masamı da kaldırdım bulaşıkları yıkadım vs. Eşim de çay koydu, bizim oturma faslımız bundan sonra başlıyor. Canım bu akşam atv de yeni dizi vardı ama sarmadı izlemiyorum. bu arada bim deki berk çaydan bahsetmişsin, benim annemin fix çayıdır o ve gerçekten güzel tadı var. bi de bimin yurt konservesi güzel oluyor tavsiye ederim. öle ufak tefek güzel ürünleri var iyi takip etmek lazım. haa bi de fasülye pilakisi çok iyidir :)
Selamlar kızlar muhabbetiniz bol gobusleriniz bebisli olsun :) benim kocam muhteşem yüzyıl hariç dizi dusmani Id diye bir kanal var ben hep onu izliyorum cinayetler,otopsiler vs.vs. :)
Ben Istanbul avrupa yakasi kızlar memlekette yok 4 göbek buraliyiz ama eşimin koyu var istanbul yakınında bizde ekip bicicez bu sene ozocum :) en son roka ıspanak ekmistim gidip bakamadik ınş. Cikmistir
bnm kocam muhtesemi izleyemezzzo kadar gogus bı arada penthous'da bile yokk
oyy çok severim ıspanakla rokayı....bi ara ben de digitürkte bi kanal var ona takılmıştım uçak kazaları, ilginç mimari yapılar felan, yine evleri yenileyen programlara hastayım
bnm kocam muhtesemi izleyemezzzo kadar gogus bı arada penthous'da bile yokk
kızlar bende çok isterdim ama 2013 e bekar olarak gireceğim gibi. Boşanmayı düşünüyoruz
Canım o uçak kazalarını biara bende çok izledim.evleri yenileyen bi program biliyorum onu acaba ahir gibi yerleri alıp süper villalar yapiyorlar
Valla yaa sorma hatice sultana cok kıl oluyorum. Hürremciyim ya haticenin göğüslerine dahada sinir oluyorum hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?