Şuan türkmax seyrediyoruz 1 kadn 1 erkek var. hastasıyım bunların. Zeynep benim gb karakter olarak, hareketlerimizi de çok bnzetiyolar
Üzüldüm canım yaa .. ne oldu yardımcı olabilirmiyiz ?kızlar bende çok isterdim ama 2013 e bekar olarak gireceğim gibi. Boşanmayı düşünüyoruz
ay ne deseniz burda canım çekiyo yahu çay şimdi nar iyiki var evde yani :) aşeriyomuyum neayıklaması zor geliyo banada narı missyaman bi koşu size gelip yiyim mi
aaaa çok üzüldüm canım yaaaa, bebek isteyebiliyorsan hala bi ümit var demektir, karar verdiniz mi?
Ayıklamaya üşeniyo insan şu narı dolapta bekliyo bizimde Biri ayıklayıp önüne koyucak yiyeceksin ohh :)
Artık umut yok tabii, ama her kadın anne olmayı istiyor bunu anladım. Benimde dualarım sizinle, hepinizle, takip ediyorum
Artık umut yok tabii, ama her kadın anne olmayı istiyor bunu anladım. Benimde dualarım sizinle, hepinizle, takip ediyorum
hayırlısı olsun canım eğer gerçekten kararlıysanız zaten çocuk olmamalı benim ablamda eşinden ayrı yiğenime çok üzülüyorum anneanne babaanne her nekadar sevsede şımartsada olmuyor ilk zamanlar çok zor sorular sorardı çok üzülürdümüvey anne baba desen zaten ayrı bir dert inşallah hakkında hayırlısı olur.[/QUOTevet babasından ayrı büyüyeceğine olmasın daha iyi, daha zaman var sizinkilere kardeş yaparım:)
hayırlısı olsun canım eğer gerçekten kararlıysanız zaten çocuk olmamalı benim ablamda eşinden ayrı yiğenime çok üzülüyorum anneanne babaanne her nekadar sevsede şımartsada olmuyor ilk zamanlar çok zor sorular sorardı çok üzülürdümüvey anne baba desen zaten ayrı bir dert inşallah hakkında hayırlısı olur.[/QUOTevet babasından ayrı büyüyeceğine olmasın daha iyi, daha zaman var sizinkilere kardeş yaparım:)
öyle canım ne güzel babacım narı ayıklar üzümü ayıklar karpuz çekirdeklerini bile ayıklardı şımartmışlar beni demekkiokadar dikkatli ayıklamaya çalışıyorum ama yok illa sıçrayacak [/QUOTE
Evt canım çok sıçrıyor o yüzden ben mutfakta ayıklıyorum kaseye koyuyorum kaşıkla yiyoruz öyle güzel oluyor.
öyle canım ne güzel babacım narı ayıklar üzümü ayıklar karpuz çekirdeklerini bile ayıklardı şımartmışlar beni demekkiokadar dikkatli ayıklamaya çalışıyorum ama yok illa sıçrayacak [/QUOTE
Evt canım çok sıçrıyor o yüzden ben mutfakta ayıklıyorum kaseye koyuyorum kaşıkla yiyoruz öyle güzel oluyor.
bende şimdi aynısını yapıcam kısmetsebize bir tane yetiyo bir kaç tane de başka meyvelerden dilimliyorum içine bu milkanın lila starsı var onu koyuyorum o çok güzel oluyor üstünede bal döküyorum ohhhhhhh :) ama nar gerçekten çok faydalı tüketmekte fayda var
Birbirini görerek kim olduğunu bilerek konuşmak daha güzel oluyor :) Tşk ederim oz_lem :)
Herkese hayırlı geceler kızlar acabalarla dolu bir günü daha tamamladim çok şükür.sevgi selam ve dualarimla hoşçakalın
Herkese gunaydin yağmurlu bir kasım sabahina uyandık çok şükür her ne kadar sabah sabah tepem atsada çabuk toparlayıp günümü mahvetmeyecegim kolay gelsin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?