gün.sayıyorum.bu.ayda.hamile.kalamazsam.çıldıricigimmmmm
ben ne dersem tersini yapıyor hep ....hem tam o dönemdeyiz hemde boğa burcu ikisi bir arada olunca öyle oluyor.rainbow senin ki kaç yaşında...
gün.sayıyorum.bu.ayda.hamile.kalamazsam.çıldıricigimmmmm
kaç aydır istiyorsun benim gii 5 yıl değildir herhalde. Ben de bu ay olmazsa çıldırabilirim, inşallah ikimizinde bu ay olur, yoksa birlikte çıldırırız artık
2yılı.devirdik.canım.ama.hala.tık.yok.bu.ay.puregon.kullandım.beklemedeyim.şu.an.şafak.16.
Evet canım ya aslında kullanmak istiyorum ama birde hamilelik öncesi kilo almaktan korkuyorum zaten zar zor verdimdahada versem iyi olcak ama çok düşük kalori almakta hormonları etkiliyormuş arkadaşlarında dediği gibi Rabbimize dua etmeye devam olumsuz tek bir düşünceye girmeden sağlıkla hamile kalıp sağlıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alalım hepimiz inş.
evet klomen gibi yumurta geliştirici canım.Bende bir kaç ay deneyeceğim olmazsa yumurta takibi yaptırırım belki.yaş 35 bekleyecek vakit yok
evet klomen gibi yumurta geliştirici canım.Bende bir kaç ay deneyeceğim olmazsa yumurta takibi yaptırırım belki.yaş 35 bekleyecek vakit yok
bende 3.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır istiyorum ama olmuyor.aşılama tüp bebek deneyimlerim ama nasip olmadı.ama bu ay çok farklı içimden bi ses bu ay hamile olacağımı söylüyor nedense şimdiye kadar hiç böyle hissetmemiştim.inş öyledir yoksa benim için büyük hayal kırıklığı olacak
Gerçekten bu derece istiyorsan 1 yılı bekleme ve mutlaka bir muayneni ol gerekirsede dr.a 1 yıldır deniyoruz olmuyor falan de.Ben öyle yapmıştım :))ben 3 yıllık evliyim bugüne kadar istemedim ama şuan bende çok ama çok isiyorum bebek yaa. 10 yıla kadar normal diolarmış olmaması 1 yıldan sonra dr gidin yazıolar ama ben nasıl durucamki 1 yıl allahım kimseye aratmasın evlat sevgisini 2 ay daha denerim olmazsa giderim dr. gerçekten gebeliğin bukadar zor oalcağını hiç ama hiç düşünmemiştim..
canım benim bir evladım var ama onuda kolay elde etmedim çok bekledim.Rabbime şükürler olsunki nasib oldu şimdide bir kardeşi olsun istiyorum ama Rabbim nasib ederse.İnan ilkinden belki daha çok istiyorum evlat sevgisini dilerim herkes tadsın.Dünyada cennet bu yatların katların Tüm istanbul senin olsa değişmezsin saçının bir teline.tatlım.ya.hiç.bekleme.ben.aşılama.yaptıracaktım.doktor.bu.ay.doğal.yollarla.olsun.dedi.bu.ay.bol.çalışma.olmazsa.aşılama.oda.olmazsa.tüp.durmak.yok.yola.devam.kaç.yıllık.evlisin
kalsiyum evet çok etkili.incir yemek yumurta gelişimini sağlıyormuş bide süt için diyorlar ama ..
bende 3.5 yıllık evliyim yaklaşık 2 yıldır istiyorum ama olmuyor.aşılama tüp bebek deneyimlerim ama nasip olmadı.ama bu ay çok farklı içimden bi ses bu ay hamile olacağımı söylüyor nedense şimdiye kadar hiç böyle hissetmemiştim.inş öyledir yoksa benim için büyük hayal kırıklığı olacak
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[td]:106:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elderil[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sub[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EbruD[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]FerideMasal[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td][/td]
[td]10 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]roseens[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]
[/tr]
[/table]
canım hayalperest arkadaşımız kullanıyor ben henüz kullanmıyorum.Sorunu görünce ben cevap verdim :)) hatlar karıştı :)Sen yumurta takibine hemen başla istersen canım, çünkü eğer çatlamazsa klomen kist yapıyormuş. Doktora gitmezsen nerden bileceksin ki çatlayıp çatlamadığını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?