günaydın canımsağol canım .
Günaydın kızlar iyi haftalar herkese :)
İnşallah canım hosgeldinbu gruba bende dahil olmak istiyorum yeter artık diyorum 2014 benim yılım olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Canım annen baban dısında tabi ki kalan herkes bana görede millet oluyor.demek bu düşünce farklılık gösteriyor ve o kötü bir anlamda söylememiş emin ol bence ugras gönlünü almak için..bide tatlı tatlı uyar onlarda benim için degerli diyehemencecik düzelsin inşallah aranız
Ayy canım bende cok istiyorum bi bebişimiz olsuntabi dogurma asaması korkutuyor o ayrı :26::26:
çok güzel ve bir o kadar da anlamlı .
ama ben evliliğin tadını çıkarıp biraz birikim yapıp öleçocuk düşünürüm çock demek para demek
Canım ya ne olmuş böyleeNeden balayına gitmemek gibi bir karar almış ki, balayı çok güzel bir şeydir, başbaşa kalacaksınız, yemek yapma derdi olmayacak bir kaç gün, gezeceksiniz tozacaksınız eğleneceksiniz ne varmış ki bunda
Ayrıca ikinizi ilgilendiren kararlarda tek başına (hatta kendi ailesiyle) karar alması hiç hoş değil
Kv ve kp adayın sana cephe almış sevgilini de dolduruşa getiriyorlar malesef
Kuzum ya bu fotoya öldüm bittim içim gitti resmen
Biz de sevgilimle maç izlemeye gittik bugün.. Tam hayaller kurup yavru kartallarımızı da getireceğiz derken, saha birbirine girdi, olaylar çıktı maç tatil oldu
Ben de senin gibi düşünüyorum evliliğin tadını ben eşim ve bizim aşkımızın meyvesi olacak bebeğimizle çıkarmak istiyorumhemem bebiş istiyorum
yok ya korkutmasın seni ben ürkmüyorum artık ya bu sene kadın doğum derslerim var daa
Canım hele en son 19 yadında bir kız yaptıgı dogumu anlatınca iyice korktumanlatma dedik anlattı ya
bakma sen canım onların abartmasına ya bünye meselesi bu tamam kolay bir şey değil ama bir sürü yöntem var artık paralıda olsa ağrı hissetmemek için hem bebeğe de zarar vermiyor bu durum. doğduktan sonra olacakları düşününce o acıya katlanılır ya heleki kucağına aldığın anda hepsi unutulurbende yaşamış gibi anlattım ama stajda gördüklerim bunlar
olsun ya rızkıyla gelir o ama maddi sıkıntıya girerim diyorsan o ayrı tabi canım ama şükür ki bizim sıkıntımız olmayacak hatta 2. çocuğu bile 1.nin ardına yapadabilirim
kzıalr hayırlısı ile bir evlenelim de :)
sevgilim cumartesi günü beni ablasıyla tanıştırmak istediğini söylediKonu şöyle gelişti ben ablana git ablanla , yiğenlerine zaman geçer yarın dedim o da sen gelirsen giderim dedi ,ne alaka ya dedim
dün için gidelim dedi tanışmış olursun dedi bende yok zamanı gelince tanışırız dedim . Ne zamanı ya dedi , ha şimdi tanışmışsın ha zamanı gelince tanışmışsın ne farkeder deditanışıcaksın sonuçta tanış işte şimdi dedi
Bi heyecanlandım ki sormayın . Iki kere tekrarladı felan .hemen kabuk etmedim dünden razıymış gibi.
Hayırlısı ile o günleride görürüz inşallah. Daha zamanı var evlenmemize diyorumda beyefendi ofllayıp duruyor
Him haydi bakalim umarim iyi anlasirsiniz, birbirinizi seversiniz
Ama bana biraz erken gibi geldi tanismak icin
Umarım anlaşırız :)
Bana da erken geldi de işte gel de bunu benimkine anlat . ne önemi varmışmış hadi şimdi ha zamanı gelince..
yangından Mal kaçırıyoruz sen bilmiyorsun canım
ne acelen var be adam dimii
Neyse hevesini kırmayalım adamın
Ben de iki cocuk arasini uzun tutmak istemiyorum
Hatta en az 3 cocuk diyorum ben, kalabalık bir ailem olsun
3 tane oğum olsun istiyorum
Dünki fotoyu sevgilime attım (bebek babasinin kucaginda uyuyor ya o foto)
Bayıldı fotoya öldü bitti
Evlenelim de bebek yapalim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?