2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Yok canım sabah sabah eşimle atıştik sabahları çok aksi oluyorum oda çok dırdirci

Ay tıpkı biz işe giderken rutin bir tartışma konusu buluruz.Arabanın kapısını sert kapatmadan yada dosya üstüne çanta koyma ıvır zıvır,kasislere yavaş gir düşman malı değil lafına sinir oluyorum. herşeye buluruz sabahları tartışacak konu.Ama bu sabah gerginliğinden olan bir durumdur genelde.Bir iki saate herşey düzelir sıkma canını

Evet canım aynen öyle saçma sebepler.işyerinde bile herkes öğrendi huyumu sabahları kimse bulasmaz ama kocam öğrenemedi hala takmıyorum zaten alıştım artik

Evet canım aynen öyle saçma sebepler.işyerinde bile herkes öğrendi huyumu sabahları kimse bulasmaz ama kocam öğrenemedi hala takmıyorum zaten alıştım artik

En güzeli takmamak zaten.Sana işyerindekiler alışmış bense burdaki entrikacılara hiçbirşey hissettirmemek zorundayım :))) sırıtıyorum keyfim yoksa bile,çünkü etrafımda insanların mutsuzluklarıyla mutlu olan insanlar var,anlayış tolerans sıfır.Bende amannn stres hormonuda insana faydalıymış diyorum.Hayat bir mücadele katlanıyoruz

Canım ya seni çok iyi anlıyorum şirkete ilk girdiğimde herkes öyleydi bu kadar kötü niyetli insan nasıl bir araya gelmiş şaşırmıştım sonra sürü psikolojisinde olduklarını gördüm.Beni işten attırmak için ne entrikalar döndürdüler ama şimdi kendi kazdıkları kuyunun içindeler,hepsi gitti ben kaldım ve kendi ekibimi kurdum ama 1 yılda belki 10 yıllık yıprattılar çok sancılı bir süreçti Allah yardımcın olsun canım hergün işyerinde sabırlı olmak çok çok zor ama sabrın sonu selamet emeklerin boşa çıkmayacağını sende gayet iyi bilirsin :)

gunaydınlar 2013 anne adayları nasılsınız bakalım ama artık bugun mujdeli haberleriniz gelsin innşşşş hepinizden kızlar hadi hayırlısı diyorum inş guzel bir gun olsun

gunaydınlar 2013 anne adayları nasılsınız bakalım ama artık bugun mujdeli haberleriniz gelsin innşşşş hepinizden kızlar hadi hayırlısı diyorum inş guzel bir gun olsun

günaydın tatlım zor geçiyor günler valla dk ları sayıyorum resmen şu 13ü bir gelseeee
iyi veya kötü ne olduğunu bir bilsem:44:

Al benden de o kadar mahvettiler beni yaaa saçlarım beyazladı artıkkkk:)

Al benden de o kadar mahvettiler beni yaaa saçlarım beyazladı artıkkkk:)

çok stresli günlerdi ama benim hep bir felsefem vardır el için kendimi çok üzmem hep şöyle derdim anammı, babammı,kardeşimmi, kocammı ben ne üzeleceğim onlar üzülsünler .Bundan dolayı adım gamsıza çıktı belki ama neden hayatımı zehir edeyim kendine güveni olmayan insanlar uğraşıyor başkalarıyla bunu çok iyi anladım.iş hayatında 11 senem bitti artık önce kendimi düşünmeyi öğrendim :)

feryalcığım helal sana,yaşlanmazsın arkadaşım sen son yazdıklarına %100 katılıyorum ama ben çok duygusalım işte o var

Günaydın kızlar. hepimiziçin güzel bir gün olsun inşallah. Yanımda turşu kasem, karşımda müge anlı keyif yapıyorum. sabah akşam turşu yer durumdayım artık. şu 15 i bi gelse de rahatlasam artık. Bu ay çok umutluyum umarım boşa çıkmaz..

Hayat sana güzel Yehan ;ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyi sabah sabah turşu istedi canım ama senin yüzünden başka ihtimal yok :)))

Canım ,iş hayatında duygulara yer yok malesef.Gurur ceketini evde bırakıp işe gideceksin :))

evet canım,yıpranmamak için en doğrusu bu.

ben çalışmıyorum,ama özel hayatta da herkesi çok düşünen bir insanım.çok ince fikirliyim.

bu huyumu seviyorum,Rabbim karşılığını veriyor biliyorum.

ama insan bazen azıcık gamsız olaydım da diyor yani...

HAK EDENE HAKKINI VERMELİ DEĞİL Mİ

günaydın kızlaaaaaaaaaaarrr

feryalciğim sıkma canını her evde olur böyle şeyler

seaside nar mevzusuna çok güldüm, benim eşim de öyle ama sadece narda değil, bişe döktüğü ana suçlu çocuklar gibi bana bakar, bağırmamı bekler, bazen çok üzülüyorum bu duruma çok mu korkutmuşum gözünü acaba diye

Son düzenleme:
Hayat sana güzel Yehan ;ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyi sabah sabah turşu istedi canım ama senin yüzünden başka ihtimal yok :)))

valla hayat bana güzel :) adam yanıma yanaşamicak sarımsak sirke kokusundan :)))

Sonuçta mücadele iştede var özel hayattada önemli olan az zararla sıyrılmak bende rahat geniş insanlara çok özenirim.Gamsızlık doğuştan gelen bir özellik bence.Ama ince fikirlilikte doğuştan gelen bir özellik burda şanslısın herkezde olmayan meziyet bu :))

Seaside teşekkürler canım evet insan kendi karakter yapısını çözüp,bana nerden zarar gelir onu kestirirse,güzel yönlerinden fedakarlık etmeden,yıpranmadan da çözer sorunlarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…