- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
Maalsef durum düşündüğüm gibi , onun düşünceleri değğişmez , kendini buna alıştır canım :26:
Ama bunlar gerçekten bir harikalaaarrrr !!!
Ellerine sağlık mutellacımm yaaa , bayıldım ben bunlara , sipariş verirsek gönderirsin dii miii
Canım çok zor bi durum ya ne desem bilemedim. İnşallah çözersiniz diycem ama kendimden biliyorum kıskançlık çok zor aşılabilecek bi durum.
Bizim 4. yılımız dolacak Ekim'de
Üniversite 4. sınıfım ben bu sene, sevdiceğim memur. Okulum bitince bişeyler olacak kısmetse ama şimdilik hiç bir gelişme yok bizde
Sizin bölümlerde de baya mağdur sanırım canım,allah herkesin gönlüne göre versin..taze nişanlılar ne güzel allah bozmasın..8 yıl mı maşallah yaneler yaşadınız ne zorluklar çektiniz o 8 yılda kimbilir..ama bak ne güzel kavuşmanıza az kalmış..Bizim de mucize olsa keşke 1.5 yılı geçmese,atama olacak sonra askerlik minimum 1.5 yıl ediyor..
selam canım sıkma canını bazı erkekler geri kafalı oluyo sanırım hiç bi erkekle samimi olamazsın diyo benmki de ama normal bi msj görse bile delirebiliyoama bende onun hiç bi şekilde bi kızla msjlasmasını kabul edemezdm bu yüzden kız arkadası yok hiç
Teşekkür ederim kuzuum
Ohhh ne güzel canım çok sevindim , hayırlı olsun yeni işiiiinn
slm tatlım ben pek iyi değilim valla.benimki sabahtan beri komşularıyla piknik yapıyo sinirlerim bozuk bnde bahçeye gitcm şimdi gelip bana yardm etmiyo diye çatlıcam ama ona çaktırmıyorumoffff sen nasılsın
hayırlı olsun canm bencede abin baya işgüzarmıs başbaşa kutlasana dimi
ben çok istiyorum aslınd avarya şu işe girişmek iyi para kazanılıyor
ben 23 yaşındayım 2 aylık bir ilşkim var sevgilimle ciddiyiz ona göre seneye bakmadan evlenilir zamanın önemi yok diyor ben 1,5 sene konuşup adım atalım diyor en azından bazı şeyleri biribirimizin huyu suyunu öğrenmiş oluruz gerçi ben 2 ay da öğrendim .
O yüzden onun bu kıskançık huyu devam ettikçe evlilik konususnu açtırmayacağım ona...
gittiği yere kadar gider canım .. bunun byle devam emeyeceğini söyleceğim yüzü yüzüe salı günü görüşeceğiz . o zaman tek tek anlatıp konuşacağım bakalım salı günü artık herşey belli olur . 1 haftadr berbat haldeyimkıskançlık cidden çk kötymüş ben bu zmaansa kadar hiç böyle şeyler yaşamadım
Çözülür ama onun dediği şekilde yaparsam , yukarıda yazdığım şekilde salı günü görüşeceğim olmuyor böyle gerçekten kıskançlık yüznden ,onun yüzünden şu anda en güzel günlerimizi berbat bir şekilde geçireceğiz.
gittiği yere kadar gider canım .. bunun byle devam emeyeceğini söyleceğim yüzü yüzüe salı günü görüşeceğiz . o zaman tek tek anlatıp konuşacağım bakalım salı günü artık herşey belli olur . 1 haftadr berbat haldeyimkıskançlık cidden çk kötymüş ben bu zmaansa kadar hiç böyle şeyler yaşamadım
Çözülür ama onun dediği şekilde yaparsam , yukarıda yazdığım şekilde salı günü görüşeceğim olmuyor böyle gerçekten kıskançlık yüznden ,onun yüzünden şu anda en güzel günlerimizi berbat bir şekilde geçireceğiz.
Canım çok zor bi durum ya ne desem bilemedim. İnşallah çözersiniz diycem ama kendimden biliyorum kıskançlık çok zor aşılabilecek bi durum.
Bizim 4. yılımız dolacak Ekim'de
Üniversite 4. sınıfım ben bu sene, sevdiceğim memur. Okulum bitince bişeyler olacak kısmetse ama şimdilik hiç bir gelişme yok bizde
İşi askerliği filan tamamsa eğer bence 6 aydan sonra resmiyete izin verebilirsiniz canım,1 yıl fazlasıyla yeterli eğer illa tanımak istiyorsan,ama aslında çok yeni zamanla hoşlantı büyük bir aşka dönüşürse her saniyeniz muhteşem geçer,kavga bile etseniz kopamazsınız,inşallah öyle olursunuz..Kıskançlığı aşırı boyutta mı?
selam canım hoş geldin ya ben onun hiçbir şeyine karışmıyorum o ise normal olan mesajda bile çıldırıyor . geri kafanın önde gideni..
sizde karşılıklı herşey canım ben karışmıyorum ..
tamam canım hazırlanTeşekkür ederim kuzuum
Çaktırma bence de
İyiyim canım ben, kurabiye işine giriştim bakalım sonumuz hayrolsun
Abi demişken gidip hazırlansam iyi olacak
selam canım sıkma canını bazı erkekler geri kafalı oluyo sanırım hiç bi erkekle samimi olamazsın diyo benmki de ama normal bi msj görse bile delirebiliyoama bende onun hiç bi şekilde bi kızla msjlasmasını kabul edemezdm bu yüzden kız arkadası yok hiç
slm tatlım ben pek iyi değilim valla.benimki sabahtan beri komşularıyla piknik yapıyo sinirlerim bozuk bnde bahçeye gitcm şimdi gelip bana yardm etmiyo diye çatlıcam ama ona çaktırmıyorumoffff sen nasılsın
selam canım hosgeldn o kadar az puanla ertelendiyse bundada bi hayır vardr herhldeailen mi istemiyo atanmadan yüzük filan takılmasnı siz mi istemiyosnz.
hayırlı olsun canm bencede abin baya işgüzarmıs başbaşa kutlasana dimi
Anlıyorum canım , Allah yardımcın olsun cidden :26:
Karar vermeden iyi düşün canım. Belki sana hak verir.
