2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

gittiği yere kadar gider canım .. bunun byle devam emeyeceğini söyleceğim yüzü yüzüe salı günü görüşeceğiz . o zaman tek tek anlatıp konuşacağım bakalım salı günü artık herşey belli olur . 1 haftadr berbat haldeyim kıskançlık cidden çk kötymüş ben bu zmaansa kadar hiç böyle şeyler yaşamadım

Çözülür ama onun dediği şekilde yaparsam , yukarıda yazdığım şekilde salı günü görüşeceğim olmuyor böyle gerçekten kıskançlık yüznden ,onun yüzünden şu anda en güzel günlerimizi berbat bir şekilde geçireceğiz.

Evet çok var ama elhamdülillah biz problem yaşamadık çok...

O sekiz yılın 4 yılı yanyana , 4 yılı ayrı şehirlerde... ah ah ne sen sor ne ben söyleyeyim

Anlıyorum sizi de inan , Allah yardımcınız olsun bir an evvel kavuşun inşaAllah ...

selam canım hoş geldin ya ben onun hiçbir şeyine karışmıyorum o ise normal olan mesajda bile çıldırıyor . geri kafanın önde gideni..

sizde karşılıklı herşey canım ben karışmıyorum ..

Ohhh ne güzel canım çok sevindim , hayırlı olsun yeni işiiiinn
Teşekkür ederim kuzuum

Çaktırma bence de
İyiyim canım ben, kurabiye işine giriştim bakalım sonumuz hayrolsun
Abi demişken gidip hazırlansam iyi olacak

İşi askerliği filan tamamsa eğer bence 6 aydan sonra resmiyete izin verebilirsiniz canım,1 yıl fazlasıyla yeterli eğer illa tanımak istiyorsan,ama aslında çok yeni zamanla hoşlantı büyük bir aşka dönüşürse her saniyeniz muhteşem geçer,kavga bile etseniz kopamazsınız,inşallah öyle olursunuz..Kıskançlığı aşırı boyutta mı?

Anlıyorum canım , Allah yardımcın olsun cidden :26:

Karar vermeden iyi düşün canım. Belki sana hak verir.

Hangi bölümdesin canım? allah bozmasın bizim de ocak gibi dolacak tam..

Çok şükür askerliğini yapmış işi askeri hastanede güvenlik canım bakalım seneye kpss ye girecek .lise mezunu ,
Birbirimizden kopamadığız doğru kavgada etsek şu zmana kadar hiç konuşmamazlık mesajlaşmamazlık yapmadık ..

Aşırı maalesef yukarıda yazdığım şekilde okuduysan canım

Kıyafetime hiç karışmıyor şu erkek mevzsundan sonra kıyafete dönersek hiç şaşırmayacağım

Ccanım ben kendi evimiz olsn istiyorum başından beri söylüyorum o da birikim yapmaya başlıyor. kiraya verilen paraya ben çok acıyorum malesefki..

haklısın kuzum öncelikle bana güvenmiyo musun sen diye sor yani karsısındakini bilen insan bu kadar kıskanclık yapmaz belkide henüz ilişkiniz yeni oldğu için bu kadar sorun çıkarydr seni kaybetmekten korkuyodr dediği gibi

Teşekkür ederim kuzuum

Çaktırma bence de
İyiyim canım ben, kurabiye işine giriştim bakalım sonumuz hayrolsun
Abi demişken gidip hazırlansam iyi olacak
tamam canım hazırlan kurabiyelernde gercekten cok güzel görünüyo tarifini nerden buldun bende yapsam bi paşama

Selam umutlu..Belki şubatta olur diye beklicez,onun dışında benim bulunduğumuz şehire gelmesi için uğraşıyoruz,iş ve kalacak yer bakıyor,ben de hazırlanıcam kpss ye inşallah gelir yanıma..atanamama olaylarından beri her gün başım aşırı ağrıyor,uyuyamıyorum ve saçlarım dökülüyo çok stres yaptık ikimzde.. biz çok istiyoruz nişanlanmayı hemen olsun diye ama aileme söylemeye çekiniyoruz bu durumda yine de bişeyler olur sanırım söz filan...sen neler yapıyosun canım var mı sevdiceğin filan?

