2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım biz şuan evi satıp yeni ev almalarını bekliyoruz sıkmadan şıkıştırmadan.Ama biran öncede olursa çok sevinicem vallaİnternetimde sorun vardı yaklaşık 1 haftadır deli oldum şükür geldi.Buarada bende çizelgemi değiştirdim.O gelincik bigün kıpırdayacak inşAllah.Zamannnnnla imtihandayız resmen hepimiz

Çizelgen çok güzel olmuş canım Kesinlikle zamanla imtihandayız...
Ev meselesi inşallah biran önce hallolur canım yaa sıkıntı dır mutlaka size içten içe
Canım sen çalışıyor muydun ev hanımı mı olucaktın unuttum da :26::26:

gizem buraya gelmn lazm bze herşyi anlatman lazım

Canım nasılsın
Valla hala herşey aynı

Son düzenleme:

Çok sağol tatlımİnşAllah çünkü ev satılalınacağı için ömürboyu orda oturucaz nerde nasıl olucak diye insan meraklanıyor.Cnm ben şuan evdeyim kendim için ara verdim.Normalde teknik ressamım yazı atlatalım bakıcam iş.İnşAllah bulurum bulmakta başka bir marifet artık:44:

haklısın tatlım benim de 2 fincan takımım var hediye gelen, ama onları kendim içime sinerek almadığım için pek hevesim yok onlara karşı, 1ini zorla anneme kullandırttım o yüzden :)
Ama dediğin gibi fiyatı baya pahalı, evliliğe de daha baya var nasılsa, o fiyatın yarısına bile daha güzel şeyler bulurum belki. gezip bakayım da, gönlüme göre bulamazsam son ihtimal alırım onları.

Amin kuzucum inşallah ya, valla aynı şeyi ben de istiyorum. hatta bi uyusam uyansam evlenmiş olsak, ben daha da fazla şey istiyorum sanırım

Son düzenleme:

Tabiki canım merak etmez mi ah ben şimdiden ev yok merak ediyorum :)
İnşallah gönlüne göre olur canım herşey

Ne güzel olur du ama demi canım
:))
Nasıl geçti tatil :)

Tabiki canım merak etmez mi ah ben şimdiden ev yok merak ediyorum :)
İnşallah gönlüne göre olur canım herşey

Ne güzel olur du ama demi canım
:))
Nasıl geçti tatil :)

kesinlikle öyle tatlım. şu evliliğe kadar olan süreç çok zor gerçekten
tatilim de güzel ama çabucak geçti canım 4 güncüktü zaten. pazartesi de stajım başlıyor, onun mutsuzluğu var üzerimde
sen naptın tatlım, annenlere söyleyebildin mi? ya da ne zaman söylemeyi düşünüyorsun

Aa hayırdır ne stajı canım. Bende bu yıl atlattım :)
Yok daha söylemedim böyle daha iyiym sanki
Yarında yokum buluşucaz hafta sonu malum :)
Belkim bu hafta bir şansımı denemeyi düşünüyorum canım

Bu arada iyi geceler herkeseee

2. ve 3. sınıfın sonunda yapmamız gereken zorunlu stajımız var canım, ben çoğunu geçen sene yaptığım için 10 iş günü yapacağım bu yıl. Ama evde boş boş oturmak daha çekici geliyor.. Ben ev kızıyım, çalışmak bana göre değil, bunu anlıyorum böylelikle
İleride çocuğum olduktan sonra durumumuz da müsait olursa çalışmayı düşünmüyorum, sen evlenince ne yapacaksın canım?. Gerçi şu an da ne yaptığını veya ne okuduğunu bilmiyorum ama:44:

kuzum benim üyeliğim olmadığı için göremedim :26:

daha önce fincan resimleri eklemiştim ya canım, renkli renkli, kalpli, kelebekli falan.. O indirime girmiş ve indirimli fiyatı 84 tl:26:
Çok fazla geldiği için almama kararı aldım tatlım, 84 çok fazla 6 kişilik fincan için di mi

kuzum perimize sormuşsun ama ben de cevap veriyim dedim ilgimi çekti ben mesleğimi (daha benim mesleğim değil gerçi ) çok seviyorum. o öğrenciler hepsi birer melek.. o kadar masumlar ki, kendimi onların yanında çok huzurlu hissediyorum. bi aileymişiz gibi, öğrencilerim değil, çocuklarım gibi.. ve belki komik gelicek ama benim bi hayalim var, o da doğuya atanıp okuyamayan kızları okutmak. onları erken yaşta evlendirenlere karşı elimden geleni yapmak istiyorum. şimdiiii bi de işin diğer bi tarafı var, ben de ev kuşuyum, çok seviyorum odamı, yalnızlığı.. rahatıma da çok düşkünüm ve tam bir uykucuyum ben şöyle bi karar verdim, çocuğum olana kadar çalışıcam, çocuğum olduktan sonra 2 yıl ücretsiz izin hakkım var, onu kullanıcam. baktım şartlarımız iyi, çocuğumdan kopamıyorum vs. o zaman çalışmıcam, ama durumlar elvermezse çalışmaya devam
bi de insanın sevdiği işte çalışması da çok önemli, mesela ben süse püse çok düşkünümdür, onur bana imkanımız olursa küçük bi kozmetik dükkanı açmak istiyo o zaman hep çalışırım herhalde

ayy evet evet biliyorum, ben de bayılmıştım o fincanlara ama çok pahalıymış yaa, düşünsene rahatla kahve keyfi yapamaz insan, hani düşcek de kırılcak diye :18:

haklısın canım, daha ucuza çok daha güzel fincanlar bulacağım belki de, daha 3 yıl var o zamana kadar ne fincanlar görür beğenirim ben

