2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Canım hadi hayırlısı çok mutlu oldum senin adına.Devamıda çok güzel gelir inşAllah.Kayınbabalar sever damatlarını heleki oğulları yoksa değmeyin keyfine.MaşAllah diyelim nazarlardan koruyalım.

Canım hadi hayırlısı çok mutlu oldum senin adına.Devamıda çok güzel gelir inşAllah.Kayınbabalar sever damatlarını heleki oğulları yoksa değmeyin keyfine.MaşAllah diyelim nazarlardan koruyalım.

opra kesinlkle sna katılıorm snradan öle bi sewiolarki bnm bbmında erkek ewladı yk eniştem wrdı şmdi bnmkide wr 4çocuğu oldu nası görsen oğlum oğlum ewlat nerdesin sn yaa der hmn

Herkese selamlar birkaç gündür gelemiyorum fakat kışlık falan yapmayı başladık,
Nasılsınız bakalım özledim hedinizi
Büşracım çok sevidim canım yaa darıısı başıma inşallah
Simgem nasılsın
Cesurcvcv canım senin adını bilmioyrum hala:26: Sylemedin sanırım yaa da ben bilmiyorum :26: sen nasılsın? İyi misin?

Sanırım bende 2014 geliniyim 15 te olabilir:26:

Hoş geldin aramıza canımm

Bu arada size birşey sorucam canlar yaa.

Mobilya işini ne düşünüyorsunuz hangi marka?
Cesurcvcv im siz daha çok bakmışınızdır karar kıldın mı ya da ne bileyim aklındaki markalar neler?

çok sağol tatlım kesinlikle çok üzücü ve de zor. çünkü bir tarafta sevdiğin adam diğer tarafta da baban. ikisi arasında gidip geliyorsun, ne vicdanın rahat ediyor, ne beynin. Şimdi çok rahatım çok şükür. İnşallah hep böyle devam eder.

Teşekkür ederim canımm inşallah tanışınca dediğin gibi sever damadını, çünkü babam da benim için çok değerli, anlaşmalarını çook isterim. ilk aşamayı atlattık bakalım, darısı diğer aşamalara inşallah

canım, çok sağol sen de bir an önce uygun fırsatını bulup konuşmaya bak. insan kuş gibi hafifliyor gerçekten

Cesurcvcv im siz daha çok bakmışınızdır karar kıldın mı ya da ne bileyim aklındaki markalar neler?

benim beğendiğim modeller var ama kafamda belirlediğim belli bir marka yok canım. ben şu tarzı çok seviyorum.
Eki Görüntüle 467333

bu tarz da genelde pek bulunmuyor. Bir tek ikea'da gördüm bunlara benzer. Ordan almayı düşünüyorum inşallah canım

Çok güzelmiş canım sevdim gerçektenn
Hava çok sıcak canım yaa pişiyorum sen napıorsun bakalım bugünde kışlık yaptık öldüm ben resmen çıkarım bir 10 15 dk ya

Daha ben akşam yemeği yemedim yorgunluktan unutmuşum kendime göre bir yandan hafif çorba yaptım oldu canım ben giidim de içeyim öpüyorum çok kusura bakma olur mu valla çok yorğunum

Öptüm herkesi iyi akşamlarr

Çok güzelmiş canım sevdim gerçektenn
Hava çok sıcak canım yaa pişiyorum sen napıorsun bakalım bugünde kışlık yaptık öldüm ben resmen çıkarım bir 10 15 dk ya

sorma canım ya, ben de staj yapıyorum bu sıcakta. ülker'in kek fabrikasında yapıyorum. Keki çok severdim ama artık kekten kusmak üzereyim
Saat 7de çıkıp eve akşam saat 8de geliyorum. yemek falan derken 9 oluyor.
Çalışan ev hanımı olmak çok zor gerçekten ya Allah yardımcımız olsun inşallah

Ben de çıkarım birazdan tatlım, rast gelirsek konuşalım yine

Cesurcvcv canım senin adını bilmioyrum hala:26: Sylemedin sanırım yaa da ben bilmiyorum :26: sen nasılsın? İyi misin?

tanıştk gizemcim büşra sn bn aynı anda tanıştk htta:)))) gzde bnm adım ii olmaya çaşıorm sıcakta oruç tutabilcğme çk emin diilm onun içn üzülüorm bz alfemoda bi tane koltuk takımı beğenmştk şa-ha-neeeeeeeeeeeee müthişti ama tek eksisi açılmıo çnkü bz salon oturma odası ayrı yapmıcz bi misafir geldğndede yatırck yer içn yatak olabilen bi koltuk olması lazm bellonada we ipekte pek bşi beğenemedk ordada fiyatlar çok uçuk kilimin kalitesi bze çok kötü geldi bzm burda 75yıldır mesir mobilya die bi yer wr bbadan oğlu giden orası çk güzel bz orayı düşünüorz ama senn öle bi şansın yk işte bi yer dha wr okudğmdan beri düşünüorm adı neydi die bulamıorm adını sinir oldum ya mesir mobilya ya orası ama adı gelmio aklıma delircm htta ordan alan herksten çk methini duyuorm offff gelmio aklıma markaları say bakalım(((

eder etmzzmi hç diorm ya bnm bbmda öledi istemiodu şmdi hep oğlum ewlat die konuşuo erkan çok nadir çıkar ağzından tmm artk hç üzülme bundan snra htta bban wicdan bile yapar bundn snra normalinden dha bile çk sewer ii dawranır hmde bzm komşumz çocuklk aşkım olmasına rağmen bbm böle yapıodu geçer gider