Anlıyorum canım , Allah yardımcın olsun cidden :26:

Karar vermeden iyi düşün canım. Belki sana hak verir.

saol canım

Bakalım canım yüzyüze konuşmak daha iyi olur bu gibi durumlarda , telefonda bazı şeyler çözülüyor maalesef. Seviyorum da Bittiğinde şu anda yaşadıklarımdan daha kötü olacağım bilmiyorum

sıkma bu kadar canını tatlım benimde 4 yıllık bi ilişkim var 1 yıldır nişanlıyız. 3. sınıfa gectim bu yıl.üniye baslarken söylemstm babama konustugum biri var diye 1 yıl sonrada istemeye gelcekler dedim.bunlar olmadan önce olsa hiç aklıma gelmezdi ailemin okurken nişan filan kabul etcekleri. ama nasip işte ne olcağı hiç belli olmuyo inşallah sizin içinde tez zamanda hayırlı seyler olur

Canımcım seninkinin kıskançlık kaybetme korkusundan kaynaklanıyor,çok yenisiniz daha zamanla sana güveneceğini düşünüyorum,benim erkek arkadaşım da çok aşırı kıskanç ama bir de şu var ki ben de çok kıskancım bu yüzden birbirimizi anlayışla karşılıyoruz dikkat ediyoruz bazı şeylere..erkeklerle konuşma konusunda kıskanması normal geldi canım bana ama faceden telden silmek şu an fazla gibi geldi yani ileride artmasın sakın daha da..ben şimdi böyle dedim ama benimkini görsen sen de dersin bu ne böyle diye..

Mesela okula bazen haber vermeden gelirdi hiç de söylemezdi sizin derslikler nerde oluyo diye gelirdi okulda mıyıym diye kontrol ederdi ya ..erkeklerle telde face de konuşma yoktu ama ona da ben izin vermezdim karşılıklı yani..1.5 yılda oldu ama bu durumlar..şu an ikimizde arkadaşlarımıza konuşmalarımıza dikkat ederiz..

Ne güzel canım ya nişanlanmak da evliliğe çok yaklaşmak demek..bu yıl nişanlanabilelim başka bişey istemiyorum..nasıl söyledin canım babana ya çok heyecanlı valla İnşallah biz birbirimizin kaderiyizdir..

amin canım ya inşallah hayırlısıyla kavuşuruz sorun çıkmadan engeller olmadan konuştuk ama ben o oynamadım diye öyle yapmış halbuki herşey iyi başlamıştı iltifat falan etti napim ya sadece el çırptım bende, oynamaktan yani başkasının düğününde oynamaktan hoşlanmıyorum oda alınmış oynamıyorum diye bir daha götürmeyecem dedi bende tamam dedim zaten sevmiyorum düğünleri ben olunca oda rahat edemiyor

sordum bu lafları ben çok duydum diyor.. evet ilşkimiz yeni olduğundan yapıyor olabilir ama böyle yaparak beni kaybedeceğin den de farkında değil

Bben kıskançlığa gelemiyorum baskıya gelemiyorum..

yok ya buda benle oynamıom die kavga etti başkasının düğününde niye abartim oynamayı ya onun arkadaşı olabilir ama benim değil tanımadığım insanlar:18: sana ne oldu canım hayırdır?

hoşgeldin canım hayırlısı olsun ya bundada vardır bir hayır aslında engel değil ki bir söz falan yapabilirisiz ben kendimi tanıtayım 23 yaşındayım sevdiğim 25 onun hiç bir engeli yok beni bekliyor 7 aydır sözlüyüz ben 2 yıllıktan 4 yıllığa geçince zaman uzadıda uzadı 4 yıllık ilişkim var 2 senemiz kaldı okul biter bitmez götürecek beni nasipse

güvendiğini ama erkeklere güvenmediğini söylüyor canım.
Bende kıskancımdır ben sana kıskadıracak bişey yapmadım diyor. Doğru hiç kızlarla fean konuşmuşluğu yoktur. Ev- iş ,iş- ev öyle yapıyor.

BU kıskançlık durumunun ileriye gitmemesi için dediğini yapmamaya çalışıyorum ,çünkü dediğini yaptıköa daha da fazlasını yapacak eminim.

UUUU senin durumunda kötyümüş , okulda olu olmadığını görmek için gelmesi ne bilim çok garipser ve çok kızardım herhade.

Siz atlaşmışsınız ne güzel darısı bana diyeyim o zaman canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…