Haklısın canım cumartesi calısmıyordun sanırım özele falan gitsek ssk anlasmalı ögleye kadar acık oluyorlar
Çok şükür güzel canım eger hersey istedigimiz gibi gidersek tarihi erkene alıcaz ama bakalımsizde ne var ne yok
Memurum canım ben Milli Eğitimin bilgi işleminde çalışıyorumm
Hmm o zaman hafta içi izin istemen lazım onada insan cekiniyo bide kontrole gel diyecek kesinCumartesileride çalışıyorum ki.
Çalışıyor muydu seninki? Hayırlısı olsun canım.
Beklemeye devam, bir an önce gelmesini bekliyoruz bakalım
düğün için çok izin aldım. bu ara alamaamsenib iş güzelmis canım
Hmm o zaman hafta içi izin istemen lazım onada insan cekiniyo bide kontrole gel diyecek kesinama mecbur
Çok şükür o çalışıyor canımİnşallah canım..ben bunaldım nedne böyle anlamıyorum şimdi tanıtım ajansını aradım marketlerde haftasonu calısmak için bazen haftaiçide oluyormus iş :44 azar calısmam calısmam demiştim ama olmuyor para yok iş bulamıyorum çok bunaldım cok
Şafak azalıyor
inşallah canım ama cok uzun zaman oldu artık içimden gelmiyodüğün için çok izin aldım. bu ara alamaam
vardır bi hayır canım,skmA canınıııı.
evet azaldı çok şükür 20 kasımda teskereyi alıyorz
inşallah canım ama cok uzun zaman oldu artık içimden gelmiyoyarın buraya gideyim bakalım inşallah olur en azından parasız kalmam eksigim cok istedigimiz gibi olursa zaman azaldı ablanın dügün kına falan nasıl gecti kac günlük evli
masallah canım azıcık kaldı gelince söz nişan dşünceleri varmı
sende haklısın, işsizlik zor, bana da çalışmak zor geliyooo
17 günlük evliherşey cok güzeldi. kazasız belasız atlattık. bu akşam gidicez evine.
iş bulsun kendini toparlasın, haziran gibi gelcekler sanırım
Öyle canım calısırken o zor evde durana para verseler hic sorun degil
Masallahailesini ilk defa agırlayacak sanırım
annecigin hayırılısıyla peş peşe gönderiyor kızlarını
dimi ya. evde durana maaş bağlasalar ya
evet ilk gidicez. onlar 2 kere geldiler . düğünden 2 gün sonrada çarşıda görüştükk
annemin canı istemiyor zaten
aşkım şubat gibi gelelim dedi annem müsade etmiyor
Anneler hep aynı sanırım canımablanda nasıldı durum hemen kabul etmişmiydi
ilk ya.
hiç sesini çıkarmadı, hevesliydi
düğün yaklaşınca vermese miydik demye başladı
Benim anneminde ilk olacak ama nerde hevessss
evlenmeni mi istemiyor yoksa damadı mı?:44:
Daamadı
İyi biri oldugu içine doguyormus dört dörtlük biri olduguna eminmiş..benim secimime zaten güveniyormus fakat mezhebi herseyi bozuyormuseninde sonunda olacagını oda biliyor ama bazen canım damadım olacak o benim diyo bazende ben istemiyorum onu diyo
Daamadı
İyi biri oldugu içine doguyormus dört dörtlük biri olduguna eminmiş..benim secimime zaten güveniyormus fakat mezhebi herseyi bozuyormuseninde sonunda olacagını oda biliyor ama bazen canım damadım olacak o benim diyo bazende ben istemiyorum onu diyo
alevi mi?:44:
illa ki aklı karışıyodur,korkuyodur. onunla çok mutlu olduğuna anneni inandır . sen ilişkinin arksında durursan annen eninde sonunda senin yanında olacaktır
Ah canım Allah yardımcın olsun.. Benimde annem mezhep farkından ablamı vermek istememişti kız aylarca ağladı..Her şeyi burnundan getirdi hep ayak diredi ama insanın hevesi kırılıyor.en anlaştıktan sevdikten sonra saygı duymaları gerekir.Benim ammen yaptıklarından dolayı şuan pişman damadını el üstünde tutuyor ama baştan iyilik ve güzellik ile olsaydı kimse üzülmezdi..İnşallah annen kabullenir bir an önce sonuçta senin mutluluğun her şeyden önemli..
