2014 / 2015 Gelini Olacak Olanlar , Sohbete Buyrun , Dilerim yalnız değilimdir....

Aynen öyle valla Allah hepimize kolaylık versin gerçekten şartlar biraz zorluyo.
Zaten tamda karar veremedik nikahmı yapsak düğün mü yapsak diye.

bak hazır karasızken nikah yapın en güzeli ben böyle derken bide dügün yaparmısım
Hem masraf fazlasıyla 5000 az paramı

söz olduysa bakmnaya baslayın canım
Sözü nişanı atlattık çok şükür

bak hazır karasızken nikah yapın en güzeli ben böyle derken bide dügün yaparmısım

Benim iki ablamda nikah yaptı. Maddi olarak düşünürsen kesinlikle nikah çok daha iyi
Diğer taraftanda nikah çok oldu bittiye geliyo bana ama 5-6 binlarada cepte kalıcak:44:

Canım dügün yapsamda cok vaktin kalmıyor ki oynamak için en fazla 1 saat :44:
Takı olayı nihaktada var yine hemen bitmiş sayılmayacak bide nikah memuru eglenceli biriyse cok hos oluyo benim 2-3 yıl önce evlenen arkadasımın nikah memuru o kadar cok güldürdü ki bizi ve nikahta uzun sürdü cok güzeldi

bak hazır karasızken nikah yapın en güzeli Ben böyle derken bide dügün yaparmısım

eda kanıma Gİrİyorsun bak söylim

Ben düğün istiyorum ya ama çok da pahalı salonlar

ama bir kere oluyor bunlarda

Nikah mı yapsam acaba senin şu youmuna göre bilemedim

yengecim valla çok zor aamin canım amin

Son düzenleme:

Ay bizimkiler hiç öyle diyodu ediyomusun ediyorum bittii pehh

ayyy ne güzelll hayırlı bir iş 5000 demek hayata 1-0 önde baslamak demek
Kınada vazgecmem hep dedigim gibi ama dügünleri sevemedim mesela a kişi evlenir kınaya gideriz ben nasıl mutlu oynarım ederim dügüne gideriz ben sus pus otururum sıkılıyorum cünkü takı bunaltıyo sonrada içimden eglenmek gelmiyo (hos artık sevdigim izin vermiyo dügünlerde oynayamam ben )

ne güzel canım keske bizimde catı yada bahcemiz olsa ne kadar süredir nişanlısın ? sorup duruyorum ama :26:

Ne demek canım sor tabi. Çatı olmasa evde yapıcaktım ama o kadar kişi zor olcaktı gerçekten.

Daha yeni 1.5 ay felan oldu nişanlanılı. Siz ne zamana düşünüyosunuz.

Ne demek canım sor tabi. Çatı olmasa evde yapıcaktım ama o kadar kişi zor olcaktı gerçekten.

Daha yeni 1.5 ay felan oldu nişanlanılı. Siz ne zamana düşünüyosunuz.

Bizimkiler kabul ederse kasım sonu yada aralık bası gibi :18: isteme-söz-nişan birlikte olsun istiyoruz bakalım ne olacak :18:

Bizimkiler kabul ederse kasım sonu yada aralık bası gibi :18: isteme-söz-nişan birlikte olsun istiyoruz bakalım ne olacak :18:
Bende öyle hepsini bir arada olsun istiyodum ama sağ olsun babam kabul etmedi önce bi istesinler dedi ee tabi emir büyük yerden gelince mecbur öyle yaptım bizde.
Ama iyide oldu çünkü isteme olunca herkesi çağramıyosun kalabalık olmasın diye darılıyolar nişanda çağardık yakın akrabaları hem takı felanda oldu biraz

Aslında haklılar bi bakımada paket edip vermis gibi oluyo ama daha önceden tanısmada olacak bakalım babam ne diyecek önce bir kabul etsinde o isterse ayrıda yaparız yada iknada ederiz :18: Takı olayı güzel olmus tabi ama biz her ihtimalde evde yapınca aynı kişileri cagırırız ev kücük oldugu için mecbur gerci ben baya genişleticem şimdikine göre inşallah ortada sehpa falan olmazsa 4-5 kişi fazla sıgar

aynen bizimki de kasımda kısmetse kısa dönem asker yolcusu Allah sağ salim gidip dönmelerini nasip etsin inş hepsinin

Valla istemede toplamda 20 kişi felan olmuştuk bizim evde okadar büyük değil ama bi şekilde sığılıyo. Helebi baban kabul etsinde gerisi kolay :13:

Valla istemede toplamda 20 kişi felan olmuştuk bizim evde okadar büyük değil ama bi şekilde sığılıyo. Helebi baban kabul etsinde gerisi kolay :13:
evet canım öyle :18: Allah'ım düşününce bile karnıma agrılar giriyo

Edammm profilime gel.
Mesaj kutun dolu

geliyorum oleyyy canım msjlarımıda siliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…