Tutkucum birlikte nice güzel yıllar geçirirsiniz inşallah... Allah mutluluğunuzu daim etsin.
Biz de 10 gündür yeni bir yılın içerisindeyiz...
Seni, bu ağlama hissini çok iyi anlıyorum bu yüzden. İnsan çok duygulanıyor değil mi
ah kuzum hepimizi inşallah
sorma ya,ben böyle olmazdım ki nolldu bu yıl anlamadım:26:
inşallah hepimizin bunca yıl beklediğine değer,çok huzurlu,çok güzel bir yuvamız olur inşallah
Canım bugün yengem bizdeydi ve annem kimi söze davet etsek diye plan kurmusinşallah degişmez :26: aynen öyle canım Allah razı olsun ama bu sekilde yapınca onlar insan kendisini onların eşyası gibi hissediyo Amin..
nasıLsınız kızlar
bizim bugün 5 yıL oLdu kızlar ya
hep ağlamak geliyo içimden, düşünüyorumda onca zorluğa rağmen biz nasıl bunca yılı devirmişiz
çok şükür birbirimizi tanımak nasip oLmuş,iyiki iLkim oLmuş,iyiki
Yaa Maşallah Maşallah diyelim de anneciğine nazar değmesin:) Hemen söze kimleri çağıracağını düşünmüş:) Hayırlısı olsun sen mutlu ol da varsın söz de az kişi olsun.. Önemli olan birbirinizi kırmadan güzellik içinde olması
selam kızlar nasılsınız
ben bugün çok mutluyum kendi mutlu etmek için çeyizime çok güzel şeyler aldımmm çok mutluyum ya
topicime de ekledim
Günaydınlar herkese nasılsınız kızlar ne zamandır gelemedim hiç iş yerinde çok yogunum fırsatım olmadı
İyi canım sen nasılsın..oyyy ne güzel bende hemen bakıyorum
bu arada bende mikser almak istiyorum marka hakkında fikrin varmı :44:
iyi canım şükür..ahh ahh benimde yogun işim olsun dün ajansa gittim orasa tamam ama ben sabit iş istiyorum :2: bi yerle görüştüm şartları kötü ama benim içime acayip sindi acaba kabul edermi..ama ben bisey yaptım adam dediki daha önce elamanımız 1.5 yıl calıstı memur oldu gitti dedi (bunu güzel bir sekilde söyledi şikayet gibi degil) şimdi yine alacagımız elemanın kalıcı olmasını istiyoruz dedi bende dayanamadım dedimki inşaallah nisan-mayıs gibi evlenme düşncemiz var ya burada yada baya uzakta oturucaz dedim isteme olmadıgı için net bir karar yok ortada dedim..ama bunu söylemek istedim dedim adamda daha baya zaman var hayırlısıyla olur inşallah dedi 2-3 defada zaman kısa degişmiş o zamana ne olur bilinmez vs dedi sizce bunu dedim diye vazmı gecer en azından bi daha demeyim
Daha önceki işimden cıkmak isteyince adam tehdit etmişti..eski elemanı girmeden önce ben şu zaman cıkıcam demiş diye ona sorun yapmamıs..bende memnun olmayınca cıktım ama ömrümden ömür gittişimdi cok korkuyorum bide evlilik arifesinde aynı tehditleri yapan bi yer olursa diye cok korkuyorum bu yüzden söyledim aslında annemde eve gelince kesin almaz dedi sizce
bu arada adam calısanmıs patrona arayıp haber veriyorum dedim..iş yerinin numarasınıda verdi cuma günü falan arayabilirsin dedi merak edersem vs diye
İyi canım sen nasılsın..oyyy ne güzel bende hemen bakıyorum
bu arada bende mikser almak istiyorum marka hakkında fikrin varmı :44:
iyi canım şükür..ahh ahh benimde yogun işim olsun dün ajansa gittim orasa tamam ama ben sabit iş istiyorum :2: bi yerle görüştüm şartları kötü ama benim içime acayip sindi acaba kabul edermi..ama ben bisey yaptım adam dediki daha önce elamanımız 1.5 yıl calıstı memur oldu gitti dedi (bunu güzel bir sekilde söyledi şikayet gibi degil) şimdi yine alacagımız elemanın kalıcı olmasını istiyoruz dedi bende dayanamadım dedimki inşaallah nisan-mayıs gibi evlenme düşncemiz var ya burada yada baya uzakta oturucaz dedim isteme olmadıgı için net bir karar yok ortada dedim..ama bunu söylemek istedim dedim adamda daha baya zaman var hayırlısıyla olur inşallah dedi 2-3 defada zaman kısa degişmiş o zamana ne olur bilinmez vs dedi sizce bunu dedim diye vazmı gecer en azından bi daha demeyim
Daha önceki işimden cıkmak isteyince adam tehdit etmişti..eski elemanı girmeden önce ben şu zaman cıkıcam demiş diye ona sorun yapmamıs..bende memnun olmayınca cıktım ama ömrümden ömür gittişimdi cok korkuyorum bide evlilik arifesinde aynı tehditleri yapan bi yer olursa diye cok korkuyorum bu yüzden söyledim aslında annemde eve gelince kesin almaz dedi sizce
bu arada adam calısanmıs patrona arayıp haber veriyorum dedim..iş yerinin numarasınıda verdi cuma günü falan arayabilirsin dedi merak edersem vs diye
Cumartesi nişan ama hala hiçbişey yok ortada...
Pasta siparişi verilmedi, kurabiye ve kolonyalar gelmedi..
Elbisem kuru temizlemede, saçımı makyajımı nasıl yaparım hiç bilmiyorum.
Bugün de ev temizleyecektim ama öyle bir hasta oldum ki ne diyeyim bilmiyorum.
Bi atlatsaydık şu an hiç heyecan yok bence
Günaydın kızlar
İnşallah degişmez ama annem o kadar degişken ki :26: zaten cok kalabalık olamaz ev kücük canım :26: inşallah canım..ee sen nerede oturuyorsun kac yasındasın tanısalımsanırım artık bizimlesindir v:44:ben eda 22 yasım istanbuldan
Hayırlı olsun koalinacım, çok çok az kalmış...
İnsan çok istediği şey gerçekleşeceği zaman panikliyor, bazen de tüm duyguları çekilmiş gibi hissediyor...
Bunların hepsi bastırılmış stresten bence, o gün yüzükler parmağınıza takıldığında hepsi geçecek inşallah
Çok teşekkürler, bi atlatsaydık gerçekten...
Aylar önce karar verildi ama neden her şey bu kadar gecikti anlamadım
Cumartesi nişan ama hala hiçbişey yok ortada...
Pasta siparişi verilmedi, kurabiye ve kolonyalar gelmedi..
Elbisem kuru temizlemede, saçımı makyajımı nasıl yaparım hiç bilmiyorum.
Bugün de ev temizleyecektim ama öyle bir hasta oldum ki ne diyeyim bilmiyorum.
Bi atlatsaydık şu an hiç heyecan yok bence
Nasılsınız kızlar..
Ben de bir gelişme yok her şey aynı
Edacım çok iyi yapmışsın bence önceden söylemekle yoksa ilerde izinlerde çok sorun çıkarabilirlerdi.
Hayırlı bir yer olsun inşallah
Çok teşekkürler, bi atlatsaydık gerçekten...
Aylar önce karar verildi ama neden her şey bu kadar gecikti anlamadım
iyiyim ben canım sen nasılsın
üzülme olucak olacak hemi de aniden
kendin bile şaşıracaksın oldu bitti ye gelecek herşey canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?