Staj yapmak ne demek bende anlarım ahh ahh tam 9 ay yaptım bende
8-6 çalıştım 7 20 de servisim vardı 6 40 gibi evde oluyordum.
Ahh canım allah kolaylık versin,

Çok özür dilerim canım yaa dün kışlık yaptık elimi kestim birde elimde romatizma rahatsızlığı teşhisi var öyle oluncaa titriyodu resmen bir an kafa gitti.
Tekrardan ama memmun oldum
Bizde 1 oda düşünüyoruz. Ve canım iyi düşün bencede mutlaka açılıp kapanan olmalı. Bellonaaadaa uçuk evet canım ama bizim işte benim burda beğendiğim yok ki başka markalarda
Bir bizimkinin bir alfemo bayisinde tanığını varmış ama beğenmiyorum mobilyalarının şekillerini şimdi baktım da net sitesi değişmiş bir bakayım tekrar :))

Markalar;
İstikbal
Kelebek
Bellona
Modalife
Mondi
Yataş
:26:

perimm nbr
ben mobilya bakacağım zaman inegölde mobilyacılar çarşısı varmış, orayı gezmek istiyorum canım, eğer imkanın varsa git bak
hatta link atayım sana Sanal Mobilya - Online Mobilya Alveri negl Mobilya
başka da bi fikrim yok malesef :26:

heh kelebek:))) alfemoya baktm bnde şmdi reina serisini beğendm fiyatlarıda uygun baya kelebeği çk metediolar

Amin canım, gerçekten öyle. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun..

ayy inşallah canım biz de sizin gibi şu nişan dönemine bi geçebilsek, gerisi kolay gibi geliyor ama asıl zor dönem o dönem sanırım. Alışverişti, telaştı, stresti falan...
Ama herşeye rağmen bir an önce söz, nişan istiyorum.. Sevgilim kpssyle kasımda atanırsa seneye okulum bitince söz yapmak istiyorum, 2-3 yıl kadar sözlü kalacağız. Ama aklımda hala soru işaretleri var, acaba biraz daha bekleyip sözü diğer sene yapıp 1 yıl sözlü kalmak daha mı mantıklı bilemiyorum. Sen deneyimlisin canım, bi fikrini söyleyiver sana zahmet. Diğer kızlar da okursa onlardan da fikir istiyorum

Saolasın canım benim iyiyim sen nasılsın sıcaklarla boğuşuyoruz
İnegölü duydum evet ama sanırım onun yeri bursadaymış sen gidip görürsün bizim içinde zamanı gelince bol bol foto çekersin :)
Sen neler yapıyorsun cnm

heh kelebek:))) alfemoya baktm bnde şmdi reina serisini beğendm fiyatlarıda uygun baya kelebeği çk metediolar

Kelebek süper caınm bizimde mobilyalarımız kelebek
2004 te aldık konsol masa 6 sandalye + koltuk takımı sanırım o zamanın parasıyla 5500 mü neydi çok iyi hatırlıyorum konsolla masa takımını 2Bin kusurdu.
Anlaşılcağı gibi fiyat birazcık tuzluydu hala öyle diye biliyorum.
Ama kalite gerçekten kalite yani maşallah diyim biz sorun yaşamadık
Tek sorun oldu o da ilk koltuk takımı geldi bir hatası oldu kumaşı farklı seçmiştik geri gitti 3 hafta mı ne gelememişti o korkunçtu :)

Amin canım, gerçekten öyle. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun..
Amin canım amin.
Canım sende sıkma hiç canını baban öğrendi ya bir bakmışın sevdiğin kazanmış seneye sözlenirsiniz hımm?
Okul bitince de hazırlıklar başlar inşallah

Yarın bide oruç var nasıl tutcaz allah yardım etsin gerçi çalışanlar tutamaz ee haklılarda o kadar sıcağa çok çok zor.

Son düzenleme:
2-3 yıl söz için çok uzun bir zaman.

işin içine aileler gireceği için zor olur evet ama uzun süreli ilişkilerde insan bir zamandan sonra ciddi bir adım atma ihtiyacı hissediyor Ama bi heyecana kapılıp zorlanmayız inşallah canım...

Tatlım bizi etkileyen biraz da maddiyat. Birikim yapmamız lazım, çünkü ev peşinatı ödeyip taksitle ev sahibi olmak falan istiyoruz. 3 yılı bulacak yani.. Bakalım zaman neler gösterecek, herşey güzel olur umarım...
Çalışanlar için oruç gerçekten zor, ama Allah'tan biz laboratuarda çalıştığımız için serin oluyor, Allah diğer çalışanlara yardım etsin gerçekten..
ee sen neler yapıyorsun canım, var mı bir gelişme :)?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…