- 14 Ağustos 2011
- 28.804
- 4.542
- 448
Merhaba gelin adayları.
Bizimkiler kabul ederse kasım sonu yada aralık bası gibi :18: isteme-söz-nişan birlikte olsun istiyoruz bakalım ne olacak :18:
Gelinnnne güzell
hosgeldin canım nasılsın
Ah canım keşke bir seferde anlasalar bizi niye diretip üzüyorlarTabi canım ya mutluluk olsunda o yuvada
Babama ne zaman söyleyeceksin dedim bagırmaya basladı
Nasıls sen kafana yazmıssın diyo..aynen senin babanın dedigi gibi gelsin verelim bi daha görüşmeyelim hemen evlen git diyo
Bagırısıp durduk işte bakalım bugün söyleyecekti ama ne olacak bilmiyorum..
Bayramdan sonra söyleyelim diyo rahat gez bayramda diyo..bende böyle böyle erteleniyo söyleyelim gitsin belkide gelsin tanısalım der diyorumhem gidemezsin diyecek hali yok giderim ben diyorum ben biraz bildigimi okurum dogruysa dogrudur benim için bitmiştir sevdigim dışında kimseyi dinlemiyorum :26 gercekten haklı bulursam dinlerim o ayrı) annemde bundan korkuyo biraz baban gitmeyeceksin der sen gidicem dersin arada ben kalırım diyo :18:
Bak giriyo içeri yarın ...yemegi yapıcam hem kaynanan bilmez o yemegi yiyemezsin bi daha diyo bende evim ayrı köyüm ayrı ben biliyorum ya yaparım yeriz diyorum öyle gülüşüyoruz aradan 5-10 dk geciyo bosa heveslenme bu iş olmaz diyodengem bozuldu benimde artık
Sağol canımbitki yada meyve cayı içeyim bari sevmem ama..kombi acık ama tam ısıtmıyor burası büyük baya hırkam var yanımda giydim burada bırakıcam bunu artık hergün giyerim nasılsa kimse kalmıyo burada
Hosgeldinnn
Canım benin benim ne sözüm var ne nişanım hatta vermeyip reddediyorlar ama ben bu hafta sonu bakmaya başlayacağımkızlar düğün salonlarına ne zaman bakmaya başlamak lazım varmı bi fikri olan.
Düğünü ağustos veya eylülü gibi düşünüyoruz.
Canım benin benim ne sözüm var ne nişanım hatta vermeyip reddediyorlar ama ben bu hafta sonu bakmaya başlayacağımSen nişanlıymışsın canım hayırlı uğurlu olsun. Önceden bakıp tutmak daha avantajlı canım hem yer açısından hem de fiyat açısından daha esnek olabiliyorlar Ben de edacığım gibi nikahtan gitmekten yanayım ama kayınvalide nikah olursa takı gelmez diyor işte Toplayacağımız altınlarda düğün salonuna gidecek anlayacağın
Sen de benim gibi düşünüyorsun Edacım.
Biz de kasımda düşünüyoruz.
isteme-söz-nişan bir arada istiyorum ben de kısmetse.
Hoşbulduk canım.
İyiyim sen nasılsın?
Nasıl geçiyor günün?
Hic sorma canım sonuc belli nasılsa evlenecegiz öyle yada böyle bırakın mutlu olalımAh canım keşke bir seferde anlasalar bizi niye diretip üzüyorlar( Niye reddederiz diyorlar.. Artık ne yapayım ben kötü bir şey yapmıyorum ama reddediyorlar benim içim rahat canım üzülecek onlar ben hata yapmıyorum Bakalım eve gittiğinde söylemiş olur belki
hoşbulduk canımm :) eski mesajları okumaya dalmışım.. herkes ne kadar dertli bendede dert bol ama içimizi ferah tutmamız gerekli diye düşünüyorum. gerçekten birşeyi çok istersek mutlaka oluyor yeterki sevdiklerimizi kırmayalım...
Hoşbulduk canım...Hoş geldinnnn
merhaba canım nasılsın ?
Hoşbulduk canım...1,5 ay önce nişanlanmışsın. Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar dilerim.
Ay kızlar ya, bir an iyiyim bir an çok kötüyüm
Babam fbdan sevdiceğimle fotoğrafımızı görmüş benim saflığımdan dolayı. Fb açık unutunca ben
Anneme diyormuş ki 'bunu mu yakıştırmış kendine'. Öyle moralm bozuk ki
Tamam evet çok yakışıklı olmayabilir ama bu yüzden verilmez mi ya? Annem diyor ki vermeyecek baban seni ona. Annem çok sever oysaBen ağlayınca 'Ben hallederim seb istedikten sonra biraz zorlar ama kabul eder' dedi. Çok kötüyüm ben ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?