2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ne kadardır birliktesiniz canım ? yani daha öncede böylemiydi yoksa ayrılman için yapıyor olabilir mi

3 kasımda 5 yıl oacak canım

ayrılmak için olduğunu sanmıyorum ama sanırım "ipleri eline almak" istiyo olabilir. eminim bunlar onun sözleri değil ailesiyle konuşmu.

şuanda bunları yazarken bile onunla mesajlaşıyorum ve hala dik kafalılık yapıyo

artık sonumuzu iyi görmüyorum

Canım üzülmeni istemem ama yaptıgı hic hos degil hele 5 yıllık bir ilişkiymiş dile kolay diyelimki birini yapmadın o zaman ne olacakmıs? yada tamam dedin ama evlenince bayramda ailesinin yanına gitmedin iştende cıktın yani sartları sonradan bozdun planı neymiş cok merak ettim..iyi düşün canım sen bunları haketmiyorsun ki..kötü birsey yapsan tekrar devam etmek için sartlarım bunlar dese hadi diyecegim

o kadar kırıldım o kadar üzüldüm ki anlatamam sana

ben adamı canım dan değerli görüyorum ağzını açıpta onun suçu değil ya da o ne yaptıda onu suçlu buldunuz diyemedi.

diyememiş

ve benimle yüz yüze konuşmak istiyo

ilk olarak kötüde olsa ağlamış senin için öpte başına koy benimkisi beni ağlattı böğüre böğüre

üzmekendini bu kadar senin kadar o da üzülüyodur...

bende ağlamaktan helak oldum desem.

konuyu anlatayım kızlar.

sevgilim 2 gün izinli salı günü başka bir yere başlıyor hayırlısı ile.

dün görüştük çok güzel gün geçirdik ..

bugünde teyzemlerin geleceğini , görüşemiceğimizi söyledimm dün de konuşmuştuk bunu en azından 1 saat görüşelim dedi kabul etmedim..

dışarı çıktım markete gittiğimi söyledim napıyorsun dediği için. buna karşılık attığı mesaj hımm iyi izin gününde millete hizmet edersin çok güzel valla dedi.

bende o an sinirle attığım mesaj .

sen ne diyorsun ya , sözlerine dikkat et , millet dediğin kim arkadaş mı ne ? ne biçim konuşuyorsun ya benim teyzem ve ailem . lütfen konuşmalarına dikkat et sinirlendirme beni.

ondan sonrasında olan oldu . işte kızlarr...

ben seni düşünerekten yazmıştım izin gününde dinlen , yorulma stresli bir işin var diye. oysaki senin demediğin laf kalmadı ben bunları hakediyormuyum

Son düzenleme:
senin durumların nasıldı peki? ailen neden istemiyordu ve nasıl ikna etmeyi başardın?
canım abim vardı önümde zaten,yaşım küçük, okulum var daha 3 yıl, babam el alem ne der lafına çok bakan biri..
tabi annemde öyle.
nişanlımı çok severler ama sırf en önemli onal el alem ne der konusu onlar için.
ben çok ısrar ettim olmadı,kayınvalidem konuştu,kayınpederim konuştu yine ikna olmadılar..sonra benim akrabalardan büyükler girdi araya,öyle böyle derken yumuşadı. ama babam yüzüme açık açık söyledi nişan olacağı zaman, istemiyorum olmasını dedi,bilki razılıkla olmadı dedi. sen belliki bu evden gitmek istiyosun,soğumuşun dedi.
zatende öyle evle sorunlarım var..
öyle iste canım, hayırlısı inşallah..
inşallah evlenince huzurlu oluruz

kızlar dün resmen 20 yıllık hayatım boyunca geçirdiğim en kötü gündü.....

canım benim ne desem bilemedimki
ama aranızda evlilik konusu çok konuşuluyosa bu aralar biraz sıkılmış olabilir,alışamamıştır belki bu fikre veya dolduruşa gelmiştir.

ama ana kuzusuysa işin zor canım ya

eminim yatışacaktır canım,geçici bir dönem bu.

ailesine gelince ..''üzen üzülür'' lafını hatırla,gerisini Allah bilir :)

hadi toparla kendini,zor ama kendi ailene belli etmemeye çalış

Son düzenleme:
kızlar bir selam verip kaçayım, yorgunum çok.
annem bugün damadına kaynanalık yaptı biraz
bahçede iş yaptırdı, tabi bahçeyle uğraşmayı hiçç sevmeyen ben sevdicek yanımda olunca bir heveslendim,bir heveslendim ki anlatamam :)

damat şimdiden yandı

neyse kızlar yarın görüşürüz inşallah

--

decemberim üzülme canım,tatlı atışmalar bunlar, inan bana bu yıllarınızı,bu günlerinizi çok arayacaksınız.
şimdi her tartışmanız sizi dahada olgunlaştıracak, başlarda olur böyle sıkma canını
---

edam sen nasılsın canım

canım en yakın zamanda görüş bakalım neler konusacakmıs

Canım ya ben enişteyi haklı buldum :26:

kuzucum iyiyim sen nasılsın neler yaptın bakalım damat calıstırılmıs kıyamamıssındır

canım en yakın zamanda görüş bakalım neler konusacakmıs

Canım ya ben enişteyi haklı buldum :26:

