2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

Bir taneyi elde ettim de, ikizi kaldı.. Ben direk bebeğe odaklandığm için ikiz falan düşünemiyorum. 1 olsun ama benim olsun yeter. Ve biran önce olsun artık!

bal + arı sütü + arı polenimi karıştırılacak.arayada bayram giriyor dönüş zaten yumurtlamaya denk geliyor .bal +kaymak da işe yarıyor erkeklerde

yaa kızlar birşey soracağım şu hareketli resimleri nerden çıkartıyorsunuz ben bir türlü bulamadım

evet oğlumun küçüklüğü ama ben avatarı değil hani şu yazı yazarken koyulan (şaşıran gülen kafa tepetakla atan bebek vs) onları soruyorum

cnm kullanıcı kontrol panelini aç solda hesabım var seçenekleri düzenleyi aç ordanda aşağı doğru bak standart editörü seç öyle olması lazım değişikliğide kaydet tabi hadi dene olacakmı

listede sıra bize gelmiş, daha 3 gün var bakalım sonuç nasıl çıkacak
gerçi pek umudum yok, şimdiye kadar belki ellllllli test yaptım hiiiiiiiç çift çizgiyi göremedim

Canım inşallah gönlüne göre olur şu ekimin son günlerinde topikden hamile arkadaşlar çıkar inşallah. Test hemen yapma canım bekle günün geçsin ondan sonra yaparsın.

Günaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrrrr

eee ne var ne yok

ya bakmayin böyle sakin olduguma..... daima düsünüyorum,Allahim ne zaman bir kuzu göndereceksin bize?

sorun nerde? onca sorun olabilir,veyahut hicbir sorun olmayadabilir

Günaydin rainbowum,

naber,nasil gidiyor....BEN ARTIKIN HAMILE OLMAK ISTIYORUMMMMMMMMMMMMMMM...........Allahim kurban oldugum Rabbim sen aratma bize yavrumuzun kokusunu.

Ayyy aglama krizlerine girecem ama zor tutuyorum kendimi

Günaydın arkadaşlar

hepimiz için çok güzel bir gün olur inşAllahhh.Bugün nasılsınız bakalım güzel anne adayları:)

sağol
iyiyiz canım sen nasılsın, amiiin inşallah
ya hacılar arafattayken biz bayram yapacağız ya ona biraz canım sıkılıyor

Son düzenleme:

Olmaz mi,cok üzülüyorum böyle hamile kalamamaya

cnm üzülmemek elde değil bazen öyle özeniyorumki süpriz hamileliklere hiç beklemediğin bir anda....ama üzülmeninde faydası yok bende kırmızılar gelmeden bir önceki akşam çok üzüldüm geleceği belliydi...allahım tez zamanda bebek isteyen herkese nasip etsin...

Olmaz mi,cok üzülüyorum böyle hamile kalamamaya

doktoktora gitmiş miydin bir sorunun yoktur inşallah değilse benimki gibi zamanını bekliyor herhalde
aslında var ya benim de çok canım sıkılıyor buduruma, 5 yıldır soranlara düşünüyorum diyorum benim üzerime varya çevremdeki düşünen düşünmeyen -doğum yapacak kapasitedeki nerdeyse herkes doğum yaptı yaa inanamıyorum, ablam, abimin hanımı görümcem komşular, arkadaşlar bende haaaalaaa birşey yok artık sinirim bozulmaya başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…