kızlarrr dun dayanamadım ve evde test yaptım ..adetıme 5 gun kaldı ... dayanamadım merakımdan öldüm bittim... veeeeeeeeeeeeeee testın ıkıncı cızgısı hafıf sılık cıktı acayıp mutluluk ıcındeyım.. bellı olmasada acayıp mutluyum .. ama ıcımden de cok sevınme dıyorum ... ısımız beklemeye kaldı...
canım çok geçmiş olsun kilonun insülin direncinin daha doğrusu vücuttaki her aksilik ne yazıkki gebeliği engelleyebiliyor.En kötüsüde depresyon bende bir dönem yaşadım süreli uyku isteğim vardı şükür atlattım ama işte zaman gerekiyor.Önce senin sağlığın .Çalıştığın işde depresyonunu tetikleyebilir.Hastanede çalışsan daha iyi olmaz mı acaba?
Canim ya ne desem bilemiyorum ki???
bendeki durumlar zaten karisik oldugu icin piskolojim bozuldu
yok 38 günde bi gelmesi yok cok az sürmesi ve az kan gelmesi...düsünüyorumda eeee vücut nasil olurda 5 ay falan az adet olur?
ya iste bu son zamalardada zaten baya kilo aldim,ben alakali oldugunu düsünüyorum,zaten doktorda dedi siz sekerinizi ölctürdünüz mü?
dedim yooo....dedi o da yailmali,sizde muhtemelen seker hastaligida olabilir.....veya ne bileyim ya insülin direnci vs....bisey var ama neeee
birde bende depressyon hastaligi var,bazen diyorum ki acaba sorun o mu?
yani beyin ve vücud hic rahata eremiyor ki.
2 hafta sonraya randevu aldim piskologa,diyecegim hap tavsiye ederse,hamilelik yolunda oldugumu ona göre davransin....
kızlarrr dun dayanamadım ve evde test yaptım ..adetıme 5 gun kaldı ... dayanamadım merakımdan öldüm bittim... veeeeeeeeeeeeeee testın ıkıncı cızgısı hafıf sılık cıktı acayıp mutluluk ıcındeyım.. bellı olmasada acayıp mutluyum .. ama ıcımden de cok sevınme dıyorum ... ısımız beklemeye kaldı...
Hayir canim,hastahane biraz daha stressli,bu benim calistigim yerde bir hastaya bakiyorum 12 saat boyunca ve kendi kendimin chefiyim tabiri caizse,canim benim depresyon biraz uzun süreye dayaniyor......
ya kizlar ya laminat bizim evin tümü ay ne kadar pis yaaaa cok toz topluyor,kafayi yiyecegim
bi tavsiyesi olan var mi?
oh beeeeeeeeee..ha şöyle iyi haberler gelsinhadi inşAllah git bir kan testi yaptır bekleme:)
Hayir canim,hastahane biraz daha stressli,bu benim calistigim yerde bir hastaya bakiyorum 12 saat boyunca ve kendi kendimin chefiyim tabiri caizse,canim benim depresyon biraz uzun süreye dayaniyor......
ya kizlar ya laminat bizim evin tümü ay ne kadar pis yaaaa cok toz topluyor,kafayi yiyecegim
bi tavsiyesi olan var mi?
ahh canım benim,önümüzde bu kadar sorun varken ne kadar da çabalarımız boşa gidiyormuş gibi oluyor değil mi? offf birbirimize teselli veriyoruz bu da bişey...
kuzum doktorum benden de istedi şeker testi,şükür ki bişe çıkmadı ondan..
depresyonla alakalı olduğunu düşünmüyorum,ama bence ilaç kullanma bebek düşünüyosan.
kafa takma dicem de,kelin ilacı olsa kendi başına sürerdi,takmamak ne mümkün.
vakti zamanı değilmiş bitanem öyle düşün
allahım hayırlı zamanlarda hayırlı sağlıklı evlatlar nasib eylesin tüm isteyenlere
canıımm çok çok tebrik ederim,hemen git kan testi yaptır
Amin canim
evet ne kadar cok seylerle ugrasiyor bazilarimiz.....ama sana bisey diyim mi artik ben cok bunaliyorum
hayat ne kadar zor bazilarina degil mi
cok bunaliyorum cok
is gücle alakali kendimle alakali en kötüsüde,diyorlar olabiliyormus ruhsal sorunlu kisilerde gebe kalamama
keske bir ic huzurumu bulabilsem...cok üzgünüm
canım yerleri sildiğin suya 1 kapak yumuşatıcı koy,uzun süre toz tutmaz,mobilyalar da aynı şekilde toz aldığın suya yine yumuşatıcı koy
Doğru kan testine canım bekleme hiç derim ben
Rainbowcum beni de diğer aya sarkıt lütfen ben de kırmızıları gördüm
Beyazlim sende mi depresyona girdin sanırım bende depresyondayım hiçbişey yapmak istemiyorum ne önerin var bu konuda?
Sesimi duyan yok mu benim yaaaaaa
ahh canım benim nedir seni bukadar üzen,sıkan
her neyse değiştirmeye çalış,
kendine zarar verme
bak bebeği de etkiliyormuş
Cok tesekkür ederim canimmmmmok öyle yapacagim bidahakine
Canim ya bende böyle hep var ama nasil desem sinirlerimde cok altüst oluyor,etrafima saldiriyorum
piskolojik sorunun olmasi cok kötü ya,Allahim kimseye vermesin.....Suan sana ne tavsiye versem bilemedim,cünkü kendime hayrim yok
Kıyamammm ya bi sorunun mu var anlatmak istersen burdayım bu kadar üzme kendini amaaaa
canm inşalalh bir problem çıkmaz senden sonra eşinde bir semen analizi yaptrsın.gittim,birdahaki siklüste arastirmalar yapilacak,hayirlisi olsun.
sen hamile kalmissin bari zamaninda bu duyguyu tatmissin,ama ben aylardir hic hamile kalamadim
gelde üzülme aglama,birde cocugu olanlar insana demez mi yok bilmem söyle böyle,yok bilmem ne.
moralim cok bozuk ya
özlem tatlım zamanımız gelmemiş demek ki hala..evet haklısın ben de öyle diyorum hayırlısı her zaman...daha zamnı varmış demekki
yaptım canım negatif işte
buarada rainbowcuğum benim batı 23 kasım yapar mısın,kırmızılar geldi
Sesimi duyan yok mu benim yaaaaaa
merhaba kızlarrrr hamile haberimiz gelmiş hayalperest canım çok ama çok sevindim bence hemen kan testie gitmelisin.
canm inşalalh bir problem çıkmaz senden sonra eşinde bir semen analizi yaptrsın.
bak ben 6 ay sonra hemen gittim sonrada eşime baktrdık onda problm olduğu için bebeğimizin olmadığını öğrendik..
ama neyseki düzelebilecek bişey Allaha çok şükür..
inşallah bişey çıkmaz ama ne kadar erke gitsen o kadar için rahatlar..
etraftaki insanlara gelince hiç sorma canım bende o konuda çok ama çok dertliyim..
hem çalışm hayatımdaki insanlar hem yakın arkadaşlarım hem ailem vs..etrafımda kim varsa yarınsından fazası hep 1.aylarında hamile kaldılar
benimle birlikte karar veren arkadaşlarım bebeklerini büyüttü bile..
çalıştığım insanlar birde demez mi sizde ne tembelsiniz..biraz çalşın vıdı vıdı vıdı
sinir oluyorum hemde çok
özlem tatlım zamanımız gelmemiş demek ki hala..
ne yapalım bekleyeceğiz..
üzme sıkma tatlı canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?