2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

canım sabah yaptık, çok kaynatmışız sanırım, bi de kapağı kapalı döktük pek köpük olmadı :26:
sonra bi kere daha yaptık, aynı senin dediğin gibi hafif kabarınca kapattık, kapağı açıktı, zaten daha da köpürdü kapatmamıza rağmen, onu döktük, aman bir köpük bir köpük.. anlatamam mükemmel oldu
haa bi de sanırım suyu fazla geldi ilkinde, 2. ye yaparken tam bir kahve fincanı dolusu su koymadım, o zaman tam oldu

Evet fıstığım,teşekkür ederim.

Maşallah seninki daha bir güzel.

Canım benim kapağı kapatma hiç gerek yok, ben hep kapak açık yapıyorum

Canım benim kapağı kapatma hiç gerek yok, ben hep kapak açık yapıyorum

öyle yapcam bundan sonra tatlım, çözdüm işi
ben daha düğün çizelgesi yapmaya yanaşamıyorum yaa :18: 1107 gün var 107 si gittikten sonra daha bi iyi hissedebilirim sanırım
şimdilik söz çizelgesi yaptım ben de :101:

Canımmm seninki zaten bir harikaa
E güzel bekleyişş

Canlarım ben biraz çıkayım sabahtan beri ders çalışmadım çalışçam diye de 8 de uyandım
Zaman geçiverdi gene sizinle... 9 buçukta bir bakayım dememle başladım gene güne
Öpüyroum hepinizi çok akşama kadar sıkı çalışayım gelirim gene

Sedefim afiyet olsun şimdiden öpüyorum canımm

Canımmm seninki zaten bir harikaa
E güzel bekleyişş
canım böyle söze aylar kaldığını görünce sanki düğüne aylar kalmış gibi bi psikolojiye giriyorum o beni rahatlatıyo bi nebze, hepimiz bir an önce sevdiceklerimizle uyuyup uyanmayı hakediyoruz, inşallah bi mucize olur da hepimiz düşündüğümüzden bile önce evleniriz
çalış canım çalışmaktan fayda var, ben de bugün kpss lisans sorularına bakıcaktım, sözde bugün yayınlancaktı, ama hala yok, onu beklerken akşamüstü oldu zaten

Son düzenleme:
GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1043
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/6989
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 667
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 750
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1082
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 436
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 645
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 682
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1106
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1157

Bir günü daha bitirdik yaşasınnn

ohh ohh süperrrr
napıyosunuz bakalım kızlar

Aşk-ı Memnu izliyorum canımm sen napıyorsun?

Hava çook sıcak.

felaket sıcak yaa, dışarı çıkılmıyo, evde de durulmuyo, acayip bunaltıcı bi hava, hiç sevmiyorum yazı, en sevdiğim mevsim sonbahar
ben de bitmek bilmeyen şu doktorları izliyorum, sırf can sıkıntısından
şimdi bi kahve yapıcam, azcık kendime gelirim belki

Aynen canım hava çok bunaltıcı, ben de bahar aylarını çok seviyorum ne yazın sıcağı, ne kışın soğuğu tam ikisinin ortası süper :))
Ohh afiyet olsun canım kahve ilaç gibi gelir ben de yapayım en iyisi başım da ağrıyor geçer belki bu sayede.

Ben geldimmmmmmm :)

Gizemimm sesime geell

Canım geldim ama şimdide aniden kapı çaldı geldiğim gbi çıkmak zorundayım misafir geldi çok çok öpüyorum seni görüşürüz gene olur mu canm,
Ellerine sağlık bu arada

afiyet olsn canım benim

Aynen canım hava çok bunaltıcı, ben de bahar aylarını çok seviyorum ne yazın sıcağı, ne kışın soğuğu tam ikisinin ortası süper :))
Ohh afiyet olsun canım kahve ilaç gibi gelir ben de yapayım en iyisi başım da ağrıyor geçer belki bu sayede.

Sağol canımm teşekkür ederimm, tamam canımm yine görüşürüz tabi ki çoook öptümm seni.

Pek sevgili gelin adayları, 4 günlük kısa bir tatilin ardından tekrar aranızdayım.
Nasılsınız bakalım

tatlım, teşekkürler beni de eklediğin için.
Çok güzel olmuş tablo

canım günde 1 fincan türk kahvesi 1 aspirine bedelmiş, baş ağrısı falan kalmıyomuş, bi de bu sıcaklarda çok halsiz kalınıyo, ona da birebir tabii ki, iç canım afiyet bal şeker olsun
perimm bu makinenin sırrını çözdüm bugün yaptığım daha da bi güzel oldu, dediğin gibi tahta kaşıkla yalnızca 1 kere karıştırdım, kapağı kapamadım, hafif kabarınca kapattım. sonucu söylememe gerek yok herhalde tekrar teşekkür ederim tavsiyen için
6989muuuuu bayıltckmsn kız sn bni
seninki yanlış olmuş sanırım canım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…