- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Amin canım çokk sağol. Allah hepinizin gönlüne göre versin
Ay kızlar ya, bir an iyiyim bir an çok kötüyüm
Babam fbdan sevdiceğimle fotoğrafımızı görmüş benim saflığımdan dolayı. Fb açık unutunca ben
Anneme diyormuş ki 'bunu mu yakıştırmış kendine'. Öyle moralm bozuk ki
Tamam evet çok yakışıklı olmayabilir ama bu yüzden verilmez mi ya? Annem diyor ki vermeyecek baban seni ona. Annem çok sever oysaBen ağlayınca 'Ben hallederim seb istedikten sonra biraz zorlar ama kabul eder' dedi. Çok kötüyüm ben ya.
Babam fbdan sevdiceğimle fotoğrafımızı görmüş benim saflığımdan dolayı. Fb açık unutunca ben
Tamam evet çok yakışıklı olmayabilir ama bu yüzden verilmez mi ya? Annem diyor ki vermeyecek baban seni ona. Annem çok sever oysaBen ağlayınca 'Ben hallederim seb istedikten sonra biraz zorlar ama kabul eder' dedi. Çok kötüyüm ben ya.
Edacım isteme-söz ve nişan beraber olucağı için. Nişan diyelim biz buna.
Nişan da tabiki pasta olur.
Ben pasta yaptırıcam kısmetse canım.
bekarken böyle dert evlenince koca ailesi ile geçim derdi taş olsak çatlarız eminim kızlar
MutiiiiBabacıklar niye böyle yapıyor yaa... Ama kabul edecekler inşallah. Yüreği güzel olsun diye öğrettiler bize oysa hep
nihanım babandan ses seda varmı
İnşallah canım ya inşallahhhhYok kuzum hala aynı. Bana ne kaldı ki siz kararı vermişsiniz diyorBen istemiyorum evlenmesini diyor.
Evet derseeeeeeeeeee ve düşündüğümüz gibi olursaaaaaaaaaaaaa istemeye 10 gün kaldıııııııııııııııııııııı
Edacım ben de şeker hamurundan yaptırmıycam.
Kremalı güzel bir pasta daha lezzetli olur.
İnşallah canım ya inşallahhhhkuzuumm böyle demesi bile birsey en azından karara itiraz etmiyo
Evet bu msjınla son kararımı verdim yasasın kremalı pasta
off ya ne istiyolar bu ailelersanki biz olgun insanız onlar genc :44:dış görünüşe bakarak kızmı verilir Ama yine üzülme canım tek sorun bu olsun şimdi öyle der sonra kabul eder
Evet yaYaptırcam bende bi versinler Birde bu pastayı ben kremalı yaptırmaya karar verdim :44: şeker hamuru güzel görünüyo ama yemezler bizimkiler :44:ama yinede kararsızım :44:
valla öyle canım ama nolur onlar dert olmasın nolurrr :18:
Canım üzülme.
Babalar kızlarına kimseyi yakıştıramaz.
O yüzden demiştir.
Ama annen ikna ederim demiş bak.
O yüzden üzülme artık.
MutiiiiBabacıklar niye böyle yapıyor yaa... Ama kabul edecekler inşallah. Yüreği güzel olsun diye öğrettiler bize oysa hep
Bence Senin yanında ki kim olursa olsun muhtemelen aynı tepkiyi verirdi.
Babalar kolay kolay yakıştırımaz kimseyi malesef, üzme kendini
Haklısın canım bide onda görüntüye daha fazla para vermis oluyosun :44:Bence de şeker hamuruyla yaptırmayın görüntü olarak hoş oluyo ama lezzet olarak kremalı pastanın yerini tutmuyo.
kendi ailende yine konuşuyor edşyorsun ama eşinin ailesinde ses ettiğinde eşinle kötü oluyorsun malesef
Hayırlısıyla sizde atlatırsınız bu günleri inşallah canım.
Bayramdan sonra bakmaya başlayalım bari.
Evet bu msjınla son kararımı verdim yasasın kremalı pasta
birbirinden tatlıı güzelll kızlarrrrrr iyi akşamlarrrrrrrrnasılsınızzz <3
ne güzel bi selam böyle
İyiyim ben kendi adıma, sen nasılsın ?
birbirinden tatlıı güzelll kızlarrrrrr iyi akşamlarrrrrrrrnasılsınızzz <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?