- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
İyi aksamlar kızlar
avazım çıktığı kadar bağırasım , hıçkıra hıçkıra ağlayasım var
benim sinrlerimi aldırmam lazımmmmmm
sinirledğimde ağzımdan çıkanın hiç farkında değilim
offff allah kahretsinnnnnnnnn
sabahtan beri o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözlerim şişmiş durumdaaa
ne oldu canım
benim sinrlerimi aldırmam lazımmmmmm
sinirledğimde ağzımdan çıkanın hiç farkında değilim
offff allah kahretsinnnnnnnnn
sabahtan beri o kadar kötüyüm ki ağlamaktan gözlerim şişmiş durumdaaa
iyi akşamlar canımİyi aksamlar kızlar
iyi akşamlar canım
sabahtan beri tartışıyoruzzz ve sinirle bir laf söyledimmmmm
herşey daha da kötü ye gitti yanlış anlamamdan dolayı canım
canım cok okuyamadım ama seninde mi sorun var şimdi nasıl aranız
kuzum ne olduuuu
aynen tatlım çözmek bi yana gitgide şiddetleniyo yani...
şimdi telefonu kapalı ulaşamıyorum
sabahtan ber kavga ediyoruzzz
onun attığımesaja karşılık baya bir sinirle ağzıma gelen ne varsa yazdım o sinirle ..baya ağır konuştummm
soğuk konuşmalar , baya kötü olduk ikimize çocuk gibi ağlattın beni dedi
ben senn iyiliğin için konuştum ama srn yanlış anlaman sonucunda çok kötü kırdın beni , senden böyle bir şey bekemiyordum yıktın beni dedi
soğk konuşmalar devam ediyoruzzz dayanamıyorum bu haline onun
sabahtan ber kavga ediyoruzzz
onun attığımesaja karşılık baya bir sinirle ağzıma gelen ne varsa yazdım o sinirle ..baya ağır konuştummm
soğuk konuşmalar , baya kötü olduk ikimize çocuk gibi ağlattın beni dedi
ben senn iyiliğin için konuştum ama srn yanlış anlaman sonucunda çok kötü kırdın beni , senden böyle bir şey bekemiyordum yıktın beni dedi
soğk konuşmalar devam ediyoruzzz dayanamıyorum bu haline onun
yapma ya ama okudugum kadarıyla haklı olan sensin ne demek sart koymak
kızlar dün resmen 20 yıllık hayatım boyunca geçirdiğim en kötü gündü.....
çok çok çok büyük birkavga ettik bay işler-ciddi ile..
beyfendi kendi kafasından kriter koymuş benimle evlenebilmek için...
kriterleri ise:
-bayramda önce önün ailesine ziyarete gitmek
-balayına gitmemek
-eğer evimizi kuramazsak onun ailesiyle yaşamak
-iş bulup çalışmak
kriterleri buymuş..
şok geçirdim yaaaa resmen
ve bomba haber biricik kaynanam ve biricik kayınpederim beni sevmiyorlarmış..
geçen bi olayım vardı hatırlarsanız ilgisizliğinden şikayet etmiştim... annesine söylemişti o da annesi ne demiş biliyomusunuz sürekli mesajmı yazman gerekiyo. bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu
kendisini benimle kıyaslamış yaaa..
ve beyfendi kendi kendine ısparta da çalışma kararı almış..
tabi bu karar alınmış,aileyle tartışılmış ve karar verilmiş ev ayarlanmış en son ben duyuyorum...
erzuruma üniversite için tercih yaparken ben istemiştim gitmeyi o da ben istiyorum/istemiyorum diye bi yorum yapmamıştı..
şimdi dün beni aradığında "ben gitmek istemedim,ailem senin yüzünden 4 yıllık kazanamadığımı düşünüyo." dedi. bir dersinden sorun çıkmış onu tekrar almak zorunda kalmıştı.
o dersten de benim yüzümden kalmışşş
diyorum ki sorunun sende olduğunu hocanın bilerek sizi bıraktığıni söylemedin mi diyorum söyledim inanmıyolar diyo..
beni savunmadın yani onlara karşı suçsuz olduğumu söyleyemedin yani diyorum onlar benim ailem doğru konuş dedi
en son dayanamadım bağırıyorum ama nasıl yani boğazım hala ağrıyo.. ağlattı beni 1 saat boyunca.. annem geldi ne oldu dedi bende birşey yok sinirim bozuldu dedim. telefonu alıp konuşmak istedi izin vermedim en azından onun gibi ailemi karıştırmadım..
annemde odadan çıkarken bağırdı telefona seni istemeyen istemesin inceldiği yerden kopsun bırak zorla konuşmanı ağlamanı istemiyorum dedi..
adamın derdi evlilik bilmem ne değil sonrası yaa.. kafam çok karıştı açıkcası..
vee sonra gece konuşurken de hiç bişey olmamış gibi gülücükler koyuyo msj yazarken
uzun lafın kısası kızlar sanırım topic başlığının yıkllarında evli bir bayan olamayacağım
şart yaa şart adam benimle beraber olmak için kopenhag gibi kriter sundu yaa
bu nasıl iş ya beraber hayat geçireceğinizin farkında değil sanırım sevdiğin önce bunun farkına varması gerekiyor tamam bazı kavgalarda alttan alıyoruz ediyoruz ama bu kadarı da alttan alınacak bir konu değil ya. daha 2 sene var inşallah zamanla değişir bu fikirleri canım benim ya kötü düşünme üzerine de gitme uygun bir zamanda konuyu aç. bazen erkekler ne dediğini unutuyor ben mi demiştim moduna giriyor eğer zamanı geldiğinde fikirleri hala aynı olursa merak etme aileler araya girdiğinde konuşulur halledilir o zaman herşey daha farklı olur canım şimdi konuşsun dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?