Kızlarrr çok mutluyumm, dünden beri leyla leyla dolaşıyorum ortalarda
İlişkimizi engellemek için elinden geleni yapan babam sonunda pes etti ve ilişkimizi onayladı.
O kadar ani bi şekilde oldu ki hala inanamıyorum.
Çok şükür Rabbim'e
Canım hadi hayırlısı çok mutlu oldum senin adına.Devamıda çok güzel gelir inşAllah.Kayınbabalar sever damatlarını heleki oğulları yoksa değmeyin keyfine.MaşAllah diyelim nazarlardan koruyalım.
Sanırım bende 2014 geliniyim 15 te olabilir:26:
çok sağol tatlımulaşsamda noluo snki odun gbi adam karşımdakibn ewlenmicm bu adamla yaa
ayyyy çk sewindmmm bnde aynı şeyleri yaşadm biliomsn o yüzden yaşadğm kötü gnleri dha bbm kelimesini okudğm anda gözümün önünden geçirdim hmn hç zorlanmadn:) çk mutlu oldm çnkü çok üzücü bi durum biliorm
Teşekkür ederim canımmCanım hadi hayırlısı çok mutlu oldum senin adına.Devamıda çok güzel gelir inşAllah.Kayınbabalar sever damatlarını heleki oğulları yoksa değmeyin keyfine.MaşAllah diyelim nazarlardan koruyalım.
canım, çok sağolHerkese selamlar birkaç gündür gelemiyorum fakat kışlık falan yapmayı başladık,
Nasılsınız bakalım özledim hedinizi
Büşracım çok sevidim canım yaa darıısı başıma inşallah
Simgem nasılsın
Cesurcvcv canım senin adını bilmioyrum hala:26: Sylemedin sanırım yaa da ben bilmiyorum :26: sen nasılsın? İyi misin?
Hoş geldin aramıza canımm
Bu arada size birşey sorucam canlar yaa.
Mobilya işini ne düşünüyorsunuz hangi marka?
Cesurcvcv im siz daha çok bakmışınızdır karar kıldın mı ya da ne bileyim aklındaki markalar neler?
çok sağol tatlımkesinlikle çok üzücü ve de zor. çünkü bir tarafta sevdiğin adam diğer tarafta da baban. ikisi arasında gidip geliyorsun, ne vicdanın rahat ediyor, ne beynin. Şimdi çok rahatım çok şükür. İnşallah hep böyle devam eder.
Teşekkür ederim canımminşallah tanışınca dediğin gibi sever damadını, çünkü babam da benim için çok değerli, anlaşmalarını çook isterim. ilk aşamayı atlattık bakalım, darısı diğer aşamalara inşallah
canım, çok sağolsen de bir an önce uygun fırsatını bulup konuşmaya bak. insan kuş gibi hafifliyor gerçekten
benim beğendiğim modeller var ama kafamda belirlediğim belli bir marka yok canım. ben şu tarzı çok seviyorum.
Eki Görüntüle 467333
Eki Görüntüle 467336
Eki Görüntüle 467337
Eki Görüntüle 467338
Eki Görüntüle 467340
bu tarz da genelde pek bulunmuyor. Bir tek ikea'da gördüm bunlara benzer. Ordan almayı düşünüyorum inşallah canım
Çok güzelmiş canım sevdim gerçektenn
Hava çok sıcak canım yaa pişiyorum sen napıorsun bakalım bugünde kışlık yaptık öldüm ben resmen çıkarım bir 10 15 dk ya
Cesurcvcv im siz daha çok bakmışınızdır karar kıldın mı ya da ne bileyim aklındaki markalar neler?
Cesurcvcv canım senin adını bilmioyrum hala:26: Sylemedin sanırım yaa da ben bilmiyorum :26: sen nasılsın? İyi misin?
çok sağol tatlımkesinlikle çok üzücü ve de zor. çünkü bir tarafta sevdiğin adam diğer tarafta da baban. ikisi arasında gidip geliyorsun, ne vicdanın rahat ediyor, ne beynin. Şimdi çok rahatım çok şükür. İnşallah hep böyle devam eder.
sorma canım ya, ben de staj yapıyorum bu sıcakta.ülker'in kek fabrikasında yapıyorum. Keki çok severdim ama artık kekten kusmak üzereyim
Saat 7de çıkıp eve akşam saat 8de geliyorum. yemek falan derken 9 oluyor.
Çalışan ev hanımı olmak çok zor gerçekten yaAllah yardımcımız olsun inşallah
Ben de çıkarım birazdan tatlım, rast gelirsek konuşalım yine
tanıştk gizemcim büşra sn bn aynı anda tanıştk htta:)))) gzde bnm adımii olmaya çaşıorm sıcakta oruç tutabilcğme çk emin diilm onun içn üzülüorm bz alfemoda bi tane koltuk takımı beğenmştk şa-ha-neeeeeeeeeeeee müthişti ama tek eksisi açılmıo çnkü bz salon oturma odası ayrı yapmıcz bi misafir geldğndede yatırck yer içn yatak olabilen bi koltuk olması lazm bellonada we ipekte pek bşi beğenemedk ordada fiyatlar çok uçuk kilimin kalitesi bze çok kötü geldi bzm burda 75yıldır mesir mobilya die bi yer wr bbadan oğlu giden orası çk güzel bz orayı düşünüorz ama senn öle bi şansın yk işte bi yer dha wr okudğmdan beri düşünüorm adı neydi die bulamıorm adını sinir oldum ya mesir mobilya ya orası ama adı gelmio aklıma delircm htta ordan alan herksten çk methini duyuorm offff gelmio aklıma markaları say bakalım (((
eder etmzzmi hç diorm ya bnm bbmda öledi istemiodu şmdi hep oğlum ewlat die konuşuo erkan çok nadir çıkar ağzından tmm artk hç üzülme bundan snra htta bban wicdan bile yapar bundn snra normalinden dha bile çk sewer ii dawranır hmde bzm komşumz çocuklk aşkım olmasına rağmen bbm böle yapıodu geçer gider
Staj yapmak ne demek bende anlarım ahh ahh tam 9 ay yaptım bende
8-6 çalıştım 7 20 de servisim vardı 6 40 gibi evde oluyordum.
