2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Mutiiii Babacıklar niye böyle yapıyor yaa... Ama kabul edecekler inşallah. Yüreği güzel olsun diye öğrettiler bize oysa hep

Off ya ne istiyolar bu aileler sanki biz olgun insanız onlar genc :44:dış görünüşe bakarak kızmı verilir ama yine üzülme canım tek sorun bu olsun şimdi öyle der sonra kabul eder

Edacım isteme-söz ve nişan beraber olucağı için. Nişan diyelim biz buna.
Nişan da tabiki pasta olur.
Ben pasta yaptırıcam kısmetse canım.

Evet ya yaptırcam bende bi versinler birde bu pastayı ben kremalı yaptırmaya karar verdim :44: şeker hamuru güzel görünüyo ama yemezler bizimkiler :44:ama yinede kararsızım :44:
bekarken böyle dert evlenince koca ailesi ile geçim derdi taş olsak çatlarız eminim kızlar

valla öyle canım ama nolur onlar dert olmasın nolurrr :18:

Bence Senin yanında ki kim olursa olsun muhtemelen aynı tepkiyi verirdi.

Babalar kolay kolay yakıştırımaz kimseyi malesef, üzme kendini

nihanım babandan ses seda varmı

Yok kuzum hala aynı. Bana ne kaldı ki siz kararı vermişsiniz diyor Ben istemiyorum evlenmesini diyor.
Evet derseeeeeeeeeee ve düşündüğümüz gibi olursaaaaaaaaaaaaa istemeye 10 gün kaldıııııııııııııııııııııı

Edacım ben de şeker hamurundan yaptırmıycam.
Kremalı güzel bir pasta daha lezzetli olur.

İnşallah canım ya inşallahhhh kuzuumm böyle demesi bile birsey en azından karara itiraz etmiyo

Edacım ben de şeker hamurundan yaptırmıycam.
Kremalı güzel bir pasta daha lezzetli olur.

Evet bu msjınla son kararımı verdim yasasın kremalı pasta

İnşallah canım ya inşallahhhh kuzuumm böyle demesi bile birsey en azından karara itiraz etmiyo

Bence de şeker hamuruyla yaptırmayın görüntü olarak hoş oluyo ama lezzet olarak kremalı pastanın yerini tutmuyo.

Son düzenleme:

kendi ailende yine konuşuyor edşyorsun ama eşinin ailesinde ses ettiğinde eşinle kötü oluyorsun malesef

Canım üzülme.
Babalar kızlarına kimseyi yakıştıramaz.
O yüzden demiştir.
Ama annen ikna ederim demiş bak.
O yüzden üzülme artık.

Mutiiii Babacıklar niye böyle yapıyor yaa... Ama kabul edecekler inşallah. Yüreği güzel olsun diye öğrettiler bize oysa hep

Bence Senin yanında ki kim olursa olsun muhtemelen aynı tepkiyi verirdi.

Babalar kolay kolay yakıştırımaz kimseyi malesef, üzme kendini

Sağolun kızlar ama ağla ağla sinirimden gözlerim şişti
Ben de ağlayınca annem üzüldü, 'alış bu tepkiler gelecek ama sen eminsen dik dur karşısında dedi'
Eminim tabi ki
Off yaa of

Bence de şeker hamuruyla yaptırmayın görüntü olarak hoş oluyo ama lezzet olarak kremalı pastanın yerini tutmuyo.
Haklısın canım bide onda görüntüye daha fazla para vermis oluyosun :44:

kendi ailende yine konuşuyor edşyorsun ama eşinin ailesinde ses ettiğinde eşinle kötü oluyorsun malesef

haklısın canım İnşallah bunları yasamaz mutlu huzurlu oluruz
Kızlar ben cıkıyorum toparlanayım 17 dk kalmıs öpüyorum sizi

Ben de kremalı pasta yaptırdım. 6 baton büyüklüğünde ama 20 kişiydik çok fazla geldi bize. Küçüğü de gözüme az göründü Çok da lezzetliydi...
Artan kısımları annem buzluğa koymuş. Çıkartıp yiyoruz çözülünce, ilginç ama krem şanti falan gayet taze bir şekilde kalıyor aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…