Saol canım benimm çoook teşekkür ederimm canımmm
Randevu kpss sınavı olsun bitsin kurban bayramına inşallah
Benide o dert tuttu anneme bugün anlatıcam gibi yaa inşallah ters bir tepki almam çekiniyorum valla. Bende cesarette yok
Annem benle her zaman dertleşir ama bir türlü açamıyorum bu konuuyu.
3 yıl önce dedim ama o zaman istememişti erken vs diyip okul bitince birşey diyemezsin ama demiştim son sözüm olarak bakalım
Babam da emekli evde bir gitsin bugün ttnet ile işleri var annemle konuşcam allahım sen o kuvveti ver bana
sn hçççççç mrk etme korkma nası oldğnu bile anlamzsn bnde çk korktum aneme rht söledm ama bbma söleyene kdr anem we söledktn snra bbm sesszlğe büründü asla olmz ddi snra bi baktık byramdn snra gelsn ddiler su gbi aktı gtti bile işte 9ay
Ahh canım bir bilsemmm Heyecandan annem meselesinden düşünemedim kii.
Burda da yazdım canım annem meselesini burdan da cvp atabilirsin
Amin canımm inşallahh yaa ben çok mutlu oldum inşallah kat ve kat sende mutlu ol
Ahh canım bir bilsemmm Heyecandan annem meselesinden düşünemedim kii.
Burda da yazdım canım annem meselesini burdan da cvp atabilirsin
Amin canımm inşallahh yaa ben çok mutlu oldum inşallah kat ve kat sende mutlu ol
Ne mutlu canım.
Ahh inşallah yaa dua edin bugün benim için.
Azcık ceserat topladım babam gitmioyr dişarı şansa bak söyleyemezsem ekimden önce diyemem valla bende nerde cesaret
Çok teşekkür ederim güzelimm, inşallah hepimiz çok çok mutlu olalımm.
Canımm dediğim gibi annen belki ilk seferinde tepki verir ama sonradan o da alışır bu fikre, ne kadar erken söylersen o kadar iyi canımm hem artık okulun da bitti bir tek KPSS kaldı onu da en güzel şekilde atlatıcaksın inşallah, annenin tepki vericeği bir neden kalmamış gibi canımcımm sen cesaretini toparla ve bir nefeste anlat annene :) Bence normal karşılayacaktır yüzüğünü de göster bence çooook mutlu olur o da :)Etrafından örnekler ver, herkesin arkadaşı var, ben senden habersiz bir şey yapmak istemiyorum içim rahat etmiyor sen benim için çok önemlisin o yüzden seninle her şeyimi paylaşmak istiyorum, düzgün bi insanla birlikteyim falan de canımm annelerin dayanamayacağı bir konuşma olur bence:)
Aynen canım ama osözleri kullanarak 3 yıl önce karşısına çıkmıştım gerçi o zaman yaş olayını istememişti birde birkaç birşey vardı onları da hallettik biz aşkımla
İnşallah yaa canlarım size ayıp olmazsa ben bir ara çıkıcam 15 dk ya falan hani bir an yakalayım olmaz mı
Ayıp olcak size biliyorum çokta özür dilerim ama ben kaçar annemle bir konuşayımm konuşmaya çalışmaya çalışayımm :))
çünkü saat 6 da bende dışarı çıkıcam buluşmayaa
Canımm halletmişsiniz işte süper bir haber bu o zaman rahat rahat söyleyebilirsin bence canımcımm :)
Ne ayıbı canımm, umarım konuşabilirsin güzel haberlerini bekliyorumm :)
Canımm aşk olsun öyle düşünme sen güzelce hazırlan, güzel bi akşam geçirirsiniz umarımm :)
Konuşursun sana güveniyorum kuzumm
Ne mutlu canım.
Ahh inşallah yaa dua edin bugün benim için.
Azcık ceserat topladım babam gitmioyr dişarı şansa bak söyleyemezsem ekimden önce diyemem valla bende nerde cesaret
Yarın kendime bu işkenceyi çekmeyi bitircem
Yarınna kalıylor sanırımmm(
Yemek yapmaya girmiş
Ee zaten bugünü de riske atmayım yarın da babam sabahtan bir gezintiye çıkar söylerim bilemiyorum öpüyorum saol bitanem destediğim/destekleriniz için öpüyorum hepiniiziii
Tektaşımaa kavuştummm
Mutluuyummm
Canımm çook teşekkür ederimm
Valla mutluluyum hala titriyorum
Teklifi daha almadım sayılır
Dün akşam çıktık genee :)
Gül almış bir baktım kurdelede birşey asılı. Yüzüğü görünce benn """"
6Yıllık ömrümüze ömür katalım benimle evlenir misin dedi
Benn şoooookİvet dedim öptümmm :))
Bu akşam özel bir yere götürcem dedi bakalım bu akşamı bekliorum
Canımm özledim seni, tekrar aramızda olman çok güzel hoş geldiiinnnn
Amiin canım benim her şeyin hayırlısı olsun inşallah..
Tektaşımaa kavuştummm
Mutluuyummm
sn annene söle annen sölesn bbna bn öle yaptm işin kolayına kaçmştmsnde öle yap bn bi bbmdan cwp gelene kdr çk sıkıldım snra çk rhttım ki çk pimpirikli biri olmama rağmen hç kasmadm kndimi onun içn istemedede nişandada herşyi,n tadını aldım
bol şans dualarımz sennle
Yarın ola hayrola canımm sıkma canını sen bu akşamın tadını çıkar :))Öpüyorumm seni..
Canım tebrikederim.İnsan çok duygulanıyor gerçekten.Şaşıp kalıyor o an donuk bir evet çıkıyor ağızdan.Yüce Rabbim tamamına erdirsin inşAllah.
canımm, çoook sevindimm, hayırlı uğurlu olsun tek taşın
güle güle, sevdiceğinle birlikte nice güzel günlerde takmak nasip olsun inşallah
Geriye annenlere söylemek kaldı, onu da güzel bi şekilde atlatırsın umarım.:)
Kızlar bu arada beğendiğim kahve takımı indirime girmiş markafoni'de, çok mu pahalı sizce ya:26:
http://www.markafoni.com/product/2449239/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?