2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Cumartesileride çalışıyorum ki.

Çalışıyor muydu seninki? Hayırlısı olsun canım.

Beklemeye devam, bir an önce gelmesini bekliyoruz bakalım

Memurum canım ben Milli Eğitimin bilgi işleminde çalışıyorumm

senib iş güzelmis canım

Cumartesileride çalışıyorum ki.

Çalışıyor muydu seninki? Hayırlısı olsun canım.

Beklemeye devam, bir an önce gelmesini bekliyoruz bakalım
Hmm o zaman hafta içi izin istemen lazım onada insan cekiniyo bide kontrole gel diyecek kesin ama mecbur
Çok şükür o çalışıyor canım İnşallah canım..ben bunaldım nedne böyle anlamıyorum şimdi tanıtım ajansını aradım marketlerde haftasonu calısmak için bazen haftaiçide oluyormus iş :44azar calısmam calısmam demiştim ama olmuyor para yok iş bulamıyorum çok bunaldım cok
Şafak azalıyor

düğün için çok izin aldım. bu ara alamaam

vardır bi hayır canım,skmA canınıııı.

evet azaldı çok şükür 20 kasımda teskereyi alıyorz

düğün için çok izin aldım. bu ara alamaam

vardır bi hayır canım,skmA canınıııı.

evet azaldı çok şükür 20 kasımda teskereyi alıyorz
inşallah canım ama cok uzun zaman oldu artık içimden gelmiyo yarın buraya gideyim bakalım inşallah olur en azından parasız kalmam eksigim cok istedigimiz gibi olursa zaman azaldı ablanın dügün kına falan nasıl gecti kac günlük evli
masallah canım azıcık kaldı gelince söz nişan dşünceleri varmı

sende haklısın, işsizlik zor, bana da çalışmak zor geliyooo

17 günlük evli herşey cok güzeldi. kazasız belasız atlattık. bu akşam gidicez evine.

iş bulsun kendini toparlasın, haziran gibi gelcekler sanırım

Öyle canım calısırken o zor evde durana para verseler hic sorun degil
Masallah ailesini ilk defa agırlayacak sanırım
annecigin hayırılısıyla peş peşe gönderiyor kızlarını

Öyle canım calısırken o zor evde durana para verseler hic sorun degil
Masallah ailesini ilk defa agırlayacak sanırım
annecigin hayırılısıyla peş peşe gönderiyor kızlarını

dimi ya. evde durana maaş bağlasalar ya

evet ilk gidicez. onlar 2 kere geldiler . düğünden 2 gün sonrada çarşıda görüştükk

annemin canı istemiyor zaten

aşkım şubat gibi gelelim dedi annem müsade etmiyor

Anneler hep aynı sanırım canım ablanda nasıldı durum hemen kabul etmişmiydi

evlenmeni mi istemiyor yoksa damadı mı?:44:

Daamadı
İyi biri oldugu içine doguyormus dört dörtlük biri olduguna eminmiş..benim secimime zaten güveniyormus fakat mezhebi herseyi bozuyormus eninde sonunda olacagını oda biliyor ama bazen canım damadım olacak o benim diyo bazende ben istemiyorum onu diyo

alevi mi?:44:

illa ki aklı karışıyodur,korkuyodur. onunla çok mutlu olduğuna anneni inandır . sen ilişkinin arksında durursan annen eninde sonunda senin yanında olacaktır

Ah canım Allah yardımcın olsun.. Benimde annem mezhep farkından ablamı vermek istememişti kız aylarca ağladı..Her şeyi burnundan getirdi hep ayak diredi ama insanın hevesi kırılıyor.en anlaştıktan sevdikten sonra saygı duymaları gerekir.Benim ammen yaptıklarından dolayı şuan pişman damadını el üstünde tutuyor ama baştan iyilik ve güzellik ile olsaydı kimse üzülmezdi..İnşallah annen kabullenir bir an önce sonuçta senin mutluluğun her şeyden önemli..

alevi mi?:44:

illa ki aklı karışıyodur,korkuyodur. onunla çok mutlu olduğuna anneni inandır . sen ilişkinin arksında durursan annen eninde sonunda senin yanında olacaktır

Evet canım..tamam anlıyorum korkuyo ama tam 1 sene oldu yalvarıyorum az degil bi olumlu bi olumsuz..

Sana nasıl teşekkür etsem bilmiyorum..Allah razı olun annemi cagırdım ve yazınızı okuttum..duraksadı babana söyliyim dedi yine önce cocuk gelsin tanısalım dedi ardından da resmini göster bana dedi..sonra nerden buldun aleviyi diyip durdu ama yinede bu yazıyı ve anneni düşünecegine eminim..tekrar teşekkür ederimm
1 yıldır ömrümden ömür gitti bunun üstüne işsizlite eklenince..yaslandım resmen..
İnşallah cok mutlu olursunuz hem ablan hem sen
(Allah'ım inşallah annem bu yazıyı hic unutmaz)

Mutluluğuna yardımım dokunursa çok mutlu olurum canım..Bence önemli olan insan olması alevi-sünni-kürt ya da türk bunların hiç bir önemi yok.Sen ona gözün kapalı güvenebiliyorsan ve sevgisinden eminsen her şekilde mutlu olursun.İnşallah yüzün hep güler hiç bir şey içinde kalmaz ve her şey yapılırken güzellik ve mutluluk ile olur...Ablam çok şükür şuan mutlu.Aynı aşamalardan şuan bende geçiyorum mezhep farkımız yok ancak bu sefer de benim işimin olmaması annem için problem oldu:)Seni çok iyi anlıyorum benim de işim yok,sevdiğim ile bir şeyler yapılmasına karşı çıkıyorlar bunalıma girmemek elde değil.. Ama canım hiç umudunu kaybetme ve hep Allah'a şükret. Sen sabırlı olduğun sürece ailen de senin mutluluğunun bu yol da olduğunu görüp kabul edeceklerdir.

Tugceeee canım cok mutlu oldumm hosgeldin bayadır konusamadık anlat ne var ne yok söz vs oldu mu

Canım ben 9 ay önce nişanlımdan ayrılmıştım.
1 ayı aşkındır hayatımda biri var. Ailece görüşüldü.
Dün evlenme teklif etti yemekte. Ben de kabul ettim. Nişan kısmetse bayramdan sonra canım.
Sen neler yapıyorsun?

tuğçeee hayırlı uğurlu olsun. ama aşk olsun bizimle niye paylaşmadın hemen bu sevincini. Ayrıca tahminim doğru çıktı,ilk sen gidiyorsun bak sıradaki gelsin

Son düzenleme:

Aynen öyle canım birde anlasalar..annemin aklında hep kulaktan duydukları var cogunu yendi ama bir kısmına hala inanıyor :44:Çok şükür güveniyorum ve mutluyum canım tabi anneme göre bunlar yetmiyor..elalem ne dermiş sonra..Hep daim olsun mutlulukları inşallah..Off off sebep buluyorlar yani ne olursa olsun ben bunu anladım inşallah ikimizde iş buluruz işsizlik çok zor işinde olsaydı ne cıkacaktı acaba :44:İnşallah canım inşallah öyle olur

Biliyorum canım..
Ohh ne güzel inşallah seni üzmez ve cok mutlu olursunuz canım
Bende annemi ikna etmekle ugrasıyorum bi olumlu bi olumsuz gidiyoruz bakalım..babama dediginde neler olacak sevgilim oldugunu biliyor sanırım ama bu mezhep konusunu bilmiyo inşallah babamda bu kadar cok yıpranmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…