2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

tuğçeee hayırlı uğurlu olsun. ama aşk olsun bizimle niye paylaşmadın hemen bu sevincini. Ayrıca tahminim doğru çıktı,ilk sen gidiyorsun bak sıradaki gelsin

Sağol canım. Daha ayrıntılısını yazdım topiğimiz de şimdi :)
Tahminlerin doğru çıktı cidden.
Ben ayağımı sürtmüş olıyım. Uğurlu gelirim inşallah size de.

İnşallah canım sağol.
Umarım kolaylıkla çözülür sorunun.

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

bir gelin adayımız gelmiş hayırlı olsun tuğçecim nasıl bir duygu hemen anlat bakalım

selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım

bir gelin adayımız gelmiş hayırlı olsun tuğçecim nasıl bir duygu hemen anlat bakalım

Teşekkür ederim canım.
Heyecanlıydım ama o daha çok heyecanlıydı.
Huzur ve mutluluk...
Ayrıca geleceğe karşı bir umut hissediyorsun.

teşekkür ederim canım.
Heyecanlıydım ama o daha çok heyecanlıydı.
Huzur ve mutluluk...
Ayrıca geleceğe karşı bir umut hissediyorsun.

allah mutluluğunu ve huzurunu daim etsin.

çok garip bir duygudur heyecan ,mutluluk sevinç , şaşkınlık :)

İyi geceler kızlar
Her gece şu çizelgede bir gün daha düşüyor diye bakmaya geliyorum
Bir gün daha düşüyor mutlu oluyorum

Haydi hepinize iyi uykular

Evet canım..Heh canım aynen öyle dün aksam tanısma konusunda biraz daha yumusaktı inşallah degişmez konusucam babanla dedi Evet bizim hakkımız yokmu mutlu yuvalar kurmaya elalem ne der diye yok yere ben sevdigimden mi vazgeceyim
Dimi eninde sonunda bi bahane bulurdu daha öncede yasamıs aslında eninde sonunda kabul edecek
Ben bagladım bile

İnşallah tanışma için düşündükleri yarın değişmez:) Tamam bu yaşa kadar getirdiler ama biz de mutlu olmak istiyoruzAllah yardımcımız olsun..

nasılsınız fıstıklarımm bende okul bir başladı pir başladı staj başlayacak diye at koşturur gibi işliyoruz dersleri yorgun geliyorum yurda hep günler nasıl geçiyor anlamıyorum ya

bu arada 1 sene 8 ay 12 gün kalmış 1 sene 9 ay varken sevdiğime demiştim ki farzet bebek yaptık ve gününün gelmesini bekliyoruz o doğunca yetmiyor bir daha yapıyoruz gün sayıyoruz farzet dedim böyle daha heyecanlı beklemek gerçekten söz oldu zaten de 9 ay sonra falan nasipse nişan olacak bir 9 ay sonrada düğün çocuk beklemek gibi bişi işte 8 ay 12 günüm kalmış ilk çocuğuma

selam kızlar yüzüm gülüyor çok şükür

sevdiceğim pazartesi otobüse binip gidecekti ama gitmedi ne yaptı biliyomusunuz benim gönlümü almak içiiiiiin biletini iptal ettirdi ve gitmedi

pazartesi resmen aşk tazeledik yaa inanamıyorum hala

en baştan anlatayım:

sabah kalktık o bana msj attı bugün gelicem seni görmeye diye tabi bende ne tripler atıyorum

sonra baktım saat iyice geç oldu ben ümidimi kestim tabi gelmez diyerek annemle misafirliğe gittik oturuyoruz

bana birden bi mesaj geldi kargonuz vardır bilginize diye ben tabi şok beklemiyorum öyle bişey

sonra bana msj atan numaraya evde değilim ben ofisinize uğrarım diye cevap attım

20 dk sonra ondan msj geldi yukarı çık aşkım diye bende evde değilim dedim veeeeee misafirliğe gittiğim yerin kapısına kadar geldi beni aldı

gözleri dolu dolu nasıl anlatamam sonra aldı beni bugün gitmiyorum dedi yarına aldırmış biletini

sonra beni aldı giresuna gittik merkeze bütün gün gezdik

sinemaya gittik, ilk defa yemek yediğimiz yerde yemek yedik...

kısacası ilk yaptığımız herşeyi tekrar yaptık

sonra akşam oldu tireboluya geri geldik veee bi çay içelim diye parkta oturmaya giderken yağmurda yedik

öyle güzeldi ki

o sıra da ilk defa senden asla ama asla ayrılmam dediği yerde dizlerinin üstüne çöktü burda verdiğim ilk sözümün arkasındayım beni affet dedi

ben ağlıyorum tabi

kalktı bana sımsıkı sarıldı çok özledim seni dedi

sonra parkta oturduk kızkardeşim de geldi beraber tekrar yemek yedik kola içerken de rezil oldum zaten

sonra eve geçtik bütün günün yorgunluğundan sonra 1 saat oldu olmadı uyuduk

sabah erkenden kalktık ailecek kahvaltı yaptık vee beraber vakit geçirdik

saat 4 de annem ben ve sevdiceğim onu yolcu etmek için evden çıktık kendi ellerimle bindirdim otobüse

söz verdi elimden geldiğince her ay gelmeye çalışacağım dedi

hatta şimdi aradı konuşuyoruz

İnşallah tanışma için düşündükleri yarın değişmez:) Tamam bu yaşa kadar getirdiler ama biz de mutlu olmak istiyoruzAllah yardımcımız olsun..

Canım bugün yengem bizdeydi ve annem kimi söze davet etsek diye plan kurmus inşallah degişmez :26: aynen öyle canım Allah razı olsun ama bu sekilde yapınca onlar insan kendisini onların eşyası gibi hissediyo Amin..

canım aranızın düzelmesine sevindim..inşallah hatasını anlamıstır hep mutlu olursunuz

nasıLsınız kızlar

bizim bugün 5 yıL oLdu kızlar ya
hep ağlamak geliyo içimden, düşünüyorumda onca zorluğa rağmen biz nasıl bunca yılı devirmişiz

çok şükür birbirimizi tanımak nasip oLmuş,iyiki iLkim oLmuş,iyiki

Tutkucum birlikte nice güzel yıllar geçirirsiniz inşallah... Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Biz de 10 gündür yeni bir yılın içerisindeyiz...
Seni, bu ağlama hissini çok iyi anlıyorum bu yüzden. İnsan çok duygulanıyor değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…