2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

selam kızlarr

ama kıyamam yaa,hamileymişte yine
Rabbim aklımızı korusun valla, inşallah hepimiz huzurlu,sağlıklı,aşk dolu,saygı dolu ömür geçiririz.
Başka ne isterki insan

inşallah kuzenin aklını başına toplar canım,dediğin gibi aceleyle evlenmişse alışamıyodur,algılayamıyodur hatta,belki bir çocuk fikri daha yatmadı aklına.
:26:

benim kuzende(kız) konuşmuştuk bir ara hani, ailesi hep acele ettiriyor,ama o hatır için evlenemem diyo ama inşallah boş zamanına denk gelipte gönlüne uymayanla evlenmez

bu zamanda geçinememe sebebi bence en çok erkeklerin eşlerini küçümseyerek,dışardakilerden gözü kalmasından oluyor,
tabi birde aileler karışınca onlar yüzündende boşanan çok.

Rabbim korusun inşallah hepimizi

selam kızlar,
bu boşanma olayları benide üzüyor, çocuklarda ortada kalıyorlar.
allah korusun bizleride bekleyişlerimizi boşanmayla sonuçlanmasın inşallahhhh

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum kusura bakmayın artık gelicem hep inşalllah aşk böcükleri neler yapıyosunuz bakalım

Kizlar merhaba, gece gece basliklara bakayim derken burda bazi arkadaslarimla benzer olaylari yasadigimi gordum ve sizelere yardimci olmak adina birkac biseyde ben soylemek istedim. Babasi yuzunden sevdicegine kavusamayan arkadaslarim; eger seviyorsaniz sevdiginizde sizi seviyorsa ve arada guven varsa asla pes etmeyin. Ben neler yasadim bir bilseniz.. Actigim konulardan birazina sahit olucaksiniz. 1,5 yillik iliskimizde evlilige karar verdik ilk abimle tanistirdim okeyi aldik annemle tanistirdim okeyi aldik sira babama gelince babamin yorumu suydu iste kizi boyle basi bos birakirsan gider boyle tipleri bulur.... Nisanlim benim bulundugum sehirde, bir ailenin bir oglu, uni mezunu ozel sektorde bilisim uzerine calisiyor allah korkusu var durust namuslu biri yani evlilik icin uygun bir es adayi hani bab oyle dedi ya akliniza ip kopuk serseri gelmesin diye soyluyorum. Ben babami tam 1 ay boyunca istemeye gelmeleri icin ikna etmeye calistim ilk zamanlar annem abimde yanimdaydi ama babam bir zaman sonra onlarida etksii altina aldi ve ben bir evin bir kozi tek basima savastim sonunda 1 haziranda istemeye geldiler ailesi col temiz cok saf insanlar ve nerde ne yapilcaklarini bilen insanlar.. O aksam babam beni verdi ama sonrasi kabus gibiydi beni verdikten sonra bu is olmaz diyenini hic gordunuz mu siz? Olmayacak bu evlilik ben istemiyorum diye kac kez inledi bu evin duvarlari.. Asagida da gordugunuz gibi babam beni verdi hemde kendi elleriyle takti alyanslarimizi.. İzledigim yol mu? Sabir ve dua iste tek sey bu. Hic bir zaman onlari karsima almadim ezmedim nisanlimdan ve ailesinden yardim istedim ve onlarda hep yanimdalardi agzimdan cikanlar hep suydu; benim kararim bu, evlilik icin bir acelem yok rizasinizi alana kadar bekleriz ama bizim kararimiz bu ve asla degismeyecek. Tam 3 ay savastim kizlar 3 ay her gun agladim 24 agustosta nisanim oldu kasimda nisanlm askere gidiyor dondugunde yuvamizi kurucaz insalllah. Suan nasil mi? Hersey yolunda emin olun aileler bizi deniyor ve bu surec nisanlimla sinavimiz oldu ve biz bu sinavdan gectik simdi tek duam hayirlisiyla yuvami kurmak ve hicbir zaman pisman olmamak. Biliyorum cok uzun oldu ama size yardimci olmayi kendime gorev bildim.