Bilemedim ki edam ya . millet demesi beni sinirlendirdi birden bende yazıverdim öyle.

ahh tutkuccum bu ilk zamanlr ciddi anlamda çok önemli ki biz bugün baya yıprattık birbirimizi ki , hala da öyleyiz konuşuyoruz daha a kötüye varıyor maesef ki tediremiyor kendine hala öyle şeyler yazdığımdan dolayı yabancı birimiyim ben diyor.

kızlarrr şuna bakın yaaaa öldüm bittim mahvoldum bu fotoğrafaaa ALLAH nasip eder kavuşursak hemen yapacam bebek evliliğin tadını çıkartayım demeyecem 3müz çıkartırız evliliğin tadını bir ben bir aşkım bir bebeğimiz

Canım annen baban dısında tabi ki kalan herkes bana görede millet oluyor.demek bu düşünce farklılık gösteriyor ve o kötü bir anlamda söylememiş emin ol bence ugras gönlünü almak için..bide tatlı tatlı uyar onlarda benim için degerli diye hemencecik düzelsin inşallah aranız

Ayy canım bende cok istiyorum bi bebişimiz olsun tabi dogurma asaması korkutuyor o ayrı :26::26:

o zaman bene mi anormallik var
attığımmesajları yaza yaza ciddden biraz ağır olmuş yani demedim şey kalmamış ..

neyse ki tatlıya bağladık çok şükr

çok güzel ve bir o kadar da anlamlı .

ama ben evliliğin tadını çıkarıp biraz birikim yapıp öleçocuk düşünürüm çock demek para demek

Canım ya ne olmuş böylee Neden balayına gitmemek gibi bir karar almış ki, balayı çok güzel bir şeydir, başbaşa kalacaksınız, yemek yapma derdi olmayacak bir kaç gün, gezeceksiniz tozacaksınız eğleneceksiniz ne varmış ki bunda

Ayrıca ikinizi ilgilendiren kararlarda tek başına (hatta kendi ailesiyle) karar alması hiç hoş değil

Kv ve kp adayın sana cephe almış sevgilini de dolduruşa getiriyorlar malesef

Kuzum ya bu fotoya öldüm bittim içim gitti resmen
Biz de sevgilimle maç izlemeye gittik bugün.. Tam hayaller kurup yavru kartallarımızı da getireceğiz derken, saha birbirine girdi, olaylar çıktı maç tatil oldu

Ben de senin gibi düşünüyorum evliliğin tadını ben eşim ve bizim aşkımızın meyvesi olacak bebeğimizle çıkarmak istiyorum hemem bebiş istiyorum

o zaman bene mi anormallik var
attığımmesajları yaza yaza ciddden biraz ağır olmuş yani demedim şey kalmamış ..

neyse ki tatlıya bağladık çok şükr

öfkeyle kalkan zararla otururmuş canım aman sakin ol

ben bi kavgada sevgilime kızıp Allah belanı versin demiştim 2 yıl geçti halen onun vicdan azabını çekerim ben de çok kırıcı bi insanım ya

öfkeyle kalkan zararla otururmuş canım aman sakin ol

ben bi kavgada sevgilime kızıp Allah belanı versin demiştim 2 yıl geçti halen onun vicdan azabını çekerim ben de çok kırıcı bi insanım ya

hadi ya yok o kadar ileriye gidemem ama bende duygu diye bişey kalmamış galiba . duygusuz muyum neyim ben diyorum artık kendi kendime sevgilimin halini , konuşmalarını gördükçe

seninki baya ağır olmuş canım ama kimbilir ne yapmışki o denli sende söylemişsin kimse durduk yere bela okumaz

dikkat etmemiz lazım ya cidden o anda inşa hiç farkında olmuyor söyledklerinden

ne için söyledim hatırlamıyorum ama kesin sorumsuzca bir şeyler yapmıştır

ama şimdi beni bir görsen, son iki üç aydır uslandım, kavga anında sesimi bile yükseltmem, ağzımdan tek sözü laf çıkmaz
bu sefer de benimki bağırıyor kırıcı konuşuyor

rolleri değiştik

sevgilim de unutmaz sen bana salak demiştin aptal demiştin diye yüzüme vurur, napayım ya 17 yaşında bebelerdik bir zamanlar :111:

vALLA BENDE TAM TERSİ HİÇ ALTTAN ALMIYORUMMM.

DEMEKKİ BİR ZAMAN SONA ROLLER DĞİŞİYOR

YÜZÜME VURMA BAK BEN VURURSAM ÇOK FENA OLUR DE
UFACIK BEBELERDİK DİMİ HAHAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…