ah canım ya
keşke izin verseydi baban
inşallah bu günlerimiz hayırlısıyla çabucak geçer,inşallah kavuşuruz,doya doya ömrümüzü geçiririz sevdiklerimizle inşallah
valla belki gören şimdi der düğününüze 8 ay kalmış,en azından tarih belli ne diye şımarıyolar diye ama gerçekten beklemek çok zor..
5 yıl oldu,durumumuzda biraz farklı bizim,o yüzden tek istediğim hayırlısıyla kavuşmak,çok zorlanıyoruz çunki
sanırım bizim durumlarımızda aynı evet görünüş öyle ama durum farklııııııı 4 yıl oldu bizede sadece bu yıllar içinde her yaz bir ayın 10 15 günü gördümmm o kadar oda uzaktannnnnnn öyle yakına gelmeye kim izin veriyooo babam nişandan sonra sabahh sakın biz yokken buraya gelmesin sende oraya gitme dediibunca yıl dayandıkk şu 8 ayda bi geçsinn inşalhh ikimzde artıkk rahatlamış olucazzz seninlee
yılda 10-15 günmü, :26: ah canım ya,neden böyle yapıyolar ki.. bari şimdi nişanlısınız,büyüklerde biliyo asıl nişan dönemi birbirini tanıma dönemi.asıl şimdi izin vermeli.
Ne geliyosa başımıza bu el alemde geliyo, ah o el alemin rezilliklerini bizimkiler nedense hiç duymuyo.
çok şükür bizim görüşmekle sıkıntımız yok ama biliyosun herkezin kendine göre derdi var işte
Bazen düşünüyorum şimdi ilerde nolur bilinmez, hani ya bukadar çektiğimize,beklediğimize değmezse diye.
Benim ailem çok şey konuşuyor,hani yarın öbürgün kapıya gelip ağlayacaksın, hergün ağlatacaklar bilmem ne.
Moral vereceklerine,yerden yere vuruyolar beni resmen.Tek korktuğum onların haklı çıkmaları.
İnşallah yanılırlar,huzurlu bir yuvam olur inşallah..
Halbuki az çok tanıdılar nişanlımı.Bari düşüncelerini kendilerine saklasalar.
Ne diyelim vardır herşeyde bir hayır
İnşallah sağlık dolu,huzur dolu,aşk dolu,saygı dolu,hayırlı yuva kurarız canım..
yılda 10-15 günmü, :26: ah canım ya,neden böyle yapıyolar ki.. bari şimdi nişanlısınız,büyüklerde biliyo asıl nişan dönemi birbirini tanıma dönemi.asıl şimdi izin vermeli.
Ne geliyosa başımıza bu el alemde geliyo, ah o el alemin rezilliklerini bizimkiler nedense hiç duymuyo.
çok şükür bizim görüşmekle sıkıntımız yok ama biliyosun herkezin kendine göre derdi var işte
Bazen düşünüyorum şimdi ilerde nolur bilinmez, hani ya bukadar çektiğimize,beklediğimize değmezse diye.
Benim ailem çok şey konuşuyor,hani yarın öbürgün kapıya gelip ağlayacaksın, hergün ağlatacaklar bilmem ne.
Moral vereceklerine,yerden yere vuruyolar beni resmen.Tek korktuğum onların haklı çıkmaları.
İnşallah sağlık dolu,huzur dolu,aşk dolu,saygı dolu,hayırlı yuva kurarız canım..
