Günaydın canım ,yağmura mı trafiğe mi tepen attı neler oluyor? :44: ..Hiçbirşeyin keyfini bozmasına izin verme
Yok canım sabah sabah eşimle atıştik sabahları çok aksi oluyorum oda çok dırdirci
Ay tıpkı biz işe giderken rutin bir tartışma konusu buluruz.Arabanın kapısını sert kapatmadan yada dosya üstüne çanta koyma ıvır zıvır,kasislere yavaş gir düşman malı değil lafına sinir oluyorum. herşeye buluruz sabahları tartışacak konu.Ama bu sabah gerginliğinden olan bir durumdur genelde.Bir iki saate herşey düzelir sıkma canını
Evet canım aynen öyle saçma sebepler.işyerinde bile herkes öğrendi huyumu sabahları kimse bulasmaz ama kocam öğrenemedi hala takmıyorum zaten alıştım artik
En güzeli takmamak zaten.Sana işyerindekiler alışmış bense burdaki entrikacılara hiçbirşey hissettirmemek zorundayım :))) sırıtıyorum keyfim yoksa bile,çünkü etrafımda insanların mutsuzluklarıyla mutlu olan insanlar var,anlayış tolerans sıfır.Bende amannn stres hormonuda insana faydalıymış diyorum.Hayat bir mücadele katlanıyoruz
gunaydınlar 2013 anne adayları nasılsınız bakalım ama artık bugun mujdeli haberleriniz gelsin innşşşş hepinizden kızlar hadi hayırlısı diyorum inş guzel bir gun olsun
Canım ya seni çok iyi anlıyorum şirkete ilk girdiğimde herkes öyleydi bu kadar kötü niyetli insan nasıl bir araya gelmiş şaşırmıştım sonra sürü psikolojisinde olduklarını gördüm.Beni işten attırmak için ne entrikalar döndürdüler ama şimdi kendi kazdıkları kuyunun içindeler,hepsi gitti ben kaldımve kendi ekibimi kurdum ama 1 yılda belki 10 yıllık yıprattılar çok sancılı bir süreçti Allah yardımcın olsun canım hergün işyerinde sabırlı olmak çok çok zor ama sabrın sonu selamet emeklerin boşa çıkmayacağını sende gayet iyi bilirsin :)
Al benden de o kadar mahvettiler beni yaaa saçlarım beyazladı artıkkkk:)
feryalcığım helal sana,yaşlanmazsın arkadaşım senson yazdıklarına %100 katılıyorum ama ben çok duygusalım işte o var
Günaydın kızlar. hepimiziçin güzel bir gün olsun inşallah. Yanımda turşu kasem, karşımda müge anlı keyif yapıyorum. sabah akşam turşu yer durumdayım artık. şu 15 i bi gelse de rahatlasam artık. Bu ay çok umutluyum umarım boşa çıkmaz..
Canım ,iş hayatında duygulara yer yok malesef.Gurur ceketini evde bırakıp işe gideceksin :))
Canım ,iş hayatında duygulara yer yok malesef.Gurur ceketini evde bırakıp işe gideceksin :))
Hayat sana güzel Yehan ;ye tatlıyı doğur Hakkıyı ye ekşiyi doğur Ayşeyisabah sabah turşu istedi canım ama senin yüzünden başka ihtimal yok :)))
evet canım,yıpranmamak için en doğrusu bu.
ben çalışmıyorum,ama özel hayatta da herkesi çok düşünen bir insanım.çok ince fikirliyim.
bu huyumu seviyorum,Rabbim karşılığını veriyor biliyorum.
ama insan bazen azıcık gamsız olaydım da diyor yani...
HAK EDENE HAKKINI VERMELİ DEĞİL Mİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?