2013 yılına hamiş girmek isteyen arkadaşlar buyrun bizde burda toplanalım :))

kızlarrr dun dayanamadım ve evde test yaptım ..adetıme 5 gun kaldı ... dayanamadım merakımdan öldüm bittim... veeeeeeeeeeeeeee testın ıkıncı cızgısı hafıf sılık cıktı acayıp mutluluk ıcındeyım.. bellı olmasada acayıp mutluyum .. ama ıcımden de cok sevınme dıyorum ... ısımız beklemeye kaldı...

oh beeeeeeeeee..ha şöyle iyi haberler gelsin hadi inşAllah git bir kan testi yaptır bekleme:)

Hayir canim,hastahane biraz daha stressli,bu benim calistigim yerde bir hastaya bakiyorum 12 saat boyunca ve kendi kendimin chefiyim tabiri caizse,canim benim depresyon biraz uzun süreye dayaniyor......

ya kizlar ya laminat bizim evin tümü ay ne kadar pis yaaaa cok toz topluyor,kafayi yiyecegim

bi tavsiyesi olan var mi?

ahh canım benim,önümüzde bu kadar sorun varken ne kadar da çabalarımız boşa gidiyormuş gibi oluyor değil mi? offf birbirimize teselli veriyoruz bu da bişey...
kuzum doktorum benden de istedi şeker testi,şükür ki bişe çıkmadı ondan..
depresyonla alakalı olduğunu düşünmüyorum,ama bence ilaç kullanma bebek düşünüyosan.
kafa takma dicem de,kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi,takmamak ne mümkün.
vakti zamanı değilmiş bitanem öyle düşün
allahım hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eylesin tüm isteyenlere

canıımm çok çok tebrik ederim,hemen git kan testi yaptır

Son düzenleme:

Aman Allahim

ay kiz hadi hayirlisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

o ikinci ciziyi görmen bile ne güzel yavvvv

artik bende bi görsem varsin yanlis bile olsun

hahahaha kafayi yiyom yanliz ben haaaaaaaaaaa

canım yerleri sildiğin suya 1 kapak yumuşatıcı koy,uzun süre toz tutmaz,mobilyalar da aynı şekilde toz aldığın suya yine yumuşatıcı koy

Doğru kan testine canım bekleme hiç derim ben

oh beeeeeeeeee..ha şöyle iyi haberler gelsin hadi inşAllah git bir kan testi yaptır bekleme:)

Rainbowcum beni de diğer aya sarkıt lütfen ben de kırmızıları gördüm

Beyazlim sende mi depresyona girdin sanırım bende depresyondayım hiçbişey yapmak istemiyorum ne önerin var bu konuda?

yanlıs olsada sabah berı aglıyorumm... .... secdelere kapanıyorum.... sılık bıle cıksa cock degısık duygular ıcındeyım.... guluyummu aglayımmı bagırıymmıbende delırdım gercekten

Amin canim

evet ne kadar cok seylerle ugrasiyor bazilarimiz.....ama sana bisey diyim mi artik ben cok bunaliyorum

hayat ne kadar zor bazilarina degil mi

cok bunaliyorum cok

is gücle alakali kendimle alakali en kötüsüde,diyorlar olabiliyormus ruhsal sorunlu kisilerde gebe kalamama

keske bir ic huzurumu bulabilsem...cok üzgünüm

ahh canım benim nedir seni bukadar üzen,sıkan
her neyse değiştirmeye çalış,
kendine zarar verme
bak bebeği de etkiliyormuş

canım yerleri sildiğin suya 1 kapak yumuşatıcı koy,uzun süre toz tutmaz,mobilyalar da aynı şekilde toz aldığın suya yine yumuşatıcı koy

Cok tesekkür ederim canimmmmm ok öyle yapacagim bidahakine

Canim ya bende böyle hep var ama nasil desem sinirlerimde cok altüst oluyor,etrafima saldiriyorum

piskolojik sorunun olmasi cok kötü ya,Allahim kimseye vermesin.....Suan sana ne tavsiye versem bilemedim,cünkü kendime hayrim yok

Sesimi duyan yok mu benim yaaaaaa

olmaz mi canim,burdayiz

ahh canım benim nedir seni bukadar üzen,sıkan
her neyse değiştirmeye çalış,
kendine zarar verme
bak bebeği de etkiliyormuş

Canim bir bilebilsem tam olarak sorunum ne....ama sana sunu söyliyim,sanki böyle beynimin icine bir akirlik cöküyor....

yok yok ben bir iyice tedavi olayim misal ilacsiz tedavi.

Kıyamammm ya bi sorunun mu var anlatmak istersen burdayım bu kadar üzme kendini amaaaa

Kıyamammm ya bi sorunun mu var anlatmak istersen burdayım bu kadar üzme kendini amaaaa

cok sagol canim,

cocugumun olmamasi hayatimin diger kisimlarini sorgulamama daha fazla firsat veriyor.

diyorum kilodan mi olmuyor....diyorum ama kilom niye fazla var bir hastalik....cünkü sinirli olunca yemege veriyorum kendimi...böyle sanki beynimin icinde biseyler oluyor....

biktim artik

merhaba kızlarrrr hamile haberimiz gelmiş hayalperest canım çok ama çok sevindim bence hemen kan testie gitmelisin.

canm inşalalh bir problem çıkmaz senden sonra eşinde bir semen analizi yaptrsın.
bak ben 6 ay sonra hemen gittim sonrada eşime baktrdık onda problm olduğu için bebeğimizin olmadığını öğrendik..
ama neyseki düzelebilecek bişey Allaha çok şükür..
inşallah bişey çıkmaz ama ne kadar erke gitsen o kadar için rahatlar..

etraftaki insanlara gelince hiç sorma canım bende o konuda çok ama çok dertliyim..

hem çalışm hayatımdaki insanlar hem yakın arkadaşlarım hem ailem vs..etrafımda kim varsa yarınsından fazası hep 1.aylarında hamile kaldılar
benimle birlikte karar veren arkadaşlarım bebeklerini büyüttü bile..

çalıştığım insanlar birde demez mi sizde ne tembelsiniz..biraz çalşın vıdı vıdı vıdı
sinir oluyorum hemde çok
özlem tatlım zamanımız gelmemiş demek ki hala..
ne yapalım bekleyeceğiz..
üzme sıkma tatlı canını

Canim ya Insallah sorun cikmaz

zaten kötüyüm,iyice kötülesirim

amaaaan milletin agzi torba olsada keske baglayabilsek

elden ne gelir ki dua edip tahliler vs yapmaktan baska.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…