2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

gün.sayıyorum.bu.ayda.hamile.kalamazsam.çıldıricigimmmmm

kaç aydır istiyorsun benim gii 5 yıl değildir herhalde. Ben de bu ay olmazsa çıldırabilirim, inşallah ikimizinde bu ay olur, yoksa birlikte çıldırırız artık

Son düzenleme:
kaç aydır istiyorsun benim gii 5 yıl değildir herhalde. Ben de bu ay olmazsa çıldırabilirim, inşallah ikimizinde bu ay olur, yoksa birlikte çıldırırız artık

2yılı.devirdik.canım.ama.hala.tık.yok.bu.ay.puregon.kullandım.beklemedeyim.şu.an.şafak.16.

hepsinize.ankaralı.yaseminden.çıldıralim.çıldıralim.hepimiz.birden.çıldıralim.armağan.ediyorum.:)

evet klomen gibi yumurta geliştirici canım.Bende bir kaç ay deneyeceğim olmazsa yumurta takibi yaptırırım belki.yaş 35 bekleyecek vakit yok

Amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn tez zamanda inşallahhhhh

evet klomen gibi yumurta geliştirici canım.Bende bir kaç ay deneyeceğim olmazsa yumurta takibi yaptırırım belki.yaş 35 bekleyecek vakit yok

tatlım.ya.hiç.bekleme.ben.aşılama.yaptıracaktım.doktor.bu.ay.doğal.yollarla.olsun.dedi.bu.ay.bol.çalışma.olmazsa.aşılama.oda.olmazsa.tüp.durmak.yok.yola.devam.kaç.yıllık.evlisin

ben 3 yıllık evliyim bugüne kadar istemedim ama şuan bende çok ama çok isiyorum bebek yaa. 10 yıla kadar normal diolarmış olmaması 1 yıldan sonra dr gidin yazıolar ama ben nasıl durucamki 1 yıl allahım kimseye aratmasın evlat sevgisini 2 ay daha denerim olmazsa giderim dr. gerçekten gebeliğin bukadar zor oalcağını hiç ama hiç düşünmemiştim..

bende 3.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır istiyorum ama olmuyor.aşılama tüp bebek deneyimlerim ama nasip olmadı.ama bu ay çok farklı içimden bi ses bu ay hamile olacağımı söylüyor nedense şimdiye kadar hiç böyle hissetmemiştim.inş öyledir yoksa benim için büyük hayal kırıklığı olacak

Canım böyle şartlandırma kendini inş.hislerin doğru çıkar ama çıkmassada canın sağolsun Allah sağlık versin yine deneriz yine deneriz hayla kırıklığı yaşarım diye düşünüpte üzülme boşa :)

Gerçekten bu derece istiyorsan 1 yılı bekleme ve mutlaka bir muayneni ol gerekirsede dr.a 1 yıldır deniyoruz olmuyor falan de.Ben öyle yapmıştım :))
İnşAllah bu ay kalırsında dr.a bile gitmene gerek kalmaz.Tüm kalbimle diliyorum.

tatlım.ya.hiç.bekleme.ben.aşılama.yaptıracaktım.doktor.bu.ay.doğal.yollarla.olsun.dedi.bu.ay.bol.çalışma.olmazsa.aşılama.oda.olmazsa.tüp.durmak.yok.yola.devam.kaç.yıllık.evlisin
canım benim bir evladım var ama onuda kolay elde etmedim çok bekledim.Rabbime şükürler olsunki nasib oldu şimdide bir kardeşi olsun istiyorum ama Rabbim nasib ederse.İnan ilkinden belki daha çok istiyorum evlat sevgisini dilerim herkes tadsın.Dünyada cennet bu yatların katların Tüm istanbul senin olsa değişmezsin saçının bir teline.

incir yemek yumurta gelişimini sağlıyormuş bide süt için diyorlar ama ..
kalsiyum evet çok etkili.

Rabbim nasib etsin inşAllah canım.

Sen yumurta takibine hemen başla istersen canım, çünkü eğer çatlamazsa klomen kist yapıyormuş. Doktora gitmezsen nerden bileceksin ki çatlayıp çatlamadığını

beni de ekler msin lütfen.25 ekim

Sen yumurta takibine hemen başla istersen canım, çünkü eğer çatlamazsa klomen kist yapıyormuş. Doktora gitmezsen nerden bileceksin ki çatlayıp çatlamadığını
canım hayalperest arkadaşımız kullanıyor ben henüz kullanmıyorum.Sorunu görünce ben cevap verdim :)) hatlar karıştı :)

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]:106:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elderil[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]

[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sub[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]EbruD[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]FerideMasal[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td]13 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td][/td]
[td]10 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]

[td]roseens[/td]
[td]26[/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]umtsmyye[/td]
[td][/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td]:106: günü geçti:[/td]

[/tr]
[tr]

[td]mayaiolp[/td]
[td]25[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]ugurrböcee[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]22 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]17 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]lacivert17[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Mucize_GE[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]alminna[/td]
[td][/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[/table]

kiraztepe.doktor.saat.verdi.zaten.insan.çatladığıni.hissediyor.ışte.gündüz.saat.12de.vurdum.ertesigün.gece.11de.ilişki.dedi.çatlatmaiğnesi.ovirtele.şimdi.gün.aşırı.ilişki.bol.çalışma.yane.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…