İyiyim canım sen nasılsın???
bende iyiymmmmbu kışıııı nasıl geçirrim hızlıı onu düşünyorum hazırlıklara başlamak isityorumm
Ben de kremalı pasta yaptırdım. 6 baton büyüklüğünde ama 20 kişiydik çok fazla geldi bize. Küçüğü de gözüme az göründüÇok da lezzetliydi...
Artan kısımları annem buzluğa koymuş. Çıkartıp yiyoruz çözülünce, ilginç ama krem şanti falan gayet taze bir şekilde kalıyor aklınızda bulunsun
Ne güzel:) Allah hep mutlu etsin inşallahBenimde babam verirse bende başlayacağım kanatlanmaya
kız biz 50 kişiye yaptırdık 6 baton büyüklüğündeama tam yetti tabi bize
Haklısın canım bide onda görüntüye daha fazla para vermis oluyosun :44:
haklısın canım İnşallah bunları yasamaz mutlu huzurlu oluruz
Kızlar ben cıkıyorum toparlanayım 17 dk kalmıs öpüyorum sizi
Ne bileyim gösterişli olsun dedim ama çok fazla arttı4 baton iyi olurmuş aslında...
Böyle oldu bizimki de...
kızlar bugün carsıda bakındım ya netteki hersey var,netten almaya gerek yokmus porselen tabak işini netten almam,fiyatlar aynı.ama ütü almıstım 219 a netten,sordum 299 dediler elektronikte net daha ucuz sanırım baya farkvar:26:
evet maalesef ki çok fark olmuyor aslında . ama görünce dayanamıyor alıyoruz elektikli ürünleri internetten almayı düşünmüyorum . bizim burdaki mağazadan alacağım ben , evlendiğimde gidip kaşe vurup imzaatacağım garanti belgesini . phılıps ütüsünü düşünüyorum ağırlığını nasıl canım ütünün.?
agırlıgı normaldi kuzu güzeldi yani begendim ben.bende kab kacak işini magazadan alcam elektrik ürününüde ihlas yada arcelik düsünüyorum bakalım:26:
hımm anladım canım beyaz eşayı mı Arçelik düşünüyorsun ?
inşallh dilediğin olur yaa güzel düşünelimmmm çabalarınla mutlu olursun inşallhhh
evet maalesef ki çok fark olmuyor aslında . ama görünce dayanamıyor alıyoruz elektikli ürünleri internetten almayı düşünmüyorum . bizim burdaki mağazadan alacağım ben , evlendiğimde gidip kaşe vurup imzaatacağım garanti belgesini . phılıps ütüsünü düşünüyorum ağırlığını nasıl canım ütünün.?
evet kuzu bakalım düsünüyoz istenetten alısverişten sogudum kargom gelmiş annem evde yokmus geri dönmüş annem gidip alcak bi sürü iş amannnnnnnnnn gider begenir alırım para oldukca .bu ay netten alıs verişten cok borc ettim kredi kartına.gördükce alasım geliyo bide rakamların üstünü cizyolar ya vavvv baya düsmüs dio insan.yok kapadım netten alısverişi
Bende philips aldım ütüyü ağırlığı felan normal tabi kullanınca daha iyi anlaşılır ama iyi gibi.
aynen öyle o uğraşlar çok kötü malesefki.
o kadar fiyatları olmuyor abartıyorlar canım ya .
sen hangi ütüyü aldın canım modeli ne ?
Hoşbulduk canım...1,5 ay önce nişanlanmışsın. Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar dilerim.
İyiyim canım sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?
"Philips GC4870/02 Azur"
Ben baya aratırdım almadan önce iyi yorumlar vardı o yüzden bunu aldım
aynen öyle o uğraşlar çok kötü malesefki.
o kadar fiyatları olmuyor abartıyorlar canım ya .
sen hangi ütüyü aldın canım modeli ne ?
canım bende arkadasın dediğini aldım bunu aldım kuzu. teldeydim özür canım.evet kuzu ama nette elektronik bazen ucuz olyo onları takip etcem.para olsa güzel kuzum para yok :26: Allaha sükür iyi kötü alacaz Allah kerim.hersey tam olacak diye ugrasmıyom elbet eksiklikler olacak zamanla onlarda alınır.sevdigimiz yanımızda olsunda Allahın yardımıyla hallolur insallah kuzumm"Philips GC4870/02 Azur"
Ben baya aratırdım almadan önce iyi yorumlar vardı o yüzden bunu aldım
tatlım kusura bakma çıkmıştım akşam üzeri
iyiyim bende teşekkür ederim
nişanlı mısın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?