2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Kesinlikle canım çok saolasın valla iyiki varsınn
İnşallah o günleride görücez inşallah
Bakıyormuşsun sevdiğinin askerliği izmire düşüyor geldiğinde görüşürüz valla :)
Ay inşallah tanışırız :)

Sen de iyi ki varsın canımmmmm
Benimki askerden geleli 1,5 sene oldu kuzucum ve acemiliğini İzmir Narlıdere'de yaptı :))
O zaman tanışmış olsaydık keşkeee
Ama tanışmak çoook isterim inşallah bi gün kısmet olur, bizim düğüne kadar siz inşallah evlenmiş olucaksınız, o zaman düğünüme gelirsiniz inşallah

Sen de iyi ki varsın canımmmmm
Benimki askerden geleli 1,5 sene oldu kuzucum ve acemiliğini İzmir Narlıdere'de yaptı :))
O zaman tanışmış olsaydık keşkeee
Ama tanışmak çoook isterim inşallah bi gün kısmet olur, bizim düğüne kadar siz inşallah evlenmiş olucaksınız, o zaman düğünüme gelirsiniz inşallah

Aaa doğruya yemin ediyorum kafa kalmadı bende yaa Çok özür dilerim canım yaa:26:
Ne zaman gitmişti bizimkide narlıderede yaptı acemiliğini Sonra nereye düştü :)

Aaa doğruya yemin ediyorum kafa kalmadı bende yaa Çok özür dilerim canım yaa:26:
Ne zaman gitmişti bizimkide narlıderede yaptı acemiliğini Sonra nereye düştü :)

Yok canım benim ne özürü aşk olsun unutabilirsin gayet doğal :))
2009 Ağustosta gitti canımm, sonra da Malatya'ya düştü
Seninki ne zaman gitmişti canımm askerlik arkadaşı olsalar keşkee

Yok canım benim ne özürü aşk olsun unutabilirsin gayet doğal :))
2009 Ağustosta gitti canımm, sonra da Malatya'ya düştü
Seninki ne zaman gitmişti canımm askerlik arkadaşı olsalar keşkee

Ahh Keeşke canım umut etmiştim bende,
2008 Temmuz 30 da gitti canım benim,
2009 4 Kasımda da geri geldi:)

Askerliği atlatmış olmak çok büyük huzur veriyor bana nedense sanırım bir 460 günü daha kaldıramazdım
Kaç doğumlu canım 89 lu mu sevdiğin :)

Evet canımm 89 doğumlu :)
Tühh 1 seneyle kaçırmışız desene
Aynen güzelim ben de çok mutluyum bittiği için, gerçekten çok yıpratıcı geçiyor 460 gün
Diğer bekleyenlere Allah kolaylıklar versin.

Diğer bekleyenlere Allah kolaylık versin inşallah canım.
Bu arada posta kutum doluymuş canım mesaj atamadım :)
1 seneyle kaçmış evet canım yaa valla aynı yerdelermiş 1 sene arayla.
Narlıdere çok güzeldir. Bende gitmiştim acemi birliğine hoş bir havasıda vardı yani ben beğenmiştim :)

Son düzenleme:

Senin sevdiğin sonra nereye düştü canım benimm? :)
Babam bilmediği için ben gidememiştim canımm yaa.
Keşke askerlik arkadaşı olsalardı canım o bahaneyle sık sık görüşürdük çift olarak süper olurdu.
Aynen canımm Allah sabırlar versin hepsine, inşallah su gibi akar geçer zaman onlar için..

ellerine sağlık zahmetler oluo sna ama bzi mutlu ediosn asker şafağım 313 düğün şafağım 690 :44: üzülsemmi sewinsemmi bilemedm:44:

herkese mrb kızlarrrrrrrr

Benim mi mesaj kutum doluymuş canımm anlamadım orayı

Bizim evle arası 2 saate yakın olduğu için problem olmadı bende pek ee birde ablamla çıktım ee malum ablamın lise sınıf arkadaşıı Çakan olmamıştı

ellerine sağlık zahmetler oluo sna ama bzi mutlu ediosn asker şafağım 313 düğün şafağım 690 :44: üzülsemmi sewinsemmi bilemedm:44:

Mrb canımmm
Nasıl geçiyor günün,
Maşallah şafak günden güne eriyor

Hoş geldin canımm, suu gibi aksın geçsin inşallah bak günden günü azalıyor şafakların ne güzel

Ohh canımm maşallah çok şanslısın valla Hep böyle devam eder inşallah şansın arkadaşımm

Bu arada birçoğumuz erken yaşta sevdik bulduk sevdiklerimizi,
Peki ilerde kızınız olsa böyle birşey açıklasa tepkiniz ne olurdu.:))
Ben babana gerçekten güveniyordum mu :) Ya oda ama bende gerçekten güveniyorum derse
Ben çıldırırdım heralde
Şaka bir yana arada bunu bizimkine diyorum ya kızında 13 14 ünde bulsa aşık olsa evliliğe kadar gitse o zamandan kabullenir misin
Hayır anasına kızarım diyo :) Benim suçum nee

Son düzenleme:

Haha aynen canım benimki de kızarmış, izin vermezmiş
Eee bizimki de aynısı oluyor ama işine gelmiyor işte
Ben kızıma güvenirim çocuğu da uzaktan araştırırım iyi bi insansa eğer arkadaşlık etmelerine müsade ederim, evlilik kararını da daha sonra biraz daha büyüdüğünde düşünüp karar vermesini isterim ama dinler mi orası muamma :)

Tabiki kesinlikle canım bana göre o kadar küçük başlıyorsan zaten 2 yıl en az geçmesi gerek evlenmek gibi büyük birşey düşünmek için :)
Neden bu erkekler böyle yaa ala hala kendileri alıyorlar kızlarını vermiyorlar
Bu arada posta kutusu cnm az dolmuş gibi geldi burdan banaa

Erkekler hep böyle canımm kızlarına kıyamıyorlar görüyor musun sen valla damatların işi zor olucak şimdiden belli oldu
Boşalttım canımm
Ben bi kızım bir de oğlum olmasını çok isterimm kısmet olur inşallah..

İnşallah olur canım
Sağlıklı olsunlarda bende öyle olsun çok istiyorum
Kuçukken hep oğlum olsun isterdim :) Sevdiğimde 2 side olsun o seçmez
Birde hep tek çocuk derdim aama kanıma girdiler eğer 2 çocuğum olursada 3 yaş olsun araları istiyorum ya.
Çünkü gerçekten arkadaş gbii büyüsünler istiyorum

Ben de 3-4 yaş aralıklarla doğmalarını istiyorum canımm hem vücut kendini toparlamış olur.
Sağlıklı olsunlar da en önemlisi o, inşallah gönlümüze göre olur canımm ya
İnşallah hamilelik safağımızı da birlikte sayarız 32:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…