Evet canım..tamam anlıyorum korkuyo ama tam 1 sene oldu yalvarıyorum az degil bi olumlu bi olumsuz..
Sana nasıl teşekkür etsem bilmiyorum..Allah razı olun annemi cagırdım ve yazınızı okuttum..duraksadı babana söyliyim dedi yine önce cocuk gelsin tanısalım dedi ardından da resmini göster bana dedi..sonra nerden buldun aleviyi diyip durdu ama yinede bu yazıyı ve anneni düşünecegine eminim..tekrar teşekkür ederimm
1 yıldır ömrümden ömür gitti bunun üstüne işsizlite eklenince..yaslandım resmen..
İnşallah cok mutlu olursunuz hem ablan hem sen
(Allah'ım inşallah annem bu yazıyı hic unutmaz)
Tugceeee canım cok mutlu oldumm hosgeldinbayadır konusamadık anlat ne var ne yok söz vs oldu mu
Canım ben 9 ay önce nişanlımdan ayrılmıştım.
1 ayı aşkındır hayatımda biri var. Ailece görüşüldü.
Dün evlenme teklif etti yemekte. Ben de kabul ettim. Nişan kısmetse bayramdan sonra canım.
Sen neler yapıyorsun?
Mutluluğuna yardımım dokunursa çok mutlu olurum canım..Bence önemli olan insan olması alevi-sünni-kürt ya da türk bunların hiç bir önemi yok.Sen ona gözün kapalı güvenebiliyorsan ve sevgisinden eminsen her şekilde mutlu olursun.İnşallah yüzün hep güler hiç bir şey içinde kalmaz ve her şey yapılırken güzellik ve mutluluk ile olur...Ablam çok şükür şuan mutlu.Aynı aşamalardan şuan bende geçiyorum mezhep farkımız yok ancak bu sefer de benim işimin olmaması annem için problem oldu:)Seni çok iyi anlıyorum benim de işim yok,sevdiğim ile bir şeyler yapılmasına karşı çıkıyorlar bunalıma girmemek elde değil.. Ama canım hiç umudunu kaybetme ve hep Allah'a şükret. Sen sabırlı olduğun sürece ailen de senin mutluluğunun bu yol da olduğunu görüp kabul edeceklerdir.
Canım ben 9 ay önce nişanlımdan ayrılmıştım.
1 ayı aşkındır hayatımda biri var. Ailece görüşüldü.
Dün evlenme teklif etti yemekte. Ben de kabul ettim. Nişan kısmetse bayramdan sonra canım.
Sen neler yapıyorsun?
Aynen öyle canım birde anlasalar..annemin aklında hep kulaktan duydukları var cogunu yendi ama bir kısmına hala inanıyor :44:Çok şükür güveniyorum ve mutluyum canım tabi anneme göre bunlar yetmiyor..elalem ne dermiş sonra..Hep daim olsun mutlulukları inşallah..Off off sebep buluyorlar yani ne olursa olsun ben bunu anladıminşallah ikimizde iş buluruz işsizlik çok zor işinde olsaydı ne cıkacaktı acaba :44:İnşallah canım inşallah öyle olur
Erkek arkadaşın aleviydi sanırım:)Annenin kulaktan doğma bilgilerle duydukları ve inandıkları şeyleri bana sorsun ben açıklık ile cevaplarım. Önemli olan el alem değil ki senin kızının mutluluğu ellerinden öpülesi teyzeciğim..Biz de onlar gibi yıllarca sevdiğimiz ile yaşayıp mutlu olmak istiyoruz çok bir şey değil ki.Bazı anneler görüyorum evlenmesi için görücü getirenler bile var bizimkiler de turşumuzu kurmaya niyetli:)
Kesinlikle katılıyorum sana canım işsizlik çok zor insan kendine olan güvenini kaybediyor ve evdekilere yük oluyormuşum gibi hissediyor..Canım benim işim olsaydı o zaman da devlet memuru değilim diye sorun çıkarırdı hala memurluk diye tutturuyor ama(bu zamanda memur olmak o kadar zor ki),hadi onu geçtik diyelim annem için bahane çok erkek arkadaşımın işine laf ederdi.Onun niyeti kimse ile evlenmemem ama bu tavrını yıllarca çözemedik ablam ile.. Ama doğanın kanununa aykırı yani yalnızlık Allah'a mahsus diye boşuna dememişler. Bırakın da mutlu olalım siz de kararlarımızdan dolayı sevinin mutlu olun yahuu.. İsyana bağlayacağım birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?