2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Ne güzel anlatmışsın bak ben bunu bilmiyordum bakalım kasımdam çok umutluyum inşallah

kısa bir erteme can sıkmaya değmez.2013e daha çok var.Umudumuzda çok:)

Umut olmasa yaşanmaz zaten:) Çok şükür ki o var:)

merhaba kızlar ben yeni üyeyim
uzun zamandan beri kk takipçisiyim
bende kasım ayına hamile girmek isteyenlerdenim
allah isteyen herkeze tez zamanda bebişlerine kavuştursun..

Hepimizi inşallah kasım ayında hepimiz meleklerimize kavuşuruz

bu arada ben yumurtlama günlerindeyim sanırım ne yapsam bilemiyorum ilk çocuk birden oluvermişti uğraşmadan ama bu seferki sanırım öyle olmayacak topiklerin çogunda yumurtlama günlerinde iki günde bi ilşki diyorlar bilemedim şimdi hergün mü yoksa iki günde mi çalışma yapalım

kocaman öpücükler ozaman prensese ben 1 yıllık evliyim 2 aydır düşünüyorum daha yeni benimde ama pkolu olduğumu öğrendiğim için daha çok üstüne düştüm.bide 25 yaşındayım eşimde 30 ilk çocuk için tam zamanı diye düşünüyorum inş çok beklemem hayırlısı bakalım

2.yi isteyen 4 kişi olduk sanırım.Benimde 4 yaşında bir evladım var ikincisi için geçen sene bir ara denedik bir kaç ay olmayınca erteledik.Bu sene yeniden deniyorum bu ilk ay olmadı.Kasımda 2.ayımız olacak nasip kısmet.

doktorlarda hep gün aşırı öneriyor canım.Sperm vücutta 72 saate kadar yaşayabiliyor zaten.

kk y uzun zamandır takip ediyordum ne kadar çok isteyen bekleyen umudu olan olmayan insan varmış burada ki topiklerden sonra her gece dualarıma sizleri de katıyorum allahım diyorum inş.nerde bekleyen isteyen varsa onları boş çevirme inş. hayırlısıyla onlara da bu duyguyu yaşat diyorum

bende yumurtlama günlerindeyim bence hergün yapmak iyi değil zaten yumurtalar 24 saat yaşıyor birde erkeğin spermlerinin yaşama süresi var ben iki günde bir deniyorum ama tam denk gelsin diye 2 gün önce gece yaptıysam iki gün sonra sabah yapıyorumki 1,5 gün olsun

inş cnm sıkma canını burdaa pko olup hamile kalanları cok okudum tez zamanda kavuşursun bebişine inş. yaşlarınızda ideal bencede

[table="width: 500, class: Outer_border, align: Left"]
[tr]
[td]Nick[/td]
[td]yaş[/td]
[td]B.A.T[/td]
[td]Sonuç[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevdemm[/td]
[td]29[/td]
[td]8 Kasım[/td]
[td]:106:[/td]

[/tr]
[tr]
[td]elderil[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]beyazlim[/td]
[td]28[/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]ayen1986[/td]
[td][/td]
[td]5 Kasım[/td]
[/tr]
[tr]
[td]gumus19[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]esraezgi[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]

[td]dejavu_one[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]aysunayy[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]sub[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]EbruD[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]FerideMasal[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr] [td]rimel_84[/td]
[td][/td]
[td]13 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]2312[/td]
[td][/td]
[td]27 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]Sevgimeleğim[/td]
[td][/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]RainbowColors[/td]
[td][/td]
[td]10 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]

[td]roseens[/td]
[td]26[/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]feryalnur[/td]
[td]27[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]

[td]yasakhayal[/td]
[td][/td]
[td]26 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]kiraztepe[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]loori[/td]
[td][/td]
[td]16 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]umtsmyye[/td]
[td][/td]
[td]8 Ekim[/td]
[td]:106: günü geçti:[/td]

[/tr]
[tr]

[td]mayaiolp[/td]
[td]25[/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]ugurrböcee[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]

[td]fatmaipek[/td]
[td]32[/td]
[td]22 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]8sporcoins[/td]
[td]32[/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]nisan_1986[/td]
[td]26[/td]
[td]1 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]rmzeynep[/td]
[td]25[/td]
[td]28 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]asbelove[/td]
[td]29[/td]
[td]17 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]lacivert17[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]Mucize_GE[/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td]alminna[/td]
[td][/td]
[td]25 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]hayalperest42[/td]
[td]23[/td]
[td]29 Ekim[/td]

[/tr]
[tr]
[td]strawberry2529[/td]
[td]29[/td]
[td]3 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]biiirrr[/td]
[td]28[/td]
[td]12 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td]burcuelf[/td]
[td][/td]
[td]3 Kasım[/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]

[/tr]
[/table]

iyi fikir bencede 1.5 gün olması hadi bakalım hayırlısı iyi haberleri duyalım inş.

haydi bismillah

Selamın aleyküm kızlar :) 2,5 senelik evli asker topiği sayesinde kk ile tanışan 1,5 senedir bebek isteyen doktor doktor gezen en son kanuni sultan süleyman hastanesine giden ve dumur olan biri olaraktan ben geldim. İnşallah hoşgeldim :))

Valla daldan dala kondum durdum... o konu senin bu konu benim dolandım geldim bu dala ... Hepimiz için hayırlısı olur inşallah .. İlk giriş uzun olmasın die kısa kesiyorum.. Neler yaşadım zamanla paylaşırız artık

ve aleykum selam hoşgeldin inş hepimiz için hayırlı olur neler yaşadın merak ediyorum

ve aleykum selam hoşgeldin inş hepimiz için hayırlı olur neler yaşadın merak ediyorum

Walla başlıyım :)) hemen dilimin döndüğünce elimin yazdığınca anlatayım...

