2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

dualarım seninle tatlım çok doğru bi karar vermişsin, bence artık zamanı, annen babanın huyunu suyunu bilir, doğru bi zamanda babanla konuşucak ve sonuç olumlu olucak inşallah, bak onurun babası da bizim sözü erken buluyodu, onur çok sıkıntı yaptı konuşmak için en sonunda konuştu rahatladı siz de rahatlayın artık hak ediyosunuz. hem ailelerin önceliğinde çocuklarının mutlu olması gelir, senin ne kadar mutlu olduğunu baban görmüştür, sevenleri ayırmak günahtır, o da üstüne düşen görevi yapıcak inşallah
gece kendi evime geliyorum canım, kkda durmama şöyle kızmıyo işine geliyo çünkü o oyun oynarken kafasında dırdır eden biri olmuyo ama mesela ders çalışırken kk yı açık görünce hemen kapatıp video dershaneyi açıyo, dersini dinle diyo
ahh kuzum 3 seneciğimiz kaldı, ondan sonra hep sevdiceklerimizleyiz inşallah

amin canım benimm inşallah
sizin sözünüz için de çok sevindim gerçekten. ne kadar heyecanlısınızdır kim bilir
Umarım ben de yarın buraya mutlu mutlu haberlerle gelirim kuzum. Yarın sadece annemle konuşacak olmama rağmen çok heyecanlıyım, çünkü annemi biliyorum, dayanamaz, hiç beklemeden gider hemen konuşur babamla
Aslında pek uykum yok, ama yine de çıkayım ve uyumaya çalışayım da bir an önce sabah olsun. Bu arada sevgilimin annemle konuşacağımdan haberi yok canım, eğer babamdan olumlu bir yanıt gelirse ona da çok güzel bir sürpriz olacak.. ah ahh düşünmesi bile mükemmel herşey yolunda gider inş...
Konuşalım yine kuzum, özlemişim seni iyi geceler, tatlı rüyalar, öpüyorumm

evt çok mantklı cnm, inşllh gönlüne göre bişi bulursn

sabaha ne kaldı zaten canım, hemencecik sabah olucak, ve güzel günler sizi beklicek inşallah
benimki de babasıyla konuşucağı zaman bana söylemimişti ve sabah günaydın mesajı '' hazırlan çıkıyoruz, alyans, söz tepsisi, söz kurabiyesi, elbisesi ne gerekse işte hepsine bakıyoruz, babam tamam dedi hehe'' diye geldi. ayaklarımın yere basmadığını hissetmiştim resmen
seninki de tam sürpriz olcak yaa, o an kayhanın yüz ifadesini görmek isterdim
iyi geceler tatlışım, tatlı rüyalar

Son düzenleme:
ammavelakincim bugünkü gelişmeleri merak ediyorum canım, görürsen yaz dualarım seninleydi, inşallah sonuç olumludur

ayy inanmıyorummmm
canımm benimmmm tebrik ederimmmm
o kadar mutlu oldum ki, topiğimizden biri yuvadan uçuyo galibaa ayy hüzünlendim
ama bunlar harika duygular..
darısı başımıza

Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah canım yaa inşallah sıra sıra hepimiz uçalımm hepp mutluu olalım

Canım ben üni e geçtim şimdi 1 yıl geç başladığım için 1 yıl geçten gittik :)
Kpss ye hazırlanıyorum. Katipliğe :)
İnşallah olursa zaten benim iş bırakma şansım olmaz maddiyattanda :)
Ama ne yalan söyleyim eğer düğünden vs kenarımızda 3 5 kuruşumuz kalırsa 1 ay öncesi 3 ay onrası izin veriyorlar ya ben ex 2 3 ay kadar da almak istiyorum nasip olursa çünkü ilk 6 ay bebekler için önemli ve bende bebeğimin yanında olmak isterim tabi İlk mutluluklarını ufak düşme acılarını hepsini hissederken yanında olmak istiyorum. Nasip inşallah gönlüne göre olur canım

büş giz nasılsınz bakalım diğer arkadaşlarım herkese slm

Selamm
Benden iyilik sen nasılsın cnm?
Klimamı açtım oturuyorum bugün izmir kavruluyor 48 derece hissedilebilir demişler.
Allah yardımcımız olsun :)
Sen neler yapıyorsun ?

