- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
BENDE İYİYİYM CANIM NE OLSUN İŞE GELDİM İŞTE CAN SIKINTISINDAN BİRAZ BAKINIYIM BİRDE NE GÖREYİM HAVLULAR YİNE İNDİRİME GİRMİŞ , GEÇEN SEFER ALAMADIYDIM 2 TANE ALABİLMİŞTİM SADECE .
ŞİMDİ BEĞENDİKLERİMİ HEMEN ALIVERDİM
MİKSER KONUSUNDA ARZUM , FELİX VAR CANIM AKLIMA GELMİYOR BAŞKA CANIM YA.
İŞ KONUSUNA GELİNCE KISMETİNDE VARSA OLUR CANIM HAYIRLISI OLSUN OLMAZSA DA SIKMA CANINI.
BAK KENDİMDEN SANA BİŞEY ANLATAYIM BEN 4 SENE ÖNCESİNDE DELİ GİBİ İŞ ARIYORDUM BİR YERLE GÖRÜŞTÜM OKEYLENDİ EVE GELİYORDUM APARTMANDA ARADILAR BİZ BİRDE MÜDÜR İLE GÖRÜŞELİM CV SİNİ ORAYA VERELİM DEMEZLER Mİ BAŞIMDAN AŞAĞI KAYNAR SULAR DÖKÜLMÜŞTÜ. NASIL AĞLAMIŞTIM SİNİRDEN.
SONRASINDA ÇOK FAZLA ZAMAN GEÇMEDEN ŞU ANDA ÇALIŞMIŞ OLDUĞUM YERDEN ARANDIM HEMİ DE 2 KERE , 1 NCİSİNDE DUYMAMIŞTIM AMA ARAYAN BİR DAHA ARAR DİYE :) VE 2 KERE ARAMIŞLARDI.
KISMET CANIM BAZI ŞEYLER ,ŞU AN K ÇALIŞTIĞIM YERİN İMKANLARI GÜZEL ÇOK ŞÜKÜR
Olumsuz yanıt alırsan gerçekten üzülme elbet bir yerde kısmetin vardır üzülme canım .
evlilik arifesinde iş bulmak bir yandan da zor oluyor balayına gitmek için izin isticeksin felan nikah işlemleri için izin . bir yerde göze batıyor ama bunları da sorun etme .baştan herşeyi konuşman en güzeli canım en azından siz biliyordunuz başında ben anlatmıştım izin kullanacağım günlerde olacak diye canım .
hangi görüşmeye gidersen git evlilik hazırlığı içerisinde olduğunu bildir. sıkıntı yaratmasın ileride sana tatlım.
iyi yapmıssın canım
arzum asla düşünmüyorum canım hic memnun kalmadık biz felix hakkında fikrim yok :44:
Artık sıkıyorum gercekten
Ahh canım ne güzel olmus senin iş
Ama benim aylar oldu işsizim artık aman hayırlısı degilmiş diyemiyorum düşün dün görüştügüm yer sabah 9 aksam 7.5 cumarteside aynı 1000 maas yemek bunun içinde ssk büyük ihtimal yok ama kabul ettim..düzgün bi yerdi en azından hem fatura kesmeyi ögrenirim..tabi izin konusu var malesef ama sanırım bi nkah işlerimleri için izin isterim çünkü eger buraya yada bu cevrede bi yere işe girersem dügünden 1 ay önce cıkmayı düşünüyorum hazırlıklarıda tamamlamak için zaten evlenince calısamam cok uzak kalır ve degmes o zaman bu sartlara..ama şimdi ihtiyacım var
Canım adam alacak gibi davranmış davranışları öyle gösteriyor bence söylemekle iyi yapmışsın sonradan başın agrayabilir almazsada almaz napalım kısmet degilmiş dersin belki daha hayırlı bir yer olur bellimi olur evine daha yakın olabilecek bir yer olur belki umutsuzluga kapılma sıkıntıya sokma kendini hemen herşey gönlünce olur inşallah
Mikser blender tercih edeceksen bence braun canım evde kullanıyoruz çok memnunuz ürünlerinden bir göz at derim ben
Hepsi alacakmış gibi duruyo
Canım internetten baktım blenderrlıymıs o ben blender ve rondo aldım tek mikser istiyorum ama bakıyım tek olarak varsa markası iyi gercekten..peki homend mi neydi onun hakkında fikrin varmı
Nasılsınız kızlar..
Ben de bir gelişme yok her şey aynı
Edacım çok iyi yapmışsın bence önceden söylemekle yoksa ilerde izinlerde çok sorun çıkarabilirlerdi.
Hayırlı bir yer olsun inşallah
böylede almayacaklar sanki beni
Değişmez inşallah:) Söze kimi çağıracağını düşünerek bence kendince ilk adımı atmış annen.. Çok kalabalık olmasın zaten sonra her kafadan bir ses çıkar,hem de o kadar kahve yapmak zor olur sana:) Yorulma sen.
Evet artık sizinleyim inşallah 25 yaşındayım,Ankara'da oturuyorum tatlım..Çok memnun oldum tanıştığıma
İş konusunu da okudum inşallah olumlu olur canım.Gün doğmadan neler doğar. İstiyorsan olur inşallah..Bizim oralarda çok kullanılan bir atasözü var '' Kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş''diye. İnşallah bu istediğin iş senin hızır'ın olur.
Bende görüşmeye gitmiştim bir yere 1 hafta bekledim dönmediler,bende yüzsüzlük yapıp sürekli arayıp onlarla çalışmayı istediğimi belirttim ve ısrarlarımın sonucunda yarın 2.mülakat için çağırdılarBakalım yarın neler olacak:)
Hepimiz için hayırlısı olsun inşallah..
İnşallah
Bende memnun oldum canım ilk andan beri yardımla kostun
İnşallah canım
Ne güzel olmus canım ya inşallah yarın olumlu gecer mutlaka haber ver görüşmeden sonra