2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

evet canım bizim toplumumuzda böyle işte napalım millet çok meraklı.

Canım bitkisel denedin mi.Bir arkadaşımın kardeşi bitkisel tedavi ile kistten kurtuldu şimdide hamile.

listeye eklenmişim ne güzel şafak 13 kaldı nasıl geçicek bakalım ben topiğe gelesiye herkes uyanmış muhabbet etmişte gitmiş bile

süperrr ozaman benimde dün hesaplara göre yumurtlama günümdü bugün böyle bir heycan bir heycan yerimde duramıyorum umarım sonuç alırım

inş inş.. hepimizin emekleri çöpe gitmezde hemencik dolar göbeklerimiz bebişlen...

inşşş ben incir kürü yapıyorum ayrıca hayıt tohumlu macunum var onuda kullanıyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum daha napıyım

inşşş ben incir kürü yapıyorum ayrıca hayıt tohumlu macunum var onuda kullanıyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum daha napıyım

bende eşime keçiboynuzu başladım sonra arı sütü polen bal karışımı.Bende bu karışımdan yiyorum.Eşimede a ve e vitamini almayı düşünüyorum.Bakalım ne olacak :))

benimde macunumda bal var çörek otu tarçın civan perçemi hayıt anason yani herşey var.9 ay boyunca regl olamadım doktora gittim pko çıktı farlutal hapı verdi ama burda okudum düşük yaptırıyormuş diye korktum incire başladım ilk ay nihayet regl oldum bu ayda inş hamiş olurum bu sene bayramda o beni göbişimden öpsün seneyede ben onu inşallah

Maalesef kırmızıları gördüm arkadaşlar bir daha ki aya artık umutlarımızı erteledik..............

Maalesef kırmızıları gördüm arkadaşlar bir daha ki aya artık umutlarımızı erteledik..............

hayırlısı olsun bazen güzelim ormanlarda o kırmızı ateşi görüyor ve cayır cayır yanıyor ama bunun bile bir sebebi var kozalaklar o ateşte anca tohum atabiliyor ve yeni yeni ağaçlar oluşuyor oyuzden herşeyde bir hayır vardır diyoruz ve çalışmalara davam ediyoruz ogüzel duyguyu yaşamak okadar kolaymı öyle

benımde amalgam dolgum varr 10 seneden berııı zararlımıymısss

slm bayanlar dolgum benmde var ya korktum şimdi:26::26:

Kizlar korkmayin ya, sadece doktor kontrollerinizi olun,benim disim hafiften hafife agriyor,gitmeliym doktora zaten.

amalgam dolguyu tam anlamadım ben.Nasıl bir şey ki bu :)) bende dolgudan çok ne var ki:))

hani bu beyaz olmayan dolgular varya gümüş rengi ooo :26:

abooooooooooo bendeki dolgular hep ondan.

evet aynen o dolgu iste :)

gün.sayıyorum.bu.ayda.hamile.kalamazsam.çıldıricigimmmmm

Hayir canim hayirrrrrrrrrrrr,cildirmamaliyiz,bak yoksa yavrularimiz korkar bize gelmeye.

ay kizlar ya cok kötü oldum suan

onlar birer melekler degil mi,bizi simdiden görüyorlardir belkide sahiden oooy oy yavrum benim

Kizlar cok güclü olmaliyiz,hepimizde asagi yukari ayni duygular icindeyiz,birbirimizin halinden anliyoruz,ama sabah yazdigim gibi,ne kadar zor olsada,sabir sabir.........

merhaba kızlar ben yeni üyeyim
uzun zamandan beri kk takipçisiyim
bende kasım ayına hamile girmek isteyenlerdenim
allah isteyen herkeze tez zamanda bebişlerine kavuştursun..

hoşgeldin aminnn inşallah ne zamandır istiyorsun bebiş

cnm ben 8 senelik evliyim 5.5 yasında bi kızım var şimdi ikinciyi istiyoruz iki ay oldu korunmuyoruz ama olmadı...

zaten dr umda hemen olmaz dedi ilk 6 ay denemelere devam bakalım hayırlısı..

inş. bu topik hayırlı olur hepimize 2013 uğurlu olur gelir bebişler...

sen ne zamandır istiyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…