2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Selam kızlar ben de katılabilir miyim aranıza??

Tabikii, hoşgeldin

Sağol tatlımm

Bu yeni evlenen abin mi , eğer öyleyse yengen baya anlayışlı, normalde ilk doğum günlerini yanlız kutlamak ister kızlar eşleriyle

Hayırdır ya sen niye tembellik yapıyorsun

Evet canım o, ya belki kızcağız öyle istiyordur ama abimin işgüzarlığı işte
Ben de söyledim belki başbaşa bişey yapmak ister dedim. 'Onu sabah hallederim ben' dedi dün. Daha akşama aileleri toplayacak evine

Aaa canım niye kötü oldun ki sen? Neden o kadar anlayışsız davranıyor sevgilin ya?

Elbette hoşgeldin , kimsin , necisin , nişan , söz var mı ? bahset azcık kendinden

Canım benim , demek ki siz çok önemli bir konuda anlaşamıyorsunuz ... seni üzmek istemiyorum ama bu aşılabilecek bir şey değil , çünkü ona göre erkekle kız arkadaş olamaz , olmamalı !
Sana göre de olabilir ! ve sen değer veriyorsun arkadaşlarına...
Hayat boyu değişmesini bekleyemezsin, ya sen onun gibi düşünmeye başlarsın ya da maalesef ayrı düşersiniz.. Bu konuda ne diyor , yani açıklık getiriyor mu yoksa sadece kıskanıyorum hepsi bu mu diyor
:26:

Ay abine bir maaşAllah o zaman

Bahsedeyim canım benim 4 yıla yakın süreli birlikteliğim var. İkimizinde okulu bitti gecikmeli de olsa ..ben 25 sevdiceğimde 27 yaşında ama bizim kavuşmamıza kpss engeli var,normal şartlarda bu yıl atanacaktı ve isteme olayları olacaktı ama ertelendi malesef ..
Çünkü kpss öğretmen atamalarında 60 puan barajı geldi erkek arkadaşımın bölümü düşük puanlarda alım yapıyordu kesin gözüyle bakıyorduk atanmasını 59.517 puanda kaldı 0.4 puanla geleceğimizi erteledik..ben elektrik elektrik mühendisiyim erkek arkadaşım da müzik öğretmeni..sizin ne kadarlık birlikteliğiniz var ? hepiniz nişanlı filan mısınız?

Canım ben sinirlendiğimde hastalanıyorum ,mide ağrısı baş ağrısı oluyor kimi zaman içime ata ata düşüp bayıdığım bile olabiliyor.Sadece hayatımda olacakmış ondan başkası olmayacakmış..

maalesef ki , ben seni kaybetmekten korkuyorum , senin için ailemi bile karşıma alırım o kadar seviyorum ama sen beni bu kadar sevmiyorsun diyor.

Bu kıskançlık başından beri vardı fakat telefonumdan rehberden erkeklerin el.numaralarını silecek kadar değildi maalesef. Ne oldu bilmiyorum önceden bu kadar sorun yaşamıyorduk şu 1 haftadır hemen her gün kavga ediyoruz.

1,5 Ssaat telefonda konuştum bugün yok anlaşamıyoruz bu konuyu çözemiyoruz hee çözeriz nasl ben faceden erkeklerin hepsini silerim o zman rahata kavşur .Başka sorunumuz kalmıcak .

Arkadaşımın kuzeninin amcasının oğluyla konuşur , dertleşirdik facede bikaç resimlerime yorum yapmıştr tel.numarası da var vay efendim amcasının ğlunun numarası bende ne ararmış .

Ben sana üzüntümüzü , sevncimizi derdimizi birbirmize anlatalım , paylaşalım demedim mi diyor. Herşeyimi ben sana anlatıyorum diyor.

Sen bana değer vermiyorsun diyor..

hayırlsıı olsun üüzülme seneye umarım atanır ,hem bu kpss niye engel olsun ki aile arasında yüzük takabilirsiniz aslında.

Ben 2 ay ilişkim var canım ..