Ahh canım allah kolaylık versin,
Çok özür dilerim canım yaa dün kışlık yaptık elimi kestim birde elimde romatizma rahatsızlığı teşhisi var öyle oluncaa titriyodu resmen bir an kafa gitti.
Tekrardan ama memmun oldum
Bizde 1 oda düşünüyoruz. Ve canım iyi düşün bencede mutlaka açılıp kapanan olmalı. Bellonaaadaa uçuk evet canım ama bizim işte benim burda beğendiğim yok ki başka markalarda
Bir bizimkinin bir alfemo bayisinde tanığını varmış ama beğenmiyorum mobilyalarının şekillerini şimdi baktım da net sitesi değişmiş bir bakayım tekrar :))
Markalar;
İstikbal
Kelebek
Bellona
Modalife
Mondi
Yataş
:26:
Staj yapmak ne demek bende anlarım ahh ahh tam 9 ay yaptım bende
8-6 çalıştım 7 20 de servisim vardı 6 40 gibi evde oluyordum.
Ahh canım allah kolaylık versin,
Çok özür dilerim canım yaa dün kışlık yaptık elimi kestim birde elimde romatizma rahatsızlığı teşhisi var öyle oluncaa titriyodu resmen bir an kafa gitti.
Tekrardan ama memmun oldum
Bizde 1 oda düşünüyoruz. Ve canım iyi düşün bencede mutlaka açılıp kapanan olmalı. Bellonaaadaa uçuk evet canım ama bizim işte benim burda beğendiğim yok ki başka markalarda
Bir bizimkinin bir alfemo bayisinde tanığını varmış ama beğenmiyorum mobilyalarının şekillerini şimdi baktım da net sitesi değişmiş bir bakayım tekrar :))
Markalar;
İstikbal
Kelebek
Bellona
Modalife
Mondi
Yataş
:26:
tanıştk gizemcim büşra sn bn aynı anda tanıştk htta:)))) gzde bnm adımii olmaya çaşıorm sıcakta oruç tutabilcğme çk emin diilm onun içn üzülüorm bz alfemoda bi tane koltuk takımı beğenmştk şa-ha-neeeeeeeeeeeee müthişti ama tek eksisi açılmıo çnkü bz salon oturma odası ayrı yapmıcz bi misafir geldğndede yatırck yer içn yatak olabilen bi koltuk olması lazm bellonada we ipekte pek bşi beğenemedk ordada fiyatlar çok uçuk kilimin kalitesi bze çok kötü geldi bzm burda 75yıldır mesir mobilya die bi yer wr bbadan oğlu giden orası çk güzel bz orayı düşünüorz ama senn öle bi şansın yk işte bi yer dha wr okudğmdan beri düşünüorm adı neydi die bulamıorm adını sinir oldum ya mesir mobilya ya orası ama adı gelmio aklıma delircm htta ordan alan herksten çk methini duyuorm offff gelmio aklıma markaları say bakalım (((
eder etmzzmi hç diorm ya bnm bbmda öledi istemiodu şmdi hep oğlum ewlat die konuşuo erkan çok nadir çıkar ağzından tmm artk hç üzülme bundan snra htta bban wicdan bile yapar bundn snra normalinden dha bile çk sewer ii dawranır hmde bzm komşumz çocuklk aşkım olmasına rağmen bbm böle yapıodu geçer gider
perimm nbr
ben mobilya bakacağım zaman inegölde mobilyacılar çarşısı varmış, orayı gezmek istiyorum canım, eğer imkanın varsa git bak
hatta link atayım sana Sanal Mobilya - Online Mobilya Alveri negl Mobilya
başka da bi fikrim yok malesef :26:
heh kelebek:))) alfemoya baktm bnde şmdi reina serisini beğendm fiyatlarıda uygun baya kelebeği çk metediolar
Amin canım amin.
Amin canım, gerçekten öyle. Allah tüm çalışanların yardımcısı olsun..
2-3 yıl söz için çok uzun bir zaman.
Saolasın canım benim iyiyim sen nasılsın sıcaklarla boğuşuyoruz
İnegölü duydum evet ama sanırım onun yeri bursadaymış sen gidip görürsün bizim içinde zamanı gelince bol bol foto çekersin :)
Sen neler yapıyorsun cnm
Kelebek süper caınm bizimde mobilyalarımız kelebek
2004 te aldık konsol masa 6 sandalye + koltuk takımı sanırım o zamanın parasıyla 5500 mü neydi çok iyi hatırlıyorum konsolla masa takımını 2Bin kusurdu.
Anlaşılcağı gibi fiyat birazcık tuzluydu hala öyle diye biliyorum.
Ama kalite gerçekten kalite yani maşallah diyim biz sorun yaşamadık
Tek sorun oldu o da ilk koltuk takımı geldi bir hatası oldu kumaşı farklı seçmiştik geri gitti 3 hafta mı ne gelememişti o korkunçtu :)
Amin canım amin.
Canım sende sıkma hiç canını baban öğrendi ya bir bakmışın sevdiğin kazanmış seneye sözlenirsiniz hımm?
Okul bitince de hazırlıklar başlar inşallah
Yarın bide oruç var nasıl tutcaz allah yardım etsin gerçi çalışanlar tutamaz ee haklılarda o kadar sıcağa çok çok zor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?