2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

canım ama en kolayı bu belki yumurtlama dönemlerine denk gelmedi bu şekilde hamile kalan çok arkadaşımız var ben gelecek ay deniyeceğim sende dene yumurtladığın günü bil ona göre birde şansını denersin. Her çareyi deneyeceğiz mutlaka peki hiç bitkisel bir şeyler kullandınmı

Kızlar aslında ovülasyon testine gerek yok gün aşırı ilişki en mantıklısı zaten tutarsa tutar. Spermler zaten 72 saat canlı kalabiliyomuş. Hadi hayırlısıyla ekim ayınıda bitiriyoruz inşallah kasımda hayırlı haberler alırız hepimiz meleklerimiz çabuk gelir inşaLLAH AMİNNN

test kullanmak tercih meselesi tabi sadece şansı yükseltmek için bir yöntem.aminn inşallah çabucak gelir hepimize ekimde henüz bir müjde alamadık umarım artık almaya başlarız

listede sıra bize gelmiş, daha 3 gün var bakalım sonuç nasıl çıkacak
gerçi pek umudum yok, şimdiye kadar belki ellllllli test yaptım hiiiiiiiç çift çizgiyi göremedim

merhaba kızlar nasılz..

bugünde hiç hamiş haberi yok sanırım..sabırszlıkla bekliyorum

bu arada rainbovcolors canım benim adet geldi yeni bat.20 kasım

merhaba kızlar nasılz..

bugünde hiç hamiş haberi yok sanırım..sabırszlıkla bekliyorum

bu arada rainbovcolors canım benim adet geldi yeni bat.20 kasım

evet ya diğer topikler hamiş haberleriyle doldu darısı bizim topiğin başına herkesin batları gelmeye başladı hamiş haberleride gelsin inşallah

hayırlısı olsun belki o testleri aldığın eczanelerinde rızkını sen verdin Allahta onların hürmetine sana bir evlat daha versin inşallah :)

Amiin İnşallah (ben ikiz istiyorum ama)
Gerçi rızık Allahtandır da ben de baya vesile oldum gerçekten

Amiin İnşallah (ben ikiz istiyorum ama)
Gerçi rızık Allahtandır da ben de baya vesile oldum gerçekten

Allah gönlüne göre versin inşallah...topiğimizde var(bende dahil olmak üzere) 5 6 arkadaşımız ikiz isteyen

ben inanıyorum bu mübarek günlerde Allah çoğumuzun dualarını geri çevirmiyecektir.yarın tevriye günü ve ertesi gün arefe günü bol bol dua edelim.. :)

Sağol canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
hopiğiniz ikiz bebiş isteyenler topiği mi

Sağol canım hepimizin gönlüne göre versin inşallah
hopiğiniz ikiz bebiş isteyenler topiği mi

yok gecenlerde yine konuşulmuştu burda birkaç kişi ikiz istediğini söylemiştide ondan dedim meğer herkesin içinde bir ikiz bebek sevdası varmış hayırlısı olsun tabi Allah birisini versinde ikincisi süpriz olsun

allah gönlünüze göre versin .ikiz bebekleri bende severim ama eminim bakımı çok zordur bazen insan bir tanesiyle başedemiyor.benim eşimde 3 çocuk ister bende derim ozaman dua ette 2.ikiz olsun yoksa 3.bir bebek planlayamam sanırım

heee tamaaaammm amiiiinn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…