Hayırdır ne kurabiye işi kızz

Sevdiceğimin doğum günü için şeker hamurundan kurabiyeler yaptım. Çok hoşuma gitti, sevdiceğim de çok beğendi ve bu işe girmemi istedi. Sponsorum oldu, pasta malzemelerimin siparişini verdik bugün
Kurabiyeci oldum kızlaar haberiniz olsun

December mutella hoşbuldum kızlar,siz kaç yaşındasınız? evlilik nişan durumlarınız var mı? kusura bakmayın hiç biriniz hakkında fikrim yok

Yok canım nişanlı olanda var , sevgilini olanda , sözlü olan da :) Merak etme yanlız değilsin , bu konuda muzdarip olanlar fazlasıyla var maalesef

Memnun oldum canım ben Esma, 8 yıllık bir ilişkim var 22 günlükcük nişanlıyım , düğünüm seneye olacakken elhamdülillah ki öne alıındı.. 4 yıllık İlahiyat Fakültesi okuyorum bende , son yılım nasipse , nişanlım da 4 yıllık ilahiyat mezunu , imam şu an... Ama ben bu atamaları olmayan öğretmenlere çok üzülüyorum canım :26:

ben çok istiyorum aslınd avarya şu işe girişmek iyi para kazanılıyor

December mutella hoşbuldum kızlar,siz kaç yaşındasınız? evlilik nişan durumlarınız var mı? kusura bakmayın hiç biriniz hakkında fikrim yok

ben 23 yaşındayım 2 aylık bir ilşkim var sevgilimle ciddiyiz ona göre seneye bakmadan evlenilir zamanın önemi yok diyor ben 1,5 sene konuşup adım atalım diyor en azından bazı şeyleri biribirimizin huyu suyunu öğrenmiş oluruz gerçi ben 2 ay da öğrendim .

O yüzden onun bu kıskançık huyu devam ettikçe evlilik konususnu açtırmayacağım ona...

Maalsef durum düşündüğüm gibi , onun düşünceleri değğişmez , kendini buna alıştır canım
:26:

Ama bunlar gerçekten bir harikalaaarrrr !!!

Ellerine sağlık mutellacımm yaaa , bayıldım ben bunlara , sipariş verirsek gönderirsin dii miii

Canım çok zor bi durum ya ne desem bilemedim. İnşallah çözersiniz diycem ama kendimden biliyorum kıskançlık çok zor aşılabilecek bi durum.

Bizim 4. yılımız dolacak Ekim'de
Üniversite 4. sınıfım ben bu sene, sevdiceğim memur. Okulum bitince bişeyler olacak kısmetse ama şimdilik hiç bir gelişme yok bizde

hayırlsıı olsun üüzülme seneye umarım atanır ,hem bu kpss niye engel olsun ki aile arasında yüzük takabilirsiniz aslında.

Ben 2 ay ilişkim var canım ..

Onu düşünüyoruz canım zaten ikimizde uzak şehirlerdeyiz en azından adı koyulsun diye ama evlilik gecikecek

Canımmm, Türkiye'nin her yerine siparişimiz vardır
Gerçekten piyasa fiyatının altına yapmayı düşünüyorum bu işi. Sevdiceğim 6 ayda sermayeyi çıkarma şartı koydu bana

Sizin bölümlerde de baya mağdur sanırım canım,sallah herkesin gönlüne göre versin..taze nişanlılar ne güzel allah bozmasın..8 yıl mı maşallah ya neler yaşadınız ne zorluklar çektiniz o 8 yılda kimbilir..ama bak ne güzel kavuşmanıza az kalmış..Bizim de mucize olsa keşke 1.5 yılı geçmese,atama olacak sonra askerlik minimum 1.5 yıl ediyor..

Canımmm, Türkiye'nin her yerine siparişimiz vardır
Gerçekten piyasa fiyatının altına yapmayı düşünüyorum bu işi. Sevdiceğim 6 ayda sermayeyi çıkarma şartı koydu bana

Ohhh ne güzel canım çok sevindim , hayırlı olsun yeni işiiiinn

selam canım sıkma canını bazı erkekler geri kafalı oluyo sanırım hiç bi erkekle samimi olamazsın diyo benmki de ama normal bi msj görse bile delirebiliyo ama bende onun hiç bi şekilde bi kızla msjlasmasını kabul edemezdm bu yüzden kız arkadası yok hiç
Kııızlaaaar
nasılsınııız?

slm tatlım ben pek iyi değilim valla.benimki sabahtan beri komşularıyla piknik yapıyo sinirlerim bozuk bnde bahçeye gitcm şimdi gelip bana yardm etmiyo diye çatlıcam ama ona çaktırmıyorum offff sen nasılsın
selam canım hosgeldn o kadar az puanla ertelendiyse bundada bi hayır vardr herhlde ailen mi istemiyo atanmadan yüzük filan takılmasnı siz mi istemiyosnz.

Amaaan işgüzar işte
Ben kurabiye işini girdim sanırım ya

hayırlı olsun canm bencede abin baya işgüzarmıs başbaşa kutlasana dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…