- 13 Mayıs 2013
- 1.075
- 16
- 158
Daha tam kesin olmadan söylemeyeyim dedim ama evet son gelişmeye göre kasım düşünülüyooorrr
Nişanlımın tüm akrabaları bulgaristanda yaşıyorlar , ve şubat kar yağarsa gelemeyebilirler filan diye kayınpederim erkene alalım dedi, benimkiler de kabul etti , bir şeycik daha var , onun da kesinliği oldu mu düğün kasımda tatlım
Sizde kavuşacaksınız merak etme , bende çok yaşadım o duyguyu , ayrı kalmak , okulu bırakmak vs... ah canım benim anlıyorum yani seni , dualarım sizlerle
bence 1.nin üstü 2.nin alt tarafı güzel
selam canlarımmmmBugün düğüne gideceğiz sevdiğimle normalde hiç bir düğüne gitmiyorum ama sevdiğimin en yakın arkadaşı inanırmısınız en sooonnnn 6 7 sene önce falan gittim düğüne darısı bizlere olsun inşallah. sürekli sevdiğimle kendimi hayal ederim ben düğün boyu
Umutlu valla seninle tüm herşeyimiz aynı acaba 2.profilim mi bu diyorumbeni 2.üniversite okumak mahvetti 2 yıllıktan 4 yıllığa geçtim uzadıda uzadı zaman ve bizde 4 yıldır çıkıyoruz 7 aydır sözlüyüm nişanı seneye yapalım dedik. bu arada okulum büyük ihtimak 29 mayısta bitiyor ve biz ''nasipse'' 6 haziran 2015 de evlenmeyi düşünüoz çılgınlık diz boyu
ben nelwina olanı beğendim şahsen çünkü diğerinin erkek rengini sevmedim siyah dha iyi duruyo bence erkeklerde
Daha tam kesin olmadan söylemeyeyim dedim ama evet son gelişmeye göre kasım düşünülüyooorrr
Nişanlımın tüm akrabaları bulgaristanda yaşıyorlar , ve şubat kar yağarsa gelemeyebilirler filan diye kayınpederim erkene alalım dedi, benimkiler de kabul etti , bir şeycik daha var , onun da kesinliği oldu mu düğün kasımda tatlım
Sizde kavuşacaksınız merak etme , bende çok yaşadım o duyguyu , ayrı kalmak , okulu bırakmak vs... ah canım benim anlıyorum yani seni , dualarım sizlerle
sirrievyan o kadar sevindim ki anlatamam ya inş hayırlısı olur herşey gönlüne göre olur bebeğim
siyahın rengi soluyo bebeğim ya gene sen bilirsin tabi :44::44::44:
hadi yaa taçın ürünü bambu falan belki solma olmaz diye düşünmüştüm ama neyse canım ozaman diğerinimi alsamki :44:
bilemem ki canım ya karışmak istemem belkide solmaz hangisini beğendiysen ondan aql ya ilerde bidaha alırsın Allah kısmet ederse
bizde gecen gün asker arkadasının düğününe gittik baya bi etkisinden kurtulamadım onlarn yerinde olmak istedim yaa
aynen canım aynıyız gercekten ama ben düğünü temmuz veya ağustosta istiyorum hemen okul bitince zor olur son yıl tez calısmaları var zaten düğün aceleye gelsin istemiyrm bu kadr beklemişkenbaya bi zamandr okuyosn o zamn canım sen
kızlarr nasılsınız ben berbatımmmmmmmmmmm sadece ağlamak istiyorummm ııııııııııııııııı delire bilirimmmm
selam kızlaarr
hayırdır kuzum bişi mi oldu:26:
moralimm çokk bozukkkkkkk yaa arada bi dayanılmaz oluyoherkes sevgilyken rahat biz nişanlıyız yine değişen bişe yok göremiyorummmmmmmm dokunamıyorummm bi ihtimal düğünde ne güzel yan yana oluruz dedik oda yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?