2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Şuan türkmax seyrediyoruz 1 kadn 1 erkek var. hastasıyım bunların. Zeynep benim gb karakter olarak, hareketlerimizi de çok bnzetiyolar

zeynep ve ozan...hepimizin evinde aynı şeyler oluyomuş ben onu anladım, dialoglar, bizim isteklerimiz, kocalarımızın tepkileri vs.. birebir aynı şeyleri yaşıyoruz hissi uyandırmıştır ben de pek çok bölümde...yazan hakikaten iyi gözlemciymiş

ay ne deseniz burda canım çekiyo yahu çay şimdi nar iyiki var evde yani :) aşeriyomuyum ne ayıklaması zor geliyo banada narı missyaman bi koşu size gelip yiyim mi

Ayıklamaya üşeniyo insan şu narı dolapta bekliyo bizimde Biri ayıklayıp önüne koyucak yiyeceksin ohh :)

Ayıklamaya üşeniyo insan şu narı dolapta bekliyo bizimde Biri ayıklayıp önüne koyucak yiyeceksin ohh :)

öyle canım ne güzel babacım narı ayıklar üzümü ayıklar karpuz çekirdeklerini bile ayıklardı şımartmışlar beni demekki okadar dikkatli ayıklamaya çalışıyorum ama yok illa sıçrayacak

Artık umut yok tabii, ama her kadın anne olmayı istiyor bunu anladım. Benimde dualarım sizinle, hepinizle, takip ediyorum

Allah yardimcin olsun canım hakkında hayırlısi böyledir belkı.anne de olursun ınş.neden olmayasin.

Artık umut yok tabii, ama her kadın anne olmayı istiyor bunu anladım. Benimde dualarım sizinle, hepinizle, takip ediyorum

hayırlısı olsun canım eğer gerçekten kararlıysanız zaten çocuk olmamalı benim ablamda eşinden ayrı yiğenime çok üzülüyorum anneanne babaanne her nekadar sevsede şımartsada olmuyor ilk zamanlar çok zor sorular sorardı çok üzülürdüm üvey anne baba desen zaten ayrı bir dert inşallah hakkında hayırlısı olur.

canım bellimi olur belki yaşıt bile olurlar :) önemli olan zaten çocuk doğurmak değil mesele ona sunacağımız hayat. kendimizi düşünmememiz lazım oyuncak bebek almıyoruz bu dünyaya bir insan getiriyoruz oyuzden Allah en uygun zamanda hayırlısını verir herşey bir imtihan bizim için.

Birbirini görerek kim olduğunu bilerek konuşmak daha güzel oluyor :) Tşk ederim oz_lem :)

Herkese hayırlı geceler kızlar acabalarla dolu bir günü daha tamamladim çok şükür.sevgi selam ve dualarimla hoşçakalın

dün gece uyuya kalmışımm yaaa sabah kalktım aklıma sız geldınız ( baktım kaynatmıssınız..
bu topikten kımse hastalandım demedı coook ılgıncc yaaaaaa
etrafımıza dualardan zırh ördükk... (
Rabbım kış müjdelerimizi gönderdi galiba...
dua...dua...dua...

Günaydın arkadaşlar :) Hepimiz için güzel bir gün olsun...Dün akşam sizlerin sohbet ettiği saatlerde ben ve eşim koltukta sızmış uyuyorduk :) Nar mücadelesinin her evde olması çok güldürdü beni.Ben sevmem ama eşim nar yerken yere düşürünce hata yapmış çocuk gibi bana bakar.Çünkü lekesinin çıkmadığını duydu Ona aşkım azalmasın diye narı yerken ona bakmamaya çalışıyorum :))))))))))

Herkese gunaydin yağmurlu bir kasım sabahina uyandık çok şükür her ne kadar sabah sabah tepem atsada çabuk toparlayıp günümü mahvetmeyecegim kolay gelsin hepinize

Herkese gunaydin yağmurlu bir kasım sabahina uyandık çok şükür her ne kadar sabah sabah tepem atsada çabuk toparlayıp günümü mahvetmeyecegim kolay gelsin hepinize

Günaydın canım ,yağmura mı trafiğe mi tepen attı neler oluyor? :44: ..Hiçbirşeyin keyfini bozmasına izin verme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…