Haftanın sorusu

Kızlar sevgiliniz size eşek şakası yapsa tepkiniz ne olur?
Örnek: [video]http://www.issizadam.net/video-izle/kiz-arkadasa-dunyanin-en-aci-sosunu-yedirmek-2.html[/video]

Ben asla affetmem
Her türlü şakaya karşıyımdır

Mesela ben kalp hastasıyım çıkmaya başladığımız ilk gün ''bana asla şaka yapmayacaksın'' diye uyarmıştım Çünkü çok korkarsam, çok sinirlenirsem, çok heyecanlanırsam fln rahatsızlanırım
Kalp hastası olmasam bile hoş karşılamazdım şaka işlerini

nirdesinizz kızlarr

----

exelanss- canım hakkınızda hayırlısı olsun,evet zor günler geçirmişsiniz ama insandan,insana çok fark var.
Yanlış anlama eminim o 3 ayın çok zor geçmiştir ama inan bana şükret sadece 3 ayda kaldığına.

Çok kişi tanıyorum hem kendi çevremde,hemde bu forumda.
8-9 yılını harcayanları gördüm sırf bu evlilik yolunda.

Mesela bizde 5 yıldır çıkıyoruz, 2-3 yılımız sırf evlilik olsun diye ikna etmekle geçti.

Gerçekten şanslısın,inşallah hayırlı,güzel yuvan olur

Allah hepimizin yardımcısı olsun , ben 3 ayda neler çektim sen yıllarca nasıl dayandın? gerçi evet doğru diyosun benim en yakın arkadaşımda 7 yıllık ilişkisi var ailesi istemiyor diye evlenemiyolar.. inanın şu aileleri anlamıyorum yahu sonunda elbet kabul ediceksin neden zındana çeviriyosun hayatı bize öyle değil mi?

valla aşk üzüntüsü 1 gün bile olsa insanın ömründen ömür alıyor gerçekten.
ama bir yandan iyiki diyorum bunca yıl çabalamışız, birbirimize daha bir bağlandık,çevremdeki bi çok insanın nasıl biri olduğunu anladım.

yani herşeyde gerekten bir hayır var.

aynen illa kabul edecekler, ama illada kaynana kayınpeder rölü oynanacak işte başta :)

senin durumların nasıldı peki? ailen neden istemiyordu ve nasıl ikna etmeyi başardın?

kızlar dün resmen 20 yıllık hayatım boyunca geçirdiğim en kötü gündü.....

çok çok çok büyük birkavga ettik bay işler-ciddi ile..

beyfendi kendi kafasından kriter koymuş benimle evlenebilmek için...

kriterleri ise:
-bayramda önce önün ailesine ziyarete gitmek

-balayına gitmemek

-eğer evimizi kuramazsak onun ailesiyle yaşamak

-iş bulup çalışmak

kriterleri buymuş..

şok geçirdim yaaaa resmen

ve bomba haber biricik kaynanam ve biricik kayınpederim beni sevmiyorlarmış..

geçen bi olayım vardı hatırlarsanız ilgisizliğinden şikayet etmiştim... annesine söylemişti o da annesi ne demiş biliyomusunuz sürekli mesajmı yazman gerekiyo. bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu

kendisini benimle kıyaslamış yaaa..

ve beyfendi kendi kendine ısparta da çalışma kararı almış..

tabi bu karar alınmış,aileyle tartışılmış ve karar verilmiş ev ayarlanmış en son ben duyuyorum...

erzuruma üniversite için tercih yaparken ben istemiştim gitmeyi o da ben istiyorum/istemiyorum diye bi yorum yapmamıştı..

