2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

ah kuzum hepimizi inşallah

sorma ya,ben böyle olmazdım ki nolldu bu yıl anlamadım:26:

inşallah hepimizin bunca yıl beklediğine değer,çok huzurlu,çok güzel bir yuvamız olur inşallah

Yaa Maşallah Maşallah diyelim de anneciğine nazar değmesin:) Hemen söze kimleri çağıracağını düşünmüş:) Hayırlısı olsun sen mutlu ol da varsın söz de az kişi olsun.. Önemli olan birbirinizi kırmadan güzellik içinde olması

Günaydıın

Cannım, nice nice senelere inşallaah

Günaydın kızlar

İnşallah degişmez ama annem o kadar degişken ki :26: zaten cok kalabalık olamaz ev kücük canım :26: inşallah canım..ee sen nerede oturuyorsun kac yasındasın tanısalım sanırım artık bizimlesindir v:44:ben eda 22 yasım istanbuldan

selam kızlar nasılsınız

ben bugün çok mutluyum kendi mutlu etmek için çeyizime çok güzel şeyler aldımmm çok mutluyum ya

topicime de ekledim

Günaydınlar herkese nasılsınız kızlar ne zamandır gelemedim hiç iş yerinde çok yogunum fırsatım olmadı

selam kızlar nasılsınız

ben bugün çok mutluyum kendi mutlu etmek için çeyizime çok güzel şeyler aldımmm çok mutluyum ya

topicime de ekledim

İyi canım sen nasılsın..oyyy ne güzel bende hemen bakıyorum
bu arada bende mikser almak istiyorum marka hakkında fikrin varmı :44:
Günaydınlar herkese nasılsınız kızlar ne zamandır gelemedim hiç iş yerinde çok yogunum fırsatım olmadı

iyi canım şükür..ahh ahh benimde yogun işim olsun dün ajansa gittim orasa tamam ama ben sabit iş istiyorum :2: bi yerle görüştüm şartları kötü ama benim içime acayip sindi acaba kabul edermi..ama ben bisey yaptım adam dediki daha önce elamanımız 1.5 yıl calıstı memur oldu gitti dedi (bunu güzel bir sekilde söyledi şikayet gibi degil) şimdi yine alacagımız elemanın kalıcı olmasını istiyoruz dedi bende dayanamadım dedimki inşaallah nisan-mayıs gibi evlenme düşncemiz var ya burada yada baya uzakta oturucaz dedim isteme olmadıgı için net bir karar yok ortada dedim..ama bunu söylemek istedim dedim adamda daha baya zaman var hayırlısıyla olur inşallah dedi 2-3 defada zaman kısa degişmiş o zamana ne olur bilinmez vs dedi sizce bunu dedim diye vazmı gecer en azından bi daha demeyim
Daha önceki işimden cıkmak isteyince adam tehdit etmişti..eski elemanı girmeden önce ben şu zaman cıkıcam demiş diye ona sorun yapmamıs..bende memnun olmayınca cıktım ama ömrümden ömür gitti şimdi cok korkuyorum bide evlilik arifesinde aynı tehditleri yapan bi yer olursa diye cok korkuyorum bu yüzden söyledim aslında annemde eve gelince kesin almaz dedi sizce
bu arada adam calısanmıs patrona arayıp haber veriyorum dedim..iş yerinin numarasınıda verdi cuma günü falan arayabilirsin dedi merak edersem vs diye

Son düzenleme:

BENDE İYİYİYM CANIM NE OLSUN İŞE GELDİM İŞTE CAN SIKINTISINDAN BİRAZ BAKINIYIM BİRDE NE GÖREYİM HAVLULAR YİNE İNDİRİME GİRMİŞ , GEÇEN SEFER ALAMADIYDIM 2 TANE ALABİLMİŞTİM SADECE .

ŞİMDİ BEĞENDİKLERİMİ HEMEN ALIVERDİM

MİKSER KONUSUNDA ARZUM , FELİX VAR CANIM AKLIMA GELMİYOR BAŞKA CANIM YA.

İŞ KONUSUNA GELİNCE KISMETİNDE VARSA OLUR CANIM HAYIRLISI OLSUN OLMAZSA DA SIKMA CANINI.

BAK KENDİMDEN SANA BİŞEY ANLATAYIM BEN 4 SENE ÖNCESİNDE DELİ GİBİ İŞ ARIYORDUM BİR YERLE GÖRÜŞTÜM OKEYLENDİ EVE GELİYORDUM APARTMANDA ARADILAR BİZ BİRDE MÜDÜR İLE GÖRÜŞELİM CV SİNİ ORAYA VERELİM DEMEZLER Mİ BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLMÜŞTÜ. NASIL AĞLAMIŞTIM SİNİRDEN.

