ne kadardır birliktesiniz canım ? yani daha öncede böylemiydi yoksa ayrılman için yapıyor olabilir mi
3 kasımda 5 yıl oacak canım
ayrılmak için olduğunu sanmıyorum ama sanırım "ipleri eline almak" istiyo olabilir. eminim bunlar onun sözleri değil ailesiyle konuşmu.
şuanda bunları yazarken bile onunla mesajlaşıyorum ve hala dik kafalılık yapıyo
artık sonumuzu iyi görmüyorum
Canım üzülmeni istemem ama yaptıgı hic hos degil hele 5 yıllık bir ilişkiymiş dile kolay diyelimki birini yapmadın o zaman ne olacakmıs? yada tamam dedin ama evlenince bayramda ailesinin yanına gitmedin iştende cıktın yani sartları sonradan bozdun planı neymiş cok merak ettim..iyi düşün canım sen bunları haketmiyorsun ki..kötü birsey yapsan tekrar devam etmek için sartlarım bunlar dese hadi diyecegim
ilk olarak kötüde olsa ağlamış senin için öpte başına koy benimkisi beni ağlattı böğüre böğüre
üzmekendini bu kadar senin kadar o da üzülüyodur...
canım abim vardı önümde zaten,yaşım küçük, okulum var daha 3 yıl, babam el alem ne der lafına çok bakan biri..senin durumların nasıldı peki? ailen neden istemiyordu ve nasıl ikna etmeyi başardın?
kızlar dün resmen 20 yıllık hayatım boyunca geçirdiğim en kötü gündü.....
o kadar kırıldım o kadar üzüldüm ki anlatamam sana
ben adamı canım dan değerli görüyorum ağzını açıpta onun suçu değil ya da o ne yaptıda onu suçlu buldunuz diyemedi.
diyememiş
ve benimle yüz yüze konuşmak istiyo
bende ağlamaktan helak oldum desem.
konuyu anlatayım kızlar.
sevgilim 2 gün izinli salı günü başka bir yere başlıyor hayırlısı ile.
dün görüştük çok güzel gün geçirdik ..
bugünde teyzemlerin geleceğini , görüşemiceğimizi söyledimm dün de konuşmuştuk bunu en azından 1 saat görüşelim dedi kabul etmedim..
dışarı çıktım markete gittiğimi söyledim napıyorsun dediği için. buna karşılık attığı mesaj hımm iyi izin gününde millete hizmet edersin çok güzel valla dedi.
bende o an sinirle attığım mesaj .
sen ne diyorsun ya , sözlerine dikkat et , millet dediğin kim arkadaş mı ne ? ne biçim konuşuyorsun ya benim teyzem ve ailem . lütfen konuşmalarına dikkat et sinirlendirme beni.
ondan sonrasında olan oldu . işte kızlarr...
ben seni düşünerekten yazmıştım izin gününde dinlen , yorulma stresli bir işin var diye. oysaki senin demediğin laf kalmadı ben bunları hakediyormuyum
kızlar bir selam verip kaçayım, yorgunum çok.
annem bugün damadına kaynanalık yaptı biraz
bahçede iş yaptırdı, tabi bahçeyle uğraşmayı hiçç sevmeyen ben sevdicek yanımda olunca bir heveslendim,bir heveslendim ki anlatamam :)
damat şimdiden yandı
neyse kızlar yarın görüşürüz inşallah
--
decemberim üzülme canım,tatlı atışmalar bunlar, inan bana bu yıllarınızı,bu günlerinizi çok arayacaksınız.
şimdi her tartışmanız sizi dahada olgunlaştıracak, başlarda olur böyle sıkma canını
---
edam sen nasılsın canım
canım en yakın zamanda görüş bakalım neler konusacakmıs
Canım ya ben enişteyi haklı buldum :26:
Bilemedim ki edam ya . millet demesi beni sinirlendirdi birden bende yazıverdim öyle.
ahh tutkuccum bu ilk zamanlr ciddi anlamda çok önemli ki biz bugün baya yıprattık birbirimizi ki , hala da öyleyiz konuşuyoruz daha a kötüye varıyor maesef ki tediremiyor kendine hala öyle şeyler yazdığımdan dolayı yabancı birimiyim ben diyor.
