2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Bizimkiler kabul ederse kasım sonu yada aralık bası gibi :18: isteme-söz-nişan birlikte olsun istiyoruz bakalım ne olacak :18:

Sen de benim gibi düşünüyorsun Edacım.
Biz de kasımda düşünüyoruz.
isteme-söz-nişan bir arada istiyorum ben de kısmetse.

Ah canım keşke bir seferde anlasalar bizi niye diretip üzüyorlar( Niye reddederiz diyorlar.. Artık ne yapayım ben kötü bir şey yapmıyorum ama reddediyorlar benim içim rahat canım üzülecek onlar ben hata yapmıyorum Bakalım eve gittiğinde söylemiş olur belki

hoşbulduk canımm :) eski mesajları okumaya dalmışım.. herkes ne kadar dertli bendede dert bol ama içimizi ferah tutmamız gerekli diye düşünüyorum. gerçekten birşeyi çok istersek mutlaka oluyor yeterki sevdiklerimizi kırmayalım...

kızlar düğün salonlarına ne zaman bakmaya başlamak lazım varmı bi fikri olan.
Düğünü ağustos veya eylülü gibi düşünüyoruz.
Canım benin benim ne sözüm var ne nişanım hatta vermeyip reddediyorlar ama ben bu hafta sonu bakmaya başlayacağım Sen nişanlıymışsın canım hayırlı uğurlu olsun. Önceden bakıp tutmak daha avantajlı canım hem yer açısından hem de fiyat açısından daha esnek olabiliyorlar Ben de edacığım gibi nikahtan gitmekten yanayım ama kayınvalide nikah olursa takı gelmez diyor işte Toplayacağımız altınlarda düğün salonuna gidecek anlayacağın

Hayırlısıyla sizde atlatırsınız bu günleri inşallah canım.
Bayramdan sonra bakmaya başlayalım bari.

Sen de benim gibi düşünüyorsun Edacım.
Biz de kasımda düşünüyoruz.
isteme-söz-nişan bir arada istiyorum ben de kısmetse.

Hoşbulduk canım.
İyiyim sen nasılsın?
Nasıl geçiyor günün?

Bende iyiyim çok şükür canım..hasta oluyorum sanırım bogazım agrıyarak geciriyorum bide uykusuzum
inşallah hersey cok güzel olur canım birsey sorucam dün annem istemede pastamı olurmus dedi ama ben istiyorum sen yaptıracakmısın ? neler düşünüyorsun o gün ile ilgili aklında neler var:18:

Hic sorma canım sonuc belli nasılsa evlenecegiz öyle yada böyle bırakın mutlu olalım onların yüzünden sıkıntı stres..yemin ediyorum psikolojim degişti doktora gitmeyi düşünüyorum hatta ve daha baslangıctayım evlenene kadar cıldırmazsam iyi Hem inşallah diyorum hemde babamın bana soru sormasından tartışmaktan çok korkuyorum..ilk tepkisi baban olmam senin bi daha bana baba deme olacak..herseyde böyle yapar 3-4 gün sonra üzgün üzgün bana bakar gider sarılırım öperim oda beni cok üzdün der ama yine bana kıyamaz inşallah buda öyle olur annemde oldugundan kötü olursa gercekten kaldıramam artık yeter yaa verin gitsin sevgili ailelerimiz

valla deert cok canım evlensekte e azından şu dertlerden kurtulsak..gerci o zamanda gecim sıkıntısı olacak ama olsun :18:

Ay kızlar ya, bir an iyiyim bir an çok kötüyüm
Babam fbdan sevdiceğimle fotoğrafımızı görmüş benim saflığımdan dolayı. Fb açık unutunca ben
Anneme diyormuş ki 'bunu mu yakıştırmış kendine'. Öyle moralm bozuk ki
Tamam evet çok yakışıklı olmayabilir ama bu yüzden verilmez mi ya? Annem diyor ki vermeyecek baban seni ona. Annem çok sever oysa Ben ağlayınca 'Ben hallederim seb istedikten sonra biraz zorlar ama kabul eder' dedi. Çok kötüyüm ben ya.

Son düzenleme:
Edacım isteme-söz ve nişan beraber olucağı için. Nişan diyelim biz buna.
Nişan da tabiki pasta olur.
Ben pasta yaptırıcam kısmetse canım.

Canım üzülme.
Babalar kızlarına kimseyi yakıştıramaz.
O yüzden demiştir.
Ama annen ikna ederim demiş bak.
O yüzden üzülme artık.

bekarken böyle dert evlenince koca ailesi ile geçim derdi taş olsak çatlarız eminim kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…