2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

sanırım bizim durumlarımızda aynı evet görünüş öyle ama durum farklııııııı 4 yıl oldu bizede sadece bu yıllar içinde her yaz bir ayın 10 15 günü gördümmm o kadar oda uzaktannnnnnn öyle yakına gelmeye kim izin veriyooo babam nişandan sonra sabahh sakın biz yokken buraya gelmesin sende oraya gitme dedii bunca yıl dayandıkk şu 8 ayda bi geçsinn inşalhh ikimzde artıkk rahatlamış olucazzz seninlee

yılda 10-15 günmü, :26: ah canım ya,neden böyle yapıyolar ki.. bari şimdi nişanlısınız,büyüklerde biliyo asıl nişan dönemi birbirini tanıma dönemi.asıl şimdi izin vermeli.
Ne geliyosa başımıza bu el alemde geliyo, ah o el alemin rezilliklerini bizimkiler nedense hiç duymuyo.

çok şükür bizim görüşmekle sıkıntımız yok ama biliyosun herkezin kendine göre derdi var işte

Bazen düşünüyorum şimdi ilerde nolur bilinmez, hani ya bukadar çektiğimize,beklediğimize değmezse diye.
Benim ailem çok şey konuşuyor,hani yarın öbürgün kapıya gelip ağlayacaksın, hergün ağlatacaklar bilmem ne.
Moral vereceklerine,yerden yere vuruyolar beni resmen.Tek korktuğum onların haklı çıkmaları.
İnşallah yanılırlar,huzurlu bir yuvam olur inşallah..
Halbuki az çok tanıdılar nişanlımı.Bari düşüncelerini kendilerine saklasalar.

Ne diyelim vardır herşeyde bir hayır

İnşallah sağlık dolu,huzur dolu,aşk dolu,saygı dolu,hayırlı yuva kurarız canım..

evet ya herkesin farklı problemleri var inşallh haklı çıkmazlar mussmustlu yuvanı kurarsınn babam bu buluşma konusunda ön yargılıı yoksa aşka saygısı var ama işdeeeeeeeeeeeeeeee iş yan yaana gelmeye kalıncaa olmuyooo neysee moralimi nişanlımmm düzeltti en azından :) şimdi iyimmmm çokkk az kaldııı birlikte olucaz artıkkkkkkk ömürrrrr boyuu İNŞALLAHHHHH TÜMMMMMMMMMM SEVENLER ÇEKTİKLERİNİ ÖMRÜNÜN GERİ KALANINDA BÜYÜK AŞKLARINI YAŞARKEN MUTLU OLARAK GEÇİRİRLER AMİN AMİN AMİNNN

selam kızlar
iyi geceler
ay canım inşallah beklediğimize değer, umarım ailen haklı çıkmaz, umarım güzel evlilikler yaparız.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oo hemşirelik zor oluyo tabi ama 4 yıllığa geçiş yaptıgın iyi olmus canım zorlanıyoruz ama bi şekilde bitiyo işte.Rabbim inşallah hayırlısıyla bi iş bulmayı nasip ederde beklediğimiz boşa gitmez.Bunca yıl bekleyince artık bi ay fazla beklemek o kadar koymaz herhlde kuzum

merhaba canım nasılsın

direk yorumun dikkatimi çekti

bizimkilerde bu günlerde tam da bahsettiğin gibiler
'annem demişti dersin'
'şimdi evlenmediniz tabi ki iyidir' vs
başım şişti artık. bende diyorum hayra yormuyosunuz...
sizin nişan döneminin üzerinden aylar geçti hala söylüyorlar mı canım ?