Eki Görüntüle 810654 kızlarrr şuna bakın yaaaaöldüm bittim mahvoldum bu fotoğrafaaa ALLAH nasip eder kavuşursak hemen yapacam bebek evliliğin tadını çıkartayım demeyecem 3müz çıkartırız evliliğin tadını bir ben bir aşkım bir bebeğimiz
Canım annen baban dısında tabi ki kalan herkes bana görede millet oluyor.demek bu düşünce farklılık gösteriyor ve o kötü bir anlamda söylememiş emin ol bence ugras gönlünü almak için..bide tatlı tatlı uyar onlarda benim için degerli diyehemencecik düzelsin inşallah aranız
Ayy canım bende cok istiyorum bi bebişimiz olsuntabi dogurma asaması korkutuyor o ayrı :26::26:
Eki Görüntüle 810654 kızlarrr şuna bakın yaaaaöldüm bittim mahvoldum bu fotoğrafaaa ALLAH nasip eder kavuşursak hemen yapacam bebek evliliğin tadını çıkartayım demeyecem 3müz çıkartırız evliliğin tadını bir ben bir aşkım bir bebeğimiz
kızlar dün resmen 20 yıllık hayatım boyunca geçirdiğim en kötü gündü.....
çok çok çok büyük birkavga ettik bay işler-ciddi ile..
beyfendi kendi kafasından kriter koymuş benimle evlenebilmek için...
kriterleri ise:
-bayramda önce önün ailesine ziyarete gitmek
-balayına gitmemek
-eğer evimizi kuramazsak onun ailesiyle yaşamak
-iş bulup çalışmak
kriterleri buymuş..
şok geçirdim yaaaa resmen
ve bomba haber biricik kaynanam ve biricik kayınpederim beni sevmiyorlarmış..
geçen bi olayım vardı hatırlarsanız ilgisizliğinden şikayet etmiştim... annesine söylemişti o da annesi ne demiş biliyomusunuz sürekli mesajmı yazman gerekiyo. bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu
kendisini benimle kıyaslamış yaaa..
ve beyfendi kendi kendine ısparta da çalışma kararı almış..
tabi bu karar alınmış,aileyle tartışılmış ve karar verilmiş ev ayarlanmış en son ben duyuyorum...
erzuruma üniversite için tercih yaparken ben istemiştim gitmeyi o da ben istiyorum/istemiyorum diye bi yorum yapmamıştı..
şimdi dün beni aradığında "ben gitmek istemedim,ailem senin yüzünden 4 yıllık kazanamadığımı düşünüyo." dedi. bir dersinden sorun çıkmış onu tekrar almak zorunda kalmıştı.
o dersten de benim yüzümden kalmışşş
diyorum ki sorunun sende olduğunu hocanın bilerek sizi bıraktığıni söylemedin mi diyorum söyledim inanmıyolar diyo..
beni savunmadın yani onlara karşı suçsuz olduğumu söyleyemedin yani diyorum onlar benim ailem doğru konuş dedi
en son dayanamadım bağırıyorum ama nasıl yani boğazım hala ağrıyo.. ağlattı beni 1 saat boyunca.. annem geldi ne oldu dedi bende birşey yok sinirim bozuldu dedim. telefonu alıp konuşmak istedi izin vermedim en azından onun gibi ailemi karıştırmadım..
annemde odadan çıkarken bağırdı telefona seni istemeyen istemesin inceldiği yerden kopsun bırak zorla konuşmanı ağlamanı istemiyorum dedi..
adamın derdi evlilik bilmem ne değil sonrası yaa.. kafam çok karıştı açıkcası..
vee sonra gece konuşurken de hiç bişey olmamış gibi gülücükler koyuyo msj yazarken
uzun lafın kısası kızlar sanırım topic başlığının yıkllarında evli bir bayan olamayacağım
o zaman bene mi anormallik var
attığımmesajları yaza yaza ciddden biraz ağır olmuş yani demedim şey kalmamış ..
neyse ki tatlıya bağladık çok şükr
öfkeyle kalkan zararla otururmuş canım aman sakin ol
ben bi kavgada sevgilime kızıp Allah belanı versin demiştim 2 yıl geçti halen onun vicdan azabını çekerimben de çok kırıcı bi insanım ya
hadi ya yok o kadar ileriye gidemem ama bende duygu diye bişey kalmamış galiba . duygusuz muyum neyim ben diyorum artık kendi kendime sevgilimin halini , konuşmalarını gördükçe
seninki baya ağır olmuş canım ama kimbilir ne yapmışki o denli sende söylemişsin kimse durduk yere bela okumaz
dikkat etmemiz lazım ya cidden o anda inşa hiç farkında olmuyor söyledklerinden
ne için söyledim hatırlamıyorumama kesin sorumsuzca bir şeyler yapmıştır
ama şimdi beni bir görsen, son iki üç aydır uslandım, kavga anında sesimi bile yükseltmem, ağzımdan tek sözü laf çıkmaz
bu sefer de benimki bağırıyor kırıcı konuşuyor
rolleri değiştik
sevgilim de unutmaz sen bana salak demiştin aptal demiştin diye yüzüme vurur, napayım ya 17 yaşında bebelerdik bir zamanlar :111:
o zaman bene mi anormallik var
attığımmesajları yaza yaza ciddden biraz ağır olmuş yani demedim şey kalmamış ..
neyse ki tatlıya bağladık çok şükr
canım tatlıya baglanmasına sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?