- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
tuğçeee hayırlı uğurlu olsun.ama aşk olsun bizimle niye paylaşmadın hemen bu sevincini. Ayrıca tahminim doğru çıktı,ilk sen gidiyorsun bak sıradaki gelsin
Aynen öyle canım birde anlasalar..annemin aklında hep kulaktan duydukları var cogunu yendi ama bir kısmına hala inanıyor :44:Çok şükür güveniyorum ve mutluyum canım tabi anneme göre bunlar yetmiyor..elalem ne dermiş sonra..Hep daim olsun mutlulukları inşallah..Off off sebep buluyorlar yani ne olursa olsun ben bunu anladıminşallah ikimizde iş buluruz işsizlik çok zor işinde olsaydı ne cıkacaktı acaba :44:İnşallah canım inşallah öyle olur
Biliyorum canım..
Ohh ne güzelinşallah seni üzmez ve cok mutlu olursunuz canım
Bende annemi ikna etmekle ugrasıyorum bi olumlu bi olumsuz gidiyoruz bakalım..babama dediginde neler olacak sevgilim oldugunu biliyor sanırım ama bu mezhep konusunu bilmiyoinşallah babamda bu kadar cok yıpranmam
selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım
bir gelin adayımız gelmiş hayırlı olsun tuğçecim nasıl bir duygu hemen anlat bakalım
teşekkür ederim canım.
Heyecanlıydım ama o daha çok heyecanlıydı.
Huzur ve mutluluk...
Ayrıca geleceğe karşı bir umut hissediyorsun.
Teşekkür ederim canım.
Heyecanlıydım ama o daha çok heyecanlıydı.
Huzur ve mutluluk...
Ayrıca geleceğe karşı bir umut hissediyorsun.
Evet canım..Heh canım aynen öyle dün aksam tanısma konusunda biraz daha yumusaktı inşallah degişmez konusucam babanla dediErkek arkadaşın aleviydi sanırım:)Annenin kulaktan doğma bilgilerle duydukları ve inandıkları şeyleri bana sorsun ben açıklık ile cevaplarım. Önemli olan el alem değil ki senin kızının mutluluğu ellerinden öpülesi teyzeciğim..Biz de onlar gibi yıllarca sevdiğimiz ile yaşayıp mutlu olmak istiyoruz çok bir şey değil ki.Bazı anneler görüyorum evlenmesi için görücü getirenler bile var bizimkiler de turşumuzu kurmaya niyetli:)
Kesinlikle katılıyorum sana canım işsizlik çok zor insan kendine olan güvenini kaybediyor ve evdekilere yük oluyormuşum gibi hissediyor..Canım benim işim olsaydı o zaman da devlet memuru değilim diye sorun çıkarırdı hala memurluk diye tutturuyor ama(bu zamanda memur olmak o kadar zor ki),hadi onu geçtik diyelim annem için bahane çok erkek arkadaşımın işine laf ederdi.Onun niyeti kimse ile evlenmemem ama bu tavrını yıllarca çözemedik ablam ile.. Ama doğanın kanununa aykırı yani yalnızlık Allah'a mahsus diye boşuna dememişler. Bırakın da mutlu olalım siz de kararlarımızdan dolayı sevinin mutlu olun yahuu.. İsyana bağlayacağım birazdan
Evet canım..Heh canım aynen öyle dün aksam tanısma konusunda biraz daha yumusaktı inşallah degişmez konusucam babanla dediEvet bizim hakkımız yokmu mutlu yuvalar kurmaya elalem ne der diye yok yere ben sevdigimden mi vazgeceyim
Dimi eninde sonunda bi bahane bulurdudaha öncede yasamıs aslında eninde sonunda kabul edecek
Ben bagladım bile
Her şeyin tatlıya bağlanmasına sevindim, hep mutlu olun
İnşallah tanışma için düşündükleri yarın değişmez:) Tamam bu yaşa kadar getirdiler ama biz de mutlu olmak istiyoruzAllah yardımcımız olsun..
selam kızlar yüzüm gülüyor çok şükür
sevdiceğim pazartesi otobüse binip gidecekti ama gitmedi ne yaptı biliyomusunuz benim gönlümü almak içiiiiiin biletini iptal ettirdi ve gitmedi
pazartesi resmen aşk tazeledik yaa inanamıyorum hala
en baştan anlatayım:
sabah kalktık o bana msj attı bugün gelicem seni görmeye diye tabi bende ne tripler atıyorum
sonra baktım saat iyice geç oldu ben ümidimi kestim tabi gelmez diyerek annemle misafirliğe gittik oturuyoruz
bana birden bi mesaj geldi kargonuz vardır bilginize diye ben tabi şok beklemiyorum öyle bişey
sonra bana msj atan numaraya evde değilim ben ofisinize uğrarım diye cevap attım
20 dk sonra ondan msj geldi yukarı çık aşkım diye bende evde değilim dedim veeeeee misafirliğe gittiğim yerin kapısına kadar geldi beni aldı
gözleri dolu dolu nasıl anlatamam sonra aldı beni bugün gitmiyorum dedi yarına aldırmış biletini
sonra beni aldı giresuna gittik merkeze bütün gün gezdik
sinemaya gittik, ilk defa yemek yediğimiz yerde yemek yedik...
kısacası ilk yaptığımız herşeyi tekrar yaptık
sonra akşam oldu tireboluya geri geldik veee bi çay içelim diye parkta oturmaya giderken yağmurda yedik
öyle güzeldi ki
o sıra da ilk defa senden asla ama asla ayrılmam dediği yerde dizlerinin üstüne çöktü burda verdiğim ilk sözümün arkasındayım beni affet dedi
ben ağlıyorum tabi
kalktı bana sımsıkı sarıldı çok özledim seni dedi
sonra parkta oturduk kızkardeşim de geldi beraber tekrar yemek yedik kola içerken de rezil oldum zaten
sonra eve geçtik bütün günün yorgunluğundan sonra 1 saat oldu olmadı uyuduk
sabah erkenden kalktık ailecek kahvaltı yaptık vee beraber vakit geçirdik
saat 4 de annem ben ve sevdiceğim onu yolcu etmek için evden çıktık kendi ellerimle bindirdim otobüse
söz verdi elimden geldiğince her ay gelmeye çalışacağım dedi
hatta şimdi aradı konuşuyoruz
nasıLsınız kızlar
bizim bugün 5 yıL oLdu kızlar ya
hep ağlamak geliyo içimden, düşünüyorumda onca zorluğa rağmen biz nasıl bunca yılı devirmişiz
çok şükür birbirimizi tanımak nasip oLmuş,iyiki iLkim oLmuş,iyiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?