SONRASINDA ÇOK FAZLA ZAMAN GEÇMEDEN ŞU ANDA ÇALIŞMIŞ OLDUĞUM YERDEN ARANDIM HEMİ DE 2 KERE , 1 NCİSİNDE DUYMAMIŞTIM AMA ARAYAN BİR DAHA ARAR DİYE :) VE 2 KERE ARAMIŞLARDI.

KISMET CANIM BAZI ŞEYLER ,ŞU AN K ÇALIŞTIĞIM YERİN İMKANLARI GÜZEL ÇOK ŞÜKÜR

Olumsuz yanıt alırsan gerçekten üzülme elbet bir yerde kısmetin vardır üzülme canım .

evlilik arifesinde iş bulmak bir yandan da zor oluyor balayına gitmek için izin isticeksin felan nikah işlemleri için izin . bir yerde göze batıyor ama bunları da sorun etme .baştan herşeyi konuşman en güzeli canım en azından siz biliyordunuz başında ben anlatmıştım izin kullanacağım günlerde olacak diye canım .

hangi görüşmeye gidersen git evlilik hazırlığı içerisinde olduğunu bildir. sıkıntı yaratmasın ileride sana tatlım.

Canım adam alacak gibi davranmış davranışları öyle gösteriyor bence söylemekle iyi yapmışsın sonradan başın agrayabilir almazsada almaz napalım kısmet degilmiş dersin belki daha hayırlı bir yer olur bellimi olur evine daha yakın olabilecek bir yer olur belki umutsuzluga kapılma sıkıntıya sokma kendini hemen herşey gönlünce olur inşallah

Mikser blender tercih edeceksen bence braun canım evde kullanıyoruz çok memnunuz ürünlerinden bir göz at derim ben

Cumartesi nişan ama hala hiçbişey yok ortada...
Pasta siparişi verilmedi, kurabiye ve kolonyalar gelmedi..
Elbisem kuru temizlemede, saçımı makyajımı nasıl yaparım hiç bilmiyorum.
Bugün de ev temizleyecektim ama öyle bir hasta oldum ki ne diyeyim bilmiyorum.
Bi atlatsaydık şu an hiç heyecan yok bence

Hayırlı olsun koalinacım, çok çok az kalmış...
İnsan çok istediği şey gerçekleşeceği zaman panikliyor, bazen de tüm duyguları çekilmiş gibi hissediyor...
Bunların hepsi bastırılmış stresten bence, o gün yüzükler parmağınıza takıldığında hepsi geçecek inşallah

Nasılsınız kızlar..
Ben de bir gelişme yok her şey aynı

Edacım çok iyi yapmışsın bence önceden söylemekle yoksa ilerde izinlerde çok sorun çıkarabilirlerdi.
Hayırlı bir yer olsun inşallah

Değişmez inşallah:) Söze kimi çağıracağını düşünerek bence kendince ilk adımı atmış annen.. Çok kalabalık olmasın zaten sonra her kafadan bir ses çıkar,hem de o kadar kahve yapmak zor olur sana:) Yorulma sen.
Evet artık sizinleyim inşallah 25 yaşındayım,Ankara'da oturuyorum tatlım..Çok memnun oldum tanıştığıma
İş konusunu da okudum inşallah olumlu olur canım.Gün doğmadan neler doğar. İstiyorsan olur inşallah..Bizim oralarda çok kullanılan bir atasözü var '' Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş''diye. İnşallah bu istediğin iş senin hızır'ın olur.
Bende görüşmeye gitmiştim bir yere 1 hafta bekledim dönmediler,bende yüzsüzlük yapıp sürekli arayıp onlarla çalışmayı istediğimi belirttim ve ısrarlarımın sonucunda yarın 2.mülakat için çağırdılar Bakalım yarın neler olacak:)
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..

Çok teşekkürler, bi atlatsaydık gerçekten...
Aylar önce karar verildi ama neden her şey bu kadar gecikti anlamadım

canım asl heyecan duygular yarın gece yaşarsın :)

hiç der etme benim ablamda sabahtan pastaneye aradı pasta siparişi verdi düşün akşama da nişan :)

stres yapma neşekli ol cumartesi senin günün olcak :) bol bol resim çekil

iyiyim ben canım sen nasılsın

üzülme olucak olacak hemi de aniden
kendin bile şaşıracaksın oldu bitti ye gelecek herşey canım

Çok teşekkürler, bi atlatsaydık gerçekten...
Aylar önce karar verildi ama neden her şey bu kadar gecikti anlamadım

iyiyim ben canım sen nasılsın

üzülme olucak olacak hemi de aniden
kendin bile şaşıracaksın oldu bitti ye gelecek herşey canım

Ben de iyiyim canım,bakalım bekliyorum öylece
gördüm cicilerini güle güle kullan canım English home bakıyorum ben de, kapıda ödemesi var mıydı onun?
Ferforje katlı servislik beğendim ama kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…