2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

yok ya korkutmasın seni ben ürkmüyorum artık ya bu sene kadın doğum derslerim var daa

çok güzel ve bir o kadar da anlamlı .

ama ben evliliğin tadını çıkarıp biraz birikim yapıp öleçocuk düşünürüm çock demek para demek

olsun ya rızkıyla gelir o ama maddi sıkıntıya girerim diyorsan o ayrı tabi canım ama şükür ki bizim sıkıntımız olmayacak hatta 2. çocuğu bile 1.nin ardına yapadabilirim

ayy kötü olmuş canım :26: evet yaa daha güzel olur o zaman evlilik inşallah düşlediğimiz gibi olur herşey nasip eder inşallah rabbim

Canım hele en son 19 yadında bir kız yaptıgı dogumu anlatınca iyice korktum anlatma dedik anlattı ya

bakma sen canım onların abartmasına ya bünye meselesi bu tamam kolay bir şey değil ama bir sürü yöntem var artık paralıda olsa ağrı hissetmemek için hem bebeğe de zarar vermiyor bu durum. doğduktan sonra olacakları düşününce o acıya katlanılır ya heleki kucağına aldığın anda hepsi unutulur bende yaşamış gibi anlattım ama stajda gördüklerim bunlar

yok canım orası kesin acı korkutsada o acıya razıyım ben naapalım dedigin gibi tatlı bir bebişimiz olsunda ayy hayali bile ne kadar güzel

kzıalr hayırlısı ile bir evlenelim de :)

sevgilim cumartesi günü beni ablasıyla tanıştırmak istediğini söyledi Konu şöyle gelişti ben ablana git ablanla , yiğenlerine zaman geçer yarın dedim o da sen gelirsen giderim dedi ,ne alaka ya dedim

dün için gidelim dedi tanışmış olursun dedi bende yok zamanı gelince tanışırız dedim . Ne zamanı ya dedi , ha şimdi tanışmışsın ha zamanı gelince tanışmışsın ne farkeder deditanışıcaksın sonuçta tanış işte şimdi dedi

Bi heyecanlandım ki sormayın . Iki kere tekrarladı felan .hemen kabuk etmedim dünden razıymış gibi.

Hayırlısı ile o günleride görürüz inşallah. Daha zamanı var evlenmemize diyorumda beyefendi ofllayıp duruyor

Son düzenleme:
olsun ya rızkıyla gelir o ama maddi sıkıntıya girerim diyorsan o ayrı tabi canım ama şükür ki bizim sıkıntımız olmayacak hatta 2. çocuğu bile 1.nin ardına yapadabilirim

Ben de iki cocuk arasini uzun tutmak istemiyorum
Hatta en az 3 cocuk diyorum ben, kalabalık bir ailem olsun
3 tane oğum olsun istiyorum

Dünki fotoyu sevgilime attım (bebek babasinin kucaginda uyuyor ya o foto)
Bayıldı fotoya öldü bitti

Evlenelim de bebek yapalim dedim

Him haydi bakalim umarim iyi anlasirsiniz, birbirinizi seversiniz
Ama bana biraz erken gibi geldi tanismak icin

Him haydi bakalim umarim iyi anlasirsiniz, birbirinizi seversiniz
Ama bana biraz erken gibi geldi tanismak icin

Umarım anlaşırız :)

Bana da erken geldi de işte gel de bunu benimkine anlat . ne önemi varmışmış hadi şimdi ha zamanı gelince..
yangından Mal kaçırıyoruz sen bilmiyorsun canım

ne acelen var be adam dimii

selam kızlar,
nasılsınız, erkenden evlenecek olan var galiba, benmi yanlış anladım yoksa?
hayırlı olsun diyorum. bizimde bekleyişimiz evlilikle ve güzel bi evlilikle sonuçlanır inşallah

bende aynı düşüncedeyim yaa inşallah herşey düşlediğimiz gibi olur canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…