Ben çok sinir oluyorum ya soranlara sanane diyesim geliyor heleki bi bayana alakasız erkeklerin sorması... arkadaşımın eşi çokta samimmi değiliz kalkmış bebek neden yapmıyorsunz sanane be adam belki keyfimden belki olmuyor... çok yakınlarım sorar tabii bişey demiyorum ama sinir oluyorum işte.. 17imde üniversiteye gitcenmi? nereye nezman? sonra sevgilin varmı? 23 yaşlarında evlenmiyormusun hadi evlen evde kalcan muhabbetleri.. evleniriz ev almıyormusunz alın bak vs... sonra bebek yokmu neden yok neden yapmıosunuz bebek olur 2, ci yap hadi neden istemiosun soruları gelir.. vs..vs...
cnm bende 29 yaşındayım ve 1.5 yıldır bütün çabalarıma rağmen maalesef çocuğumuz olmadı.bende 3.5cmlik çikolata kisti ve yumurtlama problemi var.4 ay klomen kullandım olmadı 3 aydır doğal yolla deniyoruz yine olmadı beklenmeyen adet tarihim 20 kasım.adet olursam aşılama denicem.allahım tüm isteyenlere yardım etsin sabır versin çok zor bir süreç.Bunu en iyi yaşayan bilir.
inşşş ben incir kürü yapıyorum ayrıca hayıt tohumlu macunum var onuda kullanıyorum eşimede keçi boynuzu pekmezi yediriyorum daha napıyım
Maalesef kırmızıları gördüm arkadaşlar bir daha ki aya artık umutlarımızı erteledik..............
kısa bir erteme can sıkmaya değmez.2013e daha çok var.Umudumuzda çok:)Maalesef kırmızıları gördüm arkadaşlar bir daha ki aya artık umutlarımızı erteledik..............
benımde amalgam dolgum varr 10 seneden berııızararlımıymısss
slm bayanlar dolgum benmde var ya korktum şimdi:26::26:
amalgam dolguyu tam anlamadım ben.Nasıl bir şey ki bu :)) bende dolgudan çok ne var ki:))
hani bu beyaz olmayan dolgular varya gümüş rengi ooo :26:
abooooooooooo bendeki dolgular hep ondan.
gün.sayıyorum.bu.ayda.hamile.kalamazsam.çıldıricigimmmmm
merhaba kızlar ben yeni üyeyim
uzun zamandan beri kk takipçisiyim
bende kasım ayına hamile girmek isteyenlerdenim
allah isteyen herkeze tez zamanda bebişlerine kavuştursun..
merhaba kızlar ben yeni üyeyim
uzun zamandan beri kk takipçisiyim
bende kasım ayına hamile girmek isteyenlerdenim
allah isteyen herkeze tez zamanda bebişlerine kavuştursun..
hoşgeldin aminnn inşallah ne zamandır istiyorsun bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?