şimdi dün beni aradığında "ben gitmek istemedim,ailem senin yüzünden 4 yıllık kazanamadığımı düşünüyo." dedi. bir dersinden sorun çıkmış onu tekrar almak zorunda kalmıştı.

o dersten de benim yüzümden kalmışşş

diyorum ki sorunun sende olduğunu hocanın bilerek sizi bıraktığıni söylemedin mi diyorum söyledim inanmıyolar diyo..

beni savunmadın yani onlara karşı suçsuz olduğumu söyleyemedin yani diyorum onlar benim ailem doğru konuş dedi

en son dayanamadım bağırıyorum ama nasıl yani boğazım hala ağrıyo.. ağlattı beni 1 saat boyunca.. annem geldi ne oldu dedi bende birşey yok sinirim bozuldu dedim. telefonu alıp konuşmak istedi izin vermedim en azından onun gibi ailemi karıştırmadım..

annemde odadan çıkarken bağırdı telefona seni istemeyen istemesin inceldiği yerden kopsun bırak zorla konuşmanı ağlamanı istemiyorum dedi..

adamın derdi evlilik bilmem ne değil sonrası yaa.. kafam çok karıştı açıkcası..

vee sonra gece konuşurken de hiç bişey olmamış gibi gülücükler koyuyo msj yazarken

uzun lafın kısası kızlar sanırım topic başlığının yıkllarında evli bir bayan olamayacağım

selam canım

sevgilin kendi kendine mi evleniyrmuş pardon?

balayı yok , ailesi yaşanacak hangi devirde yaşıyoruz ya , beraber oturma fikri nedir?

ki en büyük hatası seni sevmemelerini söylemesi.

ileride bir şey olduğunda ,onlara karşı hiçbir şey yapasın gelmez ellerini bile öpmek istemezsin

çok yanlış yapıyor ailesinin senin hakkında ne düşündüğünü söylemesi.

Bu kararı kendi başına alması çok yanlış

ailesi ile senin aranı bulması lazım , o dengeyi kurması azım..

çok önemli o durum yoksa sürekli tartışırısınız bu duurm yüzünden.

sevgilinle konuş ailesi hakkında sana bişey anlatmasın

bu erkekler niye bu kadar geryyler..

selam tatlım anlatamam sana dün neler çektiğimi yaa

ilk yıllarımızı mumla arıyorum yemin ediyorum belli dolduruşa gelmiş..

ailesini de biraz daha anlatmaya başlarsa soğurum diye korkuyorum adam laf ettirmiyor ailesine

her şekilde zor be canım.
kimilerinin ilk yılları çok gzelken ,kimilerinkini berbat geçiyor malesef

Anlatmasın zaten boşver sen onları kendin tanı ..erkekler hemen dolduruşa geliyor maalesef tatlım . sende sakin sakin anlatıp kendine çekeceksin başka çare yok.

ya düzelmezse ne yapıcam december??

annem böyle olacaksa vermem seni daha fol yok yumurta yok ne oluyor diyo.. haklı ağzımı açıp savunamıyorum ki onu.. o beni savunmuyo diyorum içim gidiyo var ya

ya düzelmezse ne yapıcam december??

annem böyle olacaksa vermem seni daha fol yok yumurta yok ne oluyor diyo.. haklı ağzımı açıp savunamıyorum ki onu.. o beni savunmuyo diyorum içim gidiyo var ya

düzelmezse yapılcak tek şey var bunu sende biliyorsun

sonunda olacağna başta olsun herşeyi hayırlısı , kaderinde varsa zaten yaşarsın olur bazı şeyler . ama yoksa da ne aparsan yap olmaz.

Annen de haklı senin üzülmeni istemiyor. ileride daha kötü olmandan korkuyor ki daha ortada hiçbişey yokken kayınvaliden bu denli karışması hiç iyi bir şey değil. konuşmama, mesajıma ne karışır kayınvalide?

bende anneme şu anda ağladığımı hiç mi hiç göstermiyorum ister istemez hemen söyleniyorlar konuşuyorlar.

bende göstermeyecektim ama biraz sesli ağlamışım sanırım... duydu ve yanıma geldi nasıl gözümün içine baktı anlatamam..

kendisi 2 kötü evlilik yaptı 3. de Dünyalar onun oldu çok şükür..

kendisi gibi çekmemi istemiyor biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…