2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

hayırlı olsun canımmm sevindim snein adına darısı biz bekleyenlere olsun inşallah hayırla o zaman seni bu topikten çıkartalım

selam canlarımmmm Bugün düğüne gideceğiz sevdiğimle normalde hiç bir düğüne gitmiyorum ama sevdiğimin en yakın arkadaşı inanırmısınız en sooonnnn 6 7 sene önce falan gittim düğüne darısı bizlere olsun inşallah. sürekli sevdiğimle kendimi hayal ederim ben düğün boyu

Umutlu valla seninle tüm herşeyimiz aynı acaba 2.profilim mi bu diyorum beni 2.üniversite okumak mahvetti 2 yıllıktan 4 yıllığa geçtim uzadıda uzadı zaman ve bizde 4 yıldır çıkıyoruz 7 aydır sözlüyüm nişanı seneye yapalım dedik. bu arada okulum büyük ihtimak 29 mayısta bitiyor ve biz ''nasipse'' 6 haziran 2015 de evlenmeyi düşünüoz çılgınlık diz boyu

bizde gecen gün asker arkadasının düğününe gittik baya bi etkisinden kurtulamadım onlarn yerinde olmak istedim yaa
aynen canım aynıyız gercekten ama ben düğünü temmuz veya ağustosta istiyorum hemen okul bitince zor olur son yıl tez calısmaları var zaten düğün aceleye gelsin istemiyrm bu kadr beklemişken baya bi zamandr okuyosn o zamn canım sen

sirrievyan o kadar sevindim ki anlatamam ya inş hayırlısı olur herşey gönlüne göre olur bebeğim

Raissa

Nelwina

Kızlar bornozlarda ikisinden birini alıcam ama karar veremedim sizce hangisini alayım ?

siyahın rengi soluyo bebeğim ya gene sen bilirsin tabi :44::44::44:

sirrievyan o kadar sevindim ki anlatamam ya inş hayırlısı olur herşey gönlüne göre olur bebeğim

siyahın rengi soluyo bebeğim ya gene sen bilirsin tabi :44::44::44:

hadi yaa taçın ürünü bambu falan belki solma olmaz diye düşünmüştüm ama neyse canım ozaman diğerinimi alsamki :44:

hadi yaa taçın ürünü bambu falan belki solma olmaz diye düşünmüştüm ama neyse canım ozaman diğerinimi alsamki :44:

bilemem ki canım ya karışmak istemem belkide solmaz hangisini beğendiysen ondan aql ya ilerde bidaha alırsın Allah kısmet ederse

Merhaba aşk dolu hatunlar nasılsınız neler yapıyorsunuz rahatsızdım gelemedim günlerdir

bende hemşirelik okuyorum stajlarım falan oluyor yoruluyorum ama olsun gerçi bakalım ramazan sonrası yani temmuza da sarkabilir ama inşallah sarkmaz evet canım malesef üniversite hayatımda 5.yılım. 2 sene bitirdim sonra lisansa geçtim hazırlık okudum falan 2008 den beri üniversite yollarındayım yoruldum artık ama elden de bişi gelmiyor şurada kaldı 2 sene çünkü

kızlarr nasılsınız ben berbatımmmmmmmmmmm sadece ağlamak istiyorummm ııııııııııııııııı delire bilirimmmm

selam kızlaarr

hayırdır kuzum bişi mi oldu:26:

moralimm çokk bozukkkkkkk yaa arada bi dayanılmaz oluyo herkes sevgilyken rahat biz nişanlıyız yine değişen bişe yok göremiyorummmmmmmm dokunamıyorummm bi ihtimal düğünde ne güzel yan yana oluruz dedik oda yokk

bu gece konuşcak kimse yok sanırım neyse kızlar iyi gecelerrr ..hepinizzzzzzz aşkkklaa kalınnn

ah canım ya
keşke izin verseydi baban
inşallah bu günlerimiz hayırlısıyla çabucak geçer,inşallah kavuşuruz,doya doya ömrümüzü geçiririz sevdiklerimizle inşallah

valla belki gören şimdi der düğününüze 8 ay kalmış,en azından tarih belli ne diye şımarıyolar diye ama gerçekten beklemek çok zor..
5 yıl oldu,durumumuzda biraz farklı bizim,o yüzden tek istediğim hayırlısıyla kavuşmak,çok zorlanıyoruz çunki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…