Selam umutlu..Belki şubatta olur diye beklicez,onun dışında benim bulunduğumuz şehire gelmesi için uğraşıyoruz,iş ve kalacak yer bakıyor,ben de hazırlanıcam kpss ye inşallah gelir yanıma..atanamama olaylarından beri her gün başım aşırı ağrıyor,uyuyamıyorum ve saçlarım dökülüyoçok stres yaptık ikimzde.. biz çok istiyoruz nişanlanmayı hemen olsun diye ama aileme söylemeye çekiniyoruz bu durumda yine de bişeyler olur sanırım söz filan...sen neler yapıyosun canım var mı sevdiceğin filan?
Çok şükür askerliğini yapmış işi askeri hastanede güvenlik canım bakalım seneye kpss ye girecek .lise mezunu ,
Birbirimizden kopamadığız doğru kavgada etsek şu zmana kadar hiç konuşmamazlık mesajlaşmamazlık yapmadık ..
Aşırı maalesef yukarıda yazdığım şekilde okuduysan canım
Kıyafetime hiç karışmıyor şu erkek mevzsundan sonra kıyafete dönersek hiç şaşırmayacağım
Ccanım ben kendi evimiz olsn istiyorum başından beri söylüyorum o da birikim yapmaya başlıyor. kiraya verilen paraya ben çok acıyorum malesefki..
sıkma bu kadar canını tatlım benimde 4 yıllık bi ilişkim var 1 yıldır nişanlıyız. 3. sınıfa gectim bu yıl.üniye baslarken söylemstm babama konustugum biri var diye 1 yıl sonrada istemeye gelcekler dedim.bunlar olmadan önce olsa hiç aklıma gelmezdi ailemin okurken nişan filan kabul etcekleri. ama nasip işte ne olcağı hiç belli olmuyo inşallah sizin içinde tez zamanda hayırlı seyler olur
Günaydın canım Amin inşallah.bende korkuyorum bazen bu kadar hayal kuruyoruz ama önümüzde zaman çok bi aksilik çıkarsa diye ama umarım herseyin hayırlısı olur
ben oynamayı severim ama bazen istemesemde onun arkadası diye oynadığım olur.sende oynayıversen iyiymiş gerçi seni beklemeden gidince oynama isteğinde gider iyice
bence söyle açıkca bi daha elimi tutmadan oynamaya gitme deolaylara sorun çıkarmak için değilde düzeltmek için yaklaşırsak aslında kavga cıkmıyo kolay kolay ama herkesin bi sabrı var tabi
haklısın kuzum öncelikle bana güvenmiyo musun sen diye sor yani karsısındakini bilen insan bu kadar kıskanclık yapmaz belkide henüz ilişkiniz yeni oldğu için bu kadar sorun çıkarydr seni kaybetmekten korkuyodr dediği gibi
tamam canım hazırlankurabiyelernde gercekten cok güzel görünüyo tarifini nerden buldun bende yapsam bi paşama
selam kızlarrrrr
hayal perisi senin sevgilinde çok ilginçmiş , alır yanına berbarinde gtürüür karşılıklı oynarsınız , kimisi oynatmaz niye onuyorsun diye laf eder. farklı farklı karakterler işte.
Bende sevgilimle şu sıralar hep kavgalıyım canım sıkılıyor , başıma ağrılar giriyor bıktımmm artıkk
Bahsedeyim canım benim 4 yıla yakın süreli birlikteliğim var. İkimizinde okulu bitti gecikmeli de olsa..ben 25 sevdiceğimde 27 yaşında ama bizim kavuşmamıza kpss engeli var,normal şartlarda bu yıl atanacaktı ve isteme olayları olacaktı ama ertelendi malesef ..
Çünkü kpss öğretmen atamalarında 60 puan barajı geldi erkek arkadaşımın bölümü düşük puanlarda alım yapıyordu kesin gözüyle bakıyorduk atanmasını 59.517 puanda kaldı0.4 puanla geleceğimizi erteledik..ben elektrik elektrik mühendisiyim erkek arkadaşım da müzik öğretmeni..sizin ne kadarlık birlikteliğiniz var ? hepiniz nişanlı filan mısınız?
Canımcım seninkinin kıskançlık kaybetme korkusundan kaynaklanıyor,çok yenisiniz daha zamanla sana güveneceğini düşünüyorum,benim erkek arkadaşım da çok aşırı kıskanç ama bir de şu var ki ben de çok kıskancım bu yüzden birbirimizi anlayışla karşılıyoruz dikkat ediyoruz bazı şeylere..erkeklerle konuşma konusunda kıskanması normal geldi canım bana ama faceden telden silmek şu an fazla gibi geldi yani ileride artmasın sakın daha da..ben şimdi böyle dedim ama benimkini görsen sen de dersin bu ne böyle diye..
Mesela okula bazen haber vermeden gelirdi hiç de söylemezdi sizin derslikler nerde oluyo diye gelirdi okulda mıyıym diye kontrol ederdi ya..erkeklerle telde face de konuşma yoktu ama ona da ben izin vermezdim karşılıklı yani..1.5 yılda oldu ama bu durumlar..şu an ikimizde arkadaşlarımıza konuşmalarımıza dikkat ederiz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?