amin canım aminnnnnnnnnnnnnnnnnn

inşallah canım inşallah
Basta bizimkilerde öyleydi ama cok şükür simdi annem destek cıkıyo bize yani cok mantıksız bi durum sonuçta nişanlılık sürecinde eşini tanıycaksın yürüyp yürümicegine bakacaksın...
Ama gel gör ki aileler nişanlandın artık dönülmez gözüyle bakıyo.. Sen yinede kafana takma az kalmış sonucta bu kadar beklemişsiniz biraz daha bekleyebilirsiniz
Birbirinize olan özlem ateşiniz yan yanayken bile sönmesin

yani koymaz 1 ayda ancak birebir ilgilenilir düğün işleriyle yoksa diğer türlü hep damat ilgilenir inşallah herşey gönlümüzce olur çünkü zaman ne gösterir bilinmez

günaydın canlarımmm
Dün sevdiğimle düğündeydim ya sevmiyorum ben başkasının düğününde oynamayı bir iki oynadım başka oynamadım sanırım sinirlendi gece bana çok sinir oldum sana ama neyse falan demiş sabah kalktım günaydın ne oldu oynamadığıma sinirlendiysen ben sevmiyorum fazla falan dedim 8 de yazdım saat olmuş 11.30 cevap bile vermedi herkes mesela oynamak için sevdiğinin elinden tutup yada koluna girip piste çıkıyor bizimki benim masadan kalkmamı beklemeden kendi önden gidiyor ben arkadan falan bende uyuz oldum ama ses etmiyorum uf ya bu ara çok kavga eder olduk biz

yani koymaz 1 ayda ancak birebir ilgilenilir düğün işleriyle yoksa diğer türlü hep damat ilgilenir inşallah herşey gönlümüzce olur çünkü zaman ne gösterir bilinmez

Günaydın canım Amin inşallah.bende korkuyorum bazen bu kadar hayal kuruyoruz ama önümüzde zaman çok bi aksilik çıkarsa diye ama umarım herseyin hayırlısı olur

ben oynamayı severim ama bazen istemesemde onun arkadası diye oynadığım olur.sende oynayıversen iyiymiş gerçi seni beklemeden gidince oynama isteğinde gider iyice
bence söyle açıkca bi daha elimi tutmadan oynamaya gitme de olaylara sorun çıkarmak için değilde düzeltmek için yaklaşırsak aslında kavga cıkmıyo kolay kolay ama herkesin bi sabrı var tabi

selam kızlarrrrr

hayal perisi senin sevgilinde çok ilginçmiş , alır yanına berbarinde gtürüür karşılıklı oynarsınız , kimisi oynatmaz niye onuyorsun diye laf eder. farklı farklı karakterler işte.

Bende sevgilimle şu sıralar hep kavgalıyım canım sıkılıyor , başıma ağrılar giriyor bıktımmm artıkk

Hayır olsun decembercim ya :26:

Belli başlı konularda mı tartışıyorsunuz yoksa her şeyde mi

Kolay gelsin kuzucum, ben de tembellik yapıyorum öyle. Akşam yengemin doğum gününü kutlamak için abimlerle dışarı çıkacağız. Hiç gitmek istemiyorum ya o kadar tembelim

Sağol tatlımm

Bu yeni evlenen abin mi , eğer öyleyse yengen baya anlayışlı, normalde ilk doğum günlerini yanlız kutlamak ister kızlar eşleriyle

Hayırdır ya sen niye tembellik yapıyorsun

Kııızlaaaar
nasılsınııız?

ben baş ağrısından dışında da kötyüüm sen nasılsın yengenn doğum güünü varmış ne güzel hediye felan aldın mı keyifini çıkar tatlım dışarı çıkıyorsun eğlenceli olur giyin kuşan , süslen tak koluna çantayı :)

Hayır olsun decembercim ya :26:

Belli başlı konularda mı tartışıyorsunuz yoksa her şeyde mi

hayır mı şer mi bilmiyorum canım sabahtan beri başımdan ağrıyor onunla konuştuğumdan beri.

Kıskançlık ve erkek mevzusu çıldırttıyor beni .seviyorum ama ağzımdan 1 kelimeye bağlı herşey artık ,bitti dicem bu kelimede çıkmıyor ağzımdan ..yetti artık hasta gibiyim halsizlik oluştu bende sinirlerim çok bozuk .

Altında bişey araması sinirlendiriyor ,rehberimde kimi erkeklerin numaralarını sildi ..face de nye eliymiş be hiç bir erkekle görüşmücekmişim .,buluşma dahi olsa gitmickmişim vs..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…