beklemek.çok.zor.bi.doğuruyum.hiç.beklemem.hemen.hemen.doğurcam.5.6.tane.ard.arda.:)
Canım böyle şartlandırma kendini inş.hislerin doğru çıkar ama çıkmassada canın sağolsun Allah sağlık versin yine deneriz yine deneriz hayla kırıklığı yaşarım diye düşünüpte üzülme boşa :)
[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]:106:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]elderil[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]27 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]sub[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]EbruD[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]FerideMasal[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr] [td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td]13 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td][/td]
[td]10 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]roseens[/td]
[td]26[/td]
[td]26 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]umtsmyye[/td]
[td][/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td]:106:günü geçti:[/td]
[/tr]
[tr]
[td]mayaiolp[/td]
[td]25[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]ugurrböcee[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]22 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]25 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]17 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td]lacivert17[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]Mucize_GE[/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]alminna[/td]
[td][/td]
[td]25 Ekim[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
bende.listelere.girebilecekmiyim.acaba
teşekkür edrim hepimiz için hayırlı olur inş.elin uğurlu gelir:)
bende 6 senedir hep hayal ediyorum ''seneye bebeğim olurmu acaba'' diyorum ama eşşek sıpası inat ediyor gelmiyor
bende 6 senedir hep hayal ediyorum ''seneye bebeğim olurmu acaba'' diyorum ama eşşek sıpası inat ediyor gelmiyor
Canım girmedin mi hala :)) yaşını beklenen reglini söylemen yeterli :)
orası öyle ama çevremde o kadar hamile ve yeni bebek sahibi olmuş kişiler var ki,imrenmemek elde değil.burası bana çok iyi geliyo açıkcası kendimi yalnız hissetmiyorum
Canım hepimiz aynı durumdayız beni gören herkes soruyor iş yerinde bayanları geçtim erkekler bile soruyor bana yada eşime bende Allah ne zaman nasip ederse diyorum soranlarda hayırlısı olsun Allah gönlüne göre versin vs. diyorlar böylece dua kazanmış oluyorum kimin duası kabul görür belli olmaz :)
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi durumumu payşamak istedim,1 senedir eşimle korunmadığımız halde bebek sahibi olamadık,adetlerim düzenli,eşimin testleri de normal, geçen ay polip ameliyatı oldum doktorum rahmimin hafif dönük olduğunu
söyledi muhtemelen spermlerin geçişini engelleyebilir dedi,hiç olmaz demiyorum ama engelleme durumu var dedi ve aşılama önerdi.Şu an puregon kullanıyorum 7 gün 75 doz kullanmamı istedi,daha önce klomen falan içmedim,ben de daha ilk ilaç tedavisi sonrası aşılama olsun istemedim,önce doğal yoldan deneyelim olmazsa aşılamaya yöneliriz dedim,sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedim,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bu arada yaşım 29
beklenmeyen adet tarihi de 3 Kasım
Ben çok sinir oluyorum ya soranlara sanane diyesim geliyor heleki bi bayana alakasız erkeklerin sorması... arkadaşımın eşi çokta samimmi değiliz kalkmış bebek neden yapmıyorsunz sanane be adam belki keyfimden belki olmuyor... çok yakınlarım sorar tabii bişey demiyorum ama sinir oluyorum işte.. 17imde üniversiteye gitcenmi? nereye nezman? sonra sevgilin varmı? 23 yaşlarında evlenmiyormusun hadi evlen evde kalcan muhabbetleri.. evleniriz ev almıyormusunz alın bak vs... sonra bebek yokmu neden yok neden yapmıosunuz bebek olur 2, ci yap hadi neden istemiosun soruları gelir.. vs..vs...
merhaba arkadaşlar bende sizin gibi durumumu payşamak istedim,1 senedir eşimle korunmadığımız halde bebek sahibi olamadık,adetlerim düzenli,eşimin testleri de normal, geçen ay polip ameliyatı oldum doktorum rahmimin hafif dönük olduğunu
söyledi muhtemelen spermlerin geçişini engelleyebilir dedi,hiç olmaz demiyorum ama engelleme durumu var dedi ve aşılama önerdi.Şu an puregon kullanıyorum 7 gün 75 doz kullanmamı istedi,daha önce klomen falan içmedim,ben de daha ilk ilaç tedavisi sonrası aşılama olsun istemedim,önce doğal yoldan deneyelim olmazsa aşılamaya yöneliriz dedim,sizin de düşüncelerinizi öğrenmek istedim,Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Bu arada yaşım 29
beklenmeyen adet tarihi de 3 Kasım
bebek.istemiyomusun.diyenlere.tek.cevap.yapmayımi.öğretcen.deneyin.derim.soranın.surat.ifadesi.beni.mutlu.ediyor.:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?