Selamm
Benden iyilik sen nasılsın cnm?
Klimamı açtım oturuyorum bugün izmir kavruluyor 48 derece hissedilebilir demişler.
Allah yardımcımız olsun :)
Sen neler yapıyorsun ?

napiim bnde sıcakta çalışıorz işte dün pz hç dinlenemedm desem yeri wr anem dayıma gtti bbmla bn yalnızız onun isteklerini yap derkn erkan nete gtti onunla görüştm bi bakmşm akşm olmş duş al et yat derkn sanki hç pz yaşamamşm gbi şmdide ne güzel konuşcktk erkanla kapandı tel arıorm düşmüo(( sinir oldum bi konuşamadk(( akşmlarıda düşürmk imkansz oluo bitsin şu askerlk dha 3te 1i bitio hftaya ölme eşeğim ölme

Askeriye ye ulaşmak gerçekten zor ama 6 da mıydı yemek saatleri 7 de mi yemek saatinden yarım saat sonra arayınca ben genellikle ulaşma oranım daha yüksek oluyordu.
Anne olmayınca evde işler başa düşünce gerçekten zor oluyor :S

Kızlarrr çok mutluyumm, dünden beri leyla leyla dolaşıyorum ortalarda
İlişkimizi engellemek için elinden geleni yapan babam sonunda pes etti ve ilişkimizi onayladı.
O kadar ani bi şekilde oldu ki hala inanamıyorum.
Çok şükür Rabbim'e

ammavelakincim bugünkü gelişmeleri merak ediyorum canım, görürsen yaz dualarım seninleydi, inşallah sonuç olumludur
kuzucumm dualarımız işe yaradı çok şüküür Artık benden mutlusu yok
Bugün de kayhan'la konuştuk, yüz yüzeyken pat diye söyledim. Kıyamam, resmen gözleri yaşardı mutluluktan...
Üzerimizde ne büyük külfet ve ne büyük baskıymış meğerse, şimdi daha iyi anlıyorum..

büş giz nasılsınz bakalım diğer arkadaşlarım herkese slm
ben çok iyiyim tatlımm, sen nasılsın bakiim

Evet canım ben de çocuğum olunca bir süre çalışmamayı düşünüyorum. hatta durumumuz müsait olursa 2 yıllık izni kullanırım.
Herşey istediğimiz gibi olur inşallah

Çok teşekkür ederim canım benim. İnşallah canım yaa inşallah sıra sıra hepimiz uçalımm hepp mutluu olalım
amin perimm inşallah

öyle tabii büşracım ya bizim üstümüzden bin kilo ağırlık gitmişti sanki bi süre kendimize gelememiştik hatta, sonra sonra sindiriyo insan
bundan sonra yolunuz da açık ve net
sözünüz, nişanınız, düğününüz de en doğru zamanda sırasıyla olucak inşallah
ahh sabırsızlanıyorummmmm
ben de nasıl alışmışım bi kaç gündür onunla aynı evde olunca..
yarın keşana yolcu edicem, perşembe gelicek ama 2 gün ayrı kalmak bile koyuyo

Son düzenleme:

ulaşsamda noluo snki odun gbi adam karşımdaki bn ewlenmicm bu adamla yaa

ayyyy çk sewindmmm bnde aynı şeyleri yaşadm biliomsn o yüzden yaşadğm kötü gnleri dha bbm kelimesini okudğm anda gözümün önünden geçirdim hmn hç zorlanmadn:) çk mutlu oldm çnkü çok üzücü bi durum biliorm

GÜZEL GELİNCİKLERİN MURADINA ERME TABLOSU

NİCK - TAHMİNİ DÜĞÜN TARİHİ - KALAN GÜN SAYISI

(Ammavelakin) 30 Mayıs 2015/1038
(Cesurcvcv) 1 Haziran 2014/693
(Ecm ) 10 Mayıs 2014 / 662
(Edss ) 1 Ağustos 2014 / 745
(Harmonyy) 29 Haziran 2015/ 1077
(İzmirperisi) 21 Eylül 2013 / 431
(Nylien) 14 Nisan 2014 / 640
(Opra ) 25 Mayıs 2014 / 677
(Sedefonur) 23 Temmuz 2015 / 1101
(SimgeD) 13 Eylül 2015 / 1152

böle giderse 2015bile meçhul bnm

Ben şimdi çıkıyorum kızlar öptümm sizi
Gizemcanımm ben 1 saat sonra falan yine gelicem sen de burda olursan görüşürüz canımm

OoooooohhhhhHHHH mis gibi tazecik tazecik.Eline yüreğine sağlık canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…