doktoktora gitmiş miydin bir sorunun yoktur inşallah değilse benimki gibi zamanını bekliyor herhalde
aslında var ya benim de çok canım sıkılıyor buduruma, 5 yıldır soranlara düşünüyorum diyorum benim üzerime varya çevremdeki düşünen düşünmeyen -doğum yapacak kapasitedeki nerdeyse herkes doğum yaptı yaa inanamıyorum, ablam, abimin hanımı görümcem komşular, arkadaşlar bende haaaalaaa birşey yok artık sinirim bozulmaya başlıyor
doktoktora gitmiş miydin bir sorunun yoktur inşallah değilse benimki gibi zamanını bekliyor herhalde
aslında var ya benim de çok canım sıkılıyor buduruma, 5 yıldır soranlara düşünüyorum diyorum benim üzerime varya çevremdeki düşünen düşünmeyen -doğum yapacak kapasitedeki nerdeyse herkes doğum yaptı yaa inanamıyorum, ablam, abimin hanımı görümcem komşular, arkadaşlar bende haaaalaaa birşey yok artık sinirim bozulmaya başlıyor
5 yıldırmı düşünüyorsun cnm gittinmi dr.a bir problem yok heralde .bende martta gitmiştim en son bir sorun yoktu ama eşim gitmedi birde eşim gençliğinde varikosel ameliyatı olmuş .acaba aynı sorun tekrar oluşmuş olabilirmi bilmiyorum.aslında bayramdan sonraya dr. randevusu aldık ama sonra iptal ettim .daha erken dr. a gitmek için.haziranda kimyasal gebelik oldu.temmuzda tatildeydik ağustosta ramazan aslında 2 aydır deniyor gibiyiz .yaza kadar olmazsa dr.a gideriz artık.kızımda biraz büyümüş olur hayırlısı neyse o olsun artık
gittim,birdahaki siklüste arastirmalar yapilacak,hayirlisi olsun.
sen hamile kalmissin bari zamaninda bu duyguyu tatmissin,ama ben aylardir hic hamile kalamadim
gelde üzülme aglama,birde cocugu olanlar insana demez mi yok bilmem söyle böyle,yok bilmem ne.
moralim cok bozuk ya
kızlar moralim çok çok bozuk...dün peçeteye pembe bi akıntı geldi,ben de dayanamadım sabah daha ilk idrara çıkmadan koşa koşa eczaneye gittim test aldım, koccccaaa bir allahın cezası tek çizgi, sonra tekrar pembe akıntı...ooooooofffffffffff
canim siklüsün kacinci günündesin?
kızlar moralim çok çok bozuk...dün peçeteye pembe bi akıntı geldi,ben de dayanamadım sabah daha ilk idrara çıkmadan koşa koşa eczaneye gittim test aldım, koccccaaa bir allahın cezası tek çizgi, sonra tekrar pembe akıntı...ooooooofffffffffff
Bu ay pekde verimli geçmeyecek gibiama gelecek ay ben inanıyorum patlamalar olacak liste şenlenecek inşAllah.
canım adetim 5 gün geçti,gerçi çok da düzenli değil ama
canım moalini bozma ben de bu hayal kırıklıklarını çook yaşadım haalaa da yaşamaya devam ediyorum, üzülmemek mümkün değil ama herşeyde bir hayır vardır deyip teselli edeceğiz kendimizi
Insallah canim amin,gelsinler artikin yavvvvvvvvvvvvvvvvvv
Canim bilemiyecegim yaaa
artik bende gecikince hic hamilelige yormuyorum cünkü son bi 5 aydir gec geliyor
sen test yaptin mi?
evet haklısın ben de öyle diyorum hayırlısı her zaman...daha zamnı varmış demekki
yaptım canım negatif işte
buarada rainbowcuğum benim batı 23 kasım yapar mısın,kırmızılar geldi
Canim ya ne desem bilemiyorum ki???
bendeki durumlar zaten karisik oldugu icin piskolojim bozuldu
yok 38 günde bi gelmesi yok cok az sürmesi ve az kan gelmesi...düsünüyorumda eeee vücut nasil olurda 5 ay falan az adet olur?
ya iste bu son zamalardada zaten baya kilo aldim,ben alakali oldugunu düsünüyorum,zaten doktorda dedi siz sekerinizi ölctürdünüz mü?
dedim yooo....dedi o da yailmali,sizde muhtemelen seker hastaligida olabilir.....veya ne bileyim ya insülin direnci vs....bisey var ama neeee
birde bende depressyon hastaligi var,bazen diyorum ki acaba sorun o mu?
yani beyin ve vücud hic rahata eremiyor ki.
2 hafta sonraya randevu aldim piskologa,diyecegim hap tavsiye ederse,hamilelik yolunda oldugumu ona göre davransin....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?