- 8 Ekim 2012
- 17.027
- 9.184
- 448
Aynen öyle valla Allah hepimize kolaylık versin gerçekten şartlar biraz zorluyo.
Zaten tamda karar veremedik nikahmı yapsak düğün mü yapsak diye.
Sözü nişanı atlattık çok şükürsöz olduysa bakmnaya baslayın canım
bak hazır karasızken nikah yapın en güzeliben böyle derken bide dügün yaparmısım
Hem masraf fazlasıyla 5000 az paramı
Sözü nişanı atlattık çok şükür
Benim iki ablamda nikah yaptı. Maddi olarak düşünürsen kesinlikle nikah çok daha iyi
Diğer taraftanda nikah çok oldu bittiye geliyo banaama 5-6 binlarada cepte kalıcak:44:
bak hazır karasızken nikah yapın en güzeliBen böyle derken bide dügün yaparmısım
Hem masraf fazlasıyla 5000 az paramı
Canım dügün yapsamda cok vaktin kalmıyor ki oynamak için en fazla 1 saat :44:
Takı olayı nihaktada var yine hemen bitmiş sayılmayacak bide nikah memuru eglenceli biriyse cok hos oluyobenim 2-3 yıl önce evlenen arkadasımın nikah memuru o kadar cok güldürdü ki bizi ve nikahta uzun sürdü cok güzeldi
eda kanıma Gİrİyorsun bak söylim
Ben düğün istiyorum ya ama çok da pahalı salonlar
ama bir kere oluyor bunlarda
Nikah mı yapsam acaba senin şu youmuna göre bilemedim
yengecim valla çok zor aamin canım amin
Ay bizimkiler hiç öyle diyodu ediyomusun ediyorum bittii pehh
bakalım bizimkiler nasıl olacaközel nikah memuru istesek
Bize en espirilisinden bi nikah memuruu
sizin nişan nasıl odlu canım evdemi salondamı
Ben evde yaptım canım nişanı daha doğrusu çatıda süsledik felan çatıyı aile arasında küçük bi tören yaptık.
ne güzel canım keske bizimde catı yada bahcemiz olsane kadar süredir nişanlısın ? sorup duruyorum ama :26:
Ne demek canım sor tabi. Çatı olmasa evde yapıcaktım ama o kadar kişi zor olcaktı gerçekten.
Daha yeni 1.5 ay felan oldu nişanlanılı. Siz ne zamana düşünüyosunuz.
Bende öyle hepsini bir arada olsun istiyodum ama sağ olsun babam kabul etmedi önce bi istesinler dedi ee tabi emir büyük yerden gelince mecbur öyle yaptım bizde.Bizimkiler kabul ederse kasım sonu yada aralık bası gibi :18: isteme-söz-nişan birlikte olsun istiyoruz bakalım ne olacak :18:
Bende öyle hepsini bir arada olsun istiyodum ama sağ olsun babam kabul etmedi önce bi istesinler dedi ee tabi emir büyük yerden gelince mecbur öyle yaptım bizde.
Ama iyide oldu çünkü isteme olunca herkesi çağramıyosun kalabalık olmasın diye darılıyolar nişanda çağardık yakın akrabaları hem takı felanda oldu biraz
Bizde Allah nasip ederse 2014 eylül aynının başı gibi düşünüyoruz. Nişanlım kasımda askere gidiyor 5buçuk ay yok. Nasıl geçiçek hiç bilmiyorum onsuz zaman. Geldikten sonra bizi tatlı telaşlar bekliyo olcak bakalım. Hakkımızda hayırlısı :)
aynen bizimki de kasımda kısmetse kısa dönem asker yolcusuAllah sağ salim gidip dönmelerini nasip etsin inş hepsinin
Aslında haklılar bi bakımada paket edip vermis gibi oluyoama daha önceden tanısmada olacak bakalım babam ne diyecek önce bir kabul etsinde o isterse ayrıda yaparız yada iknada ederiz :18: Takı olayı güzel olmus tabi ama biz her ihtimalde evde yapınca aynı kişileri cagırırız ev kücük oldugu için mecbur gerci ben baya genişleticem şimdikine göre inşallah ortada sehpa falan olmazsa 4-5 kişi fazla sıgar
evet canım öyle :18: Allah'ım düşününce bile karnıma agrılar giriyoValla istemede toplamda 20 kişi felan olmuştuk bizim evde okadar büyük değil ama bi şekilde sığılıyo. Helebi baban kabul etsinde gerisi kolay :13:
Edammm profilime gel.
Mesaj kutun dolu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?