2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

kız biz 50 kişiye yaptırdık 6 baton büyüklüğünde ama tam yetti tabi bize

kız biz 50 kişiye yaptırdık 6 baton büyüklüğünde ama tam yetti tabi bize

Ne bileyim gösterişli olsun dedim ama çok fazla arttı 4 baton iyi olurmuş aslında...
Böyle oldu bizimki de...

Eklentiler

• $556756_1413720755522651_1891412589_n.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 36

inşallah canım ama herşey erkekde bitiyor ailesi ile karısı arasında dengeye sağlayabiliyorsa srun olmaz. inşallah yaşayamayız canım

kızlar bugün carsıda bakındım ya netteki hersey var,netten almaya gerek yokmus porselen tabak işini netten almam,fiyatlar aynı.ama ütü almıstım 219 a netten,sordum 299 dediler elektronikte net daha ucuz sanırım baya farkvar:26:

evet maalesef ki çok fark olmuyor aslında . ama görünce dayanamıyor alıyoruz elektikli ürünleri internetten almayı düşünmüyorum . bizim burdaki mağazadan alacağım ben , evlendiğimde gidip kaşe vurup imzaatacağım garanti belgesini . phılıps ütüsünü düşünüyorum ağırlığını nasıl canım ütünün.?

agırlıgı normaldi kuzu güzeldi yani begendim ben.bende kab kacak işini magazadan alcam elektrik ürününüde ihlas yada arcelik düsünüyorum bakalım:26:

hımm anladım canım beyaz eşayı mı Arçelik düşünüyorsun ?

evet kuzu bakalım düsünüyoz iste netten alısverişten sogudum kargom gelmiş annem evde yokmus geri dönmüş annem gidip alcak bi sürü iş amannnnnnnnnn gider begenir alırım para oldukca .bu ay netten alıs verişten cok borc ettim kredi kartına.gördükce alasım geliyo bide rakamların üstünü cizyolar ya vavvv baya düsmüs dio insan.yok kapadım netten alısverişi

Bende philips aldım ütüyü ağırlığı felan normal tabi kullanınca daha iyi anlaşılır ama iyi gibi.

aynen öyle o uğraşlar çok kötü malesefki.
o kadar fiyatları olmuyor abartıyorlar canım ya .

Bende philips aldım ütüyü ağırlığı felan normal tabi kullanınca daha iyi anlaşılır ama iyi gibi.

sen hangi ütüyü aldın canım modeli ne ?

Hoşbulduk canım... 1,5 ay önce nişanlanmışsın. Allah tamamına erdirsin. Mutluluklar dilerim.

İyiyim canım sen nasılsın?
Nasıl gidiyor?

tatlım kusura bakma çıkmıştım akşam üzeri

iyiyim bende teşekkür ederim

nişanlı mısın??

aynen öyle o uğraşlar çok kötü malesefki.
o kadar fiyatları olmuyor abartıyorlar canım ya .

sen hangi ütüyü aldın canım modeli ne ?

"Philips GC4870/02 Azur"
Ben baya aratırdım almadan önce iyi yorumlar vardı o yüzden bunu aldım
canım bende arkadasın dediğini aldım bunu aldım kuzu. teldeydim özür canım.evet kuzu ama nette elektronik bazen ucuz olyo onları takip etcem.para olsa güzel kuzum para yok :26: Allaha sükür iyi kötü alacaz Allah kerim.hersey tam olacak diye ugrasmıyom elbet eksiklikler olacak zamanla onlarda alınır.sevdigimiz yanımızda olsunda Allahın yardımıyla hallolur insallah kuzumm suan 192 en ucuz baya ucuzlamıs ben 219 aldım dısarda 299 dediler dahada uygun varnettehttp://www.akakce.com/utu/en-ucuz-philips-gc4870-02-azur-200gr-dk-fiyati,380485.html

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…