2011 haziranda gittim dotkora ben bebek düşünüyorum ,varmı bi sorun die .. Klasik hormon tahlilleri yapıldı sorun yok .. ohhh şükür dedik gittik 1 ay-3 ay -5 ay derken baktık olmuyo ... bi arkadaş dediki aa benim doktorum şurda çok iyi bence ona git... Bu arkadaş tabi bu bahsettiği doktorla gebelik takibi yapmış doğum yapmış memnun..Ama bilemedikki benim derdim o deil... Neyse metedildi a güvendik oda bekletti bizi.. Şu tahlil bu tahlil derken 1 sene geçti... sonra lütfetti klomene başlayalım dedi ama önce hsg dedi.. Tamam dedim ..Radyomar 370 TL medicine 170 TL ... ne gerek var ikiside aynı makina dedim... Medicineda çektirdim.. Tüpler açık die raporumu aldım... Klomene başladım... Kadın yok oldu izine gitmiş beni kimseye yönlendirmeden...Kendi çabamla Aynı hastanede başka doktora gittim.. O takip etti iğnemi vurdu adet olursan yada olmazsan gel dedi.. Tabi adet oldum ... Başka doktora gittim. MEdipol üniversite hastanesi yeni açıldı die .. Bi doktorla görüştüm.. Dediki 3 yumurtadan ikisi çatlamamış kist olmuş doğum kontrol hapı...

başladık hapa ..Hatırlamıorum konuyu ama ertesi gün bişey sormam gerekti doktoru aradım işten ayrıldı dediler.... haydaaa dedim.. başka bi doktora gittim bi sonraki adette..dediki kistler küçülmüş ama kontrol hapına gerek yok kendi gider. bu ay bekleyelim.. Bekle bekle tak etti canıma... Kanuni hastanesinde infertilite bölümüne gittim.. HSG yi gördü ve köpürdü kadın.. Bu özeller niye böyle rapor verir niye böyle yapar die... Sağ tüpte iltihap sol tüpte hasar var .. Şu kan tahlillerini yaptır gel laporoskopi açısından değerlendiricez dedi...

şimdi kan tahlillerini yaptırdım .. Referans aralıklarına göre sorun yok..Progesteron biraz düşük 3,7 ama ona ne der bilmiyorum... En son smear testini bekliyorum.. Cuma günü gidicem doktora .. Bakalım ne olacak.. Tabi şimdi bu denilenmi doğru yoksa diğer 5 doktorun dediği gibi açıkmı tüpler... bu tahlilleri tamamlayıp kanunideki gonca hanımla görüşüp daha sonra amerikan hastanesi Cengiz beye görünmek istiyorum.. Eğer oda aynı şeyleri söylerse ilk işim tedavimi olmak arkasından medicinea dava açmak...

İşte kısaca :))) durum bundan ibaret... Bekleyip görücez...

Merhaba Arkadaşlar,
Bende bir dış gebelik sonrasında tüpüm alındı diğeri tıkali çıktı tüp bebek tedavisi yarım kaldı sonrasında dondurulmuşla tuttu 9 haftalık kalbi durdu kürtaj oldum ve 45 gün sonrasında ise doğal yoldan hamile kaldım ve bebeğimi kucağıma aldım şimdi 18 aylık oldu. Tüm bu zorlu süreçlerle beraber yaş oldu 37 aralıkta 38. Çalışıyorum emekliliğimede az kaldı ama ben çok geç olmadan oğluma bir kardeş istiyorum ve 4-5 aydır korunmuyorum. İnşallah 2013 yılına birlikte hamile olarak gireriz. Şimdi bnim bat:19 ekim ama bu aydan pek umudum yok inşallah Kasım ayı diyorum

hoş geldin canım

Arkadaşlar lütfen beni anlayışla karşılayın gelen arkadaşları tabloya eklemekten sohbetleri kaçırıyorum.Ricam bana özelden mesaj atmanız ve bende akşam tabloyu düzenleyeyim ki sohbetler kaçmasın.Böylesi çok zor oluyor bana.

sevdemm canım konu sahibi olarak tablo işini devralmayacakmısın yoksa ben mi devam edeyim..

Allah yardımcımız olsun hepimizin bu aydan umutsuzlardan bende varım :) Doktorla bi görüşüp sorunum varmı yokmu bi göreyim istiyorum ondan sonra artık umudumuzu kuşanırız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…