evet ya herkesin farklı problemleri varinşallh haklı çıkmazlar mussmustlu yuvanı kurarsınn babam bu buluşma konusunda ön yargılıı yoksa aşka saygısı var ama işdeeeeeeeeeeeeeeee iş yan yaana gelmeye kalıncaa olmuyooo neysee moralimi nişanlımmm düzeltti en azından :) şimdi iyimmmm çokkk az kaldııı birlikte olucaz artıkkkkkkk ömürrrrr boyuu İNŞALLAHHHHH TÜMMMMMMMMMM SEVENLER ÇEKTİKLERİNİ ÖMRÜNÜN GERİ KALANINDA BÜYÜK AŞKLARINI YAŞARKEN MUTLU OLARAK GEÇİRİRLER AMİN AMİN AMİNNN
oo hemşirelik zor oluyo tabi ama 4 yıllığa geçiş yaptıgın iyi olmus canım zorlanıyoruz ama bi şekilde bitiyo işte.Rabbim inşallah hayırlısıyla bi iş bulmayı nasip ederde beklediğimiz boşa gitmez.Bunca yıl bekleyince artık bi ay fazla beklemek o kadar koymaz herhlde kuzumbende hemşirelik okuyorum stajlarım falan oluyor yoruluyorum ama olsungerçi bakalım ramazan sonrası yani temmuza da sarkabilir ama inşallah sarkmaz evet canım malesef üniversite hayatımda 5.yılım. 2 sene bitirdim sonra lisansa geçtim hazırlık okudum falan 2008 den beri üniversite yollarındayım yoruldum artık ama elden de bişi gelmiyor şurada kaldı 2 sene çünkü
evet ya herkesin farklı problemleri varinşallh haklı çıkmazlar mussmustlu yuvanı kurarsınn babam bu buluşma konusunda ön yargılıı yoksa aşka saygısı var ama işdeeeeeeeeeeeeeeee iş yan yaana gelmeye kalıncaa olmuyooo neysee moralimi nişanlımmm düzeltti en azından :) şimdi iyimmmm çokkk az kaldııı birlikte olucaz artıkkkkkkk ömürrrrr boyuu İNŞALLAHHHHH TÜMMMMMMMMMM SEVENLER ÇEKTİKLERİNİ ÖMRÜNÜN GERİ KALANINDA BÜYÜK AŞKLARINI YAŞARKEN MUTLU OLARAK GEÇİRİRLER AMİN AMİN AMİNNN
oo hemşirelik zor oluyo tabi ama 4 yıllığa geçiş yaptıgın iyi olmus canım zorlanıyoruz ama bi şekilde bitiyo işte.Rabbim inşallah hayırlısıyla bi iş bulmayı nasip ederde beklediğimiz boşa gitmez.Bunca yıl bekleyince artık bi ay fazla beklemek o kadar koymaz herhlde kuzum
yani koymaz 1 ayda ancak birebir ilgilenilir düğün işleriyle yoksa diğer türlü hep damat ilgilenirinşallah herşey gönlümüzce olur çünkü zaman ne gösterir bilinmez
günaydın canlarımmm
Dün sevdiğimle düğündeydim ya sevmiyorum ben başkasının düğününde oynamayı bir iki oynadım başka oynamadım sanırım sinirlendi gece bana çok sinir oldum sana ama neyse falan demiş sabah kalktım günaydın ne oldu oynamadığıma sinirlendiysen ben sevmiyorum fazla falan dedim 8 de yazdım saat olmuş 11.30 cevap bile vermediherkes mesela oynamak için sevdiğinin elinden tutup yada koluna girip piste çıkıyor bizimki benim masadan kalkmamı beklemeden kendi önden gidiyor ben arkadan falan bende uyuz oldum ama ses etmiyorum uf ya bu ara çok kavga eder olduk biz
selam kızlarrrrr
hayal perisi senin sevgilinde çok ilginçmiş , alır yanına berbarinde gtürüür karşılıklı oynarsınız , kimisi oynatmaz niye onuyorsun diye laf eder. farklı farklı karakterler işte.
Bende sevgilimle şu sıralar hep kavgalıyım canım sıkılıyor , başıma ağrılar giriyor bıktımmm artıkk
İyiyim mutellacııımmm temizlik yapıyorduuum , seeen
Kolay gelsin kuzucum, ben de tembellik yapıyorum öyle. Akşam yengemin doğum gününü kutlamak için abimlerle dışarı çıkacağız. Hiç gitmek istemiyorum ya o kadar tembelim
Kııızlaaaar
nasılsınııız?
Hayır olsun decembercim ya :26:
Belli başlı konularda mı tartışıyorsunuz yoksa her şeyde mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?