2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aminnnn :)))
Eğer aramızda 2 yıl olursa gerçekten sizin ilk yıldan başlamanız gerek sanırım 2 yıldan sonra düşünüyorum benn
Süper olur yaa valla :)
İnşallah allah büyük ya aynı duyguları aynı zamanlarda yaşarız

Biz sizin ikinci çocuğa yetişiriz canımm valla bu gidişle
İnşallah kısmet olur kuzucum çok isterim seninle aynı zamanda bu duyguyu yaşamayı

Biz sizin ikinci çocuğa yetişiriz canımm valla bu gidişle
İnşallah kısmet olur kuzucum çok isterim seninle aynı zamanda bu duyguyu yaşamayı

İnşallah canımm
Valla ilk aydan kalanlarda beni korkutuyor ya:26: Gerçi o %98 insanların elinde :)

Hangi kanalları izliyorsn cnm :)

İnşallah canımm
Valla ilk aydan kalanlarda beni korkutuyor ya:26: Gerçi o %98 insanların elinde :)

Hangi kanalları izliyorsn cnm :)

Aynen canım benim önce evliliğin tadını çıkarmak lazım bence, sonra da hayırlısıyla inşallah gelir bebişler.
Kanal D açık canım benim Aşk-ı Memnu var :) Sen ne izliyorsun? :)

Aynen canım benim önce evliliğin tadını çıkarmak lazım bence, sonra da hayırlısıyla inşallah gelir bebişler.
Kanal D açık canım benim Aşk-ı Memnu var :) Sen ne izliyorsun? :)

Ben dolanıyorum doktorları izliyorum bir yandan 3 te starı açıyorum :)
İzmirde ler bu hafta evim dekorasyonlarıyla ilgili program var ya adını unuttum benim güzel evim di sanırım :)

Ben dolanıyorum doktorları izliyorum bir yandan 3 te starı açıyorum :)
İzmirde ler bu hafta evim dekorasyonlarıyla ilgili program var ya adını unuttum benim güzel evim di sanırım :)

Ben de arada izliyorum onu güzel oluyor canımm :) Ayy doktorların tekrarını vermekten ısrarla vazgeçmiyorlar canımm yaa

Neyse kızlar ben çıkıyorum çook öptüm hepinizi.

Gizemcimm canımm yine görüşelim, gece gelebilirsem görüşürüz, gelemezsem de yarın aynı saatte burda olurum yine :) Çoook öpüyorum seni canım benimmm.

Eh işte,ne ölüye ne diriye hesabı,yuvarlanıp gidiyoruz.

Sizde ne var ne yok ?

Bizde aynı canım herşey şükür
aranız nasıl canım?

Öpüyorum canım çook biraz bende ders çalışcam bir yarım saat daha kalayım bende çok öpüyorum canım benimm dikkat et kendine görüşürüz genee

Şimdiden iyi çalışmalar canım benimm, Allah zihin açıklığı versin, çooook öptümmmm görüşürüz canımcımm..

Mrb canımmm
Nasıl geçiyor günün,
Maşallah şafak günden güne eriyor

İşte nası olsun özlem zor oluo onsz herşy:26: yaaaa eridi bşi kalmadı 313 çk az kalmş dmi

hoşbuldkkkk bitsede kurtulsak ama bu seferde düğün şafağı wr işte o en fenası wala çk memnun oldm tanıştğma

Evet fıstığım,teşekkür ederim.

Maşallah seninki daha bir güzel.

Saolasın canım çalışmalar nasıl gdiiyor kpss ye?

Canım öyle öyle geçiyor bende çok zor geçirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…