Canım benim epeyce dolgum olacak anlaşılan 3 yeni dolgum olacak bir kaçda eski dolgularım değişecek.Kanal tedavisi olmayacak şükür eskilerde tedavi var yenilerde yüzeysel çürükmüş gerek duymadı dr. yaş 35 bakım yaptırmasaydım dişlerimi kaybedecektim muhtemeln hamilelik sonrasında.Unutmayın hamilelikte dişler çok yıpranıyor nasib olursa bu benim 2. hamileliğim olacak .İlkinde bakım yaptırmadığıma çok pişmanım
canım olan ne biliyormusun yumurtalık zamanları boşa geçince üzülüyor insan olmaz olmaz bu aya denk gelebilir nasip kısmet..Ama vardır bundada bir hayır.İnşAllah bekletmez ve çabucacık gelir bebişlerimiz önce sizin haberlerinizi alalım sıra bizede gelir elbet:)
canım olan ne biliyormusun yumurtalık zamanları boşa geçince üzülüyor insan olmaz olmaz bu aya denk gelebilir nasip kısmet..Ama vardır bundada bir hayır.İnşAllah bekletmez ve çabucacık gelir bebişlerimiz önce sizin haberlerinizi alalım sıra bizede gelir elbet:)
Canım tabiki korkuların olacak eve çiçek alsan bile suyunu azmı versem çokmu versem eyvah ççokmu güneş alıyor burası diye tedirgin oluyorsun.Dünyadaki en kıymetli varlık için tabiki endişe etmen normal ama inan bana kucağına aldığın zaman annelik içgüdüsü ne yapman gerektiğini söyleyecek.
inşAllah canım.Rabbim hayırlısıyla nasip etsin her isteyene inş.
yukarda sende bahsettin hiç hamile haberi gelmemesi üzüyor benide.haber vermeyen arkadaşlarda var :
bende 2013 bebek haberiyle girmek istiyorum
Selam kizlarrrrr naberrrrr
Neyzenel hosgeldin canim buyur herzaman bekleriz....Insallah hepimiz en kisa surede hayirlisiyla hamile kalacagiz.
sağol beyazlım ne olsun bayram telaşı yarın kocişimle annemlerin yanına gidicez çok mutluyumayrıca bat larımıza çok az kaldı ne hissediyorsun
Allah herdaim mutlu etsin canim agzinizin tadi bozulmasin.
Canim yok ya ben daha ayin 18 inde doktora gittim yani siklusumun 21. Gunu falan oluyor
Yok umutlulugu birak galiba yimirtlamadim bile.....?......cunku yumurtlama akintisini goremedim simdiye kadar...
Ee simdide siklusun 24. Gunu falan olmali...yok anam yok umut yok....
Ya hatta ben diyorum ben acaba asla hamile kalabilecekmiyim
Sen kendini nasil hisediyorsun canim Insallah?
o akıntıyı bende görmedim oyuzden bir dahaki ay ovulasyon testi kullanıcam.zaten bende yumurtlama sorunu var bıraksam hiç olmuyor.bende çok korkuyorum hiç hamile kalamıcakmıyım diye gerçi yeni denemeye başladım ama insan yinede tedirgin oluyor iştebenimde aynı civarlar seninle umarım ard arda müjde verceğimiz günler gelir
Canım çamaşırda akıntı görülmezse yumurtlama olmamış mı oluyor ?
merhaba kızlarr,, bendede aynı sorun varyaa..şu yumurta akı kıvamında akıntıyı hiç görmüyorum..ama adetlerim çok düzenli..bende hep süt rengi hafif kıvamlı akıntı geliyor.öyle şeffaf uzayan akıntı hiç yok
canım tek tavsiyem ovulasyon testi kullanabilirsin orda ne zaman yumurtladığına bakabilirsin adetlerin düzenliyse zaten yumurtluyorsun.benim düzenli değil çünkü pkoluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?