2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

avazım çıktığı kadar bağırasım , hıçkıra hıçkıra ağlayasım var

karamelim mesaj kutunu boşalt tatlım kaç gündür yazıyorum dolu olduğundan gtmiyor mesaj

benim sinrlerimi aldırmam lazımmmmmm

sinirledğimde ağzımdan çıkanın hiç farkında değilim

offff allah kahretsinnnnnnnnn

sabahtan beri o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözlerim şişmiş durumdaaa

avazım çıktığı kadar bağırasım , hıçkıra hıçkıra ağlayasım var

tatlım sakinleş bi ne oldu ne ağlattı seni bu kadar

kuzum ne olduuuu

sabahtan ber kavga ediyoruzzz

onun attığımesaja karşılık baya bir sinirle ağzıma gelen ne varsa yazdım o sinirle ..baya ağır konuştummm

soğuk konuşmalar , baya kötü olduk ikimize çocuk gibi ağlattın beni dedi

ben senn iyiliğin için konuştum ama srn yanlış anlaman sonucunda çok kötü kırdın beni , senden böyle bir şey bekemiyordum yıktın beni dedi

soğk konuşmalar devam ediyoruzzz dayanamıyorum bu haline onun

ilk olarak kötüde olsa ağlamış senin için öpte başına koy benimkisi beni ağlattı böğüre böğüre

üzmekendini bu kadar senin kadar o da üzülüyodur...

mesaj neydi bilmiyorum ama al gönlünü canım güzel sözler falan söyle eger suclu hissediyorsan kendini

bu nasıl iş ya beraber hayat geçireceğinizin farkında değil sanırım sevdiğin önce bunun farkına varması gerekiyor tamam bazı kavgalarda alttan alıyoruz ediyoruz ama bu kadarı da alttan alınacak bir konu değil ya. daha 2 sene var inşallah zamanla değişir bu fikirleri canım benim ya kötü düşünme üzerine de gitme uygun bir zamanda konuyu aç. bazen erkekler ne dediğini unutuyor ben mi demiştim moduna giriyor eğer zamanı geldiğinde fikirleri hala aynı olursa merak etme aileler araya girdiğinde konuşulur halledilir o zaman herşey daha farklı olur canım şimdi konuşsun dursun.

ben her zman her ne olursa olsun onun yanında oldum

annem ilk başta istemedi ikna ettim

şimdi de beyfendi kalkmış senin yüzünden kaldığımı sanıyolar dedi

beni savunmadın mı dedim onlar ailem karşı çıkamam dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…