2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

iyi yapmıssın canım havlular cok güzel..
arzum asla düşünmüyorum canım hic memnun kalmadık biz felix hakkında fikrim yok :44:
Artık sıkıyorum gercekten
Ahh canım ne güzel olmus senin iş masallah
Ama benim aylar oldu işsizim artık aman hayırlısı degilmiş diyemiyorum düşün dün görüştügüm yer sabah 9 aksam 7.5 cumarteside aynı 1000 maas yemek bunun içinde ssk büyük ihtimal yok ama kabul ettim..düzgün bi yerdi en azından hem fatura kesmeyi ögrenirim..tabi izin konusu var malesef ama sanırım bi nkah işlerimleri için izin isterim çünkü eger buraya yada bu cevrede bi yere işe girersem dügünden 1 ay önce cıkmayı düşünüyorum hazırlıklarıda tamamlamak için zaten evlenince calısamam cok uzak kalır ve degmes o zaman bu sartlara..ama şimdi ihtiyacım var dua edin nolur iş bulayım

Hepsi alacakmış gibi duruyo önceden görüşmeden gelirdim cagıracaklar dedigim yerler mutlaka arardı..şimdi eve geliyorum kesin diyorum yok aramıyolar..acaba arkamdan biri gidip almayın bu kızı işe mi diyo inşallah hayırlısıyla tez zamanda bi yer olur canım inşallah evime dersen bundan yakını mahallemde olur sanırım evime 5 dk
Canım internetten baktım blenderrlıymıs o ben blender ve rondo aldım tek mikser istiyorum ama bakıyım tek olarak varsa markası iyi gercekten..peki homend mi neydi onun hakkında fikrin varmı
Nasılsınız kızlar..
Ben de bir gelişme yok her şey aynı

Edacım çok iyi yapmışsın bence önceden söylemekle yoksa ilerde izinlerde çok sorun çıkarabilirlerdi.
Hayırlı bir yer olsun inşallah

böylede almayacaklar sanki beni

İnşallah Canım biz isteme-söz-nişanı bir arada yapmaya karar verdik inşallah ama ev kücük oldugundan 20-25 kişi oluruz sanırım :44:
Bende memnun oldum canım ilk andan beri yardımla kostun
İnşallah canım
Ne güzel olmus canım ya inşallah yarın olumlu gecer mutlaka haber ver görüşmeden sonra

Öyle deme edoşum dürüstlüğünün avantajını Allah mutlaka gösterir, burda olmasa da başka bir yerde

İnşallah canım
Eee neler yaptınız hangi katlı servislik bakıyım

Bi şey yapmadık kuzum hala nolsun işte...
Bakıyorum çoook aışveriş yapasım var ama yapamıyorum kredi kartım yok
Burda da tek çarem internet oysaki.
Ferforjelerde canım... Küçük sanırım biraz ebat olarak, böyle az kurabiye, şeker, çerez için falan. 2lisi de var 3lüsü de..

En güzeli olmaması bak gmrdün mü baslasam mı baslamasam mı derken çeyiz aşkı dogdu sende

En güzeli olmaması bak gmrdün mü baslasam mı baslamasam mı derken çeyiz aşkı dogdu sende

Hem de nasıl edam her şeyden alasım var....
Böyle hem şık olsun hem şirin derken çıkamıyorum işin içinden hiçbir şey de alamıyorum ama
Çok istediğim birkaç şey var ama hala alamadım
Ufak tefekler ama pahalılar

hayır canım cok güzel fakat sanırım baya kücük dedigin gibi baksana içine çerez koydukları halde bu durumda:44:

Evet yakından görmeli ama burda english home nerdeeeeeeeee
aslında elden alınsa fiyatı iyi ama kargoyla filan pahalı olcak küçücük şey.
Ben de sofralara filan 2lisi şirin olabilir dedim. Misafirlikte de az bi şeyler konulur demiştim
Ama tabi kaldı bu da

teşekkür ederim canım ya nları bend eçok beğeniyorum kapıda ödemesi yok sanırım canım ya

Esselamu aleykum kızlar

Ah canim nice nice mutlu yillar diliyorum size, Allah beraberliginizi de mutlulugunuzu da iki cihanda daim etsin
5 yil ne guzel
Bize de nasip olur insaAllah

Ahah canim sen ne tatlisin boyle ya cok guzel mantik senle benim dugum tarihlerimiz cok yakin ya, ben de ayni taktigi uygulayayim

Ah canim esnite bey kendini affettirmesini bilmis
Cok sevindim canim sizin adiniza
Hep boyle her sorunu tatlilikla halledersiniz insaAllah

nihanımmm bayıldım ben bu ferforejelere çok şekerler ne kadarmış bunlar ki?

pahalımı canım ?

Ne güzel canım yapın da gerisi önemli değil az kişi olsun sen güzel hatırla orası mühim.. Durumunu kendim yaşamamış olsam bile aile de yaşadığımız için söylemeden edemedim. Yardımım dokunduysa ne mutlu bana Bende bir o evrelere gelsem
İnşallah canım yarın sabah gideceğim bakalım görüşmeden ne çıkacak. Allah hepimizin gönlüne göre versin:)

Ben de bayıldım ki... ama alamıyorum içimde kaldılar yine
Büyüğü 15 küçüğü 13 sanırım tatlım

çok uygunmuş canım haftasonu bir bakayım yakından canım yazarım burya bouyutu hakkında. ama çerezlik çikolatalık gayet gzel bence.

Kuzum çok değil aslında. Küçük 13, büyük 15.Kargoyla artıyor bi+ 5- 6 lira filan, kredi kartım da yok zaten boşuna girip de bi daha bakmıycam işte
üzülme canım bi bakmıssın indirime girmiş o zaman almıssın dedigin gibi kargıya acır insan

Çok sagol canım tam o anda anneminde odanın önünden geciyo olması ve benim gözlerim dolarak okumam bence iyi oldu :44: offf bakalım babam ne olacak..inşallah suraya dügüne bir hafta kaldı vs diye yazmak nasip olur...Amin canım..ahh ahh hersey para malesef iş bulmamız sart

kızlar bu arada kendi kendine gelin güvey olmak diye buna derler fol yok yumurta yok ben nişan için ne dagıtacagımı düşünüyorum hatta ve hatta neredeyse nikah şekerimi kendim yapmaya karar vericem bakarmısınız ben bayıldım buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…