çalışma konusunda da gerçekten çok kutsal bir mesleğin var canım, çok da güzel düşünüyorsun gerçekleştirirsin umarım
ben de mesleğimi kutsal olmasa da seviyorum ama evimi(zi) düşününce herşey değişiveriyor ben evlenirsek evimden çıkmak istemem, sürekli mutfakta birşeyler yapmaya, evimle ilgilenmeye çalışırım diye düşünüyorum. Allah nasip eder de devlete atanırsam aynı dediğin gibi yapmayı düşünüyorum kuzum, 2 yıl izni kullanıp sonrasında duruma göre karar vereceğim. Kozmetik dükkanı fikri de çok tatlı benim de bir zamanlar öyle bir hayalim vardı, ama benim kozmetik dükkanı hayalim bölümümle alakalı daha çok inşallah hayallerimizi gerçekleştirebiliriz kuzucum
bayadır konuşamıyoruz seninle, nasılsın, nasıl gidiyor hayat, var mı bi gelişme canım

iyiyim canım hatta süperim benimkiyle yine birlikte kalma fırsatı yakaladık ve aynı evde yaşamak o kadar güzel bi duygu ki işte benim de kafamı karıştıran bunlar.. dışarda gezmektense evi tercih edenlerdenim, ee bi de evde aşık olduğun adam olunca daha da bağlanırız diye düşünüyorum. onunla aynı evde her şey ama her şey çok güzel.. acısıyla tatlısıyla.. mesela bak bugün tartıştık biz, evde tartışmakla cafede tartışmak bile farklı oluyo biliyo musun, kızdım ben buna hep pcde oyun oynuyo, bıktım senin silkroadından, fm manager ından, pes inden dedim, trip attım odasına gittim. normalde salonda oturuyoduk. sürekli oyun oynuyo yaa sonra bi baktım bu gelmiş bi elinde en sevdiğim jelibon, diğer elinde evdeki yapma çiçek ya mesela çamaşır makinesini çalıştıramadım ben bi kere bilmiyorum çünkü yanlış çalıştırmışım her yer su oldu, bi yandan da o görmeden köpüklü suları silmeye çalışıyorum, sonra o gördü, kızdın mı dedim, ama öyle kötü oldum ki, kendimi işe yaramaz hissettim, o ise yardım etti birlikte sildik, bi de bugün börek yaptık üzerine yumurta sarısı sürücem, kaseye yumurtanın hepsini kırmışım akıyla birlikte ama farkında değilim, bi yandan da ders çalışıyodum notlar vardı masada, sonra o yumurtayı akıyla birlikte böreklere sürüp fırına verdim, tam fırını kapatınca aklıma geldi, ben bir ağlamak, bir ağlamak.. ben bişey beceremiyorum, ben iyi bi eş olamıcam neler neler diyorum sonra o sarıldı bana, öyle şey olur mu hiç dedi, annesinin ilk evlilik yıllarını anlattı, annesi yemek yapmayı bile bilmiyomuş, o da ağlıyomuş böyle hep, sonra babası biz birlik olup herşeyin üstesinden geliriz demiş ve birlikte yapmayı öğrenmişler. bunu anlattı bana.. yani aynı evde beceriksizlik bile güzel iş yapmak bile.. eğer ortak yapıyosanız hiç bişey zor görünmüyo gözünde
senin sevgilin de çok anlayışlı biri, anlattıklarından biliyorum. eminim sen de evlendikten sonra çok bağlanırsın evine canım
sen neler yapıyosun, keyifler yerinde mi

ahh canımm, yazdıklarını okurken iç geçirdim gerçekten. maşallah Aynı evde kalmak gibisi yoktur eminim ne kadar daha birlikte kalacaksınız tatlım? çok şanslınız
Ben de 3 kez gittim sevgilimin evine ve o evde birlikte geçirdiğimiz 5-6 saati dışarıda geçireceğimiz 15 saate değişmem. Çünkü evde daha bir kendin oluyorsun, tepkilerin daha doğal oluyor. Ve de en önemlisi evlilik için çok güzel bir prova şansı birlikte yemek yapmak, sofrayı kurmak, kaldırmak, film izlemek... o kadar keyifli ki, evlenebilmeyi daha bir 4 gözle bekliyor insan. şimdi de birlikte misiniz peki kuzum? sen kk'dasın diye kızmıyor mu
Biz de bildiğin gibi diyelim canım, o 2 haftalığına evine gitti, ben de 4-5 günlüğüne tatile.. Dün görüştük, hasret giderdik bol bol Tatiller,deniz, piknik vs... bile keyif vermiyor onunla birlikte olamadıktan sonra
Bu arada biliyor musun, yarın annemle konuşacağım, babamla konuşmasını, ağzını bi yoklamasını isteyeceğim. Çok heyecanlıyım çook, bana dua et kuzumm

coook güzelmşş:) ama çok da pahalı :/
yine de çok heves ettysen al bnce içinde kalmasın

evet baya pahalı malesef... ben de bir süre daha araştırma yapmaya karar verdim canım. çünkü evliliğe daha 3 yıl var gibi gözüküyor. o süreçte çok daha güzel ve uyguna şeyler bulabilirim belki de, bulamasam da parasına bakmadan bunları alacağım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…